اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ذخیره صدا روی APR9600

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ذخیره صدا روی APR9600

سلام دوستان
    من میخوام روی APR صدا بگذارم اما وقتی ضبط می کنم صدا واقعا ضعیف و بد کیفیت میشه و بعد برای شنیدن صدای ضبط شده اگه از آمپلی فایر هم استفاده کنم باز تمام نویز ضبط شده تقویت میشه و خیلی افتضاح از آب درمیاد
    می خواستم بدونم آیا راهی هست که به جای ضبط کردن صدا، فایل اون رو توی حافظه تراشه قرار بدیم؟

پاسخ : ذخیره صدا روی APR9600

این جور آی سی ها از سینگنال نمونه برداری می کنن

برای کیفیت بهتر isd4004 که 8 دقیقه ضبط می کنه رو بگیر و با 8 کیلوهرتز نمونه برداری می کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pooya10
      سلام دوستان
      من میخوام روی APR صدا بگذارم اما وقتی ضبط می کنم صدا واقعا ضعیف و بد کیفیت میشه و بعد برای شنیدن صدای ضبط شده اگه از آمپلی فایر هم استفاده کنم باز تمام نویز ضبط شده تقویت میشه و خیلی افتضاح از آب درمیاد
      می خواستم بدونم آیا راهی هست که به جای ضبط کردن صدا، فایل اون رو توی حافظه تراشه قرار بدیم؟
      دوست عزیز احتمالا مشکل از سیم بندی مدارت است.اگر میتوتی pcb بزن.
      www.tehranelec.com

دیدگاه

دوست عزیز بهتره همیشه به جای ایجاد یک بحث جدید بگردید تو سایت تا بحث های قدیم رو بخونید اینطوری وقت کمتری هم از دست میدید.
        1-شما میتونید صدا رو از طریق اتصال پایه ana in آیسیتون به خروجی کارت صدای کامپیوتر روش بریزید
        2- احتمالا خروجی بلند گوی آیسیتون نیم سوز شده . بلند گو رو به پایه ana out آیسیتون وصل کنید.
        3- مستقیم باند گو رو به آیسیتون نزنید حتما از یک تقویت کننده lm386 استفاده کنید
        4- مقادیر خازن در این مدار خیلی مهم هستند اگه خازن هارو حذف کنید یا مقدار کم بذارید صداتون خراب میشه
        5- یک مدار خوب برای بستن این آیسیتون تو یه بحث دیگه هست اون رو ببندید جواب میده البته با تغییری که در مورد دوم ذکر گردید
        Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

اینو ببند مطمئن باش جواب میگیری..
          http://www.ecapic.ir/image/ECA-100612210808.jpg
          behi

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behruz_e
            اینو ببند مطمئن باش جواب میگیری..
            http://www.ecapic.ir/image/ECA-100612210808.jpg
            بله ..............