اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

AMP 100W irfp240, 9240 ru 2 ohm estabel bashe va javabe daneshjuye hoghugho bede

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : AMP 100W irfp240, 9240 ru 2 ohm estabel bashe va javabe daneshjuye hoghugho bede

دوباره سلام
    ببخشید که هر لحظه با یه سوال و ایده جدید براتون مسج میزارم
    میخواستم بدونم ایا میشه جای mje340,350 از bd139,140 استفاده کرد؟
    در ضمن عید و تولد امام رضا علیه السلام رو به همه بچه های سایت تبریک میگم و روز خوبی براتون ارزو دارم. :smile:

دیدگاه

پاسخ : AMP 100W irfp240, 9240 ru 2 ohm estabel bashe va javabe daneshjuye hoghugho bede

اگه ولتاژ مدار زیر 50 ولت باشه بله مبشه.
      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

اگه ولتاژ مدار زیر 50 ولت باشه بله مبشه.
        البته منظور استاد اشک 50 دوبله یعنی 100 ولت کل. اما برای اطمینان از 40 دوبل بیشتر استفاده نکن و همون MJE بزار. اگه راه نداشت چیزای دیگه هم میشه گذاشت مثل سری TIP41c,42c و BD240c...250c البته آخرش باید c داشته باشه که نشانه ولتاژ 115 ولته و معمولا تو بازار دارن.
        وقتی تو نیستی
        نه هست های ما چونانکه بایدند
        نه باید ها...
        هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
        روز مباداســـت !

دیدگاه

سلام به همه بچه های گل سایت
          کامپیوترم که درست نشد ولی رو یه برد سوراخ دار ساختم امپ رو
          جواب داد
          ولی راستش رو بخواین رضایتم جلب نشد اخه صداش زیاد نبود :sad:
          میخواستم بدونم اگه جای BD139,140 از TIP41C,42C استفاده کنم جواب میگیرم؟
          الان تغذیه مدارم +-35 ولت
          تغذیه +-50 هم دارم ولی نمیشه به BD139,140 وصل کرد
          باندام واسه تست دوتا باند فابریک جلوی 206 بود
          چون وات tip بالای 3 برابر BD و MJE هستش تقویت صدا بیشتر نمی شه تو ماسفتا؟
          مرسی :smile:

دیدگاه

اگه دوبل 50 داری رو BD ها هیت سینک ببند و بهش وصل کن (BD و TIP رو قدرت خروجی انقدری تاثیر نداره) اگه 4 جفت 240 و 9240 داشته باشی بهتره AV 400 رو ببندی،تو تاپیک ها بگردی پیداش میکنی،ولی من فکر می کنم یه جای کارت ایراد داره چون اگه اون 4 تا ماسفت خوب درایو شن اون بلندگو ها رو قورت میدن...
            رازی در کار نبود

دیدگاه

سلام
              1- از هر سه پاییه پتانسیومتر استفاده کردم که تغییر دادنش هیچ تاثیری رو صدا نداره
              2-TIP سوخت زیر +-50 ولت
              3-فقط از یه جفت IRFP استفاده کردم
              4-مقاومت 470 اهمی متصل به IRFP دود کرد
              5-مقاومت 100 اهمی متصل به TIP دود کرد
              6-تمام این مشکلات با +-50 پیش اومد
              7-مدار با +-35 ولت و در ولوم بالا صداش خراب میشه
              8-از یه پری امپ و کرازاور که از یه امپ سوخته ماشین در اوردم استفاده کردم
              9-مدار رو استریو ساختم یعنی دو تا ازش ساختم
              10-بعد از تعویض مقاومتهای سوخته بازم مدار +-50 ولت جواب نداد و دوباره مقاومتها در 2 پانیه دود شد

بچه ها
              ممکنه IRFP ها سوخته باشن؟
              چطور تست کنم؟
              35 ولت کمه و باید از 40 الی 45 استفاده کرد
              ماسفت قویتر سراغ دارین؟
              PLZ Help me
              مرسی :smile:

