اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اسپیکر میکرولب m200

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اسپیکر میکرولب m200

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم بنده یه باند میکرو لب m200 دارم مشکلی نداره فقط اون قسمت remote contro (که در پایین عکس همه قسمت ها گذاشتم با توضیح نوشتم البته چندتا خازن سبز فیلتر در اوردم مشکلی نیست گفتم بگم به این قطعه ها نیستن توجه نکنید) یه چیز گرد کنترل صدا ورودی صدا aux و بلوتوث داره اون قسمت رو ندارم هر چی هم گشتم گیرم نیومد خواستم اگه امکانش هست بهم بگید چجوری ورودی صدا وصل کنم و صدا رو کم و زیاد کنم ولوم کنترل یا مثلا ماژول بلوتوث وصل کنم یا هرچیزی که شما اساتید محترم صلاح میدونید تو عکس واضح نشون دادم بی زحمت یه نگاه کنید راهنماییم کنید با تشکر از صبر و شکیبایی وقتی که میذارید
    ​.

.

.

.

دوستان !!؟

دیدگاه

درود.
      یک ولوم دوبل ۵۰ کیلو بخرید و وصل کنید بین کابل aux و ورودی صدای اسپیکر
      یا این ولوم روی خود اسپیکر بذار.
      از سیم شیلد دار مخصوص صدا استفاده کن
      ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

• آرمان قنادی
        آرمان قنادی دیدگاه ثبت کرد
        Editing a comment
        یه نگاه کنید نوشتم عکس هم فرستادم ????

سلام مهندس تشکر از راهنمایی فقط ببخشید مشکل من همینه آخه مثل بقیه اسپیکر ها ورودی aux یا rca ندارع فقط همون قطعه که چندتا خار داره مثل کیبورد های قدیمی فک کنم معروفن به s_video چهار پایه بعد این میشه ریموت کنترل و اون قسمت که گرد ندارمش aux ورودی صدا کنترل صدا به همون وصل میشد حالا من می‌خوام روی این کنترل صدا ورودی صدا وصل کنم تو عکسا نگاه کنید مشخص کردم با تشکر
      جدیدترین ویرایش توسط آرمان قنادی; ۰۰:۱۵ ۱۴۰۵/۰۲/۱۵.

دیدگاه

من متوجه منظورتون نمیشم.
      شما میخوای مثل فابریک خودش ولوم مجزا گرد درست کنی بیرون اسپیکر ؟
      یا میخوای کلا تغیرش بدی و مستقیم aux یا rca باشه و بشود صداش کم و زیاد کرد ؟؟؟
      جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۰۱:۱۹ ۱۴۰۵/۰۲/۱۵.
      ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

• آرمان قنادی
        Editing a comment
        متوجه منظورم شدین مهندس؟

فرقی نمیکنه برام هرکدوم که راحت تره همون انجام بدیم
      کلا فقط میخوام صدا بتونم وارد کنم با aux و بتونم کنترل صدا کنم همین چون اون قطعه رو ندارم و گیر نمیاد حالا شما. راهنمایی کنید چجوری از اون ورودی svideoکه چهارتا پایه داره چجوری auxو کنترل صدا براش درست کنیم یا هر راه حلی که میدونید باتشکر

دیدگاه

دوستان کسی‌ نیست

دیدگاه

سوکت برادارید به جاش سیم لحیم کنید
          اموزش نصبش هم تو اپارات هست

لینک

جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۲۲:۳۸ ۱۴۰۵/۰۲/۱۵.

دیدگاه

• آرمان قنادی
            Editing a comment
            بعد یه سوال مهندس اون دوتا پایه دیگه اوناهم تست گرفتم gnd همون وردی ها هستن یا چیز دیگه هستن به نظرتون برا اطلاعاتم بالا بره  میخوام؟؟؟

یعنی دوست دارم شدید مهندس چقد گیر این بودم تا برم درستش کنم نتیجه رو اعلام میکنم کسی مثل من مشکل داشت حل بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها
            سوکت برادارید به جاش سیم لحیم کنید
            اموزش نصبش هم تو اپارات هست

لینک

اونی که زیر Lin هست GND هست.
            اونی که زیر RIN به نظر میاد ولتاژ باشه برای روشن کردن الیدی داخل ولوم فابریک

دیدگاه

• آرمان قنادی
              Editing a comment
              خیلی خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتی و توضیح خوبتون مهندس عزیز
          لطفا صبر کنید...
          X