اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

من این مدار رو ساخته و در شرایط مختلف تست کردم. هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشتم. حتی تو ماشین هم تست کردم. تنها مشکلش سوختن سریع ترانزیستورهای قدرت در صورت اتصال کوتاه است. راستش یه مشکل برام پیش اومده که تمرکزم رو به کلی گرفته. دعا کنید حل بشه شاید بیشتر بتونم در خدمتتون باشم.
    ولی مدار سالم و بی عیبه. شاید pcb خودم رو قرار دادم.
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

استاد اشک سلام من پول جمع کرده بودم پراید بخرم الآن دیدم با پوله من ژیان هم نمیشه خرید فعلا هم که همین ماشین بابایی هست دیگه :twisted:
      این pcb خودتون رو اگه ممکنه محبت کنید ممنون میشم یا یه pcb که مورد تایید شما باشه فعلا بجای پراید بریم امپ ببندیم ! :eek: اینم زندگی ما ! :angry:
      میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
      به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

سلام تونستم برای رفع مشکلم به یه جاهایی برسم
        اومدم دست کشیدم پشت برد یهو صدا صاف شد گشتم پیدا کردم دیدم دستم که میخوره به تراک ولتاژ مثبت و پایه مثبت خازن 100 میکرو که نزدیک هم هستند صدا صاف و شفاف میشه
        اومدم اهم سر انگشتو گرفتم دیدم 6 مگا اهم هست اومدم یه 5 مگا لهیم کردم درست شد
        ولییییییی
        تا وصلش میکنم دیافراگم باند خیلی کم میره عقب
        هرچی مقاومت کمتر مثلا 800کیلو اهم میزارم بیشتر میره عقب
        یا سر انگشتمو که خیس میکنم بیشتر میره عقب
        بنظرتون چیکار کنم؟ برم مقاومت 20مگا اهم بگیرم یا میدونین مشکل از کجاست؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid_azizi
          سلام تونستم برای رفع مشکلم به یه جاهایی برسم
          اومدم دست کشیدم پشت برد یهو صدا صاف شد گشتم پیدا کردم دیدم دستم که میخوره به تراک ولتاژ مثبت و پایه مثبت خازن 100 میکرو که نزدیک هم هستند صدا صاف و شفاف میشه
          اومدم اهم سر انگشتو گرفتم دیدم 6 مگا اهم هست اومدم یه 5 مگا لهیم کردم درست شد
          ولییییییی
          تا وصلش میکنم دیافراگم باند خیلی کم میره عقب
          هرچی مقاومت کمتر مثلا 800کیلو اهم میزارم بیشتر میره عقب
          یا سر انگشتمو که خیس میکنم بیشتر میره عقب
          بنظرتون چیکار کنم؟ برم مقاومت 20مگا اهم بگیرم یا میدونین مشکل از کجاست؟؟؟
          بجای مقاومت با ی خازن ظرفیت خیلی پایینم امتحان کن ببین چی میشه ؟ (47 نانو فک کنم جواب بده )
          زکات علم نشر آن است
          بیشتر با من اشنا بشین :
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
          ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

دارلینگتون بازهای محترم سلام[glow=red,2,300]..........[/glow]
            سوالی داشتم اگر به جای 142 TIPوTIP 147 دارلینگتون Vce=100v Ic=5A hfe=750-1000 )TIP122 TIP127 )ببندیم اصلا مدار کار میکنه ؟ توانشم حتما نصف میشه درسته؟ :-?
            اگر هر دارلینگتونی کار میکنه چرا از دارلینگتونهای گردن کلفت MJH و 2N و..... استفاده نمیکنید ؟ مثلا MJ11016
            /
            $-) :-B

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafagordy
              دارلینگتون بازهای محترم سلام[glow=red,2,300]..........[/glow]
              سوالی داشتم اگر به جای 142 TIPوTIP 147 دارلینگتون Vce=100v Ic=5A hfe=750-1000 )TIP122 TIP127 )ببندیم اصلا مدار کار میکنه ؟ توانشم حتما نصف میشه درسته؟ :-?
              اگر هر دارلینگتونی کار میکنه چرا از دارلینگتونهای گردن کلفت MJH و 2N و..... استفاده نمیکنید ؟ مثلا MJ11016
              /
              $-) :-B
              دوست من بطوز کلی هر ترانزیستوری که 100 ولت 10 امپر 2 100 وات به بالا تون داشته باشه تو این مدار اوکی هست
              بنده از 2n30500 & mj2955 هم استفاده کردم که117 وات میدن جواب داده
              فقط زوج باشن و مشخصات بالا و داشته باشن
              . ترسو پرخاش میکند .
              و
              قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

