اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تنظیم بایاس امپلی400 ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمکم فوری:تنظیم بایاس امپلی400 ماسفت

دوست خوبم عذرمو بپذیر یه مدتیه نتونستم در جمع شما باشم،خوشبختانه با دستکاری پایه های درایور کنترل دما و افزایش ظرفیت خازن درونی حجم صدا افزایش یافت و بتازگی هم یه باند سه گانه پایونر رو که ملاحظه میکنید،خریدم و با اون تست کردم نتیجه خیلی خوب بود، ولی متاسفانه.............
    اینو میخام بگم که این امپ امپدانس خروجیش حداقل 4باشه اگه اشتباه نکنم و اینو تو جزوه زبان اصلی هم گفته،خلاصه متاسفانه چون کراس انالوگ داخلی یکی از این باندها نشتی خازن داشت و متوجه ش نبودم(بعدا فهمیدم حدود 2 اهم!) تازه از شانس بد فیوز رو واسه توانهای بالا،4آمپر گذاشته بودم،خلاصه سرتونو درد میارم تا به خودم اومدم آمپ عزیز آتیش گرفت :cry2: :angry: :cry:
    عیب یابیش کردم،1ماسفت چیکه کرده،اگه خداکمک کنه فقط همین باشه! [/size]

اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
    X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
    http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

پاسخ : تنظیم بایاس امپلی400 ماسفت

راستی یه سوال که جندان هم بی ربط نیست
      این تویترهای غیردینامیک و غیر Domeکه شکلهای مختلف و مثل اسپیکر ولی با دیافراگم کشیده و محکمتر دارند،اغلب نوعهای مرغوبشون که داخل سیستمهای چندگانه هستن(مثل تویتر دوم تو همین تصویر بالا)همونطور که در جریانید واسه فیدبک منفی پشتشون کاملا عایق و پوشیدست،سوال اینه که میشه این پوشش مگنوم پشت رو بنحوی جدا کرد و اونو تعمیر و سیم پیچی کرد؟؟؟؟
      اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن

دیدگاه

خوشحالم که موفق شدی. البته مراقب باش این باند به هیچ وجه جواب گوی اون آمپلی نست و ممکنه که بپره.
        از طرفی باید بگم که حتی با این مدل باند هم به نتیجه مطلوب نمیرسی. باندی به مراتب قویتر و بزرگتر لازم داری. ولی برای تست کا رو راه میاندازه.
        من به یدونه از همین مدار 400 وات یه عروسی خیلی بزرگ رو با 6 تا باند 12 اینج 16 اهمی راه انداختم . اونم سر گاز. یعنی اصلاً به آمپ فشار نمیومد.
        در مورد تیوتر هم تا جایی که من میدونم قابل تعمیره و تعمیرکاران بلندگو تعمیرش میکنند. البته اگه ارزشش رو داشته باشه.
        بعضی هاش هم یونیت داره و قابل تعویض هستند.
        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

تشکر اشک عزیز،مدتیه کمتر در جمع ما هستین :sad: ولی ایشالله زندگی به سامان باشه تا بیشتر چنین وقتی داشته باشین
          درمورد کارها هم حق با شماست،حق این آمپ بالاتر از 10 اینچه ووفره!باید فکر نان بود که خربزه.....این باند واسه پوشش یه اتاق 10*5 خوبه ولی امان از ما که به 8 اینچ که هیچ به 16 هم اکتفا نمیکنیم،جووونیه دیگه
          درمورد 800 خبر تازه ای نشد،چند موردش رو تونستین بسازین؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X