اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب آمپیلی فایر برای ساب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انتخاب آمپیلی فایر برای ساب

سلام داداش شما درست میگی این توظیحات مربوط به وات رو دوسال پیش هم آقای اشک به ما گفت

من منظورم اینه که بایه مداری که 10 ترانزیستور توش هست که نمیشه اینو زیرو رو کرد بعدشم من تو متن بالا گفتم که یکی از بچه ها آمپیلی 240 تومنی رو برا من آورد در واقا آمپیلی برا من نبود ک من بعد از
    سوختن امپیلی خودمون از بانه یه امپیلی خریدم (دو کاناله) میخوام در کنار اون ساب رو هم وصل کنم البته با یه مدار جدا اگه شما بزرگواری کنید یه مداری بزارید که مثل مدار من باشه........ شما میدونید چرا میگم مثل مدار من چون من امپیلی سوخته رو باز کردم دیدن اول ورودی رو با آی سی تقویت میکنه بعد میده ترانزیستور ..این تو امپیلی خودم بود ولی تو امپیلی یکی از بچه ها آیسی که تقویت میکرد مستقیم میرفت خوروجی دیگه نمیرفت ترانزیستور

بازم میگم یه مدار بزارید در حد 800یا 600 وات RMS که فکر کنم وات واقعی میشه نصفش

دیدگاه

راستی منظور همون تعمیراتی هم همون بود دیگه اشباح میشوده میدونه تا یه حد زیاد میکردی صداش خوب بود بعد از اون صدای قابلمه در میاورد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad-falah

بازم میگم یه مدار بزارید در حد 800یا 600 وات RMS که فکر کنم وات واقعی میشه نصفش

این مدار 300 واته و تو پی تی در موردش با عنوان " امپلی فایر پرقدرت برای ماشین " روش بحث شده
        اینم لینکش
        http://forum.persiantools.com/t28243.html

بسم ا...

دیدگاه

داداش به نظرت جواب ساب میده شایدم بعدا 2 تا بلنگو و یک ساب رو به هش وصل کنم

دیدگاه

راستشو بخای من خیلی دوست دارم ایننا رو درست کنم یه نگاه بنداز ببین خوبه

180 وات
            http://www.sasanscience.blogsky.com/1388/09/24/post-29/

600 وات
            http://www.sasanscience.blogsky.com/1388/10/15/post-36/

دیدگاه

سلام آقا سجاد
              این مدار رو ببین اگه به کارت میاد درستش کن

منبع : setson.persianblog.ir

دیدگاه

آهان دمت گرم من دونبال این بودم چند وقت

فرق این مدار با این مدار چی

دیدگاه

مدار خوب و جمع وجوری هست آقای اشک این رو ساختند اما به یک ترانس 32 ولت سه سر احتیاج داری که بعد از یک سو سازی 45 ولت می دهد اگر انشاا... تصمیم گرفتی بسازی وقتی ساختی عکس هاشو تو انجمن قرار بده

دیدگاه

این مدار چرا ناقص اون دایره سبز ها و قرمز ها
                    قرمزها مقاومتش چند اهم و چند وات
                    سبز دیودش مدل چی

کمک کنییید

دیدگاه

اون ها مقاومت ها و دیود داخل ترانزیستوره . در واقع فقط خواسته یک نمایی از داخل ترانزیستور رو نشون بده -این ترانزیستورها دارلینگتون هست شما کافی همین شماره از فروشنده بخواهید بقیه چیزهای مدار هم مشخصه

دیدگاه

سلام .با اسیس میشه این ساب خوب تکون داد من با یه ایسی tda7294 یه ساب که هم قواره ساب شما بود را به لرزه در اورد وتقریبا همون قدتی را داشت (شاید بیشتر) که به امپلی مخصوص خودش در ماشینم بود اما به هر حال ترانزیستوری اونم از نوع فتها بهتر است البته با پل کردن 2تا از این ایسی قدرت بالای 100وات به راحتی میره که باید خروجی 8اهم باشه.ولی تو مداراتم میگردم شاید یه چیزی پیدا کنم وچند وات می خوای
                        ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                          اون ها مقاومت ها و دیود داخل ترانزیستوره . در واقع فقط خواسته یک نمایی از داخل ترانزیستور رو نشون بده -این ترانزیستورها دارلینگتون هست شما کافی همین شماره از فروشنده بخواهید بقیه چیزهای مدار هم مشخصه
                          سلام داداش یعنی برای NPN برم بگم TIP 142 و برای PNP برم بگم TIP 147 میده بس اون شکل ترانزیستور چی کشیده نوشته TO-218

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronicmohsenhit
                            سلام .با اسیس میشه این ساب خوب تکون داد من با یه ایسی tda7294 یه ساب که هم قواره ساب شما بود را به لرزه در اورد وتقریبا همون قدتی را داشت (شاید بیشتر) که به امپلی مخصوص خودش در ماشینم بود اما به هر حال ترانزیستوری اونم از نوع فتها بهتر است البته با پل کردن 2تا از این ایسی قدرت بالای 100وات به راحتی میره که باید خروجی 8اهم باشه.ولی تو مداراتم میگردم شاید یه چیزی پیدا کنم وچند وات می خوای
                            سلام
                            داداش دمت گرم شما زحمت نکش مشکل پیدا کردن مدار ندارم حالا مشکل انتخاب مدار دارم این دو تا رو نگاه کنید

دیدگاه

مشکل حل شود ددومی رو درست میکن چون این دو تا یکی ان و دومی جمجور تره حالا یه مشکل دیگههست اونم اینه که من هر موقع میخوام مدار دروست کنتم وقتی با اتو کار میکنم تمام مدار رو سطح مسی نمیوفته چراااااا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad-falah
                                سلام داداش یعنی برای NPN برم بگم TIP 142 و برای PNP برم بگم TIP 147 میده بس اون شکل ترانزیستور چی کشیده نوشته TO-218
                                بله شما به ترانزیستورهای tip142 و tip147 و tip41 و 2 عدد bc556 احتیاج دارید
                                اون to218 هم مدل ترانزیستوره.
                                موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X