اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی بدجوری ریپل داره! ریپل ترانس 100 هرتز! (حل شد)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی بدجوری ریپل داره! ریپل ترانس 100 هرتز!

نوشته اصلی توسط هومان
    این ایسی برای کار با باطری طراحی شده و همانطور که در کاتالوگ ان می بینید یک خروجی برای دستگاه صوتی اتومبیل است . به هرحال یک تجربه ای من دارم که بعضی وقتها طراحی مدار چاپی باعث کاهش در حذف این نویز می گردد .به خصوص مسیر گراند ها و تغذیه .بهتر است مونتاژ را از اول و با دقت و با یک روش دیگر در مدار چاپی انجام دهید .استفاده از سلف هم در مسیر تغذیه هم گاهی به عنوان lpf محشره تست کنید .
    من سیم ها رو عوض کردم نشد کوتاه کردم نشد

در ضمن این آی سی بیچاره روی سیتم ماشینم بود از اون جدا کردم طراحیش توی خوبه توی ماشین جواب میداد! نمیدونم چرا با آدابتور کم میاره! :NO:

دیدگاه

شما مدار چاپی برای این ای سی نساخته اید ؟؟ایا از سلف در مسیر تغذیه استفاده کرده اید ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هومان
        شما مدار چاپی برای این ای سی نساخته اید ؟؟ایا از سلف در مسیر تغذیه استفاده کرده اید ؟
        نه من اونو از برد ضبط ماشین جدا کردم با اره آهنبر! :biggrin: البته یه اشکالی پیدا کرده از اونموقع بعضی وقتا کار نمیکنه! و هی صدای تاق تاق تاق با باصله زمانی 1 ثانیه میده! ولی اکثرا" کار میکنه! از سلف هم استفاده شده! :cry2:

گفتم اشکال از ریپل پایه منفی کابل RCA هستش! که وقتی به ترانس وصل میشه اینطوری میشه!

دیدگاه

فکر کنم از ان دسته افرادی هستید که اگر ماشین استارت نزنه مجموعه سویچ استارت را مقصر بدانی !!
          درست است که با اتصال منفی rca هوم وارد می شود ولی توجه کن که احتمالا مشکل در اینجا نیست .و شما با اره اهنبر این مدار را جدا می کنید بهتر نیست که این مدار چاپی را بسازید .
          ایا قصد استفاده از پروژه خود را به صورت جدی در اینده دارید ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هومان
            فکر کنم از ان دسته افرادی هستید که اگر ماشین استارت نزنه مجموعه سویچ استارت را مقصر بدانی !!
            درست است که با اتصال منفی rca هوم وارد می شود ولی توجه کن که احتمالا مشکل در اینجا نیست .و شما با اره اهنبر این مدار را جدا می کنید بهتر نیست که این مدار چاپی را بسازید .
            ایا قصد استفاده از پروژه خود را به صورت جدی در اینده دارید ؟
            شما چقدر فکر پیش داوری تون قویه! :biggrin: ولی در مورد اره آهن بر درست حدث زدید حدث زن خوبی هستید تبریک

در مورد پروژه هم بله قصد دارم تمومش کنم چطور؟ :rolleyes:

دیدگاه

توی اینجور مواقع باید با ازمون و خطا پیش بری..

اولا اینکه باید حتما کابل RCA باشه و منفیش هم به - ورودی I.C

تغذیه هم در اکثر مواقع باید از خارنهای بزرگی استفاده کنی که ریپل خروجی کمتر بشه(جریان دیودهای تغذیه باید مناسب باشه) - همچنین میتونی از رگولاتورهای قوی استفاده کنی که از یه رگولاتور معمولی و ترانزیستور قدرت تشیل میشن.

http://www.elecfree.com/circuit/power-supply/regulator-12v-10a-by-ic-7232n3055/

میتونی از یه پاور کامپیوتر هم استفاده کنی.

به نظرم میاد مدارتون از نظر اتصالات باید اشکالاتی داشته باشه..

اگر میشه یه عکسی چیزی بنداز که مشخص باشه چیه..

