اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

tip3055

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

tip3055

یه امپلی ساده...............

حالا کار با توانی که میده نداریم
    اما کیفیت صدا چطوره ......خودش نوشته ... راسته ....
    Sensitivity for 74 Watts output power – just under 1V (1V is 75W)
    Gain – 27 dB
    Frequency range (-3dB) – 10Hz to 23kHz @ 1W
    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:THD at 1 kHz – 0.05% (maximum typical)
    Open Loop Gain – 125dB (no load), 80dB (8 Ohm load)
    Input Impedance – 22k ohms
    DC-Offset – less than 100 mV (<20 mV typical **)
    pcb= 8*5 سانت
    Noise – <2 mV at the output (-80dB unweighted ref 50W)

....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

پاسخ : tip3055

با سلام
    این مدار مثل همون مداری هست که من آن را ساخته ام و تاپیکش هم موجود هست کیفیتش بد نیست و در کاتالوگ آورده که در 8 اهم 60 وات میده .

دیدگاه

من تو این شک دارم که نوشته در فرکانس 1 کیلو هرتز ماکزیمم thd در حالت معولیی 05. درصد هست ... حال دقیقا نفهمیدم که این مقدار اعوجاج در 60 وات رخ میده یا تو وات های پاینتر......به هر حال با توجه به سادگی وجمع وجور بودن اگه تو 60 وات این اعوجاج را داشته باشه یه امپلی با کیفیته............
      الان اون مدار ی که درست کردی میگی راضی کننده نبوده .............منم دنبال یه امپلی دور وبر 50 وات منتها با کیفیت یعنی تو ماکزیمم توانش اعوجاج زیر زیر یک دهم درصد باشه

دیدگاه

راستش من هنوز اون مداری که ساختم رو به طور کامل تست نکردم چون برای تست اولیه و تنظیم بایاس از یک بلندگوی کوچک استفاده کردم . احتمال داره کیفیت اون بلندگویی که من برای تست استفاده کردم کیفیت خوبی نداشت . اون مداری هم که من ساختم ( البته استریو) دقیقا" مثل همین بود اما فکر کنم ترانزیستورهای درایورش bd139 و bd140 بود. با این حال این مدار هم ساده هست هم هزینه کمی دارد و هم جوابگویی شما در منزل هست . می تونید یک تن کنترل حرفه ای با آیسی tda1524a هم بخریرد یا بسازید که کیفیت خوبی دارد . مدارش هم تو نت فراوونه .
        موفق باشید

دیدگاه

اره ..منم برای درایورش از bd 139 ,140 استفاده میکنم.........
          فعلا صبر میکنم ببینم مدار بهتر گیرم میاد یا نه .......
          :NO:
          اون با tip 3055 ,..(البته من مشکوکم به مدار ..معلوم نیست چطوری کلاس b یا ab یا مخلوطه ..اون ترانزیستور قدرت معلوم نیست چطوری تقویت میکنند ..ابشاری...چیه ....
          اون یکی هم با ماسفت و اونطوری که تو سایتش نوشته بود هر دو کیفیت خوبی دارن ..حالا یه نظر بدید ..کسی هم اگه پی سی بی را داره بزاره کار ما راحتر بشه......

دیدگاه

منتظر نظر استادان عزیز هستیم ....لطفا اعصابمان را :angry:

