اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای تغذیه امپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی برای تغذیه امپلی فایر

:sad:
    با سلام خدمت همه استادان
    یه امپلی فایر 100w که تغذیه +45و-45 داره رو چطوری رو ماشین ببندم
    ممنون میشم اگه جوابمو بدین :rolleyes:
    امام هادی(ع)
    آشکار کردن هر امری پیش از آنکه به سامان برسد،آفت آن کار است.
    افسوس از کوتاهی انجام دادن کار را با تصمیم گیری قاطع جبران کن.

پاسخ : راهنمایی برای تغذیه امپلی فایر

نوشته اصلی توسط sadegh.sys
    :sad:
    با سلام خدمت همه استادان
    یه امپلی فایر 100w که تغذیه +45و-45 داره رو چطوری رو ماشین ببندم
    ممنون میشم اگه جوابمو بدین :rolleyes:
    سلام
    شما باید از تغذیه سوئیچینگ استفاده کنید
    موفق باشید

دیدگاه

البته امیدوارم پست بعدی تون این نباشه که پس یه نقشه سوئیچینگ برام بزارید.
      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
        البته امیدوارم پست بعدی تون این نباشه که پس یه نقشه سوئیچینگ برام بزارید.
        اولا" سلام دوما" اگه میگذاشتین یا راهنمایی میکردین به جایی بر می خورد :angry:
        درسته پست نمی دم ولی تقریبا" تمام پستای صوتی رو خوندم
        از شما به عنوان مدیر توقع بیشتری داشتم :eek:
        در ضمن اگه مدار تغذیه رو خواستید براتون میذارم
        هدف از پستم این بود که شما استادان کمکم کنید و راه حل بهتری پیشنهاد بدید
        امام هادی(ع)

دیدگاه

دوست عزیز اگر در قسمت جستجو تغذیه سوئیچینگ برای ماشین رو سرچ کنید حتما اون مدار رو پیدا میکند استاد اشک هم منظورش همین بود که اول بگردید بعد بپرسید

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز
            وا...نمی دونم بعضی از دوستان دیگه چی کار می خوان برای قسمت صدای ماشینشون انجام بدن؟
            مگه چقدر قدرت احتیاج دارید دوست عزیز آلان خود پخشهای ماشین خودشون قدرت خیلی زیادی دارن من خودم حدود بیست سالی هست پخش ماشین می بندم و مغفازه دارم اون قدیمها قدرت پخشها نهایتا دو تا 5 وات بود آلان اکثر پخشهای ماشین 4 تا خروجی 50 وات دارن که خیلی هم زیاده از حد است مگه گوش آدم چقدر صدا رو می تونه تحمل کنه که قدرتی بیشتر از اون می خواین آلان با دوتا بلندگوی خربزه ای با کیفیت و دوتا بلندگوی گرد لا دری قشنگ میشه صدای خیلی عالی شنید دیگه بیشتر از این چی منی خوایم مگه؟
            تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SHAHRYAR52
              با سلام خدمت دوستان عزیز
              وا...نمی دونم بعضی از دوستان دیگه چی کار می خوان برای قسمت صدای ماشینشون انجام بدن؟
              مگه چقدر قدرت احتیاج دارید دوست عزیز آلان خود پخشهای ماشین خودشون قدرت خیلی زیادی دارن من خودم حدود بیست سالی هست پخش ماشین می بندم و مغفازه دارم اون قدیمها قدرت پخشها نهایتا دو تا 5 وات بود آلان اکثر پخشهای ماشین 4 تا خروجی 50 وات دارن که خیلی هم زیاده از حد است مگه گوش آدم چقدر صدا رو می تونه تحمل کنه که قدرتی بیشتر از اون می خواین آلان با دوتا بلندگوی خربزه ای با کیفیت و دوتا بلندگوی گرد لا دری قشنگ میشه صدای خیلی عالی شنید دیگه بیشتر از این چی منی خوایم مگه؟
              اصل قضیه به یه چیز دیگه بر میگرده به یه صدای با بعد دینامیکی بالا که ممکنه مثلا تقویت کننده خود پخش با 25 یا 50 وات به اشباع بره و صدا رو خراب کنه یا یه باس قدرتمند یا یه ماشین بدون سقف که توان زیادتری بخواد و مساله بعدی اینکه بعضی ها کیفیت صدای آمپلی فایر پخش ماشین رو قبول ندارند .
              ولی عملا اینجا قضیه یه چیز دیگه هست نداشتن دانش و چشم و هم چشمی و کلاس الکی
              طرف دوست داره روی طاقچه پشت شیشه عقب ماشینش چهار تا بلندگو بعلاوه یکی دو تا ساب ردیف کنه اگه هم بیشتر جا شد چه بهتر صندوق رو هم اگه بالا زدند حداقل دو تا آمپلی فایر با اون خازن گنده دیده بشه هر چی گنده تر بهتر هر چی وات نوشته شده روی اون بالاتر بهتر

نظر من اینه تقریبا مطابق با نظر شما آمپلی فایر ماشین تقریبا تمام نیاز صوتی یک مصرف کننده معمولی رو رفع میکنه نهایت نهایتش اینه که طرف برای یه باس قدرتمند تر یه ساب ووفر بهمراه یه آمپلی فایر ببنده .
              حالا چه حکمتیه که طرف برای میدرنجش هم آمپلی فایر میبنده نمیدونم میگه صداش در نمیاد خب جنس بلندگوت آشغاله که بعنوان اصل بهت میفروشن حالا چرا دوتا ساب بسته بماند
              آها یه چیز دیگه هم یادم رفت از دو تا خیابون اونور تر دوستان بدونن فلانی داره میاد دومب دومب تیس تیس