دیدگاه

من یه پیشنهاد دارم. شما ولتاژ خروجیه dc تراس رو چک کردید؟؟؟
                بیشتر از 13 ولت نیست؟؟؟
                خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

.

سلام

اگه از آداپتور یا ترانس های ساخت ایران استفاده کنید همیشه این نویز رو دارید . چند دلیل داره :
                  یکی اینکه در پیچیدن ترانس- اولیه و ثانویه رو روی هم میپیچند که این تقریبا منسوخ شده است شما
                  اگه رادیوهای چینی رو هم دیده باشید اولیه و ثانویه شون کنار همه نه روی هم .(دلیلشو نمیدونم)

دوم اینکه تمام ترانس های ایرانی از هسته های روسی ارزون قیمت تهیه میشن که این هسته ها بقول
                  فروشنده ها موارد صوتی و تصویری ندارند و نویز ایجاد میکنند . باید برای اینگونه موارد از هسته های ژاپنی
                  که جلوی نور حالت رنگین کمانی دارند استفاده کنید .
                  -
                  ولی کلکی که میشه زد و هوم برق شهر رو تا حدود زیادی برای هسته های روسی کم کرد اینکه با هر 4 تا
                  دیود یکسو ساز ترانس یک خازن 1 میکروفاراد بدون قطب (MKT) با مارک مرغوب موازی کنی . در عمل میبینی
                  صدا بسیار کمتر از قبل شده . من با خازن بزرگتر امتحان نکردم شاید تاثیر بهتری داشته باشه .

دیدگاه

سلام

اگه از آداپتور یا ترانس های ساخت ایران استفاده کنید همیشه این نویز رو دارید . چند دلیل داره :
                    یکی اینکه در پیچیدن ترانس- اولیه و ثانویه رو روی هم میپیچند که این تقریبا منسوخ شده است شما
                    اگه رادیوهای چینی رو هم دیده باشید اولیه و ثانویه شون کنار همه نه روی هم .(دلیلشو نمیدونم)

دوم اینکه تمام ترانس های ایرانی از هسته های روسی ارزون قیمت تهیه میشن که این هسته ها بقول
                    فروشنده ها موارد صوتی و تصویری ندارند و نویز ایجاد میکنند . باید برای اینگونه موارد از هسته های ژاپنی
                    که جلوی نور حالت رنگین کمانی دارند استفاده کنید .
                    -
                    ولی کلکی که میشه زد و هوم برق شهر رو تا حدود زیادی برای هسته های روسی کم کرد اینکه با هر 4 تا
                    دیود یکسو ساز ترانس یک خازن 1 میکروفاراد بدون قطب (MKT) با مارک مرغوب موازی کنی . در عمل میبینی
                    صدا بسیار کمتر از قبل شده . من با خازن بزرگتر امتحان نکردم شاید تاثیر بهتری داشته باشه
                    امیر جان جایی هست که بتوه ترانس چنبره ایی تمیز بسازه؟؟

این سلف ساز ها تو یجمهوری میگفتند کاره ما نیست

تنها جایی که ترانس میسازه پشت شهرداری ((توپخونه)) هست که ترانس هاش هم به کار ما برای ساخت امپ نمیاد! :NO:

من مجبورم از آشناهام تو تعمیرات ضبط تارنس با کیفیت جور کنم که بسیار دردسرهای خودش رو داره :cry2:

دیدگاه

.

سلام

چند وقت پیش یه تبلیغ با چند تا نمونه از همین ترانس های لوپ جدا دیدم که هم ساخته شده داشت و هم سفارش میگرفت .
                      -
                      پاساژ امجد - طبقه همکف - سمت چپ - آخرین مغازه ته پاساژ - که متاسفانه اسمش یادم نیست . ولی پشت ویترین چند نمونه
                      گذاشته و توضیحات هم نوشته .
                      ظاهرا محاسبات این ترانس ها با روش های سنتی که ما بلدیم فرق میکنه و دورشون کمتر میشه . شما اگه خواستی سفارش بدی
                      حتما بگو از ورق ژاپنی با گوس بالا برات استفاده کنه . خودشون فرق ورق ها رو به خوبی میدونن. اگه نگی برات روسی می بندند.

