اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آی سی TDA2005

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آی سی TDA2005

سلام بچه ها . .
    اگه مداری یا چیزی که بتونه درباره آی سی TDA2005 کمک کنه دارید ممنون میشم. .
    behi

پاسخ : آی سی TDA2005

سلام
    به لینک زیر یه نگاه بنداز
    فکر نمیکنم کاملتر از دیتاشیت چیزی باشه
    http://www.st.com/stonline/books/pdf/docs/1451.pdf
    با یه سرچ کوچولو می تونی چیزای خوبی پیدا کنی
    احتیاجی به زدن تاپیک نبود
    موفق باشی

دیدگاه

دیتا شیتو گرفتم . . .
      می خوام بدونم تا چقدر تقویت میکنه ؟
      behi

دیدگاه

وقت بخیر
        عزیز من بعد از 300000سمی کانداکتور ایسی قحط بود که 2005!!
        مطمئنا بیشتر از 10 وات نمیده خودم کوچیک که بودم میساختم حالا شما به چه دردتون میخوره تو این دوره زمون خدا میدونه :redface:
        دوستان اگه کسی وارده یه مدار امپ باحال واسه من معرفی کنید که 400وات به بالا باشه و ترجیحا ماسفت یا ترانس قدرت یا دیگه ایسی
        اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
        X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
        http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

sasan عزیز، اون طوری که شما جواب منو دادی معلومه تو این کار خبره هستی
          اگه میشه یه مدار ساده و در عین حال عملی برای تقویت صدا واسم بزارید . . لطفا
          می خوان صدای خروجی یک آژیرو زیاد کنم
          behi

دیدگاه

[size=12pt][size=10pt]دوست گرامی
            اژیر؟!بگم که من اصلا تو کار تقویت صداهای غیر سامپل و تو محدوده صوت و پینک به غیر اینها نیستم یعنی علاقه ندارم
            حالا من نمیدونم تو میخای چه اژیری رومتیم با چه صدایی و مال چی باشه (موتور ماشین دستی دزدگیر)تاچه اندازه و....مثلی که زنگ بزنی دکتر بگی من مریضم داروهامو تشخیص بده و با پیک بفرست در خونه!!!!
            پس بیشتر توضیح بده شاید کمکی برامد
            اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
            X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
            http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

زیاد سخت نگیر؛ یه کم باهاش ور بری سر در میاری
              آقا sasan من که گفتم یه مدار واسه تقویت صدای آژیر...
              صدا رو با میکرو درست کردم ولی ضعیفه. میخوام مثل دزدگیر اماکن یا یه چیزی بلندتر از اون باشه
              زیاد جاگیر نباشه، چون مدارم به اندازه کافی بزرگ شده. ممنون
              ضمنا به وب شما هم سر زدیم ولی متاسفانه هیچی خونده نمیشد آخه font ش خراب بود
              behi

دیدگاه

برای شما همون 2005 هم کافیه. فقط حتماً از بلندگوهای یونیت دار معروف به شیپوری یا بوقی باید استفاده کنید. البته توصیه میکنم اگه محدودیت زیادی ندارید از مدارات ترانزیستوری استفاده کنید. آی سیها زیاد برای آژیر مناسب نیستند.
                خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

واقعا ممنونم از جوابتون ashk
                  فقط میشه راهنمایی کنید چه ترانزیستوری؟
                  behi

دیدگاه

نوع و شماره ترانزیستور خیلی مهم نیست. مشکل اینه که مدارات گسسته با ولتاژهای بالا کار میکنند. معمولاً بالای 30 ولت. البته یه سری آی سی مخصوص آژیر هست که خروجیش یه طبقه پوش پول رو راه اندازی میکنه و توان بالایی هم داره. آژیر مغازه ها از همین نوع هستند. ولی شماره آی سی رو نمیدونم. یه سرچ بزنی احتمالاً پیدا میکنی.
                    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

من هرچی سرچ میکنم هیچی به عنوان آی سی مخصوص آژیر واسه تقویت صدا گیر نیاوردم :cry:
                      behi

دیدگاه

سلام
                        توی این تاپیک چند تا مدار آژیر هست یکیش رو خودم درست کردم پیشنهاد میکنم از ایون استفاده کنید
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=30675.0
                        پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

ممنونم امیر جان، ولی من صدای آژیرو دارم فقط یه مدار واسه تقویت صداش میخوام..(قوی باشه)
                          behi

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sasan2048
                            دوستان اگه کسی وارده یه مدار امپ باحال واسه من معرفی کنید که 400وات به بالا باشه و ترجیحا ماسفت یا ترانس قدرت یا دیگه ایسی
                            این مهم نیست که توان چقدر باشد .باید دید که تا رسیدن به کدام توان دیگر صدا ها از هم قابل تسخیص نیست و در انجا فلوت شبیه ترومپت می شود :cry: صدایی که هارش خوانده می شود . توان 400 وات باید با دیستروشن کم و کنترل شده باشد تا بتوان ان را یک گسترش داینامیک نامید .اغلب ای سی ها قادر به ایجاد کیفیت مطلوب در توان های بالای 40 وات نیستند .و لذا بهتر است از مدارهای گسسته و خازنهای بسیار مرغوب و گران در تغذیه استفاده شود .مجموعه رعایت این موارد کار بسیار دشوار و دقیقی است .

دیدگاه

:NO:
                              من صدای آژیرو دارم فقط یه مدار واسه تقویت صداش میخوام..(قوی باشه)
                              behi

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X