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز
              دوست عزیز اینقدر کله ات رو نکوب دیوار بردباری و صبر اولین خصوصیت یک آلکترونیک کاره عزیز
              خوب بذارید ببینم چی به چیه و کی به کیه؟
              خوب دوستان ظاهرا قصد ساخت مدار آمپلی ترانزیستوری دارن
              خوب مدار اول رو ولش کاملا مدارتش اشتباهه ترانزیستورهای خروجی از جایی ورودی دریافت نمی کنن مستقیم به تغذیه وصل شدن در صورت ساخت با وصل تغذیه هردو در جا می ترکن
              در مورد مدار دوم مدار بدی بنظر نمی رسه ولی من شخصا هنوز مدارات معمولی رو ترجیح میدم
              دوستان اگه می خوایین یه آمپلی عالی داشته باشین چرا نقشه پیشنهادی خودم رو که نقشه و عکسهاش رو براتون گذاشتم نمی سازید من خودم نزدیک ده ساله از اون استفاده می کنم کیفیت صدای عالی و قدرت خیلی خوبی داره اگه از ترانزیستورهای tip3055-tip2955 برای ترانزیستورهای خروجیش و از bd139-bd140 برای راه انداز استفاده کنید و ولتاژ رو هم 70 ولت 4 آمپر انتخاب کنید براحتی قدرت هر کانالش به 70-80 وات واقعی میرسه پیشنهاد میکنم حتما یکی از اون بسازید مطمئن باشید در صورت ساختش تا سالها آمپلی مورد علافه تان خواهد بود
              یا اگه دوست دارید مدار آمپلی فایر 200 وات مهرات کیت رو بسازید نقشه اونو در زیر براتون میذارم اینم آمپلی فایر خوبیه 4 تا ترانزیستور 2n3055 تو خروجی داره که البته می تونید دوتاش رو حذف کنید تغذیه اش 70 ولته و خروجیش هم خازن داره
              اینم نقشه اش
              ]
              تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

دیدگاه

اون مدار اولی که گذاشتم چطوریه...............
                امپلی قدرتی که ورودیش تفاضلی نباشه امپلی..........................
                یه مداری میخوام که مشخصات داشته باشه ودیستورشن زیر 1. تو قدرت کامل باشه..........40و50 وات واقعی باشه بستمه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronicmohsenhit
                  اون مدار اولی که گذاشتم چطوریه...............
                  امپلی قدرتی که ورودیش تفاضلی نباشه امپلی..........................
                  یه مداری میخوام که مشخصات داشته باشه ودیستورشن زیر 1. تو قدرت کامل باشه..........40و50 وات واقعی باشه بستمه .
                  سلام دوست عزیز
                  خوب نقشه خودت هم که ورودیش تفاضلیه
                  حالا مگه ورودیش تفاضلی باشه چه عیبی داره که ازشون خوشت نمیاد
                  چشم می گردم اگه مشخصاتی که شما می خواین رو داشت حتما مدارش رزو براتون میذارم ولی دیستورشن زیر یک دهم درصد خیلی کمه دیگه مدارات تو قدرت بالا معمولا کمی دیستورشن دارن که بنظر من تا یک درصد هم قابل قبوله تو قدرتهای بالا زیاد بگوش نمیاد
                  تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SHAHRYAR52
                    سلام دوست عزیز
                    خوب نقشه خودت هم که ورودیش تفاضلیه
                    حالا مگه ورودیش تفاضلی باشه چه عیبی داره که ازشون خوشت نمیاد
                    سلام
                    میشه در مورد ورودی تفاضلی توضیح بدین که چیه
                    با تشکر

دیدگاه

سلام...........
                      منظور من اتفاقا با ورودی تفاضلی بود ..................................

این تفاضلی داستانی............سواد ما قد نمیده....................
                      تو امپلی قدرت بالا استفاده میشه وامپدانس ورودی بالاتری دارند و همچنین نویز را کاهش میدهد با خاصیت تفاضلی و.............................

دیدگاه

خیلی ساده اگه بخوام بگم : این مدارات در ورودی خودشون دو مسیر تقویت دارند. در مدار دوم و سومی که دوستمون قرار داده دقت کنید 2 تا ترانزیستور در ورودی قرار داره که تقریباً کار تفاضلی رو انجام میده ولی در مدار شهریار جان فقط یک ترانزیستور قرار داره. البته این مدارات هم کیفیت خوبی دارند ولی به پای تفاضلی نمیرسند.
                        البته آمپلیهای تفاضلی واقعی پری تفاضلی هم لازم دارند چون دو تا ورودی دارند. یعنی یک گراند و دو تا ورودی.
                        اینم یه مدار تفاضلی خیلی خوب که برای پریهای معمولی طراحی شده ولی به سادگی تبدیل به تفاضلی 100% میشه. به شرط اینکه پری تفاضلی داشته باشید.

پایدار باشید. :bye
                        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X