اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

نوشته اصلی توسط mohammad1365
    مازیار جان
    این مداری که شما بکار بردی یک تن کنترل پسیو هست که مطمئنا" مثل یک تن کنترل اکتیو عمل نخواهد کرد . کاش به جای این مدار از یک پری تن کنترل آیسی دار یا حداقل ترانزیستوری بهره می بردید. در ضمن بهتره ولوم کنترل صدا در خروجی مدار تن کنترل قرار بگیره
    موفق باشید
    سلام آره اتفاقا خروجی صدا تقریبا نصف شده ولوم رو هم بعد از تون کنترل گزاشتم اینو هم بگم کیفیت این تون کنترل واقعا عالیه :agree:
    راستی برای تقویت کردن خروجی تن کنترل از امپ مثل tba820 استفاده کنم خوبه ؟ یا همینی که آقای شهریار گزاشته بود ؟ اینو میگم :

AV Maziton 100
    Render By Artlantis Studio
    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

مازیارجان من یه خرت و خرت تو صدا احساس کردم،به نظرم باید برای ضبط صدا میکروفن رو طوری مقابل بلندگو بگیری که دیافراگم بلندگو عمود بر صفحه میکروفن باشه تا صداهایی که وجود داره ولی عملا شنیده نمیشه حذف شه،نمی دونم این کارو کردی یا نه؟اگه جای تو بودم این کارا میکردم:اون خازن عدسی رو با پلی استر عوض میکردم،به جای TIP از BD مشابه رو هم امتحان میکردم،از یه ولوم تنظیم جریان و یه ولوم تنظیم ولتاژ تو ورودی استفاده میکردم و موقعی که صدا کم بود برای رفع مشکل اونا رو تنظیم میکردم،خازنها رو برای نشتی چک میکردم و از خازنهای مرغوب استفاده میکردم،شاید هم تاثیر تغذیه باشه(کم بودن ولتاژ یا مشکلات ناشی از جنس قطعات ترانس و کیفیت پیچیده شدنش) در صورت امکان این مورد رو هم چک میکردم،یه مشکل دیگه میتونه مربوط به خود منبع صوتی یا مچ شدنش با آمپلی باشه که چارش استفاده از همون ولومهای تنظیم جریان و ولتاژ یا امتحان منابع صوتی دیگس،نقشه های مشابه رو چک میکردم تا عملکردشون رو مقایسه کنم،مازیار جان یه مدار آماده با همین ترانزیستورا بدستم رسیده در اسرع وقت شماتیکش رو پیاده می کنم و میزارم،هر چند یه سرچ تو اینترنت نتایج بیشتری عاید آدم میکنه
      رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
        راستی برای تقویت کردن خروجی تن کنترل از امپ مثل tba820 استفاده کنم خوبه ؟ یا همینی که آقای شهریار گزاشته بود ؟
        یعنی شما میخوای خروجی یک آمپلی فایر رو به ورودی یک آمپ دیگه بدی [-X این کارو نکن .شما از همون مدار آقای شهریار استفاده کن یعنی دو تا ازش درست کن و یکیشو در ورودی تن قرار بده و اون یکی رو در خروجی تن ( یعنی قبل از آمپلی )

دیدگاه

یعنی شما میخوای خروجی یک آمپلی فایر رو به ورودی یک آمپ دیگه بدی [-X این کارو نکن .شما از همون مدار آقای شهریار استفاده کن یعنی دو تا ازش درست کن و یکیشو در ورودی تن قرار بده و اون یکی رو در خروجی تن ( یعنی قبل از آمپلی )
          دستت درد نکنه ممنون :agree: راستی میشه بجای c945 از bc107 استفاده کرد ؟ چون شاید امروز رفتم جمهوری گرفتم
          الان تنها مشکلی که توی این آمپلی دارم ( به غیر از لرزش صدا ) نیاز به یک ولوم دیجیتال دارم که بشه با میکرو کنترلش کرد این چندتا رو پیدا کردم برم ببینم جمهوری داره یا نه ds1669 cat5128

