اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار 2.1

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار 2.1

سلام
    یه مدار آمپلی 2.1 میخوام
    مثل اسپیکر کامپیوتر
    در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
    و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
    و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

پاسخ : مدار 2.1

برای اینکار از سه تا تقویت کننده استفاده میشه که اغلب ازآی سیها کمک میگیرند و در اکثر سیستمها از دو تا فیلتر بالا گذر برای فرکانسهای بالا و در راقع برای ست لایتها استفاده میشه و از یک فیلتر پایین گذر که برای ساب ووفر استفاده میشه. البته یک سری آی سی هم هست که اینکار رو انجام میدند ولی اغلب از فیلترهای مجزا استفاده میشه.
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

من خیلی 8حرفهای نیستم

واضحتر و در سطح پایین توضییح بدید مر30
      در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
      و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
      و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

آی سی pt2340 واسه این منظور ساخته شده و تو دیتا شیتش یدونه مدار نمونه هم داره به نظرم بتونه کمکت کنه
        [move]

URMO LAKE IS [s]THIRSTY[/s] DEAD
        [/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدباقر ذکری
          آی سی pt2340 واسه این منظور ساخته شده و تو دیتا شیتش یدونه مدار نمونه هم داره به نظرم بتونه کمکت کنه
          دیتا شیت pt2340 رو که من نتونستم پیدا کنم ولی ایسی مخصوص این کار که تو اسپیکر هم ازش استفاده شده و همه ولومهاش هم با کلید دیجیتاله PT2353 هست.قیمتش هم 800 تومنه.چیز دیگه ای که لازم داری یه تقویت کننده سه کاناله که اگه از STK استفاده کنی هم قدرتش زیادتره هم سه کانالش هم هست ولی تو سری TDA من سه کانال ندیدم و فکر کنم باید از چهار کانال استفاده کنی.برای STK میتونی از STK402-270 و TDA از TDA7381 استفاده کنی.

دیدگاه

دیتا شیت pt2340 رو که من نتونستم پیدا کنم
            http://www.4shared.com/file/178742171/81bc61b8/PT2340_s_2.html
            درضمن برای آمپلی استفاده اززوج stk4132+stk4048 خالی از لطف نیست یعنی یه سیستم 50+50+100 باکیفیت خوب :wow:
            [move]

URMO LAKE IS [s]THIRSTY[/s] DEAD
            [/move]

دیدگاه

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
              سلام اینم یه مدار 2.1 با تغذیه 12 ولت کار میکنه
              این مدار تقریبا مثل اسپیکرهای میکرولب 3 تیکه هست
              :bye :bye :bye
              http://www.4shared.com/zip/-czne9hE/x1-21_x2-21.html
              سئوال داشتی در خدمتیم
              کسی که تو را دوست دارد، از تو انتقاد می کند و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید می کند. امام حسین(ع)
              «علم زیباست وقتی هزینهٔ گذران زندگی از آن تامین نشود.»آلبرت انیشتن
              «اگر انسانآ‌ها در طول عمر خویش فعالیت مغزشان به اندازه یک میلیونیوم معدهآ‌شان بود، اکنون کره زمین تعریف دیگری داشت.»آلبرت انیشتن

دیدگاه

http://xtronic.org/circuit/amplifier/audio-power-amplifier-subwoofer-ne5532-tda2030/
                دقیقا اسپیکرهای شرکتی. فقط با کیفیت تر.
                I Love Music

دیدگاه

این تاپیک هم میتونه خوب باشه. البته 2 تیکه هست.
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74103.msg443221#msg443221

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ominoaudio
                    http://xtronic.org/circuit/amplifier/audio-power-amplifier-subwoofer-ne5532-tda2030/
                    دقیقا اسپیکرهای شرکتی. فقط با کیفیت تر.
                    درود بر شما

دوست عزیز این مدار رو خودتون تست کردید؟
                    و اون وبلاگ ominoaudio مال شما هست ؟
                    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                      درود بر شما

دوست عزیز این مدار رو خودتون تست کردید؟
                      و اون وبلاگ ominoaudio مال شما هست ؟
                      بله مدار 100در صد کار میکنه.
                      بله مال من هست.
                      I Love Music

دیدگاه

بله مدار 100در صد کار میکنه.
                        بله مال من هست.
                        سپاس از پاسخ

