اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گرفتن بهترین خروجی بوسیله آمپلی فایر ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : گرفتن بهترین خروجی بوسیله آمپلی فایر ها

سلام آقا هومان
    واقعا ای وللا داره به این همه تجربه و همت ....خیلی حال کردم از این همه پشت کار...چیزه خیلی قشنگی ساختید مطمئنم صداشم فوق العاده است...
    داداش ما اندر خم کوچه اولی گیر کردیم ...
    بحث فیدبک باز نشد درست...
    اینجا هم بحث ها تخصصی شده(کلمات گویای حقیقتن که افراد آماتور باید اینجا رو ترک کنن مثل خودم...)
    ولی میشه یه رویه رو برای شروع کار توضیح بدید که بشه روش حساب باز کرد که بتونیم آخرش یه نتیجه قابل قبول بگیریم...
    من اولین لامپ رو 2 سال پیش دیدم ...تو یه آمپ هیات بود که از سال 62 داشت کار میکرد تا الان!!!!
    خیلی جالب بود ولی تو شهرستان ها این امکانات نیست که بشه هر چیزی رو لااقل تا 100 کیلومتری نزدیک ایده آل هم بیش برد ...
    اگه میشه از مدارات ترانزیستوری بیشتر اطلاعات بدید...
    یا علی

دیدگاه

بله صدایش با یک دستگاه 3 میلیونی یکی است .فوق العاده .دوروز صرف مونتاژ ان شده است .یک های فای واقعی .وقتی روشن است صدایی در بلندگو نداریم .و فیدبک را بسیار ضعیف گرفته ام .متاسفانه در پوش پولی که خروجی ان بیم پاور است نمی شود به سادگی فیدبک را حذف کرد .
      حتی ادیو نت از فیدبک استفاده کرده است .
      من این باور را دارم که بچه های ما توان ساخت دستگاههای بسیار خوب را دارند .
      من راجب فیدبک توضیح بیشتری خواهم داد .لطفا اجازه دهید یک مسیر خوب ترسیم شود .
      در مورد اماتورها باید گفت بنده هم اماتور هستم و هنوز در مقام یاد گیری و همه می توانند در بحث ها شرکت کنند ولی چرا باید اجازه ندهیم موارد حرفه ای تر مطرح شود و ان ها را اجرا کرد ؟باید نتایج را دید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
        سلام.هیچ طرح ونمونه ای ندارید تا ما هم استفاده کنیم؟؟
        این 200 واتی که فرمودید ترانزیستوریه یا لامپی؟؟
        آیا حذف فیدبک در پری هم ممکنه؟ در آمپهای ترانزیستوری چطور؟؟ منم شنیده بودم اگه فیدبک نباشه صدا مطلوب تره اما گمان میکردم نشدنیه.چون آمپ اگه از صدای خروجی نمونه برداری نکنه به اشباع میره و صدا درهم بر هم میشه.
        ممنون میشم یاد ما هم بدید که آیا شدنیه؟؟
        بله شدنیه .همانطور که اشاره شد نباید بایاس مانند یک کفه های یک ترازو ناگهانی در اثر حذف فیدبک منفی جابجا شوند و به قول شما ترانزیستورهای ورودی به اشباح روند .چنانچه گسسته مدار خود را طرح می کنید و ای سی در ان نیست می توان از شر فیدبک خلاص شد .ای سی ها بر اساس وجود این فیدبک طراحی شده اند .این یک نقشه بدون فیدبک

دیدگاه

اقا ایول :applause: :applause:

برام عجیبه که چرا باید لامپ از ترانزیستور بهتر باشه !

یکی از بهترین امپهای کیفیتی تو زمینه Car Audio در قسمت Pre از 2 تا لامپ استفاده کرده بود..برند هم DLS.

دیدگاه

برای ایرانیان خیلی چیزها عجیبه .روی کاغذ همه چیز معلوم نمیشه !!تجربیات هم از دستگاههای ارزان قیمت تجاری می اید.ساخته های دست هم نزد ما از stk بالاتر نمی رود .اینتر نت را سرچ کنید و ببینید چرا باید لامپ صدایش قابل مقایسه با ترانزیستور نباشه و یک لامپ تریود ساده تا 700 یورو قیمت داشته باشه !!!این لامپ در یک ساختار ساده اعجاز می کند .به هیچ عنوان الکترونهایی که نویز سفید را می سازند حضور ندارد .یعنی همان اول شما صدای هوا یعنی فففففففففففففففففف را ندارید !!و پس از ان همه چیز طبیعی است و نهایت موزیکال .نیازی به کنترل بیس و تریبل هم نیست !!!فلت و فلت ......کاربرد لامپ در مدارهای مقدماتی به علت جلوگیری از نویز است و همچنین میدرنج های زیبا .... :applause:

دیدگاه

سلام . خیلی جالب بود.
              توان این آمپ ترانزیستوری چقدره؟؟
              مشخصات تغذیه چطور؟؟
              خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

این نوع تقویت کننده ها دارای توان متوسطی هستند و برای موسیقی استفاده می شوند .طراحی بسیار دقیق است و قطعات می بایست اورجینال و کم تلرانس باشند .مدار چاپی باید بر روی فیبر شیشه ای باشد .توان دو تا 20 وات است .