دیدگاه

ضمن احترام به نظریات دوستان در امکان ایجاد رایپل توسط نا مرغوبی ترانس باید عرض شود هرگز چنین رایپل عجیبی با حجم بالا نتیجه استفاده از یک اداپتور ایرانی نمی باشد .چنانچه به طراحی اکثر امپ های ترانزیستوری هم توجه کنید هیچگاه از رگولاتور به عنوان حذف نویز و رایپل در پاور استفاده نشده (دستگاه تجارتی ) و در حالیکه صدای بدون هام در بلند گو وجود دارد با اسکوپ می توان رایپل با دامنه قابل توجه را در تغذیه دید . .در یک فروم امریکایی چند صحفه فروم به چنین هومی که با دستکاری RCA کم می شد اشاره شده بود .انها هم به نتیجه مشابهی و البته با تفاوت بیس فنی قوی رسیدند . :redface:
                        باید بیشتر روی حذف نفوذ این رایپل به خروجی حساب باز کرد نه حذف ان در منبع تغذیه و رساندنش به صفر .اگر توجه کرده باشید در خروجی مبتنی بر کلاس های AB یا B همیشه دو قسمت کاملا قرینه وجود دارد و به خوبی دو رایپل نفوذ کرده از تغذیه با هم جمع شده و حذف می شوند . یا در بخش های اولیه کم جریان تر کلاس =A با بای پاس های لازم و LPF های عملی بتوان سیگنال را از وجود هوم تمیز کرد و سپس ترانزیستورهای پاور به این سیگنال پاسخ می دهند و نه یک هوم چند ولتی .
                        نتیجه کاربردی و قابل اطمینان این است که طراحی یک ای سی تجارتی و عرضه ان همیشه با اطمینان به ریجکت این هام انجام می شود .و اگر ما دچار این هوم شویم باید به مونتاژ که همان ساخت مدار چاپی باشد توجه کنیم .مطمن باشید که بیشتر اوقات ممکن است در این مرحله یعنی طرح مدار چاپی به یک طراحی برسیم که ای سی در ان به این صورت کار می کند .به هرحال توجه کنید که رایج ترین تغذیه برای امپ صوتی منبع تغذیه ترانس بدون تثبیت است و سویچنگ ها اغلب تمایل دارند با بار یک نواخت روبرو شوند نه با بار بسیار متغییری به نام صدا و در ضمن وجود یک نویز دایم مانند دسته ماهی ها همیشه برای بک گراند موزیکال موسیقی مزاحمت ایجاد می کنند .
                        در هنگام ساخت تقویت کننده با ای سی بهتر است مدار چاپی نمونه و پیشنهادی کارخانه سازنده کپی شود . :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هومان
                          ضمن احترام به نظریات دوستان در امکان ایجاد رایپل توسط نا مرغوبی ترانس باید عرض شود هرگز چنین رایپل عجیبی با حجم بالا نتیجه استفاده از یک اداپتور ایرانی نمی باشد .چنانچه به طراحی اکثر امپ های ترانزیستوری هم توجه کنید هیچگاه از رگولاتور به عنوان حذف نویز و رایپل در پاور استفاده نشده (دستگاه تجارتی ) و در حالیکه صدای بدون هام در بلند گو وجود دارد با اسکوپ می توان رایپل با دامنه قابل توجه را در تغذیه دید . .در یک فروم امریکایی چند صحفه فروم به چنین هومی که با دستکاری RCA کم می شد اشاره شده بود .انها هم به نتیجه مشابهی و البته با تفاوت بیس فنی قوی رسیدند . :redface:
                          باید بیشتر روی حذف نفوذ این رایپل به خروجی حساب باز کرد نه حذف ان در منبع تغذیه و رساندنش به صفر .اگر توجه کرده باشید در خروجی مبتنی بر کلاس های AB یا B همیشه دو قسمت کاملا قرینه وجود دارد و به خوبی دو رایپل نفوذ کرده از تغذیه با هم جمع شده و حذف می شوند . یا در بخش های اولیه کم جریان تر کلاس =A با بای پاس های لازم و LPF های عملی بتوان سیگنال را از وجود هوم تمیز کرد و سپس ترانزیستورهای پاور به این سیگنال پاسخ می دهند و نه یک هوم چند ولتی .
                          نتیجه کاربردی و قابل اطمینان این است که طراحی یک ای سی تجارتی و عرضه ان همیشه با اطمینان به ریجکت این هام انجام می شود .و اگر ما دچار این هوم شویم باید به مونتاژ که همان ساخت مدار چاپی باشد توجه کنیم .مطمن باشید که بیشتر اوقات ممکن است در این مرحله یعنی طرح مدار چاپی به یک طراحی برسیم که ای سی در ان به این صورت کار می کند .به هرحال توجه کنید که رایج ترین تغذیه برای امپ صوتی منبع تغذیه ترانس بدون تثبیت است و سویچنگ ها اغلب تمایل دارند با بار یک نواخت روبرو شوند نه با بار بسیار متغییری به نام صدا و در ضمن وجود یک نویز دایم مانند دسته ماهی ها همیشه برای بک گراند موزیکال موسیقی مزاحمت ایجاد می کنند .
                          در هنگام ساخت تقویت کننده با ای سی بهتر است مدار چاپی نمونه و پیشنهادی کارخانه سازنده کپی شود . :nerd:
                          یعنی اشکال کار ما تراحیه مداره؟
                          این مدار بخوبی کار میکنه همونطور که گفتم مال ضبط ماشین بود! و فقط با ترانس هوم داره!

