اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب آمپیلی فایر برای ساب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

انتخاب آمپیلی فایر برای ساب

سلام

از همتون کمک میخوام تا منو برای انتخاب آمپیلی فایر خوب و ارزون :biggrin: برای این ساب راهمایی کنید

قطرش هم 36 فکرکنم

از باکس درش آوردم نفهمیدم چند واته

پاسخ : انتخاب آمپیلی فایر برای ساب

با سلام
    شما حتما" باید از مدار آمپلی فایر ترانزیستوری استفاده کنی چون آیسی نمی تونه تکونش بده تو نت یک سرچی کن ببین چیزی پیدا می کنی

دیدگاه

داداش حداقل چند وات لازمه

کسی کمک نمیکنه :angry: :angry: لازم دارم وگرنه میرفتم میخریدم

دیدگاه

کسی کمک نمیکنه

دیدگاه

سلام
          تو همین سایت اگر میگشتی مدار برای ساب پیدا می کردی به هر حال به لینک زیر برو و اولین مدار رو نگاه کن یکی از دوستان اون رو برای ساب ووفر ساخته بود http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=46254.0

دیدگاه

یعنی به نظر شما با این مدار میشه بهترین صدارو از این امپیلی گرفت

دیدگاه

راستش من این مدار رو نساختم ولی به نظر میاد مدار خوبی باشه البته قصد داشتم بسازم اما چون ماسفت هاش خیلی گرون ( قیمت هر عدد 8000 تومان ) و کمیاب هست از ساختش صرف نظر کردم اما دوستی که اون تاپیک رو باز کرده بود اون رو ساخته میتونید به ایشون pm بزنید و ازشون بپرسید . البته بجای اون ماسفت ها میشه مشابهش رو بکار برد که قیمت کمتری دارند ولی احتمالا" از قدرتش کاسته میشه . در ضمن منبع تغذیه گرونی هم می خواهد

دیدگاه

داداش من خودم یه مدار آمپیلی پیدا کردم من از بچه گیم دوست داشتم اینو بسازم الان دیگه موقشه

من فقط یه مشکل دارم اونم اینه که تمام مقاومت هایی که داره چند واته (دایره قرمز)

بعد اون دایره سبزا چی اگه مقاومته پس اهمشو کجا نوشته

دیدگاه

کمک کسی نمیاددد

دیدگاه

آی سی مدار بالا که گیر نمیاد. اگه یافتید منم خبر کنید.
                    دوست عزیز شما در پی چی هستید. این همه مدار داخل همین سایت هست. خود من چند نمونه قرار دادم. تمامشون برای ساب مناسب هستند. شما یه 100 وات هم که بسازی اون ساب رو زیرو رو میکنه. یه کم وقت بزارید و همین انجمن رو سرچ کنید.
                    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

آفای ashk شما کلان همین چوری جواب میدی چند سال پیش هنوز همکار علمی نبودی ازت درخواست مدار کردم گفتی این همه مدار تو فروم هست برو یکی شو بساز

از اون موقع بود که من به این فکر وفتادم شما ها نمی خوایین کسی از نقشه های شما رو بسازه

داداش ما 160 هزارتومن پول امپیلی دادیم صداشو زیاد میکردی امپیلی خاموش می شد رفتیم بیشه تعمیرات گفت سابت به امپیلی فشار میاره اخر سرهم زد سوزوند

یکی از بچه ها 240 پول امپیلی داده بود اومد وصل کردیم کارکرد بدون هیچ قطعی

اونوقت شما میای میگی با 10 تا ترانزیستور و یک آی سی میشه زیر رو روش کرد oo: oo:

در عجبم

دیدگاه

آفای ashk جواب مارو ندادیااا

دیدگاه

سلام دوست گرامی سجاد عزیز
                          همانطور که اشک عزیز گفت این آیسی در ایران پیدا نمیشه شما از نظر تغذیه مشکل نداری ؟

دیدگاه

میدونم دوسال پیش هم من این مدارو نشون دادم گفت نیست... شاید مشابه ش باشه چرا این ایسی نیست من جند ماه پیش رفتم توپ خونه نمیدونم شماره ی آیسی من اشتباه بود یا واقعا اون آیسی بود
                            خلاصه شماره رو نشون دادم گفت دارم من فقط رفته بودم ببینم داره یانه برای خرید چیز دیگه رفته بودم

خوب اخر سر یه مدار خوب نشون ندادینا یه دونه مدار مثل مدار که من گذاشتم با این تفاوت که آی سیش پیدا شه بزارین

اگرهم نمی زارین که مابریم یه جادیگه :cry: :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad-falah
                              آ
                              داداش ما 160 هزارتومن پول امپیلی دادیم صداشو زیاد میکردی امپیلی خاموش می شد رفتیم بیشه تعمیرات گفت سابت به امپیلی فشار میاره اخر سرهم زد سوزوند

یکی از بچه ها 240 پول امپیلی داده بود اومد وصل کردیم کارکرد بدون هیچ قطعی

اونوقت شما میای میگی با 10 تا ترانزیستور و یک آی سی میشه زیر رو روش کرد oo: oo:

در عجبم
                              منظورم تو متن پایین توهین به کسانی که با اطلاعات علمی و عملی باسیستمهای صوتی کار می کنند نیست

همینطوریه که یکی که قبلا فقط تشک ماشین رو روکش می کرده الان بقول خودش سیستم نصب میکنه و در مدت کوتاهی بار خودشو می بنده
                              آمپلی فایر ها در مرحله اول مشخصاتی به عنوان قدرت خروجی دارند
                              البته منظور من وات RMS هست نه وات ماکزیمم نه وات مزخرف PMPO

درمرحله بعدی عاملی بنام حساسیت ورودی دارند
                              منظور اون طرف چیه که ساب به آمپلی فشار آورده مگه آمپلی داره ساب رو تو سر بالایی بکسل میکنه

چند حالت بیبشتر نداره
                              1- آمپلی فایر به اشباع میرفته چون سیگنال اعمالی به اون بیش از حد مجازش بوده
                              2- سیم اتصال به آمپلی فایر تون نمیتونسته جریان کافی رو به اون برسونه یا خازن کافی یا جنس خوب سر راه اون وصل نکرده بودین
                              3- آمپلی جنس خوبی نبوده یا بد تعمیر شده بوده

اینو هم بدونین که حساسیت گوش نسیت به صدا بصورت لگاریتمی هست و صدای یه آمپلی فایر100 واتی ده برابر صدای یه آمپلی فایر 10 واتی نیست بلکه دو برابرشه

ضمنا یه نگاهی به پلاک اون آمپلی فایر تون بندازین ببینین روش چند وات RMS نوشته مدلشو نخونین که مثلا روش نوشته zereshk600 که مثلا 600 واته

اون وقت در عجب باشین که چند وات رو بهتون 240 هزار تومن فروختن و چقدر پول برای یه باکس ازتون گرفتن که هیچ دانش اکوستیکی توش رعایت نشده و تکنولوژی ساخت اون با تکنولوژی ساخت جعبه میوه یا یه کمد و صندوقچه برابر بوده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X