دیدگاه

این برای دوست ترانزیستوری که درخواست فیدبک صفر دارد .ایا امکان دارد صدای یک های اند را ندهد ؟فقط ایرادش ترانس هاست که البته ما دیگه متخصص ترانس پیچی شدیم .

دیدگاه

Zero Feedback Impendance Amplifier.
                    (Following Susan-Parker Zeus Amplifier Idea)

This amplifier is based on Impedance Amplification and has similar distortion characteristics to valve triode designs.

As you can see, the amplifier is constructed in such a manner that uses the mosfets Q2, Q3 and Q4 as Source Followers, not as amplifiers. Therefore the transformer arms follow the gate input voltage minus the mosfet bias level - the actual gain is about 0,9. All voltage amplification is carried out by the first stage mosfet Q1.

Interstage SE transformers (EI or UU type) is hand wound, with quad-filar 180 x 0,56 mm wire. With quad filar winding the coupling is
                    very good, far better than a conventional winding topology. Two wires (primary) connected in series as in pic4 shown (2:1:1). Core (8-10 cm^) assembled with air gap. This is necessary in order to bring the operating point of the core to the correct region on its B-H curve. Paper spacer 0.05 mm thickness is applied.

Output autotransformer (transformer with only one winding) is using a 200 VA core recovered from a regular mains transformer and then quad-filar wind about 150 turns of 0,8 mm wire. All winding connected in series with grounded central point.

There is no overall negative feedback. The only feedback mechanism is within Q2, Q3 and Q4 as they operate in voltage follower mode and regulate the voltage across the source / drain to match that of the gate.

Amplifier had a special combination of fluidity, detail and dynamics. It is tested with the following CD and LP:

1. Bizet - Shchedrin, Carmen Suite, Moscow Virtuosi LP and CD
                    2. Mike Oldfield, Tubular Bells CD
                    3. Keith Jarrett, Standards Live, 1986 LP
                    4. Getz/Gilberto, 1963 (Grammy) LP and CD
                    .

So I'll simply say it sounds wonderful.

[img][/img]

دیدگاه

آقا هومان اینو خودت ساختی؟!! مغزم ریخت رو کیبرد!! چه با هیبته! دست مریزا!!.... ایولا!!

آقایون ما رم دریابین! من بحث رو خوندم، ولی خیلی جاهاش رو اصلاً نمیفهمم چی گفتین! :redface: چنان چیزایی از گین و فیدبک و ... مطرح شده که گیجگوله گرفتم!!
                      منم میخوام طراحی و ساخت آمپلی رو یاد بگیرم، ولی چجوری؟؟ از پیش-مبتدی هم عقبترم :cry2:
                      دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد

دیدگاه

این امپی را که می بینید یک سینگل 20 واتیه که با 211 اونو در دنیا می سازن .برای اولین بار از ترانس استیج هم استفاده کردم .به ترانس ها توجه کنید .دو تا هم زیر است .البته تعجبی نداره .این ساختار واقعا گران هن هست .یک غول صوتی .البته به خاطر 20 وات کلاس a واقعی

دیدگاه

البته من در عرض چند ساعت به سراغ یک تجربه جدید تر می روم .به همان امپ قبلی توجه کنید که در این عکس سر ولوم ان را در اوردم .این را برای یکی از دوستان ساختم .
                          دنیای موسیقی با امپ های های اند لذت بخش است .خیلی جالبه که خودتان انها زا بسازید .البته به پیچیده گی این تصور نیست و انواع بسیار ساده تر با صدای عالی هم وجود دارد که چندین بار من انها را مونتاژ کرده ام .

دیدگاه

این درایور با ecl82 است .شیندو در ژاپن به صدای میدرنج ان علاقه بسیاری دارد .من هم میدرنج خوب ان را دوست دارم .

دیدگاه

من از تعریف شما ممنونم ولی این در مقابل اطلاعات و کارهای دیگران در دنیا بسیار کم است .در ضمن در خدمت شما هستم و هر کمکی که از دستم بر اید برای علاقمندان مدارهای صوتی کوتاهی نمی کنم .
                              من واقعا به دنبال دل خودم رفتم و یافتم انچه را که ترکیبی از شخصیت و وقار بود با کیفیتی که هر گز تهدید نشد با ترانزیستور .....لامپ ها شخصیت مستقل موزیکال دارند

دیدگاه

آقا هومان سلام
                                دیگه استارت رو بزن بگو از کجا شروع کنیم که بشه آخرش یه پری خوب بسازیم....!!!
                                یا لا اقل یه آمپ 1وات RMS....
                                یا علی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X