اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی در مورد ساخت مدار بافر برای اکو با 2399

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست راهنمایی در مورد ساخت مدار بافر برای اکو با 2399

نوشته اصلی توسط maziyar123
    سلام

یه HT8955A میشناسم ولی نمیدونم تو ایران هست یا نه
    مازیار جان نیست من قبلا"پرسیدم

دیدگاه

سلام. M50195 کمی پیچیده است و دردسر و حساسیت خیلی بیشتری داره در حالی که تاخیرش با 2399 تفاوت چندانی نداره ولی به لحاظ کیفیت صدا خیلی بهتر از 2399 جواب میده که اگر قیمتش رو در نظر بگیرید قابل درکه.قیمت خود 50195 برابر با کل مدار 2399 است.
      2396 حدود 1 ساله که وارد بازار شده. من یه زمانی خیلی دنبالش بودم ولی نبود. پارسال شنیدم اومده ولی چون قم گیر نمیومد موفق به ساختش نشدم. ولی یکی دو تا از بچه ها که تست کرده بودند میگفتند خیلی جالب نیست و تو مایه های همون 2399 ولی با امکانات بیشتره.
      اون قسمت سلکتیو هم ظاهراً هم با کلید کار میکنه هم با میکرو .
      من خودم فقط 2395 رو دوست دارم که فعلاً طلا شده. نمیدونم چرا تولید این آی سی متوقف شد. شاید یه دلیلش جلوگیری از ترویج اسلام باشه چون این آی سی بیشتر در ایران فوخته شده. در واقع تاخیر زیاد و آنلاین بیشتر در سیستم مداحی کاربرد داره. به همین خاطر دست به دامن بچه های AVR و DSP شدم که انقدر لطف داشتند که حتی جواب پست ها رو هم ندادند. بعد از اون دنبال نرم افزار آنلاین بودم که چیزی نیافتم.
      قرار بود با NEW جان یه کارهایی بکنیم که...
      به هر حال اجازه بدید با 2399 جلو بریم تا بعد.
      موفق باشید :bye
      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

واقعا برای منم سواله چرا وقتی یه محصولی فروش خوبی داره تولیدش متوقف میشه،من فکر می کنم بیشتر دلایل اقتصادی داشته باشه،تو خیلی از موارد دیدم یه جنس بنجلی که کیفیت و هزینه ساختش خیلی پایین تره رو جایگزینش میکنن،شایدم چون به بازارای خارجی بیشتر توجه می کنن و یکی از فاکتورهای این بازار ها نو بودن و متفاوت بودن کالا هست این کار رو میکنن،مرده شور مصرف کننده خارجی رو ببرن با این معیار هاش،میخواستم mp3 پلیر بخرم چند تا مدل خوب که میشناختم رو سراغ گرفتم گفتن دیگه تولید نمیشه و جاش جنسای مثلا جدیدی رو معرفی میکردن که واقعا ... ،البته به روز کردن کالاها یه حسن دیگه هم برای تولید کننده داره تا حالا دقت کردین که وقتی یه جنس وارد بازار میشه یه قیمت کاذب اولیه داره؟در حالی که یه مدت بعد اون جنسو خیلی ارزون تر میشه گیر آورد (یعنی با این قیمت جدید هم برای تولید کننده و وارد کننده سود داره اما نه به اندازه ای که در ابتدای ورودش به بازار داشت)اینه که این لعنتی ها هی جنسارو جایگزین میکنن،البته ممکنه یه دلیل دیگه در این مورد خاص این باشه که چون با این آیسی دستگاههای خوبی ساخته میشد،تولید کننده ها و وارد کننده های دستگاههای گرون قیمتِ آماده دچار ضرر میشدن...
        رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
          به هر حال اجازه بدید با 2399 جلو بریم تا بعد.
          پس ما منتظریم
          استاد اشک برخی شرکت های داخلی که رو دستگاه هاشون dsp نصب می کنند. البته فقط یک افکت ریورب به جز اکو دارند و نمیشه گفت dsp شون کامل هست . اینها مدارش رو از جایی می خرند یا تو ایران تولید میشه؟
          در مورد 2395 هم فکر می کنم خودش چند نوع مدار داره درسته؟؟؟
          مثلا " من دیدم برخی از اونها کنترل تاخیرشون با سلکتور هست و یک ولوم تکرار هم کنارش هست. و برخی دیگه دارای سه تا دکمه به نام های s - m - l هست که سه تا ولوم حجم اکو - تکرار و سرعت هم دارند مثل دستگاه های بی اند سی.