دوست محترم
                شما چطوری 2n3055 , mj2955 استفاده کردید اینها که دارلینگتون نیستند و بتای (hfe)پایینی دارند :
                eek:؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek: :eek: :eek:

دیدگاه

مدار با 2n3055 , mj2955 هم راه اندازی میشه اما قطعا قدرت خروجی کمتر میشه نه بیشتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafagordy
                    دوست محترم
                    شما چطوری 2n3055 , mj2955 استفاده کردید اینها که دارلینگتون نیستند و بتای (hfe)پایینی دارند :
                    eek:؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek: :eek: :eek:
                    داداشی خب بساز متوجه میشی که کار میکنه :redface:
                    نوشته اصلی توسط mahdi.7
                    مدار با 2n3055 , mj2955 هم راه اندازی میشه اما قطعا قدرت خروجی کمتر میشه نه بیشتر
                    دقیقا یه مقداری ضعیف تر میشه به دلیل نشتی بیشتر ترانزیستور های قابلمه ای و توان 117 وات
                    تی ای پی ها 125 وات میدن
                    . ترسو پرخاش میکند .
                    و
                    قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

دقیقا یه مقداری ضعیف تر میشه به دلیل نشتی بیشتر ترانزیستور های قابلمه ای و توان 117 وات
                      تی ای پی ها 125 وات میدن
                      این حداکثر توان ترانزیستور ها هست که با این توان توی مدار کار نمیکنن TIP ها توی این مدار روی 8 اهم 100 وات میدن حالا اگه از ترانزیستور های 2n3055 , mj2955 استفاده بشه حدودا زیر 80 وات توان خروجی میشه
                      در ضمن کار درستی نیست که به جای دارلینگتون ترانزیستور معمولی گذاشت چون مدار برای دارلینگتون طراحی شده و کارکرد درستی نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                        این حداکثر توان ترانزیستور ها هست که با این توان توی مدار کار نمیکنن TIP ها توی این مدار روی 8 اهم 100 وات میدن حالا اگه از ترانزیستور های 2n3055 , mj2955 استفاده بشه حدودا زیر 80 وات توان خروجی میشه
                        در ضمن کار درستی نیست که به جای دارلینگتون ترانزیستور معمولی گذاشت چون مدار برای دارلینگتون طراحی شده و کارکرد درستی نداره
                        مهدی حاجی تو کتاب جغدی مشخصات تی ای پی 15 امپر 100 ولت و 125 واته
                        3055 10 امپر 100 ولت و 117 وات از خودم نگفتم
                        اما خب توان واقعی رو نمینویسن
                        اوم این قضیه ی شما ام کاملا درسته
                        ما این سری تی ای پی رو در یه شهری که بودیم پیدا نکردیم دنبال مشابها بودیم که این در حد توان بود وگرنه ما به این امر واقفیم
                        . ترسو پرخاش میکند .
                        و
                        قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

اره داداش میدونم توانشون اینقدره ولی مهم اینه که مدار چه قدر میتونه درایوش کنه
                          مثلا اون 2 تا دیود 4007 توی مدار رو ببین برای تامین 6. ولت دیود بیس امیتر ترانزیستور دارلینگتون هست که نزدیک ناحیه فعال یرای کار توی کلاس AB گذاشته شده برای همینه میگم گذاشتن ترانزیستور معمولی کار اصولی نیست
                          مگه دارلینگتون مشابه پیدا نکردی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7

TIP 122 و TIP 127 کاملا مشابه 142 و 147 هستند ولی توان اتلاف شان 65 وات است :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                              اره داداش میدونم توانشون اینقدره ولی مهم اینه که مدار چه قدر میتونه درایوش کنه
                              مثلا اون 2 تا دیود 4007 توی مدار رو ببین برای تامین 6. ولت دیود بیس امیتر ترانزیستور دارلینگتون هست که نزدیک ناحیه فعال یرای کار توی کلاس AB گذاشته شده برای همینه میگم گذاشتن ترانزیستور معمولی کار اصولی نیست
                              حرفت کاملا صحیحه داداش
                              هیچ شکی ام توش نیس
                              ما یه 2 3 هفته تو شهری بودیم که 2ان3055 ام بزور بود یه بنده خدایی اونجا سرباز بود مدارو با اون سر هم بندی کردیم
                              . ترسو پرخاش میکند .
                              و
                              قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

اگر می بینید ترانسش خیلی گران می شه خودتون می تونید ترانس بپیچید
                                اینم فرمول ترانس پیچی
                                http://180upload.com/4967nd9xgw1a

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X