اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اکو همراه ساده و با کیفیت خوب(تست شده)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اکو همراه ساده و با کیفیت خوب(تست شده)

سلام
    آقا شهریار مدار tda1557 رو ساختم ( مثل همون نقشه ای که شما در صفحه قبل قرار دادید ) اما وقتی که خروجی تن کنترل رو بهش وصل می کنم نویز داره در حالی که همون تن کنترل رو وقتی به stk4392 وصل می کنم کیفیتش عالی هست علت چی میتونه باشه . این رو هم بگم که وقتی ورودی 1557 از خروجی تن کنترل قطع باشه نویز نداره .مدار تن کنترل رو در صفحه قبل قرار دادم.
    میشه یک راهنمایی کنید

دیدگاه

سلام محمد جان
      این نویز به احتمال زیاد حاصل اشتباه وصل کردن قطب های منفی مدار می تواند باشد اگر یادم باشه مدار تن کنترلت با تغذیه مکمل بود در این حالت باید قطب شاسی مدار تن کنترل را به قطب منفی مدار آمپلی فایر وصل کنی مدار تغذیه مکمل یک قطب مثبت با یک قطب منفی دارد و یک پایه شاسی که وسط این دو قرار داره این پایه رو باید به عنوان شاسی به مدارالت دیگه وصل کنی یک احتمال دیگه می تواند رعایت نکردن شاسی ورودی و خروجی مدار آمپلی فایر باشد مدارات آس سی آمپلی فایر یک شاسی ورودی دارند و یک شاسی خروجی که در مدار مورد بحث
      ]

پایه شماره 2 آی سی پایه شاسی ورودی است و از این پایه برای اتصال به مدار شاسی ورودی آی سی استفاده کرد ......
      موفق باشی
      تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SHAHRYAR52
        سلام محمد جان
        این نویز به احتمال زیاد حاصل اشتباه وصل کردن قطب های منفی مدار می تواند باشد اگر یادم باشه مدار تن کنترلت با تغذیه مکمل بود
        سلام به شهریار عزیز
        راستش مدار تن کنترلم با 12 تک کار می کنه که البته نقشه اش صفحه هستش.
        در مورد مدار 1557 هم همون مداری که شما برای اکو همراه معرفی کردید رو ساختم
        حالا بازم مدارم رو دوباره چک می کنم و نتیجه رو بهت می گم
        بازم ممنون

دیدگاه

خوب فکر کنم بدونم مشکل چیه؟
          ولوم مدار رو کجا قرار دادی احتمالا ولوم رو قبل از مدار تن کنترل گرفتی ؟
          ولوم رو درست قبل از مدار آمپلی فایر قرار بده به این صورت که خروجی مدار تن کنترل رو به پایه 1 ولوم بده و سر وسط به ورودی آمپلی فایر و پایه 3 هم به شاسی در ضمن دیواره ولوم رو با چاقو یا چیز تیزی خوب بتراش و یه سیم از شاسی مدار بهش وصل کن تو گرفتن نویز خیلی تاثیر داره
          موفق باشی
          تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

دیدگاه

سلام.میشه عکسها رو دوباره بزارین؟

دیدگاه

سلام
              بفرمایید:

دیدگاه

سلام داداش فایل نقشت مشکل داره نمی تو نم دانلود کنم دو باره بزار فایل را

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SHAHRYAR52 نمایش پست ها
                  سلام بچه ها اینم نقشه یه اکو همراه ساده ولی با کیفیت و قدرت خوب
                  مدار با 12 ولت و همچنین با دوتا باتری نیکل کادیوم 6 یا یه باتری 12 ولتی خیلی خوب کار میکنه برای برقش یه ترانس 12 ولت دو آمپر احتیاج هست فقط خازن صافی اون رو 3300 یا 4700 انتخاب کنید برای جلوگیری از شلوغی مدار قسمت اکو اون رو که با آی سی PT2399 هست رو نکشیدم ولی دیتا شیپ یا نقشه اون رو براتون میذارم قسمت پری از دوتا ترانزیستور تشکیل شده و ولوم هم ولوم کنترل صدای میکروفون است که می تونید دوتا از این مدار درست کنید تا اکو شما دارای دو ورودی میکروفون باشه که در ضمن یه مدار تقویت میکروفون استریو یا دو کاناله با آی سی 4558 براتون میذارم که می تونید از اونم استفاده کنید و ولتاژ کارش همون 12 ولت معمولی هست و تغذیه متقارن احتیاج نداره و برای تقویت قدرت هم می تونید از آی سی های TA 8210...KIA6210 ...TA 8220 استفالده کنید که نقشه اونا رو هم براتون میذارم همگی با ولتاژ 12 ولت کار میکنن و قدرتی در حدود 20 وات دارن سعی کنید از بلندگوی 4 اهمی استفاده کنید تا قدرت خروجی و صدای بیشتزری داشته باشید و از بلندگویی با دهنه بزرگ طبعا صدای بهتری خواهید داشت برای عوض کردن هر قسمت مدار کافیه خروجی و ورودی و برق و شاسی اون مدار رو با مدار دیگه عوض کنید شمای کلی مدار به این صورت هست اول ورودی میکروفون به مدار پری میره بعد از پری با یه ولوم که سر وسطش میره برای اکو و سر شماره یک به خروجی پری و سر سوم هم طبعا شاسی مدار یا قطب منفی می باشد ..مدار اکو که ثابته یه ورودی از سر وسط ولوم پری میگیره خودش دوتا ولوم داره یکی برای مقدار اکو یا مقدار تکرارها و یکی هم برای فاصله تکرارها و خروجی اون هم به سر شماره یک یک ولوم 10 یا 20 کیلو میره و سر وسط ولوم به آمپلی فایر و سر سوم هم شاسی یا منفی که من یادم رفت تو مدار اونو بذارم خودتون اونو اضافه کنید برای تغذیه ها هم پری ها مستقیم 12 ولت رو میگیرن به علاوه آمپلی ولی مدار اکو احتیاج به ولتاژ 5 ولتی داره که با یه آی سی 7805 تامین میشه آی سی رو روبروی خودتون بگیرید از چپ به راست پایه 1 ورودی 12 ولت ..پایه وسط شاسی یا منفی و پایه آخر یا سومی خروجی 5 ولت است در ضمن یک خنک کننده هم روی رگولاتور نصب کنید[url[/url]
                  چرا نقشه و عکس باز نمیشه
                  جدیدترین ویرایش توسط yahya313; ۱۵:۰۱ ۱۳۹۷/۰۴/۱۰.

دیدگاه

سلام خدمت همه داداشای گلم
                    کاش به فکر ایندگان هم بودید و یه جای معتبر تر اپلود میکردین عکس ها رو
                    البته فکر کنم بعد ۷ سال طبیعی باشه پاک شدنشون
                    ولی کاش یک نفر دوباره عکس هارو برای بقیه اپلود میکرد
                    اگه این کارو بکنید خیلی ممنون میشم

دیدگاه

با عرض سلام و احترام. بنده میخواهم نقشه ها رو ببینم و دانلود کنم نمی تونم،ممکنه لطف بفرمائید و راهنمائی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M92r10h16 نمایش پست ها
                        با عرض سلام و احترام. بنده میخواهم نقشه ها رو ببینم و دانلود کنم نمی تونم،ممکنه لطف بفرمائید و راهنمائی کنید
                        با سلام،
                        متاسفانه سرور آپلود سنتر فایل ها و تصاویر رو پاک کرده.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X