اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

AMP 100W irfp240, 9240 ru 2 ohm estabel bashe va javabe daneshjuye hoghugho bede

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : AMP 100W irfp240, 9240 ru 2 ohm estabel bashe va javabe daneshjuye hoghugho bede

دوباره سلام
    داشتم تاپیک آقا مازیار تماشا می کردم که دیدم جای ترانزیستورای A872, D667, B647 از BC177, MJE340, MJE350 استفاده شده.
    میخواستم بدونم اگه از BC556, BD139, BD140 استفاده کنم از مدار جواب میگیرم؟
    در ضمن ایا MJE و BD نیاز به هدسینگ داره؟
    تشکر میکنم و روی ماه همتون رو میبوسم :smile:

دیدگاه

پاسخ : AMP 100W irfp240, 9240 ru 2 ohm estabel bashe va javabe daneshjuye hoghugho bede

ممنون آقا هادی ولی تازه اول کار هستیم و بهتره قدم به قدم جلو بریم تا چیزی از قلم نیفته و مشکلی پیش نیاد حالا که قطعات پاور رو دارین بهتره شروع به مونتاژش کنین،بعد از این که با موفقیت راه اندازی شد سراغ مدارات جانبی هم میریم...
      به دلیل یسری مشکلات بهتره از 556 استفاده نکید ولی استفاده از 139 و 140 مشکلی نداره،هیچ کدوم هم نیاز به هیت سینک ندارن
      رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hadi_ghr_e
        دوباره سلام
        داشتم تاپیک آقا مازیار تماشا می کردم که دیدم جای ترانزیستورای A872, D667, B647 از BC177, MJE340, MJE350 استفاده شده.
        میخواستم بدونم اگه از BC556, BD139, BD140 استفاده کنم از مدار جواب میگیرم؟
        در ضمن ایا MJE و BD نیاز به هدسینگ داره؟
        تشکر میکنم و روی ماه همتون رو میبوسم :smile:
        سلام هادی جان شما بزرگ مایی :rolleyes:
        همونطور که HS گفت ( آخر ما نفهمیدیم اسمش چیست) bc556 حال نمیده کمی نویز داره در واقع تو اون تاپیک HS عزیز اینا رو معرفی کرد دستش درد نکنه I love you very much

والا منم مثل خودت تازه میخوام همینو بسازم ولی فعلا میخوام یه ساب 306 پایونیر بگیرم ( اینم HS معرفی کرد ) تا بعد برم این آمپلیو بسازم راستی HS اگه pcb اون آمپلیو زدی بزار ما هم فیض ببریم و اگه نه که خودم pcb رو طراحی کنم :read:
        خلاصه HS دست آمپلیو از پشت بسته از وقتی اومده تو این انجمن خدا میدونه چندتا آمپلی ساخته در کلّ پدر اون بدبخت مغازه دار ( سعید) رو در آورده دیگه فکر کنم باهاشون رفیق شده :mrgreen:
        AV Maziton 100
        Render By Artlantis Studio
        [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

سلام
          بچه ها من این امپ رو برای فرکانس 10HZ تا 20KHZ میخوام یعنی در واقع فقط میخوام ازش صدای زیر و فرکانس بالا بگیرم
          نکنه فقط بدرد ساب میخوره؟! :sad:
          برا ساب نمیخوام چون بیس رو زیاد دوس ندارم و امپ واسه بیس دارم با یه ساب kenwood 3012
          PLZ help me

دیدگاه

بچه ها فروشگاه سعید تو امجد به گرون فروشی معروفه ولی چون همه چی داره پس عشق است فروشگاه سعید و مهندس علی بساق زاده.
            من لنگه لنگما
            اهنگ بدنم کم شده
            یه امپ واسه صدای زیر که فرکانسش بالا باشه میخوام
            میخوام High pass استفاده کنم ازش.
            مرسی :smile:

دیدگاه

ما مخلص همه هستیم
              پهنای باند این مدار زیاده اما اگه برای فرکانسهای زیر میخواین شاید بهتر باشه از آیسی استفاده کنید پیشنهاد من استفاده از LM3886 هستش که 68 وات توانش هست اگه قدرت زیاد بخواین میتونید 2 تاش رو برای هر کانال پل کنید که میشه حدود 100 وات یا میتونید از STK استفاده کنید قوی ترین STK های موجود سعید تا چند وقت پیش STK 412-150 و STK 3241 بود که هر دو رو دونه ای 15 میداد که اولی 2 تا 150 وات THD=4% و دومی 2 تا 100 وات هست THD=.08%
              4050 هم تموم کرده بود میگفت دونه ای 35 بوده،در مجموع بنظرم برای فرکانسای زیر از آیسی راحت تر میشه جواب گرفت،بهتره انتخوابتون رو با اطمینان انجام بدین اگه نه مدار برای عوض کردن تصمیم زیاد هست
              رازی در کار نبود

دیدگاه

فدای روی ماهت hs عزیز
                قبلا گفتم که حتما با irfp240,9240 مدار میخوام
                اصلا نمیخوام برم رو IC کار کنم
                یعنی این مدار برا کارم مناسب نیست؟ :sad:

دیدگاه

از بچه ها کسی pcb مربوط به این مدار نداره؟
                  دیشب لب تاپم خراب شد
                  امروز دسک تاپم :sad:
                  سه بار سعی کردم pcb رو بکشم ولی کامپیوتر هنگ کرد و تمام زحمتم به فنا رفت :angry:
                  باید این مدار بسازم و امتحان کنم تا بدونم بدرد کارم میخوره یا نه(البته جسارت به عزیزان سایت نباشه)
                  دارین pcb رو؟
                  من protel DXP6 کار میکنم
                  اگه بصورت فایل تصویر یا pdf بدین ممنون میشم

