اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ولوم سیستمهای صوتی خانگی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ولوم سیستمهای صوتی خانگی

این یک پری 3000 دلاری از ادیو نت است .چرا این کارخانه خود را از تمیزی :mrgreen: سویچینگ دور نگاهداشته ؟به ترانس ها نگاه کنید .این دستگاه تولید امسال است .اگر ما اطلاعی از دستاوردهای دیگران نداشته باشیم با روبرو شدن با انها دچار تعجب می شویم .

دیدگاه

ادیو نت سازنده بسیار معتبریست .اگر تاکنون از ترانس استفاده می کردید مطمن باشید کاردرستی می کردید .

دیدگاه

این یک پری 3000 دلاری از ادیو نت است
        :rolleyes:

جواب این قضیه رو خودتون فرمودید..ایا ادیونت امپلیفایر توان بالا(1000-2000 و..) دارد ؟ منبع تغذیه اونها چیست ؟ اگر ترانس باشه باید جرثقیل خبر کرد :mrgreen:

ولی یکی از بزرگترین سازندگان پاور امپها (Crown) از تغذیه سوئیچینگ در امپها استفاده میکند..
        من قبلا داخل Pre های مارک لوینسون رو دیده بودم که از ترانس استفاده میشه.

حالا مشکل سوئیچینگ چیه ؟

این یه نمونه از کارای Crown :

JBL A6000GTi

Output Power at 14.4V and ≤1% THD+N (CEA-2006):
        2 x 2600W @ 4 ohms
        1 x 8110W @ 4 ohms
        1 x 7400W @ 1 ohm
        S/N Ratio: 65dBA (1 Watt, 4 ohms)
        Effective Damping Factor: 6.39 @ 4 ohms
        Freq. Response: 10Hz ∼ 270Hz (-3dB)
        Fuse: 600A internal (external 500A minimum)
        Dimensions: 29.38" x 23" x 6.5" (74.6cm x 58.4cm x 16.5cm)
        Weight: 88 lb. (40 kg.)

This mono amplifier has +/-165 Volt DC rails that power two 3 KW BCA (balanced current amplifier) half-bridges.
        This allows three modes of operation:
        1. Two high-voltage amps each driving 2-4 ohms with 160V+ peaks.
        2. A single bridged output driving 2-4 ohms with 320V+ peaks.
        3. A single paralleled output driving 1-2 Ohms with 160V+ peaks (patented).

بعید میدونم ادیونت همچین چیزیو بتونه توی خواب بسازه..

سیم کشی خونه کار سختی نیست..اما وقتی قرار 500 امپر جا به جا بشه گاو نر میخواهد و مرد کهن.

اینم از سایت Crown

http://www.crownaudio.com

:smile:

دیدگاه

اقای عزیز شما فکر کن که دارید کاملا درست فکر می کنید و در تحلیل ها jbl و و ان مارک دیگر از ادیونتی که شما مطمن هستید از عهده ساخت چنین پیچیده گی بر نمی اید :NO: خیلی بهتر است ..من اول باید فلسفه ساده بودن تجهیزات های اند را اثبات کنم و بعد بروم سراغ دستگاههی که برای وات بالا در اتومبیل ساخته شده .الان امپ های کلاس d در وات های بسیار بالا ساخته می شود ولی افراد علاقمند به موسیقی در منزل به سراغ تقویت کننده gblاتومبیل نمی روند .ظاهرا شما من را با یک سیستم باز ماشین اشتباه گرفتید .jbl جایی در بین امپلی فایر سازها ی های اند ندارد .من شما را دعوت می کنم به تحلیل های افراد متخصص رجوع نمایید .انها از من و شما در این زمینه تحقیقات بیشتری کرده اند .
          بکار بردن کلماتی مانند جرثقیل باعث نمی گردد که ادیونت برای یک تقویت کننده 20 وات های اند و گران خود بیاید از تغذیه سویچینگی که موجب لطمه به ماهیت صدا می شه استفاده کنه .مجموعه ای از ترانس های ادیونت در اینتر نت عرضه می شود .
          من روی سخنم با افرادیست که مطالب تقویت کننده صوت را در بهترین کیفیت دنبال می کنند .در این حالت توجه به قدرت در مکانهای بعدی است و هرگز به دنبال 200 وات قدرت نمی رود .برای یک اتاق 4 وات هم بسیار زیاد است و البته با کیفیت موزیکال .در اینجا هم می توانید به افق موسیقی یعنی مدارات se رجوع کنید .من چند بار این se ها را ساخته ام .نهایت وجود هامونیک هاییست که موسیقی را خوشایند می کنند و دل از ان کندن محال است . :nice:

دیدگاه

:eek: :eek: :eek: :eek:8110 وات؟؟؟؟؟!!!
            اینو روی لودر میبندند دیگه؟؟؟ oo:
            رو سواری که محاله!! یا ماشن میترکه یا طرف که پیاده بشه دیگه کره!! :mrgreen:
            ببخشید این به چه بلند گو یا سابی کار میکنه اونوقت؟؟؟
            همین ها رو میسازند که زلزله میشه.
            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

تصور کنید جوانان سیاهپوستی که می خواهند با موزیک رانندهگی کنند ...انها به دنبال موزیکال بو.دن صدا نیستند فقط یک دستگاه می خواهند با خروجی بالا و دیستروشن کم .در ان صدا ها امکان ندارد بتوانیم موزیکال بودن پخش را تشخیص دهیم .انجا برای حجم کم بهتر است از کلاس d استفاده شود .من در اینجا با نظریاتی روبروشدم که تقویت کننده اتومبیل را در رده دستگاه های فای خانگی اورد . :eek:

دیدگاه

سلام بحث خیلی جالبیه ،
                جسارت من رو ببخشید که وسط بحث اساتید پریدم

به نظر من داره 2 بحث اینجا کنار هم مبشه ، قدرت و کیفیت

من یک ضبط دارم یک کوچولو قدیمیه ، cd پخش میکنه و کنترل هم داره ولی روی ولوم موتور گذاشتند ( قبلا میگفتم چرا اینها اینکار رو کردن که آقا هومان توی یک تاپیک دیگه توضیح دادند ) ، بازش کردم ترانزیستوریه چینش بردهای داخلش خیلی جالبه و صداش خیلی دلنشین ، یکی از این به اصلاح 11000 وات ها رو هم داریم ، به نظر من اصلا قابل قیاس نیست به نظر من صدای اون قدیمیه خیلی گرم تره ( شاید واژه مناسب رو به کار نبرم ولی احساس میکنم فرق میکنن )

از وقتی که این مباحث اینجا باز شده خیلی مشتاق شدم که صدای این آمپ های لامپی جدید رو بشنوم ، احساس میکنم اگه به صدای اونها گوش بدم مجنون اصالت صداشون بشم :redface:

دیدگاه

کاملا درست بیان کردید .صدایی با اصالت ان سالها و واژه درست گرم . :applause:
                  یکی از دوستان صدای یکی از اولین پروژههای لامپی که من ناشیانه مونتاژ کرده بودم را شنید و گرویی از من گرفت که یک سینگل el34 را برایش مونتاژ کنم .قرار بود ببره منزل ان را ولی الان رضایت نمی ده و رفته یک جفت بلندگوی تانوی خریده 500 هزارتومان و 5 متر کابل بلندگو متری 30 هزارتومان .اینها را دیگه ولخرجی کرده ...سرانجام این دستگاه مهمان دفترش شده .انقدر صدا خوبه که می گه من در سالهای گذشته این صدا را گم کردم و دوباره پیدا شده ....
                  ببینید من تاکید می کنم این هنرنمایی لامپهاست نه شخص .
                  اگر دوستان تمایل داشتند تجاربی را با سینگل های ارزان داشته باشند و تمام قطعات در ایران هم یافت شده و انهم با کیفیت بالا مانند ولوم های الپس که گفتم .
                  البته ساختارهای ترانزیستوری وجود داره ولی من ترکیب هایبرید را می پسندم .این را بگویم لامپهای 70 سال پیش را ماه پیش یافتم .تکنولوژی انها غیرقابل تکرار است و صدا روانی می کند انسان را .اگر کسی باور ندارد می تواند ازمایش کند

دیدگاه

من فیبرهای pcb مربوط به ساختارهای رایج لامپی را طراحی و چاپ کردم .و الان با استفاده از انها در زمان کمی دستگاه مورد نظرم را می سازم .
                    ترانس ها را هم یکی از دوستان که برای کار اموزی رفتند به یک کارگاه برعهده گرفتند البته من فرمول پیچیدن را محاسبه و به ایشان می دهم .جالب است نتایج :nice:
                    این سد در ایران شکسته شد .ماهم می توانیم مانند دیگر علاقمندان صوتی در دنیا صدای لامپ را بشنویم .