دیدگاه

عالی بود دوست عزیز تقریبا ساده و مختصر و مفید همه چیز رو گفتین فقط و فقط قضیه همون چشم و هم چشمی و گذاشتن کلاس بی خودی است که بیاید ببینید من دو تا آمپلی...با چند تا بلندگوی ...و دو تا ساب...بستم
                تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

دیدگاه

منم موافقم . البته من از دوستمون عذر خواهی میکنم. علت اینه که سوئیچینگ مدار چشمک زن نیست که براتون بزارن. یه مهندس تمام عیار که باشی تازه میفهمی از سوئیچینگ هیچی نمیدونی. مخلص کلام کار الکی و یادگرفتی نیست و باید سالها وقت بزاری. پس میبینی که به خیلی جاها بر میخورد.
                  اما منم فکر میکنم صدای پخشهای جدید خیلی بهینه شده. ولی من رو یکی دو تا از آی سیهاشون که کار کردم نتوستم اون صدارو ازش در بیارم.
                  شهریار جان شما که فابریکاش تو دستته نقشه یکیشم در بیار و ما رو هم نجات بده.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

با سلام به همه
                    ازهمتون ممنونم که جوابمو دادین :smile:
                    از مدیر عزیزمونم عذر خواهی می کنم :redface:
                    ولی به منم حق بدین واقعا به مدارش نیاز داشتم
                    در ضمن اصلا واسه کلاسو این جور حرفا درست نمیکنم
                    واسه کسه دیگه ای دارم میسازم که تجربه خوبی هم واسه خودمه
                    آقای اشک شما خیلی چیزا رو سخت میبینید حرف شما کاملا درسته
                    ولی اونقدراهم پیچیدش نکنیم
                    اگه بخوایم میتونیم هر کاری رو انجام بدیم
                    بازم از همه تشکر
                    امام هادی(ع)

دیدگاه

سخت نمیبینم. سخت هست. من خودم الان چند وقته شدیداً درگیر همین کار هستم و با کمک یکی از اساتید به نتیجه میرسیم انشاءالله. البته الانم مدارم داره کار میکنه ولی اونی که میخوام نیست.
                      نمیدونم شاید چون من رشته ام الکترونیک نیست برام مشکله.
                      پایدار باشید.

دیدگاه

باسلام اینطور هم نیست همه که واسه کلاسش سیستم نمیبندن من خودم فروشنده سیستمهای صوتی خودرو هستم امپلی پخش ماشین ها قدرت خوبی داره ولی اگه باندهایی که امپلی می خورند رو به پخش ماشین ببندید صدای واقعیش رو نشون نمیده من خودم با اون سیستمهای خیلی بزرگ موافق نیستم ولی بعضی جاها(بعضی اهنگها) رو سیستم کیفیتش رو نشون میده(البته مارکهای اصلی)ولی درست کردن امپلی برای ماشین و منبع سوئیچنگ و فیلترها و غیره خیلی دردسر داره و قیمتش هم از امادش بیشتر میشه و صدا به خوبی اون نمیده

دیدگاه

من الان 3 ساله یه اپلیفایر 300 وات ساختم ( البته با تغذیه 60-80 ولت ) . اما هیچ گونه استفاده ای ازش نکردم . چون بلندگو نجستم براش . به نظر من پیدا کردن یه بلندگوی اصل و خوب و ساختن جعبه بلندگو براش به اندازه ساختن یه مدار سوییچینگ 1000 وات اطلاعات و دردسر داره . دوستان کسی هست که راهنمایی کنه ؟ اگرم بخواین مدار امپلی فایررو تو یه پست دیگه بزارم که بتونم رفع اشکالاتشم کلی بکنم . 4 تا 2n3055 توش استفاده شده . البته من که تا حالا بیشتر از 10 وات ازش قدرت نکشیدم اما کیفیتش خیلی عالیه

دیدگاه

سلام
                            در جواب دوست خوبم (mostafa65) بگم که با دردسر درست کردنش
                            باهات موافقم اما قیمت نه
                            البته قیمت امپ اماده رو ندارم ولی فکر نکنم گرونتر در بیاد :agree:
                            از اینا که بگذریم ، وقتی شما یه امپ دردست میکنی و بعد از کلی دردسر
                            و نویز و بدبختی اون لحظه ای که جواب می گیری به تمام دنیا می ارزه
                            به قدری لذت داره که وقتی امپ اماده رو میبندی و ولوم ویدی اون لذتو نداره
                            البته این حالت واسه من زیاد پیش اومده نه فقط واسه امپ
                            بلکه کلا با الکترونیک و پروژه هاش و... حال میکنم :wow: :wow: :wow: :wow:
                            دوست عزیز اگه یکبار امتحانش می کردی بهت قول میدم واقعا" همین حسو داشتی :nice:
                            با آرزوی بهترینها برای شما دوستان
                            امام هادی(ع)

دیدگاه

4تا 2n3055چطور میتونه300wبده :eek: oo: oo:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X