اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نقشه های irantk

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نقشه های irantk

از دوستان کسی عضو سایت irantk هست؟میتونین نقشه هارو در اختیار ما هم بزارین؟ :sad: :sad:
    رازی در کار نبود

پاسخ : نقشه های irantk

نوشته اصلی توسط hs67
    از دوستان کسی عضو سایت irantk هست؟میتونین نقشه هارو در اختیار ما هم بزارین؟ :sad: :sad:
    با سلام
    دوست عزیز این سایت اجازه نمی دهد که نقشه هاش در سایت های دیگه قرار بگیره
    موفق باشید

دیدگاه

منظورتون از لحاظ حقوقیه؟بهر حال میشه اونارو دانلود کرد و دوباره اپلود کرد؟
      رازی در کار نبود

دیدگاه

من اونجام عضو هستم دقیقا بگو چیزی که می خوای چیه و کجاست منظورم کدوم بخششه
        تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

دیدگاه

مگه نمیشه عضو شد.
          خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

چرا ولی باید یرای دانلود چند تا نقشه 15 تومن بدم...
            رازی در کار نبود

دیدگاه

:eek: :eek: :eek: :eek:
              خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

اخه موقع دانلود میگه اکانتتون فعال نشده اجازه دسترسی ندارین و یه سری شماره حساب میده میگه برای تکمیل عضویت باید 15 تومن واریز کنید و فیشو ثبت کنید :angry: :angry:
                رازی در کار نبود

دیدگاه

البته اینو اضافه کنم مدارات صوتی اون سایت هم چیز فوق العاده و کمیابی نیست همه مداراتشون تو اینترنت هست بگردین حتما پیدا می کنید
                  البته اینم اضافه کنم اون سایت یه جوراییه اصلا با همه سایتها فرق داره شما نمی تونین تا سقف معینی بیشتر مطلب از اون سایت دانلود کنین و در این صورت باید تا 24 ساعت بعد صبر کنید باز بتونید مطلبی رو دانلود کنین
                  تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X