اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

AMP 100W irfp240, 9240 ru 2 ohm estabel bashe va javabe daneshjuye hoghugho bede

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : AMP 100W irfp240, 9240 ru 2 ohm estabel bashe va javabe daneshjuye hoghugho bede

چطور میشه قدرت اون دارلینگتون رو بالا برد؟
    اگه ترانزیستور خروجی رو زوج ببندیم میشه؟
    قبلا ساختم با tip142,147
    صداش مثل ایسی stk 4211 صاف و خوب نبود
    قدرتش ای بدک نیست ولی اگه ممکنه یه چیزی بزارین که کیفیتش بهتر باشه
    ممنون :smile:

دیدگاه

پاسخ : AMP 100W irfp240, 9240 ru 2 ohm estabel bashe va javabe daneshjuye hoghugho bede

بهتره دارلینگتون رو زوج نکنید. در ضمن زوج کردن وات رو بالا نمی بره ها. به نظر منم دارلینگتونه برای کار شما مناسبتره.
      ارزون هم هست و حدود 70-80 وات هم میشه روش حساب کرد. برای صدای زیر خیلیه ها. به چه تیوتری میخوای وصلش کنی.
      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

برای صدای زیر خیلیه ها. به چه تیوتری میخوای وصلش کنی.
        راست میگن ، خودت امتحان کن صدای زیر خیلی بلندتر از صدای بم هست. سوت گوشخراش 1W هم قابل تحمل نیست و اصلا توئیتر 100W وجود داره ؟! برای میدرنج هم آیسی خوبه. (حالا ما میگیم کبوتره تو میگی بدوش :mrgreen

برای تجربه ساخت مدار ضعیف تری انتخاب کن که ترانس کوچکتری داشته باشه

اصلا همون و بساز :biggrin:
        وقتی تو نیستی
        نه هست های ما چونانکه بایدند
        نه باید ها...
        هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
        روز مباداســـت !

دیدگاه

سلام
          چرا عصبانیتو خورد میکنی؟! :redface:
          پرسیدن که عیب نیست
          از اون دارلینگتون یه جفت دارم
          پارسال بسته بودم رو ماشینم
          میخوام یه ماسفتشو بسازم که اونم تجربه کرده باشم
          باید بسازمش پس این موضوع رو پیگیری میکنم
          شمایک تمام امپ های کنوود رو دارم ولی تو اون هارد 2 ترامه که شدیدن ویروسی شده
          تمام امپ های کنوود با دارلینگتون ساخته شدن که تعداد ترانزیستورهای خروجیش کلا کمتر از 4 تا نیست
          سوئیچینگش هم با sg3524 هستش
          هنوز باند نخریدم
          اول امپ بعد باند
          ممنون که وقت میزارین برام
          ولی خودم اونقد وقت میزارم تا یدونه کامل و بی نقصش رو بسازم با ماسفت یا ترانزیستور
          شایدم با c5200,a1943 یا mjl21193,21194 ساختم
          پون دس روش گذاشتم باید بسازم تا اروم بگیرم

دیدگاه

هادی جان شما اگه قطعات اون مدارو داری ( میگی ماسفتا رو خریدم ) ساختنش حداکثر یکی دو ساعت ازت وقت بگیره خب بساز امتحانش کن
            رازی در کار نبود

دیدگاه

فدات شم hs عزیز
              pcb ندارم
              کامپیوترم قاطی کرده :sad:

دیدگاه

از برد سوراخدار استفاده کن
                رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                  از برد سوراخدار استفاده کن
                  سلام هادی جان
                  این مداری که برات قرار دادم با همون ترانزیستورهایی هست که می خواستی . همه چیز در فایل rar موجود هست ( pcb - نقشه شماتیک - لیست قطعات )امیدوارم مورد توجه قرار گیرد اینم آدرسش :
                  http://s2.picofile.com/file/7154996448/%D8%A2%D9%85%D9%BE%D9%84%DB%8C_%D9%81%D8%A7%DB%8C% D8%B1_150_%D9%88%D8%A7%D8%AA.rar.html

