اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر های فیدلیتی 50 وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر های فیدلیتی 50 وات

نوشته اصلی توسط maziyar123
    باشه آموزشم ........................ میدم :mrgreen: :mrgreen:

یکم وقت بدید تا آموزش بدم
    ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

اون خازن و مقاومت موازی شده با بلندگو برای از بین بردن اثر سلفی بلندگو رو طبقه توان خروجیه

دیدگاه

سلام
        نقشه های شما در پست هاتون در چند تاپیک پاک شده است
        ممنون میشوم دوباره پ کنید
        { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام دوست عزیز
          چشم روی چشم ببینم اگه دوباره ازشون داشتم حتما دوباره میذارمشون
          تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

دیدگاه

خیلی جالبه تغذیه تکی داره! این چه کلاسیه؟

دیدگاه

سلام به همه
              میدونم این پست مال یک سال قبله اما یه سوال برام پیش اومد اون ترانزیستور bc3639 دیگه از کجا گیر میاد! :redface:؟ جاش چی میشه گذاشت؟
              ببینم حواستون به پستاتون هست؟ قدیمیه اما یه کمک به ما بکنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rsj2001
                سلام به همه
                میدونم این پست مال یک سال قبله اما یه سوال برام پیش اومد اون ترانزیستور bc3639 دیگه از کجا گیر میاد! :redface:؟ جاش چی میشه گذاشت؟
                ببینم حواستون به پستاتون هست؟ قدیمیه اما یه کمک به ما بکنید.
                سلام دوست عزیز
                تعجب میکنم ترانزیستور bc639 یه ترانزیستور معمولیه که همه جا گیر میاد
                به جاش میتونی هر ترانزیستور منفی دیگه رو که تا 80 ولت و 1آمپر کار کنه بذاری میتونی از مشابه اون D261 استفاده کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SHAHRYAR52
                  با سلام به دوستان عزیز
                  در حدود 15 سال پیش که تازه از خدمت سربازی اومده بودم و مغازه باز کردم یکی از دوستام یه سیستم صوتی خیلی حرفه ای آورد که براش تعمیرش کنم چون در اون زمان تجربه زیادی نداشتم آمپلی فایرش رو که سوخته بود در آوردم و یه برد قوی جاش گذاشتم بعدها که آمپلی فایر اصلیش رو تعمیر و درست کردم دیدم عجب آمپلی فایریه من عشقم تو الکترونیک سیستمهای صوتیه شاید تا بحال راحت نزدیک 800 تا نواع و اقسام آمپلی فایر درست کردم ولی هیچکدام مثل این آمپلی فایری که نقشه اونو براتون زیر میذارم نتونستن راضیم کنن واقعا یه آمپلی های فیدلیتی واقعیه در یک آزمایش در یک آزمایشگاه مجهز یکی از دوستانم که مهندس الکترونیک بود این آمپلی از فرکانس 22 هرتز تا تقریبا 21 کیلو هرتز رو با ضریب تقویت یکسان و عالی جواب میداد من خودم حدود ده ساله از این سیستم تو اطاقم استفاده میکنم و با یه تن کنترلی که از روی یک دک سونی برداشتم (بعدا نقشه اونو هم براتون میذارم آماده ندارمش باید مثل این از روی مدار بردارم) و یک جفت باند پاناسونیک (3 بلندگو) یه صدایی داره که هر کدوم از دوستام که میان اطاقم کلید میکنن یکی براشون از روش بسازم برای ورودی هم از یه پخش کننده MP3 مخصوص ماشین استفاده میکنم البته از نوع درجه یکش نه از این آت و آشغالهای چینی....
                  مدار با ولتاژ 25 ولت شروع به کار میکنه و تا 45 ولت میتونین بهش بدین دوستانی که قدرت بیشتری می خوان می تونن به جای ترانزیستورهای TIP41C ..TIP42C از ترانزیستور TIP3055..TIP2955 و بجای ترانزیستورBC639..BC640از ترانزیستورهای BD139..BD140 استفاده کنن و ولتاژ تغذیه رو تا 65 ولت بالا ببرن براحتی می تونن 70 وات توان واقعی از هر کانالبش بگیرن البته خازنهای تغذیه و مدار رو هم باید با توجه به بالا بردن ولتاژ افزایش داد. دوستانی که مثل من عاشق موسیقی هستن و دلشون می خواد با بالاترین کیفیت اونو گوش بدن سریع دست بکار شن و یه آمپلی فایر استریو عالی برای خودشون بسازن یکی دو روز دیگه مدار تن کنترل سونی رو هم نقشه اش رو بر می دارم براتون میذارم تا با کیفیت باس اون حال کنین البته نوع بلندگوهاتون هم تاثیر زیادی تو صدا داره مثل من مغازه های لوازم دست دوم رو بگردین و یک جفت بلندگوی مارک خوب سی دی و دی وی دی هایی که با ورود سیستم های جدید از رده خارج شدن گیر بیارین خیلی راحت میشه با قیمتهای پایین خرید من خودم یک جفت بلندگوی پاناسونیک عالی رو 50 تومن خریدم خیلی سالم و تمیز(سه بلندگو) خوب سرتون رو درد آوردم ببخشید اینم از مدار دوستان عزیز نقشه اونو خودم برداشتم و با نرم افزار نه چندان خوب خودم طراحیش کردم اگه زیاد مرتب و خوب نیست به بزرگیتون ببخشید این روزها به خاطر مادرم حال و حوصله خوبی ندارم[