اینو هم تو یه سایتی دیدم اگه اونا گیر نیومد این حتما هست :

ورودیش bcd هست راحت با میکرو کنترل میشه البته این ایسی مخصوص این کار نیست در واقع یک مالتی پلکسر و دمالتی پلکسر 16 بیت هست شماره ایسی : cd4067b

فقط مقدار مقاومتها رو نزده به نظر شما همه رو 10 کیلو یا 1 کیلو بدم خوبه ؟ چون اگه 10 کیلو بزارم مقدارش میشه 150 کیلو و اگه 1 کیلو بزارم میشه 15 کیلو
          AV Maziton 100

دیدگاه

اخطار و انزار خدمت آقا مازیار ولومهای دیجیتالی حداقل یه مقدار نویز وارد صدا می کنن چند تا از این مدارا با آیسی های PTC ساختم که از هیچ کدومشون راضی نیستم، :angry: :angry:بهتره به فکر ولومهای موتور دار باشی،که فکر می کنم چرخشش رو راحت میتونی با میکرو کنترل کنی،یا اگه مدار ولوم آنالوگ باشه که با تک سوئیچ کار کنه...؟که بعید می دونم باشه لاقل خودم تا حالا ندیدم،بهر جهت نتیجه کارتو حتما بگو.
            رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
              اخطار و انزار خدمت آقا مازیار ولومهای دیجیتالی حداقل یه مقدار نویز وارد صدا می کنن چند تا از این مدارا با آیسی های PTC ساختم که از هیچ کدومشون راضی نیستم، :angry: :angry:بهتره به فکر ولومهای موتور دار باشی،که فکر می کنم چرخشش رو راحت میتونی با میکرو کنترل کنی،یا اگه مدار ولوم آنالوگ باشه که با تک سوئیچ کار کنه...؟که بعید می دونم باشه لاقل خودم تا حالا ندیدم،بهر جهت نتیجه کارتو حتما بگو.
              سلام جدّی میگی ؟ ~x( :-SS فکر نکنم اونقدر ها هم بد باشه از اون ptc ها دارم ولی اونا که ولوم دیجیتال نیست ! در حقیقت ورودی میدی خروجیش رو برات کم و زیاد میکنه ولی این که من میگم فرق داره در واقع اینا مثل ولوم 3 تا سر داره این عکسو ببین همه چی معلومه

آقا رفتیم گشتیم اون 2 ایسی رو که اصلا هیچ جا نداشت ولی 4067 رو همه جا داشت دونه ای هزار خریدم 3 تا گرفتم شد 3000
              AV Maziton 100

دیدگاه

اگه نتیجه گرفتی حتما مدارشو برام بزار چون منم به همچین چیزی خیلی نیاز دارم ولی تقریبا بی خیالش شده بودم :applause: :applause:
                رازی در کار نبود

دیدگاه

دستت درد نکنه ممنون :agree: راستی میشه بجای c945 از bc107 استفاده کرد ؟ چون شاید امروز رفتم جمهوری گرفتم
                  می تونی به دیتا شیت هردو نگاه کنی اگه از نظر پایه ها و جریان مصرفی و ولتاژ بین پایه ها bc107 از c945 بیشتر یا حداقل برابر بود می تونید استفاده کنید

الان تنها مشکلی که توی این آمپلی دارم ( به غیر از لرزش صدا ) نیاز به یک ولوم دیجیتال دارم که بشه با میکرو کنترلش کرد این چندتا رو پیدا کردم برم ببینم جمهوری داره یا نه ds1669 cat5128
                  ورودیش bcd هست راحت با میکرو کنترل میشه البته این ایسی مخصوص این کار نیست در واقع یک مالتی پلکسر و دمالتی پلکسر 16 بیت هست شماره ایسی : cd4067b
                  این آیسی 4067 تو جمهوری هست و من قبلا" استفاده کردم .
                  این مدار رو من قبلا" نساختم اما پیشنهاد می کنم اگه دوست داشتی بساز
                  این هم آدرس فایل http://s1.picofile.com/file/6870698188/DigitalVolume_control1.rar.html