دیدگاه

آفرین بر آقا محمد (یادم نبود که قبلا اینو تو سایت گذاشتین) این بهترین PCB هست که برای این مدار دیدم،آقا هادی دیگه بهونه ای نیست...
                    رازی در کار نبود

دیدگاه

مرسییییییییی
                      از همتون ممنونم
                      من یه شماتیک شبیه به این دارم که 2 تا ترانزیستور بیشتر داره
                      محمد جان کارت عالی بود :job:
                      با وجود پیسیبی همه چیز حله
                      فقط یه سوال:
                      دقیقا چند واته و چتور باید مولتی ترن رو تنظیم کنم که بهترین شرایط رو داشته باشه؟
                      :wow:

دیدگاه

HS :cry:
                        من بهونه گیرم؟!
                        عمرا اگه لنگمو پیدا کنی----هر جوری خواستی با دلش تا کنی
                        :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hadi_ghr_e
                          فقط یه سوال:
                          دقیقا چند واته و چتور باید مولتی ترن رو تنظیم کنم که بهترین شرایط رو داشته باشه؟
                          :wow:
                          سلام
                          واتش رو زده150 وات اما مطمئن باش شما رو راضی می کنه
                          در مورد تنظیم اون پتانسیو متر هم تو بساز من بهت می گم چه جوری تنظیم کنی :mrgreen:
                          موفق باشید

دیدگاه

این واسه اضافه کردن یه جفت دیگه

واتش هم بستگی به تغذیه و بلندگو و ... داره و همونی که محمد جون گفت
                            وقتی تو نیستی
                            نه هست های ما چونانکه بایدند
                            نه باید ها...
                            هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
                            روز مباداســـت !

دیدگاه

محمد جان قول دادن که بهت نحوه تنظیم اون مولتی ترن رو بگن،حالا برای این که تجربه بدی از این کار نداشته باشی من خدمتت عرض می کنم اگه اشکالی داشت آقا محمد تکمیلش می کنن،ببین وقتی مدارو کامل مونتاژ کردی باید اون پتانسیومتر رو حالتی بزاری که کمترین مقدار رو داشته باشه (2 تا از پایه هاش استفاده میشه شما باید رو حالتی بزاری که مقاومت بین این دو پایه صفر باشه) بعد یه بلندگو معمولی به خروجی وصل کن یه ورودی به مدار بده و روشنش کن (هیت سینک مناسب یادت نره)اگه صدا با کیفیت بود که شکر خدا مشکلی نداری اما اگه صدا حالت شکستگی و خر خر داشت مقدار مولتی ترن رو آروم آروم زیاد کن و به محض این که صدا کیفیت مناسبو پیدا کرد زیاد کردن مولتی ترن رو متوقف کن،در این صورت مدارت کالیبره شده و معمولا تو این حالت ماسفتا گرمای زیادی تولید می کنن که باید از هیت سینک مناسب استفاده کرده باشی،مواظب باش که اون مولتی ترن رو بیش از این زیاد نکنی که ماسفتات مرخص نشن
                              اما یه نکته مهم اگه تغذیه مدارت رو عوض کردی یا حتی اگه امپدانس خروجی رو تغییر دادی یا کلا هر تغییری که روی نقطه کار ماسفتا تاثیر بزاره( مثلا اگه خواستی یه دستگاه با خروجی ضعیف تر از کامپیوتر بهش وصل کنی)باید این مرحله صفر کردن مولتی ترن و تنظیم اون رو دو باره انجام بدی
                              در آخر اگه مطالب این پستو کامل متوجه نشدی یکی دوبار دیگه بخونش واگه سوالی هم بود بپرس و بعد دست به کار شو...
                              رازی در کار نبود

دیدگاه

دست گل همتون درد نکنه
                                ممنون که پیگیری میکنین
                                تا دو روز اینده میسازمش
                                میدونم که در نهایت جواب میگیرم چون دوستان خوبی مثل شما کمکم میکنن
                                مرسی :job:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X