اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چرا این همه دردسر؟؟؟؟آمپلی ماسفت سام استار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چرا این همه دردسر؟؟؟؟آمپلی ماسفت سام استار

اقا رضا برا کار شما av400 مناسبه ولی هزینه تغذیت خیلی بالا میشه همونطور که دوستمون بهنام جان گفتن 200 تومن فقط ترانست میشه دوتاشو درست کنی اگه تغذیه خوبی داشته باشی باهاش میتونی تالارو منفجر کنی :mrgreen:

دیدگاه

100 درصد برای تالار و این محیط های بزرگ AV لازم میشه!
      ولی به نظر من واقعا ستمه برای این امپ ترانس جور کردن باید رفت سراغ یه سوییچینگ پدر مادر دار!! اگه بچه های انجمن یه حرکت انقلابی میزدن همه میرفتیم سمتش بزرگ ترین مشکلمون که تغذیه هست حل میشد :angry:
      استاد اشک هم خیلی تمایل به استفاده از سوییچینگ تو تغذیه دارن اینجوری هم حجم و وزن و قیمت سیستم شدیدا افت پیدا میکنه...
      پ.ن: جناب rezabeirag شما میتونید یه تکه پا تشریف ببرید قم پیش استاد اشک AV400 رو ببینید چه زلزله ایه حتما تصمیم به ساختش میگیرید :mrgreen: (اگه تغذیش رو بتونید جور کنید!!)

دیدگاه

مهدی جان درست میگن
        تو ساخت آمپلی مشکل اصلی تغذیه هست .
        اگر میشد از پاور کامپیوتر ولتاژ حدود 40 ولت میگرفتیم خیلی خوب میشد. یادمه یکی از کاربران این کار روکرده بود و 50 ولت گرفته بود که البته من تاپیک هاش رو خوندم ولی خیلی مبهم توضیح داده بود.

دیدگاه

همه دنبال امپ های خفن و خانمان برانداز هستن قافل از این که امپ که از خودش معجزه نمیکنه این قدرتو بده بیرون این قدرتو از تغذیه میخواد :NO: محمد جان شما بیا یه کاری کن این انجمن به سر و سامونی برسه :cry2: اگه یه مدار تغذیه مطمئن و خوب باشه که همه بتونن بسازن و بدرد کارای صوتی ما بخوره مهم ترین و بزرگترین مشکل ما حل میشه حالا هر امپی که بخوایم بدون نگرانی میتونیم بسازیم :cry2:
          پاور کامپیوتر بدرد چیزی که ما میخوایم نمیخوره چون برای این کار طراحی نشده و توی توان های بالا قطعا کم میاره باید یه سوییچینگ پدر مادر دار باشه که زیر فشار اوج بار طوریش نشه و کاملا مورد اطمینان باشه (محافظ اتصال کوتاه و ... داشته باشه) میگم خیلی از کمپانی ها الان دارن از سوییچینگ های قوی استفاده میکنن که برای امپ طراحی شدن نقشه این ها گیر نمیاد مارو از این وضع نجات بده؟؟ :angry:

دیدگاه

من یه چیزی رو خدمت دوستان بگم جهت اینکه خودشون بتونن تخمین بزنن وات یه آمپلیفایر رو
            این تعداد ماسفتا و پیچیدگی مدار نیست که مشخص میکنه چند واته
            ولتاژ تغذیه هست که برای یه آمپلیفایر مشخص میکنه که چقدر میتونه توان خروجی بده
            و چیزی که به اسم توان آمپلیفایر مشخص میشه اینه که آیا فلان آمپلیفایر میتونه توی اون ولتاژ خاص دووم بیاره؟
            اگر تونست دووم بیاره یعنی میتونه اون توان رو بده
            من میتونم با یه مداری که 5 تا ماسفت n کانال با 5 تا ماسفت p کانال داره 100 وات بگیرم میتونم از یه آمپلیفایر که نهایتا دوتا ترانزیستور تو طبقه خروجی داره همون 100 وات رو بگیرم
            فرق بین این دوتا این میشه که من اگر آمپلیفایر اولی رو به تغذیه دوبل 70 ولت بزنم بتونم روی 4 اهم 400 وات بگیرم ازش هیچیشم نشه برای مثال
            ولی تو آمپلیفایر دوم همین که به تغذیه 70 ولت زدمشو 10 ثانیه با بار 4 اهمی کار کرد ترانزیستورای خروجی دود شن
            تو صفحه قبلی دیدم که دوستان آمپلیفایری که تغذیش ترانس 24 ولتی بود که وقتی DC بشه حدودا میشه 34 35 ولت میگن 500 وات توان داره
            چنین چیزی امکان نداره
            تغذیه اگه 35 ولت دیسی باشه ریل تو ریل،بر فرض اینکه خروجی بتونه تا +-30 ولت سوئینگ کنه بر فرض اینکه خروجی در اثر اتصال به بار هم افت نکنه نهایت میتونه طبق رابطه توان آر ام اس=ولتاژ آر ام اس^2 تقسیم بر مقاومت بار،توان خروجی محاسبه بشه
            که حدودا میشه 100 وات
            آمپی که بخواد 500 وات واقعی بده تغذیه اش بالای 60 ولت دی سی خواهد شد که هر آمپی این تعذیه رو نمیتونه تحمل کنه و فورا میسوزه

