اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه اتصال بلندگو و توییتر به آمپلی‌فایر ۲ کانال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نحوه اتصال بلندگو و توییتر به آمپلی‌فایر ۲ کانال

سلام
    یه ماژول آمپلی بلوتوثی 50W×2 دارم و دو عدد بلندگوی 8 اینچی ۳ اهم ۳۰ وات و یک عدد توییتر ۱۲ اهم
    اینهارو به چه صورت متصل کنم که بهترین صدا رو بتونم بگیرم؟

نوشته اصلی توسط 5541553 نمایش پست ها
    سلام
    یه ماژول آمپلی بلوتوثی 50W×2 دارم و دو عدد بلندگوی 8 اینچی ۳ اهم ۳۰ وات و یک عدد توییتر ۱۲ اهم
    با سلام و احترام
    بهترین توان صدا موقعی فراهم میشود که امپدانس بلندگوها با مقداری که سازنده امپلی فایر توصیه کرده برابر باشد.
    ولی بهترین کیفیت صدا علاوه بر موضوع بالا به کیقیت ساخت بلندگو و پاسخ فرکانسی اون و همچنین طراحی جعبه بلندگو و ... هم بستگی داره.
    موفق باشید.

دیدگاه

سلام
      با سلام ..
      توییتر چند وات هست ....
      حداقل توان توییتر باید بیشتر از دیگر بلندگوها باشد.
      .. و... نگفتید که. امپدانس امپلی فایر چند اهم است .
      ...
      این بلندگوها برای یک کانال هستند یا برای دو کانال
      می‌خواهید قرار دهید ...
      ۱...توان بلند گو ۵۰ وات است ...و شما می‌خواهید
      بلندگوی ۳۰ وات را برای آن قرار دهید ؟...
      بنا براین نباید صدا را بیش از حد زیاد کنید وگرنه
      بلند گو خواهد سوخت .....
      ۲...امپدانس امپلیفایر باید با امپدانس بلندگو
      برابر باشد...
      مثلا برای امپلیفایر ،، ۵۰ وات و ۸ اهم،، باید بلندگوها ( ووفر و مجموع با توییتر )
      حداقل ..۵۰ وات باشند ...
      ۳...و همچنین امپدانس بلندگوها ..جمعا..باید برابر با امپدانس آمپلیفایر باشد..
      ----میتوانید همه بلندگوها را با هم موازی کنید ..
      هر بلندگو فرکانس مربوط به خودش را پخش خواهد کرد. (درصورت داشتن شرایط.،، امپدانس و توان )..
      .
      میتوانید هر بلندگوی تویبتر و ووفر را با مدار مخصوص تفکیک فرکانس به آمپلیفایر متصل کنید ..
      جدیدترین ویرایش توسط DAVID347; ۰۶:۳۰ ۱۴۰۵/۰۵/۲۲.

دیدگاه

دوست عزیز با تشکر از توضیحات کامل و دقیق شما
        همه مواردی که فرمودید صحیح هستن
        من بیشتر نحوه اتصال توییتر در مدار برام سواله
        حالا فارغ از توان و امپدانس بلندگو و آمپلی‌فایر و با فرض به مطابقت اونها در حالتیکه هر بلندگو به یک کانال آمپلی فایر متصل شده، توییتر چطور در مدار قرار میگیره؟
        از طریق اتصال سری یا موازی با یکی از بلندگوها یا طریق دیگری؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام و احترام
          بهترین توان صدا موقعی فراهم میشود که امپدانس بلندگوها با مقداری که سازنده امپلی فایر توصیه کرده برابر باشد.
          ولی بهترین کیفیت صدا علاوه بر موضوع بالا به کیقیت ساخت بلندگو و پاسخ فرکانسی اون و همچنین طراحی جعبه بلندگو و ... هم بستگی داره.
          موفق باشید.
          دوست عزیز با تشکر از پاسخ شما
          من بیشتر نحوه اتصال توییتر به آمپلی‌فایر دو کانال که یه بلندگو به هر کانال اون متصل شده برام سوال هستش که به چه صورت باید توییتر به آمپلی وصل بشه
          مثلا بصورت موازی یا سری با یکی از بلندگوها یا نحوه دیگری؟

دیدگاه

دوست عزیز با تشکر از پاسخ شما
            من بیشتر نحوه اتصال توییتر به آمپلی‌فایر دو کانال که یه بلندگو به هر کانال اون متصل شده برام سوال هستش که به چه صورت باید توییتر به آمپلی وصل بشه
            مثلا بصورت موازی یا سری با یکی از بلندگوها یا نحوه دیگری؟
            با سلام مجدد
            بلندگوهای توییتر معمولا سیم‌پیچ ظریف‌تری دارند و اگر مستقیم به خروجی آمپلی فایر وصل بشن آسیب می‌بینند. راه اصولیش اینه که از برد کراس آور مناسب استفاده کنید ولی اگر تهیه آن برایتان مقدور نبود میتوانید متناسب با امپدانس و فرکانس قطع مورد نظرتان یک خازن بی پلار (بدون قطب) سر راه سیم مثبت توییتر قرار دهید. برای توییتر ۱۲ اهم با فرکانس قطع حدود ۶ کیلوهرتز خازن ۲.۲ میکروفاراد بی پلار ۵۰ یا ۱۰۰ ولت گزینه مناسبی میباشد.ولی جدا از این باید امپدانس بلندگوها و مهمتر از آن، توان آنها را هم هنگام اتصال در نظر بگیرید تا به بلندگوها و یا آمپلی فایر آسیب نرسد.
            موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X