اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب آمپیلی فایر برای ساب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انتخاب آمپیلی فایر برای ساب

اون سابی که من تو عکس دیدم اگه اشتباه نکنم kicker ماله شرکت آلپاینه که اگه شماره ای روی مگنتش باشه راحت تمامه مشخصاتشو میتونی پیدا کنی. البته من تا حالا هر مدل از این سابای آلپاینو دیدم پیدا کردن آمپ (آماده) مناسب واسشون خیلی گرون در میاد. ولی شاید اینی که شما داری وات بالایی نخواد.
    واسه آمپ اگه بتونی مداری پیدا کنی که با ماسفت باشه خیلی بهتر میتونی نتیجه بگیری.

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=6210.0

این مدار هم به نظر جالب میاد ولی اونطور که دوستان همونجا گفتن هزینش یکم سنگینه. فکر کنم واسه سابه شما هم زیاد باشه که بهترم هست.

دیدگاه

سلام martin_68m

راست میگی داداش (گرونه) من هم یک مبتدی هستم ولی تا حالا کیت و مدار زیاد درست کردم وساختم بخاطر همین میخوام اول یه مدار که فکر کنم تو صفحه ی قبل گذاشتم رو بسازم تا راه بیفتم و برم سراغ تعمیر امپیلی فایر داییم من ضرب تقسیم کردم دیدم اگه من اون امپیلی که 180 تومن پولش روازش 20 بخرم و با درست کردنش که فکرکنم20~30 تومان هزینه داره بهتره تا یرم یه کی بسازم

راستی میدونی چرا داییم امپیلی 180 تومنیش رو 20 میده به خاطر این که 5دفعه رقته تعمیر باز خراب شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad-falah
        سلام martin_68m

راست میگی داداش (گرونه) من هم یک مبتدی هستم ولی تا حالا کیت و مدار زیاد درست کردم وساختم بخاطر همین میخوام اول یه مدار که فکر کنم تو صفحه ی قبل گذاشتم رو بسازم تا راه بیفتم و برم سراغ تعمیر امپیلی فایر داییم من ضرب تقسیم کردم دیدم اگه من اون امپیلی که 180 تومن پولش روازش 20 بخرم و با درست کردنش که فکرکنم20~30 تومان هزینه داره بهتره تا یرم یه کی بسازم

راستی میدونی چرا داییم امپیلی 180 تومنیش رو 20 میده به خاطر این که 5دفعه رقته تعمیر باز خراب شده
        شاید طراحیش یه اشکالی داره
        چه مارک و مدلیه ؟

دیدگاه

سلام پاورمکس 4800 وات

حالا واتش رو نمیدونم دقیق ولی این چیزی که روش نوشته

صداش خیلی خیلی زیاد و کیفیتش هم خیلی زیاده ولی االان سوخته

دیدگاه

راستی این آی سی تو توبخونه پیدا میشه STK4192II

دیدگاه

سلام
              من مدارشو به صورت کامل دیدم( آمپلی با stk4192 )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                سلام
                من مدارشو به صورت کامل دیدم( آمپلی با stk4192 )
                پس تو توبخونه پیدامیشه من میخوام datashit شو درست کنم

دیدگاه

این آیسی های STK معمولا خروجی اتصال کوتاه بشه میسوزه. اما خوبی ترانزیستوریها اینه که راحت قابل تعمیر هست.

اما این آمپلی که من ساختم مدارات ضمیمه هم داره و فعلا دارم روش کار میکنم
                  قدرت اینا از آیسیها بیشتره و تو تاپیکم گفتم فقط با یک ترانزیستور به مقاومت 4 اهمی ( به جای بلندگو ) 10 آمپر میده در فرکانس 50Hz !!
                  البته گرماگیر گذاشتم خفن ، و اصلا داغ نکرد ! ( بیشترین گرما زمانیه که قدرت خروجی آمپلی ها حدود 70 درصد ماکزیمم میشه )

با توجه به قطعاتی که گیرم اومد نقشه فیبر و PCB هم براش زدم . اگه تونستم پلود میکنم میزارم.
                  ترانزیستور قدرتش اینا رو گزاشتم :

C2922
                  A1494
                  هر کدوم دوتا ( چون الان یکم گرون شده :mrgreen: )

راستی ممکنه سابت 4 اهم باشه ، و نمیتونی به اون مدار پیشنهادی بزنی . توصیه میکنم مدار ساده تری انتخاب کنی. در ضمن برای مدار میشه یکم محافظه کاری کرد مثلا یه جاهایی یه دیودهایی گذاشت تا از سوختن ترانزیستورها و ... جلوگیری بشه.
                  اما مسئله خیلی مهم ترانس تغذیه و خازن صافی هست. من ترانس 240W سفارش دادم (2x43V - 6A)

اینم یه عکس از یه ساب خارجی ( مال من نیستا :mrgreen: ) :

وقتی تو نیستی
                  نه هست های ما چونانکه بایدند
                  نه باید ها...
                  هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
                  روز مباداســـت !