دیدگاه

این که این امپ سام استار توانش الکیه شکی درش نیست و برای همه روشنه... مثلا روی امپ STK زده 400 وات خروجی :eek: خب ادم به همچین ادمای شیادی چی بگه که افرادی رو که اگاهی ندارن به سادگی با این اعداد الکی فریب میدن؟؟ اگه فردی یکم توی این زمینه اگاهی داشته باشه با یه نگاه به مدار سریع میفهمه که این توان ها دروغیه البته توان PMPO هست که ضریبی 10 تا 15 از توان RMS هست و روی دستگاه های تجاری مینویسن :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nimra

تغذیه اگه 35 ولت دیسی باشه ریل تو ریل،بر فرض اینکه خروجی بتونه تا +-30 ولت سوئینگ کنه بر فرض اینکه خروجی در اثر اتصال به بار هم افت نکنه نهایت میتونه طبق رابطه توان آر ام اس=ولتاژ آر ام اس^2 تقسیم بر مقاومت بار،توان خروجی محاسبه بشه
                که حدودا میشه 100 وات
                ای ول این شد حرف حساب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                  : محمد جان شما بیا یه کاری کن این انجمن به سر و سامونی برسه :cry2: اگه یه مدار تغذیه مطمئن و خوب باشه که همه بتونن بسازن و بدرد کارای صوتی ما بخوره مهم ترین و بزرگترین مشکل ما حل میشه حالا هر امپی که بخوایم بدون نگرانی میتونیم بسازیم :cry2:
                  سلام
                  ای بابا مهدی جان من اگر دعا نویس بودم برای خودم یکی می نوشتم . منو چه به سوئیچینگ
                  راستش من دیدم که از پاور کامپیوتر ولتاژ بالا میگیرن
                  یکی از دوستان یک مدار رو قرار داده بودند که مبدل 12 به 48 ولت 2.5 آمپر بود ولی بدیش اینه که ولتاژ خروجی اش تک بود .
                  اگر میشد این رو تبدیل به ولتاژ دوبل می کردیم خیلی خوب میشد.البته میشه به صورت نیم موج بستش که ولتاژ دوبل داشته باشیم اما نمی دونم تو کار آمپلی تاثیرش چه طوره ؟؟

دیدگاه

این سوییچینگ های 12 به دوبل مثلا 35 بدرد ما نمیخورن چون ما دنبال راه انداختن امپ با ماشین نیستیم (حداقل من!) دنبال یه سوییچینگ میگردم که واقعا برای امپ طراحی شده باشه و مثلا از دوبل 45 تا 65 بشه تغییرش داد
                    البته گفتن اینا راحته و سوییچینگ هم که مکافات زیاد داره و باید خیلی روش وقت گذاشت ولی به نظر من واقعا ارزششو داره که ادم روش کار کنه

