اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار برای حذف سوت بلندگو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار برای حذف سوت بلندگو

سلام
    با اجازه اساتید . دوست عزیز این سوتی که میگه بیشتر زمانی تشدید میشه که یه وقفه هر چند کوتاه بین صحبتهای سخنگو پیش میاد اونم توی قدرت بالا و زمانی که باند و میکروفن به هم نزدیک باشند. برای مثال شما شرایطی فراهم کن که یه صدای صوت خفیف بشنوی.
    حلا به جای اینکه تو میکروفن صحبت کنی اونو بزار جلوی یه ضبط صوت و صدای ضبط رو زیاد کن
    میبینی که سوت نمی زنه. چون ضبط بدونه وقفه صدا رو یه میکروفن میده و فرصتی یرای فیدبک نمیمونه
    پس مشکل تو همون وقفه هست که گفتم.
    اما راه حل:
    نمیشه کاملا حذفش کرد اما میشه کمش کرد. من تقریبا این کارو کردم و هنوزم دارم برای بهبودش کار میکنم.
    کاری که من کردم استفاده از یه مدار ساند سوئیچه که باید سرعت و حساسیت بالایی داشته باشه.
    تا زمانیه صدا به میکروفن میرسه ساند سوئیچ غیر فعاله اما با کوچکترین وقفه ساند سوئیچ فعال میشه و ورودی رو صفر میکنه و صدای برگشتی وارد میکروفن نمیشه .در نتیجه سوت نمی کشه
    اما مهم مدار ساند سوئیچ عالی هست که کمه و من هنوزم دارم میگردم. البته تا الانم بد عمل نکرده اما دنبال بهترش هستم.
    امیدوارم به دردت خورده باشه.
    راستی اگه کسی مدار ساند سوئیچ توپ سراغ داشت خبرم کنه
    اینم سایتم:http://www.lightstarelectronic.persianblog.com
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

من این رو با اکو و امپلی فایر امتحان کردم اگه در مجالس استفاده میکنی میکروفن های بی سیم میتونن جواب بدن و اصلا جیغ نمی کشن و علتش هم نمیدونتم چیه

دیدگاه

سلام دوستان مداری برای حذف نویز تغذیه در مدارات صوتی دارند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad ebadi
          من این رو با اکو و امپلی فایر امتحان کردم اگه در مجالس استفاده میکنی میکروفن های بی سیم میتونن جواب بدن و اصلا جیغ نمی کشن و علتش هم نمیدونتم چیه
          برای حذف سوت کشیدن میشه کارهای زیرو کرد:
          --میکروفن در مسیرامواج صوتی باندها نباشن
          --در میکروفن بی سیم چون معمولا رو برد رسیور ولوم داره وصدای ورودی کمه صدای سوت کمتر میاد
          --در امپلی فایر ها معمولا در قسمت پری یه ولوم MIC ودر قسمت قدرت ولوم جدا داره ولوم قدرت زیاد ولی ولوم MIC تا حد ممکن کم بشه
          به نظرمن با از بین فرکانس خاصی میشه سوت رو حذف کرد(نظر دوستمون درسته)

دیدگاه

سلام. با هیچ کدوم از این کارا صوت قطع نمیشه دوست عزیز فقط کنترل میشه
            خذف فرکانس هم عملی نیست چون توی محدوده شنواییه
            در جواب دوستمون در مورد تغذیه باید بگم مدار خاصی برای حذف نویز نیاز نیست .البته تا چه نویزی باشه. واسه حذف نویز یکسری اصول باید رعایت بشه
            مثلا فاصله یا زاویه ترانس با پری

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

میکروفن بیسیم به خاطر حساسیت کمتر کپسولش کمتر صوت میکشه
              تو بگو ای سنگ صبور تو صبوری یا دل من
              تو بگو ای جام بلور تو شکستی یا دل من

دیدگاه

اقا چرا انقدر خودتون رو اذیت میکنید ! کافیه فقط حساسیت ورودی رو کم کنید و خروجی تقویت کننده ( Master ) رو زیاد کنید.

البته اگر میکسر هست ، حساسیت و Master رو روی 0db تنظیم کنید و بعد گین رو تا جایی زیاد کنید که صدا هم کیفیت خوبی داشته باشه و هم بلندی.در ضمن میتونید بعد از بدست اوردن مقدار صحیح گین ، مقداری حساسیت رو کمتر کنید تا با اینکار از امکان ایجاد فیدبک جلوگیری کنید.پ

من قبلا میکسرهایی دیده بودم که تا جای ممکن از این حالت جلوگیری میکردن ولی العان نمیدونم چه برندی بوده..

دیدگاه

در واقع میکروفن بیسیم که دوستمون گفتن هم همین کارو میکنه. البته این نظریه کلاً غلطه. چون حساسیت میکروفن ها با هم متفاوت است. هر میکرفن بیسیمی حساسیت پایین نداره و احتمالاً بیسیمی که ایشون فرمودند از برندهای حرفه ای نبوده. و از همه مهمتر اگر هم فرض کنیم که درست باشه این هم میشه کاهش قدرت. مهم اینه که شما با حفظ توان فیدبک رو خذف کنید. در حال حاضر فرمایش این دوستمون درسته و همه همین کار رو میکنند. کنترل میکسر و مستر و در برخی برندها گین. راه دیگه ای نداره. البته هر چه آمپلیفایر دستگاه پرقدرت تر باشه مقدار فیدبک کمتر میشه.
                  کسانی که تجربه بالایی در ساخت و تست آمپلی دارند از همین روش برای تخمین قدرت آمپلی استفاده میکنند. مثلاً در یک دستگاه مشابه اگه شما به جای آمپلی 200 وات از 500 وات استفاده کنید دستگاه شما دیرتر سوت میکشه.

دیدگاه

دوستان این تاپیکو با تقاضای مدار سوند سوئیچ احیا می کنم،اگه مدار سوند سوئیچ مناسب دارین لطفا بزارین،اگه امکان داره استاد اشک هم سوند سوئیچی که ذکرش رفت رو برامون بزارن ممنونم.
                    رازی در کار نبود

دیدگاه

باورت میشه یادم نیست چیکار کرده بودم؟؟؟ اگه باشه احتمالاً توی بردهای شکسته و... باید پیداش کنم. خیلی قدیمی بود.

دیدگاه

:cry2: :cry2: :cry2:
                        رازی در کار نبود

دیدگاه

این مدارو تو یه مجله پیدا کردم ولی خودم هنوز پیادش نکردم

عکسای بهترش رو هم هر وقت شد میزارم
                          رازی در کار نبود

دیدگاه

doosatan sharmande in system male daneshkadas va zaban farsi nadare
                            lanat be har chi site uplode ,aksaparid,beram khoone dobare mizaram
                            رازی در کار نبود

دیدگاه

دوباره پلود کردم

رازی در کار نبود

دیدگاه

یه طرح دیگه پیدا کردم و ساختم این عکساشه
                                http://www.mediafire.com/imageview.php?quickkey=wj9ecad6zihqrm8&thumb=4
                                http://www.mediafire.com/imageview.php?quickkey=crc7rc2z86v5nr6&thumb=4
                                بدک نبود نسبت به حالت عادی میشد صدا رو خیلی بالاتر برد
                                اون یکی رو هم ساختم ولی امتحانش نکردم
                                رازی در کار نبود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X