اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر ، صوتی ، موسیقی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

با سلام خدمت دوستانی که تشنه پروژها ی عملی اونم از نوع انالوگ مخصوصااین مدارت آمپلی فایر(قابل توجه محمد باقرعزیز)
    آقا اسم این کتاب
    POWER AMPLIFIER
    SCHEMATICS
    for models 3B~8B
    هستش
    اینم لینک دانلود
    http://www.4shared.com/file/1533190/5847a160/poweramplifierschematics.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ua741
      سلام نیما
      اگر میخواهی از IC استفاده کنی بنظر من از TDA1557 استفاده کن چون هم پاسخ
      فرکانسی آن Hi Fi هست وهم قدرتش با توجه به قیمتش مناسبه اگه بخوای می;تون&#1740 دیتاشیتش رو از سایت alldtasheet بگیری (کمپانیphilips)
      قیت حدود2500ت و قدرت 50وات
      من تو تبریز 1300 گرفتم
      خواندن کلمات قصار برای یک آدم تحصیلآ‌نکرده چیز خوبی است
      چرچیل

تنها معجزه بزرگ و نابودنشدنی، اعتقاد بشر به معجزه است.
      ژان پل سارتر
      [color=red][size=14pt]جادوی دست یک انسان، در دست دیگری، توانایی "مهندسیآ‌کردن" است. "ماوراءالطبیعه" واژهآ‌ای پوچ است. رابرت آنسون هاینآ‌لاین

دیدگاه

مهندس منظور من برد کامل اون بود
        در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم لطف آنچه تو اندیشی حکم انچه تو بنمایی

دیدگاه

سلام دوستان بنظر من یکمقدار به بحث آمپلی فایر بصورت فنی تر و دقیق تر بپردازیم بهتر باشه چون بحث تقویت کننده های صوت بحث جذاب و جالبی هست و عامه پسنده .
          خوب برای درست کردن یک آمپلی فایر علاوه بر آمپلی فایر اصلی high power amplifier نیاز به مدارهای جانبی مثل Preamplifier و مدارات Crossover و فیلترهای پایین گذر و .... هست .
          خوب بنظر من ما اول به مدار اصلی امپلی فایر بپردازیم بعد بریم سراغ کراس آور و پری و ....
          یک مدار خیلی خوب که هم قدرت واقعی داره و هم کیفیت مدار زیر هستش :
          http://marcusgun.com/elektronik.html
          این مدار 250 وات R.M.S استریو هستش و قدرت فوق العاده ای داره
          ترانزیستور های اصلیش MJ15024 و MJ15025 هستش که جزوه ترانزیستورهای قدرتی محسوب میشن .
          دوستان نظراتشونو درباره مدار بگن تا بیشتر وارد جزئیات بشیم .
          {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام
            عزیزان
            با توجه به گفته بالا پیشنهاد میکنم در قسمت های مجزایی در مورد هر بخش از آمپلی فایر بحث شود
            ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ua741
              مهندس منظور من برد کامل اون بود
              بله اگه واسه 4 تا خازن پلی استر و 1 دونه 2200u باشه خیلی خوبه
              خواندن کلمات قصار برای یک آدم تحصیلآ‌نکرده چیز خوبی است
              چرچیل

تنها معجزه بزرگ و نابودنشدنی، اعتقاد بشر به معجزه است.
              ژان پل سارتر
              [color=red][size=14pt]جادوی دست یک انسان، در دست دیگری، توانایی "مهندسیآ‌کردن" است. "ماوراءالطبیعه" واژهآ‌ای پوچ است. رابرت آنسون هاینآ‌لاین

دیدگاه

اینم یه آمپلی فایر 1.5 کیلو وات : http://sound.westhost.com/project117.htm
                :shock: :shock:
                {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

با سلام خدمت همگی
                  من فکر می کنم که بهتر یک قسمت را در مورد طراحی تقویت کننده ها اختصاص دهیم تا اینطوری هرکس هرچی می خواد برای خودش طراحی کنه موافقین یا نه
                  در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم لطف آنچه تو اندیشی حکم انچه تو بنمایی

دیدگاه

پاسخ : آمپلی فایر ، صوتی ، موسیقی

سلام به همه..
                    دوستان ممکنه کسی منو راهنمایی کنه که فرق یک آمپلی فایر میکروفون با یه آمپ گیتار که کارش تقویت سیگنال pick up و ضمنا بهبود پاسخ فرکانسیه در چیه؟

دیدگاه

سلام من می خوام یه آمپلی فایر کلاس eدرست کنم که بتونه فرکانس های بالا رو سوییچ کنه اگه کسی اطلاعات کامل تری از این نوع آمپلی فایر داره راهنمایی کنه ممنون میشم
                      فقط کسی هرگز اشتباه نمی کند که اصلا کاری انجام نمی دهد

دیدگاه

تا اونجا که من یادمه کلاس E مخصوص مدارات RF هستش! نه مدارات صوتی.