میخواستم بگم دستتون درد نکنه :nice: من چند ماه پیش عکس اون یک جفت باندی که اگر اشتباه نکنم با برادرتون ساختین دیدم
                        و واقعا لذت بردم خیلی تمیز و شیک بود :applause:
                        اتفاقا من هم تجهیزات نجاری دارم البته نه به تکمیلی شما دستگاه های دستی هستن ولی با کمی دردسر میشه کار تمیز درآورد
                        اگر ایرادی نداره یک تاپیک باز کنید برای ساخت جعبه ساب ووفر چون رعایت اندازه های جعبه برای صدا گرفتن درست مهم هست
                        من چند مورد در نت پیدا کردم ولی مال وب سایت های خارجی هست . چه بهتر اساتید ایرانی همچون شما راهنمایی کنند

دیدگاه

سام سیروس جان خیلی ممنونم از لطف شما من هم یک آماتور هستم و نیازی به استاد خطاب کردن من نیست رفیق عزیز. در مورد باند هم بله شما هم میتونید بسازید، چرا که نه.. فقط باید سلیقه و صبر داشته باشید. و البته طاقت اینکه قیمتهای فضایی این روزها رو تحمل کنید :eek:
                          اندازه ها رو در وبلاگ گذاشتم نتیجه واقعا عالیه.
                          بله به نظر من هم یک تاپیک مرجع در مورد سایز باکس خیلی خوبه، من خودم 2سال پیش قبل از اینکه این باندهارو بسازم این کارو کردم ولی زیاد همکاری نشد :sad:
                          هنوز هم موجوده: http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=50096.0 نظر من اینه در همین تاپیک بحث رو ادامه بدیم.
                          ولی در کل برای ساخت باکس بلندگو و یا ساب باید تمام پارامترهای بلندگو موجود باشه تا اینکه به صورت حرفه ای جواب بگیرید. من خودم سایز باکس این باندها رو از برند معروف (B&W (Bowers and Wilkins و تجربیات چندین ساله خودم به دست آوردم.
                          البته برای ساب کار راحت تر هست چونکه اکثر ساب ها یک نمونه نقشه ساخت باکس (سیلد و پورت) در دفترچه همراه محصول دارند.
                          باز هم سوالی در حد سواد من باشه در خدمتم.
                          موفق باشید.
                          I Love Music

دیدگاه

سام سیروس جان خیلی ممنونم از لطف شما من هم یک آماتور هستم و نیازی به استاد خطاب کردن من نیست رفیق عزیز. در مورد باند هم بله شما هم میتونید بسازید، چرا که نه.. فقط باید سلیقه و صبر داشته باشید. و البته طاقت اینکه قیمتهای فضایی این روزها رو تحمل کنید :eek:
                            اندازه ها رو در وبلاگ گذاشتم نتیجه واقعا عالیه.
                            بله به نظر من هم یک تاپیک مرجع در مورد سایز باکس خیلی خوبه، من خودم 2سال پیش قبل از اینکه این باندهارو بسازم این کارو کردم ولی زیاد همکاری نشد :sad:
                            هنوز هم موجوده: http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=50096.0 نظر من اینه در همین تاپیک بحث رو ادامه بدیم.
                            ولی در کل برای ساخت باکس بلندگو و یا ساب باید تمام پارامترهای بلندگو موجود باشه تا اینکه به صورت حرفه ای جواب بگیرید. من خودم سایز باکس این باندها رو از برند معروف (B&W (Bowers and Wilkins و تجربیات چندین ساله خودم به دست آوردم.
                            البته برای ساب کار راحت تر هست چونکه اکثر ساب ها یک نمونه نقشه ساخت باکس (سیلد و پورت) در دفترچه همراه محصول دارند.
                            باز هم سوالی در حد سواد من باشه در خدمتم.
                            موفق باشید.
                            اختیار داری کارت درسته واقعا وقتی دیدم لذت بردم. درسته کار ام دی اف واقعا صبر و حوصله و دقت میخواد . من چند سال هست که غرفه های
                            نمایشگاه های شرکت خودم رو طراحی میکنم و با کمک پرسنل میسازم . داستان از همون جا شروع شد که بالاخره یه سری دستگاه گرفتم البته در سطح
                            آماتور ولی یه چیز هایی یاد گرفتم. در مورد ساخت باند درسته واقعا کار حساسی هست و دانش و تجربه میخواد البته حالا که آشنا شدیم دانش و تجربه
                            خودت هست رفیق

اینکه فرمودی از اون تاپیک استقبال نشده فکر میکنم به خاطر سختی کار و تجهیزات باشه که دوستان زیاد پیگیری نکردن :-?

سوال که حتما خواهم داشت در همون تاپیک میپرسم و قطعا استادی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X