پاسخ : چرا از ترانزیستور در فیدبک آمپلی استفاده میشه؟
نه عزیز صرف پرسیدن عیب نیس ولی که چی بپرسی چرا
حالا شما به چکارتون میاد این سوال؟درچه سطحی از الکترونیک اطلاع داری؟
البته سوئ تفاهم نشه ولی بیشتر بحثهای تالار این سایت صرفا بحث کلامیه نه کاربردی،لااقل علم(به تخصص دیگران کاری ندارم) فعلا تشنه عمله نه حرف oo:
اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif
بله :agree:
سوال خوبیه.............
والا دارم روی آمپلی فایر کار میکنم
یه سه چار تا الکترونیکم خوندم :read:
میخام مدارا رو بهبود بدم :eek:
حالا چرا از ترانزیستور استفاده میشه رو نمی دونم
عزیزانی که آمپلی می سازند باید بدونند.......
یا اینکه این عزیزان مدارا رو سر هم میکنن........
نمی دونم
در هر صورت چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :angry:
cpuجون من اصلا قصد بدی نداشتم
فکر کردم مثل خدایی ناکرده اون کسایی که با سوال میخان کلاس بزارن
من که بیشتر تجربی کار کردم میگ چون پاسخ فرکانسی گیرایی دارن یعنی مثل op-ampجذب اعوجاج ندارن و سریع وبدون طرفداری . بقولا بایاس مخالف نمیده،فازش برابره،ولی واسه ارتقا چی بگم والا oo: :angry:
حالا چی میخای دقیق بسازی؟راستی مدار خوب عملی امپ چی درست کردی معرفی کنی
ممنون
اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
cpu نگفتی مدار باحال چی داری؟
راستش استفاده از یک ترانزیستور بهترین و ساده ترین روش برای کنترل فیدبک یک آمپلیفایر است. توقع دارید در یک آمپلی ترانزیستوری از چی برای فیدبک استفاده بشه؟؟ چون شما یک کنترل ساده جریان میخواهید انجام بدید که با اعمال خروجی به بیس ترانزیستور این کار در کلکتور و امیتر اون انجام میشه. و البته با حداقل نویز و قطعه.
در مورد موازی و سری بودن فیدبک بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.
خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
نوشته اصلی توسط cpup4000
بله :agree:
سوال خوبیه.............
والا دارم روی آمپلی فایر کار میکنم
یه سه چار تا الکترونیکم خوندم :read:
میخام مدارا رو بهبود بدم :eek:
حالا چرا از ترانزیستور استفاده میشه رو نمی دونم
عزیزانی که آمپلی می سازند باید بدونند.......
یا اینکه این عزیزان مدارا رو سر هم میکنن........
نمی دونم
در هر صورت چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :angry:
سوال شما مبهم است .فیدبک ارتباطی است از خروجی به نقاطی که به ورودی مدار نزدیک ترند .معمولا قطعات پسیو در مسیر اصلی فیدبک قرار درد .و بسیار کم دیده می شود که فیدبک مدار مفصلی باشد .برای مثال دو مقاومت و یک خازن می تواند مدار فیدبک را به جود اوزد .لطفا بگویید ترانزیستور را در کجای فیدبک دیده اید ؟و اصطلاح موازی و سری را در کجا خوانده اید ؟
مسیرهای فیدبک در یک تقویت کننده ترانزیستوری کاملا مشخص است ...می توانید منابع و ریفرنس های خودتان را بر روی دسته بندی فیدبک در مدار صوتی ...را در اینجا به اشتراک بگذارید ؟می توانید نتیجه سرچ در گوگل را هم مورد استفاده قرار دهید ....تکلیف فیدبک ترانزیستوری چه شد ؟چرا متوجه این اصطلاح نشدم ؟با اینکه سالهای زیادی است که منابع فنی طراحی تقویت کنند ها ی صوتی را مورد مطالعه قرار می دهم . :angry:
سلام
دلیل استفاده ترانزیستور برای فیدبک تثبیت حرارتی مدار هستش , به طور مثال با افزایش درجه حرارت مدار افزایش جریان Icqo ترانزیستور tip41 رو دنبال داره , افزایش این جریان ولتاژ Vce رو کاهش میده , سپس هم جریان رسیده به B ترانزیستور های پوش پول کاهش پیدا میکنه و جریان کلی مدار هم کاهش پیدا میکنه و نتیجه کاهش درجه حرارت مدار هستش و تثبیت حرارتی مدار رو تضمین میکنه
