اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتقا اسپیکر کامپیوتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتقا اسپیکر کامپیوتر

با درود فراوان خدمت دوستان و اساتید محترم بنده اسپیکر کامپیوتر دارم که با سه تا آیسی tda2030 درست شده حالا تو عکس پایین نگاه کنید جای یه دونه دیگه آیسی هست و خازن و مقاومت دیگه که خالی هستن از کارخانه میخواستم بدونم اگه یه آیسی دیگه و اون مقدار مقاومت و خازن ها طبق نوشته خود برد بذارم آیا تقویت میشه خروجی کدوم قسمت قدرتش بیشتر میشه ساب یا دوتا باند یا کلا به چه قسمتی مربوط میشه اون آیسی مقاومت و خازن ها که خالی جاش و در آخر خواستم ببینم مشکلی پیش نمیاد اضافه کنم ممنون میشم اگه لطف کنید راهنمایی کنید و هر تغییری کاری داره با تشکر ببخشید اگه زیاد شد

.

.

معمولا در تمام بردهایی که طراح شده اند،یه چند تا جای قطعات خالی هست.در اینگونه مواقع طراح برای المان های مختلف پیش بینی های میکنه.مثلا در طراحی مدارات اتوماسیون های گلخانه و پرورش قارچ شما باید از یه سنسور رطوبت و دما استفاده کنید.اما گاهی پیش میاد که دوتا سنسور مختلف به کار بگیرید و بورد شما دوسنسوره باشه.بنابراین در اینجا طراح میاد پیش بینی همچین جایی رو میکنه که اگه دراینده لازم شد که اون طرح شو محقق کنه دیگه نره pcbسفارش نده یا pcb رو شلوغ نکنه.بنابراین این به این معنا نیست که اون بورد ناقصه.
    بعدشم قدرت بُرد امپلی فایر شما به میزان تقویت ایسی های tda2030 وابسته است.صرفا خازن ها بیشتر به عنوان فیلتر و کوپلینگ و مدارت rc بیشتر در حذف نویز موثر هستن.و معمولا به قدرت مدار ارتباطی ندارن.
    نکته اخر هم اینه که از روی همچین بوردی نمیشه نتیجه قطعی گرفت که اون خازن های جه نقشی در مدار دارن.بیشتر میشه از روی شماتیک به نقش اون دوتا خازن در مدار پی برد.
    eshop-hodhod.ir

دیدگاه

با تشکر و درود خدمت استاد عزیز ممنون از راهنمایی شما فقط اون قسمت اصل کاری سوال بنده رو نگفتین که آیا اگه طبق همون نوشته برد که جای یک عدد آیسی tda2030خالی است و جلوش یه خازن و چندتا مقاومت خالی اگه اینارو بذارم ۱.مشکلی پیش نمیاد اسپیکر خراب نمیشه؟۲.اگر نه که مشکلی پیش نمیاد میخوام بدونم که این آیسی که جاش خالی بر فرض گفتین مشکلی پیش نمیاد خطوطش رو دنبال کردم دیدم به همون خروجی منفی ساب میخوره (یه آیسی هم که الان وجود داره یکیش مال ساب که رو خروجی مثبت میفته)با این وجود اگه گفتین مشکلی پیش. نمیاد یعنی اگه اون آیسی قطعات اضافه کنم قدرت خروجی ساب بیشتز میشه دیگه درسته

.

جدیدترین ویرایش توسط آرمان قنادی; ۱۶:۴۳ ۱۴۰۵/۰۳/۱۷.

دیدگاه

خوب یه مشکلی کوچیکی‌ که الان یادم اومد بعد از اینکه جواب این سوال رو دادین تو قسمت خروجی ساب صدا نداشتم فک کردم آیسی خراب ولی انگشت زدم ب آیسی مربوط به ساب دیدم یهو خر خر کرد ساب فهمیدم که اوکی ولی کار نمیکنه بعد یه خازن جلو آیسی ساب این همون خازن ۲۲uکه گفتم فشارش میدم ساب با خرخر کردن میخونه ولی بیشتر که فشار میدم یه مدت صداش درست میشه ولی بعد که تکون میدم برد باز همونجور اومدم عوضش کردم باز همونجورربود پایه هاشو تو عکس میبینید اطرافشو یکم تراشیدم لحیم کردم بازم همونجور بعد کل برد دوباره لحیمشو شارژ کردم که گفتم شاید لحیم خوردگی داشته باشه که بازم همونجور ولوم هارو هم 3 تاشون(بیس-تریبل-صدا) عوض کردم بازم همونجور دوستان خیلی رو مخم دیونم کرد ممنون میشم بگید چیکاررکنم راهنمایی کنید ببخشید زیاد شد باتشکر

.