کار کردن با ولتاژهای بالای 100 ولت خیلی ساده است و فقط باید احتیاط کرد .
                    اشتباهات معمولا لامپ را از بین نمی برد .
                    و سرانجام یاد می گیریم که الکترونیک ساده = های اند
                    ولی ناگفته نماند روی کیفیت کار می کنیم .نتایج همیشه دستگاه جدی است که ارزش بالای دارد و مورد استفاده خانواده قرار می گیرد .
                    امکان ندارد رقیبی برای صدای ان پیدا کنید واین از عجایب است .
                    من تجاربی در زمینه تقویت صدای گیتار -ویالون - ارگ - و کی بورد هم دارم .
                    توصیه من سرچ اطلاعات از اینترنت و تعقیب تجارب دیگران است .و خواهید دید که چگونه از الکترونیک می توان لذت برد .

دیدگاه

اگر گذارتون افتاد به جمهوری سری به فروشگاهی که درست در بخش شمالی چهاراه سی تیر بزنید او نمایندگی ایون را از اطریش هم دارد .کمتر دستگاه لامپی ایون 3 میلیون تومان است .
                      در اینجا یک پری استثنایی را از ایون ببینید یک تولید جدید :

دیدگاه

PRE-AMPLIFIERS: Ayon Audio Spheris Stereo Tube Pre–Amplifier
                        Ayon Audio Spheris Stereo Tube Pre–Amplifier
                        A MasterPiece Pure Class A
                        The Finest Tube Pre-Amplifier Made
                        Made in Austria

2 Chassis full featured pure class A single ended true balanced triode, pentode vacuum tube stereo preamplifier - Unique new pure vacuum tube circuit design which maintains an exceptional bandwidth that extends well beyond 500 kHz

این ولوم گران قیمت ان است .ببینید من درست گفته بودم ؟

Ayon Audio Spheris Tube Pre Amplifier

Ayon Audio Global Winner!

One of the finest tube preamplifier made, a True MasterPiece built from the best components.

Ayon Audio - Made In Austria

Granting Audiophiles around the globe, balance, clarity, perspective, dynamics, bloom, decay...The entire musical message for over 20 years.

Ayon Audio offers a complete line of high performance audio components.

Naturally flowing curves and sophisticated color schemes characterize the aesthetics of the Ayon Audio line-up, offering a timeless value of understated elegance.

Ayon Audio engineers are established leaders in their respective fields of high-end audio expertise. The range of activities covers the development of high performance vacuum triode tubes, the design of sonically superior tube preamps, tube power amplifiers, tube CD Players, state of the art cables and advanced technology speaker systems.

The Ayon Audio Spheris tube pre-amplifier is presenting a new level of musical performance, construction and quality among any vacuum tube preamplifiers. It brings together world leading levels of engineering, highest quality parts and materials, and a never ending love for music.

The Spheris preamplifier sets a new standard for natural musical performance, offer wide bandwidth, extremely low distortion, colorful, superior dynamic range and a three-dimensional holographic soundstage. This Spheris is only for the most demanding audio palette.

دیدگاه

لامپ ان به صورت نو و اکبند در ایران وجود دارد .البته مربوط به چهل سال پیش است ولی حرف نداره .ان موقع زیمنس زده بود برای سازمان مخابرات المان و به علت نویز کم ان معروف شد .در چند سال اخیر دولت المان مازاد اکبند خود را فروخت .احتمالا ایون با استفاده از ان لامپها توانسته در اطریش این کالای ارزشمند را بسازد .