توجه داشته باشین این مداری که تصویرش رو در این جا قرار دادین کیفیت مناسبی نداره , به دلیل استفاده از رگولاتور دیودی ممکنه که ولتاژ دو سر دیود ها به قدری زیاد بشه که هر دو ترانزیستور روشن بشه و مدار ما از کلاس کاری AB خارج بشه و مشابه کلاس های کاری A و B عمل کنه که در این صورت حتی اگر ولتاژ یا صدایی در ورودی مدار ما نباشه باز هم این آمپلی فایر یک جریان زیادی رو مصرف میکنه که خوده این جریان دائمی باعث استهلاک مدار میشه
نوشته اصلی توسط محمدرضا حسینا
سلام
دلیل استفاده ترانزیستور برای فیدبک تثبیت حرارتی مدار هستش , به طور مثال با افزایش درجه حرارت مدار افزایش جریان Icqo ترانزیستور tip41 رو دنبال داره , افزایش این جریان ولتاژ Vce رو کاهش میده , سپس هم جریان رسیده به B ترانزیستور های پوش پول کاهش پیدا میکنه و جریان کلی مدار هم کاهش پیدا میکنه و نتیجه کاهش درجه حرارت مدار هستش و تثبیت حرارتی مدار رو تضمین میکنه
توجه داشته باشین این مداری که تصویرش رو در این جا قرار دادین کیفیت مناسبی نداره , به دلیل استفاده از رگولاتور دیودی ممکنه که ولتاژ دو سر دیود ها به قدری زیاد بشه که هر دو ترانزیستور روشن بشه و مدار ما از کلاس کاری AB خارج بشه و مشابه کلاس های کاری A و B عمل کنه که در این صورت حتی اگر ولتاژ یا صدایی در ورودی مدار ما نباشه باز هم این آمپلی فایر یک جریان زیادی رو مصرف میکنه که خوده این جریان دائمی باعث استهلاک مدار میشه
من فکر کنم متوجه اشتباهی در تشریح مدار شدم.این ترانزیستور ....به عنوان فیدبک کار نمی کند !!!بلکه مدار خودش دارای فیدبک لوکال برای فعالیت تثبیت نقطه کار ...است .در نتیجه نقش ان درایور خروجی هاست .هیچمنبع موثق یا کتابی این ترانزیستور را فیدبک نمی نامد .
جبران کننده حرارتی در مورد طبقه فاینال ....این ترانزیستور نمی باشد و دیودها یی که در بایاس شرکت دارند تحت تاثیر حرارت به جبران اثر ان در شرایط کار خروجی خواهند رفت .به هر حال اگر فکر می کنیدکه تحلیل مدار من اشتباه بود ..متن سرچ شده در گوگل بگذارید و در صورتیکه متقاعد نشدید بنده تصویر متن فنی را بگذارم.کیفیت کار این امپ هم قابل تشخیص از مدل جبران حرارتی و بایاس دیودی نیست .می دانید که با شروع کار امپ دیودها عملا ترانزیستورهای خروجی را به منطقه خاموشی می برند .و در اینجاست که بیشتر امکان دارد صدای یک تقویت کننده پس از گرم شدن شکسته به نظر اید .و این کاملا مغایر تعریف کلاس a است .شما می توانید بگویید چگونه ولتاژدو سر دیودها ممکن است افزایش یابد ؟در مدار زیر چه قطعاتی فیدبک خطاب شده اند ؟
من خوشحالم که طرفداران کاربرد اطلاعات در پروژه ها روز به روز بیشتر می شود .باید تحلیل مدارات بتواند کاری را برای ما انجام دهد .برای مثال همین فیدبک به معنای پس خور است ..و باید بخشی از خروجی به طبقات اولیه برگشت داده شود .دبه سادگی در معروفترین مدارات پوش پول می توانید مسیری را مابین خروجی و طبقه اول به صورت برگشت dc و یک ارتباط را شامل یک خازن و مقاومت به زمین به عنوان فیدبک ac ببینید .و علاوه بر این فیدبک های dc نیز به عنوان پایداری بایاس دیده می شوند .این نوع اخر به صورت لوکال بوده و در خود طبقه تقویت وجود دارد .هیچکدام به صورت ترانزیستور نیست .بهتر است تعاریف را با واقعیت کاربردی منطبق سازیم .از وسایل تست استفاده علمی کنیم .به تدریج منابع فنی را به صورت اموزش کلاسهای تقویت کننده در یک نگرش جدید تر در اینجا خواهم گذاشت . :read:
دیدگاه