دیدگاه

من فکر میکنم چند جای کارت ایراد داره:
                1- تغذیه زیر 45 نباید باشه وگرنه ممکنه شکستگی توی صدا داشته باشی.
                2- پری چی بستی. تن کنترل.؟؟؟ فکر میکنم توان لازم رو برای ورودی مدار ایجاد نکردی.
                3- باند ماشین که به درد این کارها نمیخوره. بعضی از بلنگوها به این راحتی نمیسوزند ولی دلیل نمیشه که بشه ازش 100 وات صدا گرفت . اون باند رو شما به Av400 هم وصل کنی بیشتر از 20-30 نمیگیری. البته بعید میدونم اصلاً دوام بیاره. من با 400 تا حالا 3 تا باند 12 اینچی جاس رو فرستادم برزخ. اونم با مداحی نه موزیک. یه 600 تومنی خسارت زد ولی ثابت کرد با کسی شوخی نداره.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

روی 50 ولت در حالت بی باری دود میکنه؟؟؟؟ یا زیر بار؟؟

دیدگاه

ماسفت P کانال قوی تر از 9240 تو بازار ندیدم اما N کانال قوی زیاد هست،تست ماسفت با اهم متر کار مشکلیه و بهترین راه تست اون روی مدار هست،اگه صدای هوم قوی تو بلندگو میشنوی به احتمال زیاد لااقل یکی از ماسفتا سوخته ولی اگه صدای طبیعی(ولو بی کیفیت)از بلندگو پخش میشه مشکلی نیست(من قبلا بهت گفته بودم از هیت سینک بزرگ استفاده کن،نمی دونم انجام دادی یا نه؟)،در ضمن بهتره مقاومتها رو 1 وات بزاری و مقادیر رو هم دقیق چک کن،برای PCB از چی استفاده کردی؟حتما حتما از اون PCB که آقا محمد گذاشت(تو چند تا پست قبلی) استفاده کن،مقدار اون پتانسیومتر خیلی مهمه مطالبی رو که توی اون پست راجع بهش گفتم دقیق خوندی؟مبادا چیزی رو فراموش کرده باشی،این طور که آدرس میدی شاید از دو پایه کناری پتانسیومتر استفاده کرده باشی
                    بنظرم بهتره همه چیز رو تا دراوردن یه PCB تمییز متوقف کنی،وقتی PCB رو دراوردی حتما عکسش رو بزار تا بریم برای کارای بعدی
                    رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                      من فکر میکنم چند جای کارت ایراد داره:
                      1- تغذیه زیر 45 نباید باشه وگرنه ممکنه شکستگی توی صدا داشته باشی.
                      2- پری چی بستی. تن کنترل.؟؟؟ فکر میکنم توان لازم رو برای ورودی مدار ایجاد نکردی.
                      3- باند ماشین که به درد این کارها نمیخوره. بعضی از بلنگوها به این راحتی نمیسوزند ولی دلیل نمیشه که بشه ازش 100 وات صدا گرفت . اون باند رو شما به Av400 هم وصل کنی بیشتر از 20-30 نمیگیری. البته بعید میدونم اصلاً دوام بیاره. من با 400 تا حالا 3 تا باند 12 اینچی جاس رو فرستادم برزخ. اونم با مداحی نه موزیک. یه 600 تومنی خسارت زد ولی ثابت کرد با کسی شوخی نداره.
                      IC پری KIA4558
                      گفتم که از یه امپ ماشین در اوردم
                      volume-LPF-HPF-balance رو روش داره و 4 تا ورودی و 4 تا خروجی داره
                      بدون اون صدای امپ نصف میشه وقتی MP4 Player رو بهش وصل میکنم :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                        ماسفت P کانال قوی تر از 9240 تو بازار ندیدم اما N کانال قوی زیاد هست،تست ماسفت با اهم متر کار مشکلیه و بهترین راه تست اون روی مدار هست،اگه صدای هوم قوی تو بلندگو میشنوی به احتمال زیاد لااقل یکی از ماسفتا سوخته ولی اگه صدای طبیعی(ولو بی کیفیت)از بلندگو پخش میشه مشکلی نیست(من قبلا بهت گفته بودم از هیت سینک بزرگ استفاده کن،نمی دونم انجام دادی یا نه؟)،در ضمن بهتره مقاومتها رو 1 وات بزاری و مقادیر رو هم دقیق چک کن،برای PCB از چی استفاده کردی؟حتما حتما از اون PCB که آقا محمد گذاشت(تو چند تا پست قبلی) استفاده کن،مقدار اون پتانسیومتر خیلی مهمه مطالبی رو که توی اون پست راجع بهش گفتم دقیق خوندی؟مبادا چیزی رو فراموش کرده باشی،این طور که آدرس میدی شاید از دو پایه کناری پتانسیومتر استفاده کرده باشی
                        بنظرم بهتره همه چیز رو تا دراوردن یه PCB تمییز متوقف کنی،وقتی PCB رو دراوردی حتما عکسش رو بزار تا بریم برای کارای بعدی
                        مقاوت ها زود میسوزن و نمیشه صدای هوم یا چیز دیگه شنید
                        کامپیوترم هنوز خرابه و رو برد سوراخ دار ساختم
                        میشه لطفا یه PCB تو فایل PDF بدین که بتونم قبل از خاموش شدن دستگاه رو کاغذ گلاسه ازش پرینت بگیرم :redface:
                        مرسی
                        پاییه کناری و وسط پتانسیومتر رو وصل کردم به هم با اون یکی پایه هرکدوم رو به یه TIP وصل کردم
                        پتانسیومتر 2.5 کیلو پیدا نکردم و از 2.2 کیلو استفاده کردم
                        مدار تو +-50 ولت برا 20 دقیقه با صدای بلند جواب داد
                        اونقد بلند و با کیفیت صدای زیر ازش در می اومد که گوشم صوت کشید اخه این کانال رو وصل کرده بودم به یه باند گرد 16 اهم 150 وات که تو مسجدا و هیئت ازش استفاده میکنن
                        از یه هتسینک نیم متری خوب استفاده کردم که به راحتی میشد لمس کردش چون زیاد داغ نبود
                        هنوز TIP هارو عوض نکردم که ببینم جواب میده یا نه
                        مقاومت سوخته چه بد بوه oo:

دیدگاه

پس با این حساب ترانزیستورها سوختند. مگه BD نبسته بودی؟؟ پس TIP چیه؟؟

دیدگاه

آقا هادی صبح داشتم برات PDF و فایلا رو آماده میکردم و ... خلاصه کلی برات تدارک میدیدم،که یدفه ویروسای کامپیوترت حمله کردن به سیستم من و حالا نزن کی بزن،خلاصه تا الان که فرصت نکردم کامپیوترو رو به راه کنم،الانم یه مقدار کار هست باید انجام بدم،در اولین فرصت اون فایلا رو برات میزارم،راستی یه سوالی اگه کامپیوترتون مشکل و ویروس و ... داره پس چطوری اینهمه تو سایت هستین؟؟ :-?
                            رازی در کار نبود

دیدگاه

سلام
                              گفتم که دو تا امپ ساختم
                              یکی با BD و یکی با TIP
                              TIP ها رو با BD عوض کردم
                              الان هر دو BD داره
                              ماسفتا حتما سوختن چون تمام پایه هاش اتصال کوتاه شده یعنی وقتی رو بردن و اهمترو به پایه هاش میزنم صدای بوق اتصال کوتاهش در میاد اما اون امپ سالم اینطور نیست
                              فدای سر هممون
                              حداقل فهمیدیم که با +-50 ولت بیشتر از 20 دقیقه کار نمیکنه
                              بعدا خودم میرم تهران و چندتا ازش میخرم
                              مرسی که وقت گذاشتین
                              حالا اگه میشه بریم سراغ مدار محافظ خروجی امپ ها
                              دوستان نظری دارین بفرمایین لطفا
                              ممنون :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                                آقا هادی صبح داشتم برات PDF و فایلا رو آماده میکردم و ... خلاصه کلی برات تدارک میدیدم،که یدفه ویروسای کامپیوترت حمله کردن به سیستم من و حالا نزن کی بزن،خلاصه تا الان که فرصت نکردم کامپیوترو رو به راه کنم،الانم یه مقدار کار هست باید انجام بدم،در اولین فرصت اون فایلا رو برات میزارم،راستی یه سوالی اگه کامپیوترتون مشکل و ویروس و ... داره پس چطوری اینهمه تو سایت هستین؟؟ :-?
                                مرسی که پیگیری
                                از کافینت یا لبتاپ دوستم استفاده میکنم ولی نمیتونم برا مدت زیادی اینکارو انجام بدم
                                در ضمن مشکل دستگام سخت افزاری هست نه ویروس :sad:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X