اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست آمپلی فایر با مشخصات ذکر شده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست آمپلی فایر با مشخصات ذکر شده

نوشته اصلی توسط KING POWER

بچه های هیئیتمون میخواستن برن 2 میلیون یک امپلی شرکتی بخرن.
    من بهشون گفتم واستون میسازم با قیمت خیلی پایینتر.
    اشتباه کردید .
    برید همون 2 میلیون رو بدید یک دستگاه بخرید.
    جدا از بحث ساخت آمپلی فایر که به قول مصطفی جان سختی و مشکلات خاص خودش رو داره بحث مهمتر مچ کردن مدارات پری و افکت و مستر و ... است که فوق العاده مشکل هست . این راهی رو که شما الان می خوای بری من قبلا" رفتم . من یک اکو آمپلی فایر سه کانال با تک آمپلی فایر ساختم که چیزی حدود 6 ماه طول کشید تا ساختمش تازه ترانس رو هم داشتم. به هر حال از ما گفتن بود.
    موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
      دوست عزیز 50 تومن حدودیه بعدش هم فقط پوله خوده امپلی هست فقط پول ترانس برا این امپلی حدوده 300 تومن میشه بغیر از خازن و مداراته دیگه بعدشم شوخی میکنی این امپلی یکدونش فقط 12 تا باند رو جواب میده بعد شما میخوای 2 تا رو برا یک باند بزاری
      شوخی کردم.
      نوشته اصلی توسط mohammad1365
      اشتباه کردید .
      برید همون 2 میلیون رو بدید یک دستگاه بخرید.
      جدا از بحث ساخت آمپلی فایر که به قول مصطفی جان سختی و مشکلات خاص خودش رو داره بحث مهمتر مچ کردن مدارات پری و افکت و مستر و ... است که فوق العاده مشکل هست . این راهی رو که شما الان می خوای بری من قبلا" رفتم . من یک اکو آمپلی فایر سه کانال با تک آمپلی فایر ساختم که چیزی حدود 6 ماه طول کشید تا ساختمش تازه ترانس رو هم داشتم. به هر حال از ما گفتن بود.
      موفق باشید
      خوب فکر کردم دیدم حق با شماست.
      اگه به هزار زحمت امپلی رو بسازم.اونوقت مدارات واسط رو چیکار کنم.
      به قول استاد اشک مدارات واست از امپلی هم مهمتره.
      بازم تشکر بابت راهنمایی.
      ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

یک سوال دیگه.
        امپلی های ماسفتی رو خیلی دوست دارم.
        یک امپلی ماسفتی 100 وات RMS استریو چی پیشنهاد میکنید ؟؟؟
        کیفیت صدا خیلی واسم مهمه.میخوام صدا زنده باشه و امپلی هیچ فیلتری یا مدار واسطی نداشته باشه.
        ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

این مدارو همه دوستان از جمله خود من درست کردم و راضی هستم ساخت امپلی هزینه چندانی نداره استریوش شاید حدود 30 تومن بشه و ترانسش هم حدود 90 تومن ولی یه چیز عالی هست میشه تو خونه ازش استفاده کرد البته قدرتش کم نیست به راحتی اگه تغذیش خوب باشه میتونه دو تا 12 اینچ رو درایو کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
            این مدارو همه دوستان از جمله خود من درست کردم و راضی هستم ساخت امپلی هزینه چندانی نداره استریوش شاید حدود 30 تومن بشه و ترانسش هم حدود 90 تومن ولی یه چیز عالی هست میشه تو خونه ازش استفاده کرد البته قدرتش کم نیست به راحتی اگه تغذیش خوب باشه میتونه دو تا 12 اینچ رو درایو کنه
            خیلی ممنون.
            این امپلی قلقی چیزی که نداره ؟؟؟
            اون P2 کارش چیه ؟؟؟
            تغذیه 3 امپر هست ؟؟؟

دیدگاه

تنظیم افست هست
              میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
              به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

شما اگه میخوای بسازی بساز بعد من و بقیه دوستان کمکت میکنیم فقط یه تنظیم کوچولو داره

دیدگاه

سلام دوستان این امپ روی 4اهم 100وات میده یا 8 اهم

دیدگاه

این امپ روی 4 اهم 200 وات و روی 8 اهم 100 وات میده البته این واتها بسته به این داره که شما توان ورودیتون به اندازه کافی باشه که خروجی کامل باشه

دیدگاه

پاسخ : درخواست آمپلی فایر با مشخسلصات ذکر شده

سلام دوستان
                      من ی نمونهاز اون مدار تشخیص صدا اول این ست میخام که با lm386. باشه
                      یعنی وقتی دست میزنم یا ی صوت با ی فرکانس خاص میفرستم ی پالس ب موتور بده
                      مبشه لطفا کمک و راهنماییم کنید؟! :cry2:

دیدگاه

سلام دوستان من مدار کامل اکو امپلی 100 وات میخواستم دوستان کسی هست راهنمایی کنه

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                          100 وات یه مقدار زیاده میخوای بسازی؟! بودجه چقدره!؟
                          یه مدار نداریم که همه ی این ها رو داشته باشه که ! امپلی جداست اکو جدا پری جدا ! ( پول برق را میدهیم پول گاز را جدا :mrgreen: )
                          شم بگو چه استفاده ای داری مدار تو انجمن زیاده که دوستان ساختن و نتیجه گرفتن
                          میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                          به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

سلام دوستان.
                            یک ترانس دوبل 22 ولت 25 امپر دارم تو خونه داره خاک میخوره.
                            میخواستم ببینم با این ولتاژ و جریان امپلی پیدا میشه ؟

دیدگاه

سلام دوستان گرامی.بعضی ازدوستان گفته اند هزینه ومشکلات ساخت وتنظیم وراه اندازی امپها زیاده وامادش مقرون بصرفه.خوب پس چرااینهمه مدارتوانجمن هست وچه لزومی برای ساختش .اگه بحث یاد گیریه ک یه چیز دیگه است واگه علاقه ک بنظر نمیاد انواع واقسام امپها با کلی وقت گذاشتن وهزینه گزاف کردن صرف یه علاقه معقول باشد.من فکرمیکردم ک بشه ازین امپها برا هر جایی ک طالبش بود درست بشه ویه منبع درامد وکسب کاربشه نه فقط سرگرمی ک اینم ازگفته دوستان بنظر میاد بی نتیجه وغیر اقتصادیه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
                                سلام دوستان.
                                یک ترانس دوبل 22 ولت 25 امپر دارم تو خونه داره خاک میخوره.
                                میخواستم ببینم با این ولتاژ و جریان امپلی پیدا میشه ؟
                                اگه اونو نیم پل یکسو کنی با این آمپری که ترانست داره(25 آمپر :eek البته خازن خوب هم بزار (اگه وات کمی مثلا500 وات بکشی خازن زیادی نمیخاد)
                                میتونی یه آمپ خوب رو براش بسازی
                                من دوتا ان-ماس 200 رو پیشنهاد میدم.
                                البته خیلی زیاده ها!!!
                                یه آمپ که بتونه با دوبل 60 ولت کار کنه
                                به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                                الکترونیک قدرت
                                الکترونیک آنالوگ
                                طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                                ---------------------BMCELEC@-------------------
                                ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                                ---------------www.bmc-elec.com--------------
                                ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X