راستی من فردا باید برم دوره آموزشی قبل از خدمت
                  فعلا" خدا نگهدار

دیدگاه

دوست عزیز دلمون واست تنگ میشه،ایشالاه موفق باشی :cry: :cry: :cry:
                    رازی در کار نبود

دیدگاه

می تونی به دیتا شیت هردو نگاه کنی اگه از نظر پایه ها و جریان مصرفی و ولتاژ بین پایه ها bc107 از c945 بیشتر یا حداقل برابر بود می تونید استفاده کنید

این آیسی 4067 تو جمهوری هست و من قبلا" استفاده کردم .
                      این مدار رو من قبلا" نساختم اما پیشنهاد می کنم اگه دوست داشتی بساز
                      این هم آدرس فایل http://s1.picofile.com/file/6870698188/DigitalVolume_control1.rar.html

راستی من فردا باید برم دوره آموزشی قبل از خدمت
                      فعلا" خدا نگهدار
                      سلام و البته خدا نگهدار انشا الله به سلامتی ما که رفتیم خدمتمونم تموم شد با درجه سرجوخه داداش شما که ستوان 2 میشی حال میکنی :mrgreen: :mrgreen:

بابت اون فایل ممنون

انشا الله که موفّق باشی پس تا 2 ماه دیگه خدافظ ( البته اگه شهرستان افتادی :mrgreen
                      AV Maziton 100

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123

سلام بفرما اینم نمونه ( خداییش آمپلی قوی هست این کمترین حالت صدا هست البته میکروفون هم نزدیک بلندگو بود
                        ) به دقّت گوش بدید لرزش معلومه

http://up.iranblog.com/images/rcol9u1jjhqskmw3wvgq.zip
                        :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: میکروفن؟؟؟؟ اینجا چکار میکنه؟؟؟
                        ماله من که هیچ مشکلی نداره. منم خیلی وقته میگم در عین سادگی خیلی خوب جواب میده.
                        البته امکان نداره ترانس شما 3 آمپر باشه احتمالاً 1-2 آمپر بیشتر نیست. ترانسهای آماده معمولاً همینطوری هستند.
                        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

منم این آمپلیرو از روی یکی از مدارهای روی اینترنت که PCB هم داشت ساختم و با یه ترانس دوبل 24 ولت امتحانش کردم که راضی کننده بود،اگه بشه عکساش رو هم تو این تاپیک قرار میدم...
                          رازی در کار نبود

دیدگاه

آقایون و اساتید محترم . :bye
                            برای MUTE کردن مدار چه کاری باید کرد یعنی چه کاری بهتره که انجام بشه ؟ :question:

راستی کسی از دوستان میدونه که چه رابطه و فرمولی بین وات PMPO و RMS هست ؟
                            چه دعایی کنمت بهتر از آن که خدا پنجره باز اتاقت باشد ...

دیدگاه

ارتباط استاندارد و دقیق و تعریف شده ای بین اینها نیست،PMPO یک توان کشکی هستش که معمولا دهها برابر از توان واقعی آمپلی بیشتره و RMS حداکثر توانی که آمپلی فایر فقط بصورت لحظه ای میتونه بده و یک جور توان واقعی بحساب میاد هر چند وات RMS قید شده رو خیلی از آمپلی فایر ها هم کشکیه...
                              رازی در کار نبود

دیدگاه

که اینطور ..!

حالا نگفتید که برای MUTE کردن صدا چه کاری بهتره که انجام بشه ؟

راستی من تصمیم گرفتم که این مدار رو به صورت استریو بسازم یعنی دو تا از این مدار رو پیاده کنم . یکی راست و یکی چپ .

راستی آیا این مدار برای راه اندازی ساب خوب هست . ؟
                                اگه خوب هست یه کانال هم برای ساب درست کنم .
                                چه دعایی کنمت بهتر از آن که خدا پنجره باز اتاقت باشد ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X