دیدگاه

آقایون این آمپلی دارلینگتونی سایت چه فرقی با این 500 وات سام استار داره که واسه شما 150 تا آر ام اس میده ولی واسه سام فقط 50تا؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                        این سوییچینگ های 12 به دوبل مثلا 35 بدرد ما نمیخورن چون ما دنبال راه انداختن امپ با ماشین نیستیم (حداقل من!) دنبال یه سوییچینگ میگردم که واقعا برای امپ طراحی شده باشه و مثلا از دوبل 45 تا 65 بشه تغییرش داد
                        البته گفتن اینا راحته و سوییچینگ هم که مکافات زیاد داره و باید خیلی روش وقت گذاشت ولی به نظر من واقعا ارزششو داره که ادم روش کار کنه
                        داداش دعا کن وقت پیدا کنم و توش حوصله هم داشته باشم این امپ ماشین رو تمومش کنم خودم قضیه سوییچینگ رو اوکی میکنم :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

یا با هسته EE055 یا با هسته ETD59 کار میکنم که دومی رو من اینسری هم تو تهران گشتم پیدا نکردم :cry2:
                        دوتاشونم 1200 وات هستن که خوراک کار خودمونه :biggrin: :biggrin:

:nerd:

در کل اینم اضافه کنم که ساخت سوییچینگ خیلی راحته !!!

خیلی راحت تر از امپ
                        زکات علم نشر آن است
                        بیشتر با من اشنا بشین :
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                        ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

اقا اگه این مبحث سویچینگ رو راه انداختین به ما هم یه ندا بدین :rolleyes:

دیدگاه

بهنام فروشگاه سلف توی پاساژ عباسی هم نداشت؟ من میخوام بیام تهران بگیرم هستشو
                            البته من دیگه از امپ توان بالا زدم بیرون توام به این نتیجه میرسی که بدرد نمیخوره اما این سوییچینگ رو میخوام بسازم حتما

دیدگاه

به نظزم کیفیت مهم تر از توان است
                              ممکن است راجعبه av400 مختصر توضیحی بدهید؟
                              زندگی مثل دوچرخه سواریه که اگه بخوای تعادلتو حفظ کنی باید رکاب بزنی...!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                                بهنام فروشگاه سلف توی پاساژ عباسی هم نداشت؟ من میخوام بیام تهران بگیرم هستشو
                                البته من دیگه از امپ توان بالا زدم بیرون توام به این نتیجه میرسی که بدرد نمیخوره اما این سوییچینگ رو میخوام بسازم حتما
                                منم موافقم باهات
                                صدای بلند ی مدت عشقه ولی کیفیت رو همیشه عشقه
                                انقدری زده شدم از صدای بلند که سیستم ماشن رو باز کردم گزاشتم ی گوشه خونه

الان فقط کیفیت. چند روزیم هست اهنگ سنتور گوش میدم فقط.

در مورد هسته هم اسماشون دقیق یادم نیست. یدونه پاساژ عباسی بود طبقه دوم اون نداشت و عرفان. اسم بقیه رو هم نمیدونم :biggrin:

اگه پیدا کردی حتما ETD59 بگیر چون جای سیم پیچیش خیلی از هسته های مشابه بیشتره.
                                یا هسته های ضعیفتر ETD . ولی من کار کنم رو همون 59 کار میکنم که بشه ازش توان های پایین تر هم گرفت.

شروع کن منم تا میتونم کمکت میکنم
                                تنها قسمت سختش اینه که با ولتاژ بالا و غیر ایزوله و کنترل نشده سر و کار داری و ی اشتباه مساوی با نابودی کل قطعات :NO:
                                بقیش کاری نداره چون ولتاژ ورودی بالا هست و معمولا تک رشته پیچیده میشه اولیه که اونم راحته

فقط یادت باشه میری تهران ترانزیستور یا ماسفت ولتاژ بالا هم بگیری که تا 10 امپر جریان بتونه بده.
                                tt2148 رو فقط من میشناسم که 2 تا دارم و نمیدونم پیدا بشه یا نه ولی ترانزیستوریه که مخصوص این کار طراحی شده

جریان دی سی 12 امپر و جریان پالس که همونیه که ما قراره ازش استفاده کنیم 20 امپر هست و 400 ولت که واسه کار ما که 310 ولت هست مناسبه
                                چند تا هسته گرد هم واسه فیلتر ورودی و خروجی بگیر :biggrin:
                                فیلتر EMI هم که من فقط اسمشو شنیدم بتونی بگیری دیگه دردسر طراحی فیلتر ورودی رو نداری
                                زکات علم نشر آن است
                                بیشتر با من اشنا بشین :
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                                ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X