سلاممممممم کی میتونه کمک کنه ببینم این مدار صحیح یا نه :redface: از یه لوازم فروش تو جمهوری پرسیدم گفت ترانزیستورای این مدار یعنی 2SA1494 و 2SA3858 جزو قویترین ترانزیستراست :read: جالب اینجاست که گفت این مدار که من میبینم ممکنه بزنه بلندگو ها رو نابود کنه :eek: یعنی انقد قوی؟
oo:
http://up.iranblog.com/images/h8qa2ssgges7jgnaqha0.jpg
oo: http://up.iranblog.com/images/h8qa2ssgges7jgnaqha0.jpg

؟
تازه دارم به قدرت ترانزیستور پی میبرم و همچنین کیفیت اولین آمپلی که با ترانزیستور ساختم این بود !!

من دارم باکس دابل بلندگو 18 اینچ جم میکنم اینو واسه اون می خوام
واسه مهمونیو دی جی و اینا تریف نباشه من کیبرد زنم . برد زیاد درست کردم برد های مهبرانکیت. طراحی برد پی سی بی بلدم :agree: فقط می خواستم ببینم مدار مشکلی نداشته باشه. ترانس پرسیدم واسه 2 تا ازین امپلی یه ترانس 70 ولت دوبل 10 امپر 300 وات گفتن خوبه قیمتش 70,000 ت میشه :icon_razz:

باید بگم اصلا اون چیزی که باید بشه نمیشه و یه فاکتورهایی هست که به هیچ وجه ما بااین امکاناتمون نمتونیم تعبیه کنیم.تازه علاوه بر هزار دردسرش و وقتی که میگیره باعث لطمه به سیستم هم میشه و بازبحث تون کنترلر جدا و تازه شما که نمیتونین توییتر هم تعبیه کنید برای محیط باز،چون نوع بوقی وdome برا ما قابل ساخت نیس. فقط حدود300ت رو دستتون گذاشته شده با یه باکس اکتیو که نه کیفیت و قدرت مطلوبو داره و نه برای استفاده طولانی مناسبه و تازه 1000وات صوتی فقط میشه به زبون اورد میدونین یعنی چی!!یه مراسم بادوبل 100وات rms راه میافته 1000 وات که :surprised: اون مدارم حداکثرش400وات درحالت رویائی میده با کیفیت نامناسب.درحالی که باکس اکتیو های ووفر و توییتر دار به انضمام تون کنترل و کلی.....از200ت به بالا گیر میاد،مطمئنا به دردسرش نمی ارزه،این مدارهایی که ما میسازیم برای اولا آموزشی و کسب تجربه کاری و دوما کاربردی درحد خانگی یا شاید خیلی بالاتره ولی نه باکس اکتیو برای استفاده شما چون خودم دستی توش داشتم.تبلیغ نباشه ولی کار به عمله و عمل بهم اینو میگه که بی اغراق مارک fbt بهترین هاست که مخصوص کارشمانیز داره.ووفر نئودیمیوم که تا یه عمر کارمیده.کافیه کاتالوگای ساختش رو که بی پرده هم گذاشته تو سایتش بخونیدشاید نظرتون عوض شد,جنس usa :read:ولی باید کمی خرج کنی تا یه عمر راحت باشی

دیدگاه