]

با سلام به دوست قدیمی : اگه میشه لینک عکس را اصلاح کنید چون یه جورایی لینکش چپندر قیچی شده :mrgreen:
                  --------------------------- --------------------------

دیدگاه

با سلام

چشم روی چشمام حتما
                    آلان درستش میکنم

دیدگاه

با سلام

چشم روی چشمام حتما
                      آلان درستش میکنم
                      سلام منم منتظرم خواهش میکنم یکاریش بکنید
                      خاک شو پیش ازآنکه خاک شوی

"If you want to go fast, go alone.
                      If you want to go far, go together"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moonlight
                        سلام منم منتظرم خواهش میکنم یکاریش بکنید

با سلام و عرض معذرت
                        متاسفانه نقشه مدار رو گم کردم و جایی ندارمش
                        جاهایی هم که فکر می کردم توی سایتهای دیگه رو هم گشتم پیداش نکردم
                        ولی مدار اصلی رو دارم بازش میکنم و نقشه اش رو دوباره بر میدارم و براتون میذارم حتما

دیدگاه

با سلام و عرض معذرت
                          متاسفانه نقشه مدار رو گم کردم و جایی ندارمش
                          جاهایی هم که فکر می کردم توی سایتهای دیگه رو هم گشتم پیداش نکردم
                          ولی مدار اصلی رو دارم بازش میکنم و نقشه اش رو دوباره بر میدارم و براتون میذارم حتما
                          با سلام : اگه پیداش نکردی ولش کن راضی به زحمتت نیستیم

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

بفرمایید اینم نقشه گیرش نیاوردم دوباره خود آمپلی رو باز کردم و دوباره نقشه اش رو برداشتم اول پست گذاشتمش اینجا هم میذارمش
                            موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط گـــــــــــــیــــــج
                              با سلام : اگه پیداش نکردی ولش کن راضی به زحمتت نیستیم
                              بفرما دوست و همکار گرامی اینم بخاطر گل روی شما....شوخی کردم بخاطر همه بچه های گل سایت بخصوص قسمت خودمون

دیدگاه

سلام.تشکر از این همه زحمت
                                واقعا اینجوری که شما تعریف کردید کیفیتش بالاس؟ناقلا به هش نمیاد اخه!خیلی ساده تر از امپلیای دیگه اس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X