دیدگاه

سلام داداش شما کیفیت آی سی رو با ترانزیستور یکی می کنی

مداری خوبه که اول با آی سی تقویت کنه بعد با ترانزیستور و ماسفت... ترانزیستور خالی کیفیت چندانی نداره صدارو زیاد کنی صدا ها قاطی میکنن و کیفیت مطلوبی نخواهد داشت در کل مدار هایی که ترانزیستور و ماسفت دارن خیلی قوی هستند و تغذیه گرونی دارن

خوب آی سیمو باید چی کار کنم نسوزه

داداش ساب من 4 اهم باشه که دیگه هیچی oo:

این سابو با ساب من که قطرش 35 مقاسیه میکنی oo: oo:

دیدگاه

سلام داداش شما کیفیت آی سی رو با ترانزیستور یکی می کنی

مداری خوبه که اول با آی سی تویت کنه بعد با ترانزیستور و ماسفت... ترانزیستور خالی کیفیت چندانی نداره صدارو زیاد کنی صدا ها قاطی میکنن و کیفیت مطلوبی نخواهد داشت
                      ببین من بجز ماسفت ، آمپلیهای معمولی و قدرت زیاد ساختم و یه چیزای کلی میدونم.
                      همه آیسی ها هم یجور نیستن و کیفیتشون بخاطر مچ بودن قطعات داخل چیپ هست. اما یه مشکلشون اینه که تغذیه باید صاف باشه ، به همین دلیل برای آیسی 300 وات باید حداقل 20,000uF خازن ( مجموعا 40,000uF ) بذاری .

اما با نگاهی به نقشه این مدار مقاومت 100 اهم و خازن 100uF برای صافی تغذیه ترانزیستورهای ورودی کیفیت صدا رو بالا نمی بره ؟؟!!

آیسی برای قدرت پایین و متوسط خوبه ، اما مثلا مداری دارم 1500Wrms که 20 تا ترانزیستور 300 وات داره !!!
                      پنجره که هیچی ، دیوارو هم میریزه ! ( تغذیه 135x2=270V فیوز 15A !!! )
                      در اون نقشه هم تغذیه قسمتهای ابتدایی جدا از قسمت قدرت هست . پس آیسی در قدرت بالا بدون تغذیه صاف کم میاره :nice:

به نظر من اگه مدار 4 اهم پیدا کنی بهتره چون در فرکانس پایین کمتر داغ میکنه.
                      برای نسوختن آیسی بایسی جعبه رو که بستی دیگه دست نزنی :mrgreen:
                      من که گفتم آیسی یه مشکلایی داره ، ولی خوب به مدار من نگاه کن ببین از چه قسمتهایی تشکیل شده بعد بگو آیسی بهتره :applause:

دیگه اینکه در آیسی های ولتاژ پایین مثلا TDA2005 سعی میشه در ولتاژ VCE کمتری هم کار کنه به همین جهت میبینیم THD در ماکزیمم 10% هست.
                      پس وقتی مدار 400W حداکثر 8 ولت VCE داره ، هیچوقت THD زیاد نمیشه. اتصال کوتاه تغذیه (و سوختن ترانزیستورای خروجی) هم در اضافه بار کمتر پیش میاد. فیدبک هم که داره ، ترانزیستورای تفاضلی هم که منبع جریان دارن ( مثل مدار داخلی آیسیها ) پس کیفیت مدار بالاست !
                      وقتی تو نیستی
                      نه باید ها...
                      روز مباداســـت !

دیدگاه

[[/quote]
                        نوشته اصلی توسط claud
                        ببین من بجز ماسفت ، آمپلیهای معمولی و قدرت زیاد ساختم و یه چیزای کلی میدونم.
                        همه آیسی ها هم یجور نیستن و کیفیتشون بخاطر مچ بودن قطعات داخل چیپ هست. اما یه مشکلشون اینه که تغذیه باید صاف باشه ، به همین دلیل برای آیسی 300 وات باید حداقل 20,000uF خازن ( مجموعا 40,000uF ) بذاری .

اما با نگاهی به نقشه این مدار مقاومت 100 اهم و خازن 100uF برای صافی تغذیه ترانزیستورهای ورودی کیفیت صدا رو بالا نمی بره ؟؟!!

آیسی برای قدرت پایین و متوسط خوبه ، اما مثلا مداری دارم 1500Wrms که 20 تا ترانزیستور 300 وات داره !!!
                        پنجره که هیچی ، دیوارو هم میریزه ! ( تغذیه 135x2=270V فیوز 15A !!! )
                        در اون نقشه هم تغذیه قسمتهای ابتدایی جدا از قسمت قدرت هست . پس آیسی در قدرت بالا بدون تغذیه صاف کم میاره :nice:

به نظر من اگه مدار 4 اهم پیدا کنی بهتره چون در فرکانس پایین کمتر داغ میکنه.
                        برای نسوختن آیسی بایسی جعبه رو که بستی دیگه دست نزنی :mrgreen:
                        من که گفتم آیسی یه مشکلایی داره ، ولی خوب به مدار من نگاه کن ببین از چه قسمتهایی تشکیل شده بعد بگو آیسی بهتره :applause:

دیگه اینکه در آیسی های ولتاژ پایین مثلا TDA2005 سعی میشه در ولتاژ VCE کمتری هم کار کنه به همین جهت میبینیم THD در ماکزیمم 10% هست.
                        پس وقتی مدار 400W حداکثر 8 ولت VCE داره ، هیچوقت THD زیاد نمیشه. اتصال کوتاه تغذیه (و سوختن ترانزیستورای خروجی) هم در اضافه بار کمتر پیش میاد. فیدبک هم که داره ، ترانزیستورای تفاضلی هم که منبع جریان دارن ( مثل مدار داخلی آیسیها ) پس کیفیت مدار بالاست !
                        داداش کدوم مدارو میگی

شما توجه کن من چی میگم .......... آمپیلی فایر ضبط های خونه 80% با ترانزیستور و ماسفت هستند حتی من خودم دیدم ه شیشه بشکنه براثر صدای تیز

ولی تو آمپیلی فایر ضبط ماشین ای سی هست و حتی تو آمپیلی های که روی ماشین میبندن آی سی کار تقویت انجام میده کاملا میشه دید که یک امپیلی فایر با آی سی چه قدر

کیفیتش بیشتره من میدونم ترانزیستور هم کیفیت داره و قدرت خوبی هم داره ولی نمیدونم چرا ترانزیستور به دلم نمیشینه

راستی داداش آدم مگه دیونه س بره آمپیلی فایر 10% THD این نوع امپیلی با این THD برای ساب من میخوام STK4192II دیتاشو بسازم کی گفت TDA2005

دیدگاه

ولی تو آمپیلی فایر ضبط ماشین ای سی هست
                          حالا اینو ببین :
                          پس آیسی در قدرت بالا بدون تغذیه صاف کم میاره
                          حالا حدس بزن چرا در ماشین معمولا از آیسی استفاده میشه ؟؟

باتری ! تغذیه ی صاف !! :mrgreen: :mrgreen:
                          پس اینو ببین :

برای آیسی بهتره خازن بذاری فجیع !!! حداقل 20,000uF در هر خط تغذیه باشه ، ساب در فرکانس پایین هست و ریپل منبع باعث اختلال در کار مدار میشه
                          من TDA2005 رو مثال زدم. thd زیادی نداره ولی وقتی ولوم تا آخرا زیاد میشه آیسی به حالت اشباع میرسه و میگن thd آیسی بیچاره زیاده !!

همون STK رو بسازی 8 اهم جواب میده ( فیلتر و کراس اوور هم که داری براش )
                          دیتاشیتش و خلاصه وار دیدم ، توانش که بدک نیست ، مدار محافظ خروجی هم داره توش بود ، خیلی مدارش شلوغ میشه . پس دیگه مدار منو نساز چون سابت میترکه میندازی تقصیر من :mrgreen:
                          وقتی تو نیستی
                          نه باید ها...
                          روز مباداســـت !

دیدگاه

با سلام خدمت شما دوستان عزیز و گرامی..خسته نباشید..من این مدار رو درست کردم ولی ج نداد. نمیدونم مشکلش چیه..چند بار هم مدار رو چک کردم.. ولی بازم کار نمیکنه..صدایی ک از باند خارج میشه دقیقا مثل این میمونه که ب باند ولتاژ مستقیم وصل کرده باشی و باند ب سمت داخل کشیده میشه..ممنون میشم از راهنماییتون

دیدگاه

سلام بر دوستان
                              دوستان عزیز مدارایه خوبی گذاشتن اما هیچ کدوم جواب نمیدن چون ساب ووفر 15 اینچ (35 سانتی متره) اول مشخص کن تک مگنته یا دو مگنته یعنی یک جای سیم امپلی داره یا دوتا که هرکدوم میشه 4 اهم که اگه دوته باشه به دوتا امپ احتیاج داری یا یه امپ خیلی قوی شرمنده ولی این امپلی فایر هایی ک دوستان گذاشتن رو درست نکن جوابتو نمیدن تو ب امپلی بالای 400 وات نیاز داری البته اگر جوابت بده اطلاعاته بیشتری بده ک مارکش چیه چون خودم یه ساب کدنس داشتم av400 بزور تکونش میداد پس نتیجه ای سی اصلا جوابت نمیده چون قدرتش کمه برات و اکثرا 8 و 6 اهمن برو دنباله av400 با این اطلاعاتی ک میدی شاید جوابت بده حتما اطلاعات بیشتری بده امپلی هایی که بش وصل کردی مدل و مارکشون بنویس تا بشه واتشون رو بدست اورد و مارک ساب ووفرت هم بنویس اگه مارک باشه مثله جی بی ال و کنوود و کدنس و سونی و پایوونر واتی که روش زده pmpo نیست موزیک پاوره یه چیزی شبیه pmpo ولی دو برابر یهنی واتش تقسیم بر دو کن وات واقعیش بدست میاد مثلا جی بی ال 1600 وات دقیقا 800 وات rms قدرت داره
                              موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X