دیدگاه

ضمن تایید فرمایشات دوستمون آقا هومان باید عرض کنم من فکر میکنم بحث از عنوان تایپیک دور شده ولی با این حال جهت اطلاع دوستان باید بگم که لامپ و آی سی و ترانزیستور هر کدام معایب و محاسنی دارند و نمیشود صرفاً یکی را بر دیگری ترجیح داد. اگه به دنبال یک صدای اصیل و بدون کمترین اثری از امواج مزاحم هستید و یک صدای نرمال و کم توان ولی دلنشین را مد نظر دارید بی درنگ سراغ لامپها بروید.ولی اگر به دنبال یک صدای ایده آل و کم خرج و توان متوسط هستید به دنبال آی سی ها باشید و اگر دنبال یک صدای قوی و پر قدرت که تمام فرکانسهای شنوایی را ساپورت میکند هستید بدون شک ترانزیستور را انتخاب کنید.
                            لامپها صدای فوق العاده ای دارند که تقریباً تنها حسن آنهاست که مهم نیز هست. از معایب آنها می توان به حجم زیاد وزن سنگین و تلفات بالا و راندمان پایین و هزینه سنگین آنها اشاره کرد. در این میان آی سیها وزن سبک هزینه کم وراندمان فوق العاده ای دارند ولی توان متوسطی دارند ولی تمام فرکانسهای صوتی را تمام و کمال ساپورت نمیکنند و زودتر به اشباع میروند ودامنه مانور کمی دارند. آمپهای ترانزیستوری چیزی میان این دو هستند. هزینه آنها بیشتر از آی سی و کمتر از لامپ است.راندمان آنها بیشتر از لامپ و کمتر از آی سی است.حجم و وزن آنها نیز به مراتب بیشتر از آی سیها و کمتر از لامپهاست. ولی آنچا این نوع آمپلی را متمایز کرده و رتبه آنها را ارتقاع بخشیده قدرت فوق العاده و دامنه و توان مانور بالای آنهاست. شما با یک منبع تغذیه 180 واتی میتوانید یک آی سی 120 واتی را راه اندازی کنید.ولی با همین منبع میتوانید یک ترانزیستوری 80 تا 100 واتی را راه اندازی کنید و اگر از این منبع در لامپ استفاده کنید شاید 50 وات هم دریافت نکنید.
                            در این که لامپها های اند هستند شکی نیست ولی آمپلیهای ترانزیستوری میتوانند در عین راندمان بالا و قدرت بی نظیر خود های اند نیز باشند. محصولات شرکتهایی مثل اف بی تی یا الکترو وویس یا ای دی فایر و همچنین بهرینگراز این دسته هستند.یک آمپ 200 وات واقعی بهرینگر را کمتر از 5 میلیون تومان نمیتوانید بخرید. این در حالی است که این شرکت در عمده محصولات خود از ماسفت استفاده کرده. ماسفتها فوق العاده هستند. حرارت کم دامنه ولتاژ بالا توان تحمل امپدانس پایین
                            و قابلیت عبور جریانهای وحشناک آنها را استثنایی کرده.اغلب آمپهای پاور فول از ماسفت و یا انواع فت استفاده میکنند که از مزایای آنها می توان به ساپورت طول زیاد سیم حتی سیمهای معمولی و مچ شدن آنها یا انواع درایورها و بلندگوهای ریز و درشت اشاره کرد.
                            حال بسته به سلیقه و نوع مصرف خود انتخاب کنید.لامپ؟ آی سی؟ ترانزیستور؟
                            موفق باشید

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                                . اگه به دنبال یک صدای اصیل و بدون کمترین اثری از امواج مزاحم هستید و یک صدای نرمال و کم توان ولی دلنشین را مد نظر دارید بی درنگ سراغ لامپها بروید.ولی اگر به دنبال یک صدای ایده آل و کم خرج و توان متوسط هستید به دنبال آی سی ها باشید و اگر دنبال یک صدای قوی و پر قدرت که تمام فرکانسهای شنوایی را ساپورت میکند هستید بدون شک ترانزیستور را انتخاب کنید.
                                این همان ضعف برخواسته از اطلاعات و تجربه محدود است .این جملات مربوط به 5 سال پیش است و الان محصولات گران قیمت مانند ادیو نت ژاپن در رنج 180 میلیون تومان برای یک دستگاه خانگی بر خلاف نظریه شماست .ایا شخصی می اید بدون اطلاع این پول را بدهد ؟
                                من هم اگر بر ساخت امپلی فایر ترانزیستوری و فروش ان سرمایه گذاری می کردم مجبور بودم خودم و بقیه را قانع کنم .
                                صدای ایده ال از ای سی بیرون می اید ؟بابا ما داریم کجا زندگی می کنیم oo:
                                من صفت لامپ را بدینگونه معرفی می کنم :
                                صدای موزیکال و گرم
                                نبود نویزهای سفید
                                اجرای دقیق تر بر صدای خواننده زن و الات موسیقی مانند ویالون و گیتار
                                اجرای زنده :surprised:
                                تفکیک اصوات .
                                دسترسی به قدرتی که ریسک ندارد و یک گونی ترانزیستوری بریزی توی مدار برای یک اتصال کوتاه یک قطعه .
                                وجود هارمونیک های خوشایند
                                راجب وزن هم کافیست از ایشان بخواهید وزن دستگاه ترانزیستوری در عکس را برایتان بگوید !!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X