دیدگاه

• آرمان قنادی
          آرمان قنادی دیدگاه ثبت کرد
          Editing a comment
          کسی نیست دوستان

شما فرض کن که با گذاشتن ایسی اصلا ساب شما توانش زیاد بشه.آیا اسپیکر برای اون توان مناسبه؟ اصلا منبع تغذیه جوابگو هست؟
        غیر از این هها ممکنه طراح اومده باشه یه تترفندی زده باشه برای ساب.با اضافه شدن این ایسی ممکنه یکی از ایسی های tda2030 اسیب ببینه.
        اول اینکه اینکارو نکن.ولی اگه دیدی نمیتونی جلو کنجکاوی تو بگیری اون خازن و مقاومت ههارو دقیق و عین نوشته هاا بذار بعد ایسی رو بذار تست کن اگه دیدی داغ شد بلافاصه خاموش کن.
        eshop-hodhod.ir

دیدگاه

• آرمان قنادی
          آرمان قنادی دیدگاه ثبت کرد
          Editing a comment
          خیلی ممنونم دوست عزیز????????❤️

اگه امکانش هست فقط این مشکل که الان پیش اومده برا خروجی ساب که گفتم کار نمیکنه با فشار دادن خازن صداش اومد ببینید میتونید راهنماییی کنید استاد عزیز!!!؟

دیدگاه

دوستان راهنمایی برای نداشتن خروجی ساب که خازن رو به رو پایه آیسی ساب فشار میدم صدا میاد خرخر میکنه در بالا پست #4توضیح دادم عکس هم گذاشتم مشخص کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آرمان قنادی نمایش پست ها
            دوستان راهنمایی برای نداشتن خروجی ساب که خازن رو به رو پایه آیسی ساب فشار میدم صدا میاد خرخر میکنه در بالا پست #4توضیح دادم عکس هم گذاشتم مشخص کردم
            سلام و درود

اضافه کردن یک ایسی دیگر به قسمتی که نداره فقط یک چنل بیشتر میگیرید نه قدرت بیشتر
            یعنی مثلا الان یک چنل برای ساب دارید اون موقه شاید بشه دو چنل
            اگر آیسی رو اضافه کنید و به صورت بریج ببندید میتونید دو برابر قدرت از یک چنل بگیرید ولی نیازه که تغییراتی در مسیر های برد بدید اگر مایل باشید مدار بریج آیسی 2030 براتون بزارم
            یک راه دیگر هم برای افزایش توان جایگزین کردن آیسی 2030 با آیسی 2050 هست که کمی اسپیکر رو تقویت میکنه
            ولی تاکید میکنم اگر بخواید آیسی قوی تر تهیه کنید حتما به فروشنده تاکید کنید که آیسی اوجینال تهیه کنید و گرنه هم قدرت کمتر میگید و هم ممکنه آیسیتون بسوزه همون لحظه
            برای خازنی که اشاره کردید مربوط به پایه یک آیسی هست یعنی ورودی صدا اون خازن هم خازن کوپلاژ هست
            پایه های خازن و مقاومت 22کیلو را از نظر قلع مردگی برسی کنید
            بقایای روغن لحیم یا کثیفی برد هم میتونه باعث این مشکل بشه

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان اساتید محترم تموم کارا رو چک کردم همه قطعات رو تو راه ساب چک کردم حتی شک داشتم عوض میکردم حتی اسپیکر ساب هم باز عوض کردم با اینکه سالم بود ولی بازم. در آخر خروجی ساب ندارم ولی اون خازن که گفتم در پستهای بالاتر توراه ساب فشارش که میدم ساب خر خر میکنه بعضی وقتا هم یکم میخونه اون خازن هم عوض میکنم بازم همونجور فقط وقتی فشار میارم به خازن خرخر میکنه و بعضی وقتا میخونه ولی بعد قطع میشه واقعا دیگه نمیدونم باید چه کنم کلافه ام کرده همه چی تست کردم حتی عوض میکنم بازم همینه ممنون میشم راهنمایی کنید بزرگواران باتشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آرمان قنادی نمایش پست ها
                با سلام خدمت دوستان اساتید محترم تموم کارا رو چک کردم همه قطعات رو تو راه ساب چک کردم حتی شک داشتم عوض میکردم حتی اسپیکر ساب هم باز عوض کردم با اینکه سالم بود ولی بازم. در آخر خروجی ساب ندارم ولی اون خازن که گفتم در پستهای بالاتر توراه ساب فشارش که میدم ساب خر خر میکنه بعضی وقتا هم یکم میخونه اون خازن هم عوض میکنم بازم همونجور فقط وقتی فشار میارم به خازن خرخر میکنه و بعضی وقتا میخونه ولی بعد قطع میشه واقعا دیگه نمیدونم باید چه کنم کلافه ام کرده همه چی تست کردم حتی عوض میکنم بازم همینه ممنون میشم راهنمایی کنید بزرگواران باتشکر

منم دقیقا مشکل شما رو تو یک مدار دیگه داشته
                وقتی ولتاژ منبع تغذیه رو بیشتر می‌کنی این مشکل موقتا تا زمانی که دستگاه خاموش نشه حل میشه

نمی‌دونم شما چه خازنی خریداری کردی ولی الکترولیت خازن رسما مثل ساقه طلایی شده و باید تعویض بشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X