دیدگاه

سلام. بردهای DSP رو میخرند اما از کجا و چند نمیدونم. البته 90% از چین وارد میشه ولی اینکه بشه توی ایران گیر آورد و خرید! نمیدونم.
            2395 هم بیس مدارش بر اساس سلکتوره که اگر دوست داشته باشین میتونید کارایی بالایی ازش بگیرین. ولی درد سر و پیچیدگیش خیلی خیلی بیشتر از 2399 است. از همه مهمتر رم 256 کیلو بیت لازم داره.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
              خوب راستش من میخواستم عید غدیر یه عیدی به بچه ها بدم که نشد. (خونمون که نیومدید عیدی بدم)حالا قضاشو به جا میارم :mrgreen:
              طی یکی دو روز آینده یک PCB کامل و تست شده همراه با فایل صوتی براتون میزارم تا منم دعا کنید.این مدار مداریست که خودم طراحی کردم و در حال حاضر رو دستگاههای قیمت متوسط این حقیر بسته میشه.
              استاد اشک پس چی شد عیدی ما؟؟؟ :redface:
              راستی شما عکس از دستگاههای خودتون نمی زارید ؟؟؟ شاید توی طراحی اش به این عقل ما یک ایده ای رسید برای شما هم جالب بود:mrgreen:

دیدگاه

میگم تا قبل از تاسوعا عیدی ما رو بدین،تاسوعا عاشورا عیدی دادن شگون نداره(بعدش هم همین طور فقط قبلش شگون داره :mrgreen
                رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                  خوب راستش من میخواستم عید غدیر یه عیدی به بچه ها بدم که نشد. (خونمون که نیومدید عیدی بدم)حالا قضاشو به جا میارم :mrgreen:
                  طی یکی دو روز آینده یک PCB کامل و تست شده همراه با فایل صوتی براتون میزارم تا منم دعا کنید.این مدار مداریست که خودم طراحی کردم و در حال حاضر رو دستگاههای قیمت متوسط این حقیر بسته میشه.
                  اقا این مدار استاد اشک اصلا برای من باز نمیشه اگه کسی دیده لطفا دوباره اپ کنه تا ما هم فیض ببریم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                    اقا این مدار استاد اشک اصلا برای من باز نمیشه اگه کسی دیده لطفا دوباره اپ کنه تا ما هم فیض ببریم
                    سلام
                    ایشون که هنوز مداری قرار ندادند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                      سلام
                      ایشون که هنوز مداری قرار ندادند
                      استاد اشک
                      رازی در کار نبود

دیدگاه

ببخشید جملشو کامل نخوندم تاثیرات خدمت سربازیه دیگه ادم بی حواس میشه oo:

دیدگاه

مدار آماده است فقط یکی یه سایت معرفی کنه که بشه فایل صوتی روش پلود کرد.

دیدگاه

مدیا فایر mediafire
                            اگه براتون مشکله برام ایمیلش کنین تا چند جا پلودش کنم
                            اگه بصورت rar فشردش کنید همه سایتای پلود قبولش می کنن...
                            تو سایتای فارسی اینم خوبه
                            http://up.iranblog.com/
                            پرشین گیگ هم هست
                            رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                              مدیا فایر mediafire
                              اگه براتون مشکله برام ایمیلش کنین تا چند جا پلودش کنم
                              اگه بصورت rar فشردش کنید همه سایتای پلود قبولش می کنن...
                              تو سایتای فارسی اینم خوبه
                              http://up.iranblog.com/
                              پرشین گیگ هم هست
                              استاد اشک فایل صوتی رو به صورت rar در آورده و در mediafire پلود کنید . این پلود سنتز مطمئن تر هست

دیدگاه

استاد اشک بهترین سایت پلود همون mediafire هست فقط جان هرکی رو که دوست دارین تو 4shared پ نکنید
                                AV Maziton 100
                                Render By Artlantis Studio
                                [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X