اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی‌فایر مناسب اسپیکر ضبط قدیمی ۳۰۰۰ وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آمپلی‌فایر مناسب اسپیکر ضبط قدیمی ۳۰۰۰ وات

سلام دوستان
    من یه ضبط پاناسونیک AK-177 دارم که خودش خراب شده ولی اسپیکراش سالمه و خیلی هم کیفیت صداشون عالیه، تیوتر و میدرنج و ساب‌ووفر داره

میخام یه برد آمپلی بلوتوثی ببندم داخل اسپیکر و ازش استفاده کنم
    مشکلی که هست در مشخصات ضبط خروجی ۳۰۰۰ وات ذکر شده
    بردهای موجود در سایت نهایتا 100W×2 یا 120W هستن و اختلاف زیادی با عدد اعلام شده در مشخصات ضبط دارن

چه آمپلی ببندم که صدای خوب بگیرم و آمپلی و باند آسیب نبینن؟

نوشته اصلی توسط 5541553 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من یه ضبط پاناسونیک AK-177 دارم که خودش خراب شده ولی اسپیکراش سالمه و خیلی هم کیفیت صداشون عالیه، تیوتر و میدرنج و ساب‌ووفر داره

بردهای موجود در سایت نهایتا 100W×2 یا 120W هستن و اختلاف زیادی با عدد اعلام شده در مشخصات ضبط دارن

درود...
    در واقع توان ۳۰۰۰ وات توان اسمی است و PMPO تا توان واقعی بسیار تفاوت دارد...
    معمولا بلندگو های این ضبط ها نهایتا ۶۰ وات یا ۸۰ وات هستند ( به برچسب پشت بلندگو مراجعه کنید ) تا توان و آمپدانس واقعی بلندگو را ببینید...
    بعضا سیستم صوتی های سامسونگ مدل های سه دیسک حتی ۴۰ تا ۴۵ وات RMS روی آمپدانس ۶ اهم را دیده ام...
    به دنبال توان RMS بلندگو و آمپدانس آن باشید...
    مدل دقیق ضبط را میگفتید راهنمایی دقیقی میشه کرد...
    اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها

درود...
      در واقع توان ۳۰۰۰ وات توان اسمی است و PMPO تا توان واقعی بسیار تفاوت دارد...
      معمولا بلندگو های این ضبط ها نهایتا ۶۰ وات یا ۸۰ وات هستند ( به برچسب پشت بلندگو مراجعه کنید ) تا توان و آمپدانس واقعی بلندگو را ببینید...
      بعضا سیستم صوتی های سامسونگ مدل های سه دیسک حتی ۴۰ تا ۴۵ وات RMS روی آمپدانس ۶ اهم را دیده ام...
      به دنبال توان RMS بلندگو و آمپدانس آن باشید...
      مدل دقیق ضبط را میگفتید راهنمایی دقیقی میشه کرد...
      با تشکر از پاسخگویی شما دوست عزیز مدل دقیق AK-177 می‌باشد که در زیر تصویر آن را بارگذاری کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 5541553 نمایش پست ها
        سلام دوستان

با سلام،
        طبق اطلاعات Service Manual خود سازنده ، مجموع توان خروجی موثر این دستگاه 400 وات در حالت Dolby و 115 وات در حالت Stereo هست :

و توان 3000 وات نوشته شده ، صرفا توان PMPO ( توان اسمی/تبلیغاتی ) هست.

سیستم های صوتی خودرویی بسیار سنگین و حرفه ای ( که عموما نیاز به باتری و آلترناتور کمکی دارن ) هم اکثرا توان خروجی بین 500 تا 2000 وات دارن...

اگر بخواییم رویکرد منطقی داشته باشیم ، آمپلی فایر 2x100 وات برای دو بلندگوی اصلی
        آمپلی فایر 2x50 وات برای بلندگو های عقب
        و آمپلی فایر تک کانال 80 وات برای بلندگوی Center/Surround انتخاب خوبی هست.

دیدگاه

• 5541553
          5541553 دیدگاه ثبت کرد
          Editing a comment
          من برای سیستم صوتی خودرو نمیخام، میخام یه دونه از اون باند بزرگارو داخلش آمپلی بلوتوثی ببندم و ازش بعنوان اسپیکر بلوتوثی استفاده کنم

یعنی باید از ۳ تا آمپلی استفاده کنم؟ با یه دونه آمپلی نمیشه؟

[QUOTE=5541553;n1165396]

با تشکر از پاسخگویی شما دوست عزیز مدل دقیق AK-177 می‌باشد که در زیر تصویر آن را بارگذاری کردم

با یه آمپلی فایر هم کار جمع میشه،
        منتهی آمپلی فایر باید 5 یا 5.1 کانال باشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X