ولتاژ ترانسم 15 ولته! یکی از دوستان پرسیده بود

خودم شکم به سیمهای اتصالیه

من از رگولاتور با تقویت ترانزیستوریاستفاده کردم خیلی بهتر شد ولی باز مثل مستر بین که تلوزیونش هی قطع و وصل میشد هی هوم میومد و هی میرفت!

دیدگاه

ارت کامپوتر مشکل داره
                            خواندن کلمات قصار برای یک آدم تحصیلآ‌نکرده چیز خوبی است
                            چرچیل

تنها معجزه بزرگ و نابودنشدنی، اعتقاد بشر به معجزه است.
                            ژان پل سارتر
                            [color=red][size=14pt]جادوی دست یک انسان، در دست دیگری، توانایی "مهندسیآ‌کردن" است. "ماوراءالطبیعه" واژهآ‌ای پوچ است. رابرت آنسون هاینآ‌لاین

دیدگاه

آروین گل پسر

در طراحی آمپلی های ماشینی هوم 50 هرتز در نر گرفته نشده چون تو ماشین برق شهر نداریم. دوم اینکه ماشین که یک تکه فلز بزرگه زمین بسیار خوبی برای آمپلیه. اگه لوله ی آب یا هر زمین دیگه ای دم دستت بود با یه سیم کلفت به بدنه ی امپلیت وصل کن و نتیجه رو بگو.

سوم: میشه تو بعضی مدارات قسمتهای تقویت اولیه رو که جریان کمی لازم داره با تغذیه ی رگوله شده داد و قسمت پاور رو با تغذیه ی رگوله نشده.

چهارم: شاید ترانست کم بیاره و حتی خروجی رگولاتور افت کنه.

پنجم: یه آمپلی کامپیوتر بخر مفت و حالشو ببر :icon_razz:

با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

با دانشی که داشتم بلخره نتونشستم کاری پیش ببرم ولی کار هایی که شما میگین رو میرم انجام میدم ولی با همون دانش ( دیلپوممو میگیم :icon_razz: ) زدم کارت صدامو پوکوندم اونم مال کامپیوتر خوبمو بدبختانه کارت صدامم اونبرده! :cry: ولی خوب هنوز پولام تموم نشده بهتره برم یه آمپیلی کامپیوتر بخرم :mrgreen:

احمد جان من برای ورودی RCA که یکیش +آ‌هستش و یکی - (آ‌که مشکل همین منفیه) آخه چطوری رگولاتور کم توان بسازم! تا اونجایی که من میدونم بیشتر مدارات الکترونیک روی خط + مدارات تغییرات انجام میدن نه منفی! منفی یه جور مبناست و متعسفانه این مبنای ما ریپل داره :sad:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X