شهریار
                        Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

دیدگاه

من فکر میکنم با ic هایی که اسم بردید به کیفیت خوب دست پیدا نمیکنید!! همه می دانند مدارات گسسته بهتر هستند.ولی تجربه ساخت این نوع مدارات نیز مهم است.اگر از stk نوع مرغوب استفاده کنید نتیجه بهتر خواهد بود ولی لطفا از کلمه hi fi برای این ای سی ها به ساده گی استفاده نکنید.ایا با 2500 تومان می توان گفت به 50 وات از نوع hi fi رسیدیم؟

دیدگاه

ولی لطفا از کلمه hi fi برای این ای سی ها به ساده گی استفاده نکنید.
                            حرف شما رو کاملا قبول دارم. ولی شاید علتش این باشه (نظر شخصی) که در تعریف های فای مهمترین پارامتر رو سیگنال خروجی با اعوجاج زیر 0.1% عنوان کردن. برای همین در دیتاشیت آی سی های خیلی خیلی معمولی هم این کلمه رو بکار می برن مثلا TDA2030
                            ولی در دنیای جدید دیگه های فای به اینجور چیزا نمی گن (هر چند هنوز کسی نتونسته تعریف دقیقی براش بگه، وجود آمپلی فایر های لامپی دیگه اوضاع رو برای یک تعریف خراب تر کرده) و برای Audiophile ها دیگه فقط اعوجاج مطرح نیست.
                            اما یک چیزی این ته دلمه بذار بگم نظر بقیه رو هم بدونم. من خیلی وقته که به این سایت های ها فای و ... سر میزنم. بطور کلی دو جور قشر پیدا میشن. یک قشر کسایی هستن که از الکترونیک تقریبا چیزی نمی دونن و همه چیز رو بصورت تجربی انجام میدن (بعضی هاشون یکمی موسیقی هم می دونن) و ملاکشون هم فقط گوششون هست (خیلی وقت ها هم برند) و قیمت های نجومی هم پرداخت میکنن یک عده دیگه هم الکترونیکی ها هستن. این قشر معمولا تجهیزاتشون رو خودشون درست میکنن. تو اینترنت به DIYer معروف هستن. یک سایت معروف هم دارن به نام DIYAudio.com
                            دستگاه هایی که این قشر می سازن در مقایسه با برند های معروف مثل اسباب بازی می مونه(حداقل از نظر ظاهر) ولی واقعا از موسیقی لذت می برن. چیز هایی که برای این قشر مهمه، بسیار متفاوته و بیشتر شامل اعداد و ارقام و مباحثی که با آموخته هاشون مطابقت داره. مسلما می تونی حدس بزنین من طرفدار کدوم یکی هستم.
                            قشر اول معتقده که می تونه کوچکترین پارامتر های صدا رو تشخیص بده. مثلا کابل اتصال باند می خرن جفتی 800 هزار تومن، بعد میگن این کابل رو باید Break in بکنی. یعنی یه چیزی نزدیک 300 ساعت بذاری کار بکنه تا صداش باز بشه. و معتقدا که می تونن تفاوت صدا بین کابل Break-in شده و نو رو از هم تشخیص بدن. یا میگن یک دی وی دی که مدت زیادی کار کرده، کیفیتش رو از دست میده

ممکنه برای هر کدوم از این ها یک علت علمی وجود داشته باشه، (اگر میدونین لطفا به من بگین) ولی به نظر من تاثیرش آنقدر کمه که تمام این متخصصان نمی تونن در یک تست چشم بسته با موفقیت ازش دربیان. منظور اینکه بیشترشون ادا در میارن
                            مورد دیگه ای هم که هست اینه که در صدا، سلیقه شخصی بسیار بسیار مهمه که از اون به لذت شنیداری نام برده میشه. دوست عزیز امیر حسین خان در سایت www.HiFi.com میگه (با این مضموم) که یک رادیو ضبط دو کاسته دارم یکبار رادیوش رو گرفتم و یک آهنگ از استاد شجریان پخش کرد که در گوشه ... اوج می گرفت و در ... فرود می آمد، لذتی که من از این آهنگ بردم رو شاید با این سیستم 4-5 میلیونی هیچوقت نتونم ببرم.
                            و واقعیت هم همینه!
                            مثلا آقای Linkwitz که مطمئنا فیلتر هاش رو می شناسین (آین آقا هنوز زنده هستش) یک سیستمی درست کرده که در نوع خودش بی نظیره، به نام Orion این سایتش http://www.linkwitzlab.com/
                            کلا ایشون به باند های Open-Baffle علاقه خاصی داره و معتقده که باند هایی که دارای محفظه بسته هستن، هرچقدر هم که خوب طراحی شده باشن بازم نمی تونن sound-stage خوبی داشته باشن، برای همین تاکید زیادی داره به کراس اور ها و طراحی سیستمی که بتونه از اکوستیک محیط ایزوله باشه. که می تونین باقی ماجرا رو ببینین. حال جالبه که ایشون نه از کابل های آنچنانی استفاده کرده نه آمپلی فایر های آنچنانی. دلیلش هم اینه که باید دید که هر کس چه پارامتری از صدا براش مهمترینه!

ولی در کل تمام این برو بچ ها فای هم مثل کفتر باز ها و کلکسیونر های تمبر و قنار باز ها و ماهیگیر ها یک عشقی دارن و دارن باهاش حال میکنن. حالا هر کی هر چی می خواد بگه، بگه! ولی هر چی میگین، فقط از کلمه hi fi برای این ای سی ها به ساده گی استفاده نکنید

شهریار
                            Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

دیدگاه

:applause: :applause: منم به عنوان یه تولید کننده کوچیک سیستمهای صوتی با شما موافقم.
                              به نظر من تو مدارات گسسته بیشتر میشه hifi رو پیدا کرد.من یه آمپلی 50 - 60 واتی درست کردم که نقشه اش هم قدیمیه هم اگه بگم از کجا درش آوردم مسخره ام میکنید اما زلالیت صداش عالیه .عکس نمونه ساخته شده اش آواتورمه
                              خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

با سلام و درود
                                بنده مدار بسیار ساده ای می خواهم که سیگنال میکروفن معمولی را تقویت کرده و بتوان خروجی آن را به یک بلندگوی معمولی حدود 250 میلی وات متصل نمود.
                                با تشکر
                                قطعات در بازار موجود باشند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X