دیدگاه

راستی مازیار جان من فقط یکم express pcb بلدم اگه میشه خودت زحمت pcb رو بکش این مدار هم هست که استاد اشک تو سایت گذاشتن این هم مثل اونه ولی درایورش بهتره انگار،حالا انشالاه خود استاد اشک نظر بدن در موردش

یه PCB آزمایشی و غیر حرفه ای هم زدم براش که میزارمش
                    http://www.pic.iran-forum.ir/images/dc0o46au8q2o3147i0p.rar
                    رازی در کار نبود

دیدگاه

دوستان شما به یه چیز توجه نمیکنید ها !!!
                      هر تراننزیستوری بخواین می بندین با هر تغذیه ای ؟
                      تغذیه ای که تو مدارات مینویسه ماکزیمم DC هست یعنی برای 50 ولت ولتاژ ترانس نباید بیشتر از 35 باشه.
                      دلیلش علاوه بر نقطه کار و بایاس ترانزیستورا ، ولتاژ VCE اونها هم هست. اگه به ولتاژ ترانزیستورای اول نگاه کنید ، موقع تقویت سیگنال به 100 ولت هم میرسه که ممکنه علاوه بر خرابی باعث سوختن ترانزیستورهای قدرت یا بلندگو هم بشن !!!

hs جان ممکنه خراب نشدن مداراتت بخاطر خوش شانسیت باشه هااااااا ! :biggrin:
                      وقتی تو نیستی
                      نه هست های ما چونانکه بایدند
                      نه باید ها...
                      هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
                      روز مباداســـت !

دیدگاه

یکی دست منو بگیره لطفا قبل از اینکه خودم مثل کامپیوترم قاطی کنم.

دیدگاه

یکی دست منو بگیره لطفا قبل از اینکه خودم مثل کامپیوترم قاطی کنم.
                          مگه چی شده ؟

اصلا شما با همون آیسی LM3886 بساز ، راحت و بی دردسره. ماسفت ها رو هم بده مازیار جون ! خیلی ماسفت دوس داره :mrgreen:
                          آمپ ترانزیستوری معمولا واسه فرکانسهای پایینتر مناسب تره. البته اون مدار با فرکانس بالا هم خوب کار میکنه ولی حجم و وزنش زیاده و 2 اهم هم نیست . در ولتاژ 50 دوبل بار 2 اهم خیلی کمه ! یعنی ترانزیستور تا 15 آمپر جریان بده ؟؟؟ :eek: :eek:
                          وقتی تو نیستی
                          نه هست های ما چونانکه بایدند
                          نه باید ها...
                          هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
                          روز مباداســـت !

دیدگاه

سلام
                            ولی دوست عزیز من که گفتم میخوام با ترانزیستور بسازم تا این نوع امپ رو هم تجربه کنم
                            pcb میخوام
                            کسی مداری ندارهکه pcb هم داشته باشه؟
                            کامپیوترم قاطی کرده
                            فک کنم رمش به مشکل خورده
                            زیاد روشن نمیمونه که بتونم خودم طراحی کنم
                            PLZ help

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                              راستی مازیار جان من فقط یکم express pcb بلدم اگه میشه خودت زحمت pcb رو بکش این مدار هم هست که استاد اشک تو سایت گذاشتن این هم مثل اونه ولی درایورش بهتره انگار،حالا انشالاه خود استاد اشک نظر بدن در موردش

یه PCB آزمایشی و غیر حرفه ای هم زدم براش که میزارمش
                              http://www.pic.iran-forum.ir/images/dc0o46au8q2o3147i0p.rar
                              دستت درد نکنه hs
                              باشه پس خودم زحمتشو میکشم :mrgreen:

ماسفت ها رو هم بده مازیار جون ! خیلی ماسفت دوس داره
                              آره داداش ماسفت دوس دارم خوب حالا که چی ؟ کاری داری ؟
                              اشتباه فکر نکن من قبلش دارلینگتون دوس داشتم ولی الان ماسفت :mrgreen:

نوشته اصلی توسط Hadi_ghr_e
                              سلام
                              ولی دوست عزیز من که گفتم میخوام با ترانزیستور بسازم تا این نوع امپ رو هم تجربه کنم
                              pcb میخوام
                              کسی مداری ندارهکه pcb هم داشته باشه؟
                              کامپیوترم قاطی کرده
                              فک کنم رمش به مشکل خورده
                              زیاد روشن نمیمونه که بتونم خودم طراحی کنم
                              PLZ help

داداش حالا حتما باید با اون ماسفتا باشه ؟ دوستان که گفتن اگه شما کیفیت میخوای برو از ایسی که معرفی کردن استفاده کن یا اگه با ترانزیستور میخوای من اون دارلینگتونه رو پیشنهاد میدم من که با 24 دوبل بهش زدم کیفیتش عالیه
                              AV Maziton 100
                              Render By Artlantis Studio
                              [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

حاضرم 10 تا مدار بسازم و خراب یا سرکاری از اب در بیاد ولی تجربه ساختن این مدارارو بدست بیارم
                                تجروبیاتتون رو در اختیار منم قرار بدین لطفا
                                میخوام یاد بگیرم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X