اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو وتبادل نظر]ولوم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ولوم

نمیدونم والّا چی بگم
    خوب شاید هر جایی نداشته باشه مثلا تهران هرکی آیسی میخواد یا هر قطعه دیگه میره جمهوری تازه اینجور ایسیهای صوتی رو تا ا.نجا که من میدونم فقط یه مغازه تو کلّ جمهوری داره

بالاخره نگفتی برای چه کاری میخوای ؟؟ اصلا شاید به اون ایسی نیاز نباشه :
    AV Maziton 100
    Render By Artlantis Studio
    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

سلام دوستان
      امروز که میخواستم یک دستی به سر و روی پخش ماشینم بکشم وقتی بازش کردم دیدم از ای سی SC7313 برای قسمت ولومش استفاده کرده
      وقتی دیتاشیتش رو خوندم دیدم دقیقا مشابه PT2313 هستش که قبلا تو همین تاپیک راه اندازیش کردم
      این دو ای سی رو میشه بجای هم گذاشت و کاملا مشابه حتی در کامندها هستند
      دلیلم از بیان این مطلب اینه که دوستان با خیال راحت از این ای سی استفاده کنند و اصلا نگران کیفیت و تغییر مقاومت ورودی آمپ نباشند و این ای سی با بهترین کیفیت جوابگوی کار شماست
      اینم عکس ای سی داخل پخش

پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

با سلام به دوستان عزیز
        بالاخره تونستم pt2253رو اینجا پیدا کنم و راه اندازی کنم
        کسانی که با این ای سی کار کردن خش خش یا فش فش در صدا رو چه جوری میشه صاف ش کرد تا یک صدای خالص و با کیفیت داشته باشم
        با تشکر
        Fail Never
        گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
        دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

دوستان کسی نیست جواب بده؟؟ :angry:
          Fail Never

دیدگاه

سلام
            اقای jooly بهتره مداری روکه ساختی بگذاری تا دوستان بتونن بهتر راهنمایی کنن. :read:
            طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
            امروز رو کامل زندگی کن...
            (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
              سلام
              اقای jooly بهتره مداری روکه ساختی بگذاری تا دوستان بتونن بهتر راهنمایی کنن. :read:
              :applause:
              این هم مدار
              http://up4.iranblog.com/images/1o0lxy191nfe3e1c48.pdf
              Fail Never

دیدگاه

آقای jooly آیا سطح ولتاژ خازنها رو رعایت کردی 100u-16v , 10u -25v , 4.7u - 50vاگر نه یه تست بزن :agree:
                طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                امروز رو کامل زندگی کن...
                (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

سلام و علیکم به دوستان :rolleyes:

دوستان هر کی با این Pt2313 کار کرده اونم با بیسکام بگه چون کمک میخوام شدید :rolleyes:
                  AV Maziton 100

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
                    سلام و علیکم به دوستان :rolleyes:

دوستان هر کی با این Pt2313 کار کرده اونم با بیسکام بگه چون کمک میخوام شدید :rolleyes:
                    من کار کردم برنامه و سایر مطعلقاتش رو هم تو چند پست پیش گذاشتم
                    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

سلام به دوستان گلم !

رفتم 2313 گرفتم مونتاژ کردم ولی نمیدونم چرا جواب نمیده راستی در حالت عادی بدون اینکه i2c رو به میکرو بزنم رو کدوم ورودی سوئچ شده ؟

درضمن در حالت عادی این ایسی رو mute هست ؟
                      از مدار خود دیتاشیتش استفاده کردم فقط اون مقاومت رو تو ورودیش نزاشتم تو خروجیش هم خازن نزاشتم وقتی تغذیه رو میزنم ایسی کمی داغ میشه !

دوستان کممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم ممممممممممک :-(( :angry: :angry:
                      AV Maziton 100

دیدگاه

:angry: :angry: :angry:
                        AV Maziton 100

دیدگاه

سلام به دوستان گلم !

رفتم 2313 گرفتم مونتاژ کردم ولی نمیدونم چرا جواب نمیده راستی در حالت عادی بدون اینکه i2c رو به میکرو بزنم رو کدوم ورودی سوئچ شده ؟

درضمن در حالت عادی این ایسی رو mute هست ؟
                          از مدار خود دیتاشیتش استفاده کردم فقط اون مقاومت رو تو ورودیش نزاشتم تو خروجیش هم خازن نزاشتم وقتی تغذیه رو میزنم ایسی کمی داغ میشه !

دوستان کممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم ممممممممممک :-(( :angry: :angry:
                          در حالتی که هیچ کماندی بهش ندی ولوم روی حداقل ، خروجی روی MUTE و ورودی روی کانال چهارم که پینهاش در دسترس نیست قرار داره بنابراین هیچ صدای از PT خارج نمیشه
                          در مورد داغ کردن هم این اصلا نشونه خوبی نیست.در ضمن اون مقاومتهای ورودی رو هم حتما بذار

دیدگاه

جون خودم رگلاتور و مستقیم زدی به تغذیه 24 :mrgreen:

هر چی هست مدار PT مشکل داره شاید مشکل از تغذیه باشه. بعدش سازنده مرض نداره خازن و مقاومت الکی بزاره که ! :mrgreen:
                            وقتی تو نیستی
                            نه هست های ما چونانکه بایدند
                            نه باید ها...
                            هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
                            روز مباداســـت !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
                              در حالتی که هیچ کماندی بهش ندی ولوم روی حداقل ، خروجی روی MUTE و ورودی روی کانال چهارم که پینهاش در دسترس نیست قرار داره بنابراین هیچ صدای از PT خارج نمیشه
                              در مورد داغ کردن هم این اصلا نشونه خوبی نیست.در ضمن اون مقاومتهای ورودی رو هم حتما بذار
                              سلام امیر جان ممنون که جواب دادی دستت درد نکنه پس به خاطر همین صداش در نمیاد

البته نه اونقدر که دستو بسوزونه خیلی کم داغ میشه چون زده حداکثر تغذیه 10 ولت و چون بهش 9 دادم شاید به خاطر همین کمی داغ میشه
                              چشم اون مقاومتها رو هم حتما میزارم ممنون از راهنماییت
                              راستی یه سوال امیر جان : این 2313 ورودی آمپلی رو کم و زیاد میکنه ؟

نوشته اصلی توسط New-Ray

جون خودم رگلاتور و مستقیم زدی به تغذیه 24 :mrgreen:

هر چی هست مدار PT مشکل داره شاید مشکل از تغذیه باشه. بعدش سازنده مرض نداره خازن و مقاومت الکی بزاره که ! :mrgreen:
                              والّا به جون تو به جون HS به جون خودم به یه ترانس 12 ولت زدم :mrgreen:

مگه این ایسی دقیقا مثل tda7313 نیست ؟ پس چرا تو شماتیک اون از مقاومت استفاده نکرده ؟
                              AV Maziton 100

دیدگاه

سلام امیر جان ممنون که جواب دادی دستت درد نکنه پس به خاطر همین صداش در نمیاد

البته نه اونقدر که دستو بسوزونه خیلی کم داغ میشه چون زده حداکثر تغذیه 10 ولت و چون بهش 9 دادم شاید به خاطر همین کمی داغ میشه
                                چشم اون مقاومتها رو هم حتما میزارم ممنون از راهنماییت
                                راستی یه سوال امیر جان : این 2313 ورودی آمپلی رو کم و زیاد میکنه ؟
                                خواهش میکنم!
                                بله ورودی رو کم و زیاد میکنه،مگه قرار بوده کار دیگه ای بکنه؟!!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X