اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه]مدارات ویومتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدارات ویومتر

بله اینا LED های بارگراف اسمشونه(bargraph LED) ولی نورشون نسبتا کمه و همشون تو یه دونه بار 1 رنگن اگه مثلا چند تا دونه اخرشون یه رنگ دیگه بود خیلی قشنگ تر میشد :angry: ولی عجب مداریه تو ایم عکسه و امپ های اماده هولتون کاش کیت به این قشنگی تو ایران بود :cry2:
    البته من همونطور که یه جای دیگه گفتم کیت از 8 تا 20 کانالشو پیدا کردم ولی تو یه فیلم از تست یکیش کارکردش جالب نبود مثلا تا یه جایی که روشن میشد 2 تا LED بالاییش هم کم رنگ روشن میشد که جالب نبود :NO:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
      عزیزان همونطور که تو عکس دوست خوبمون میبینید برای ساخت صوت سنج با نمایشگر اسپکترومی، مدار بزرگی لازم دارید.
      - برای هر ستون یه 3915 که برای تعداد فرکانس های دلخواهتون ( مثل فرکانسهای اکولایزر ) با ریتم عمل کنه، لازمه.
      - برای هر ستون قبل از 3915 ها یه فیلتر اکتیو میان گذر لازمه تا یه باند دلخواهو فقط عبور تا هر 3915 فقط همونو نمایش بده.
      - یه میکسر هم برای میکس کانال های چپ و راست لازمه ( اگه یک VUmeter قراره ساخته بشه ) تا صدای هر دو کانالو به فیلترهای نامبرده اعمال کنه و در نهایت توسط نمایشگرهای 3915 دیده بشن. اگه سیستم صدای کانال سنتر ( Center ) داره، نیازی به میکسر نیست. یا اگه ساب مرکزی دارید، سیگنالو قبل از فیلتر اکتیو پایین گذر تو لاین ساب بگیرید که همون سنتر محسوب میشه.

بهرحال مدارش خیلی شلوغ میشه. باید دنبال مدار یا آی سی بود که اینقد گسسته نباشه!
      علم فردا جان با 1 میکرو و lcd گرافیکی به راحتی میشه این کارو انجام داد.من انجام دادم و فقط 1 سری کارای جزئی مونده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
        علم فردا جان با 1 میکرو و lcd گرافیکی به راحتی میشه این کارو انجام داد.من انجام دادم و فقط 1 سری کارای جزئی مونده
        بله درسته! با میکرو امکانش هست!

دیدگاه

میشه توضیح بدید چطوری با میکرو درست میشه و اگه برنامه ای هم داره بزارید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
            میشه توضیح بدید چطوری با میکرو درست میشه و اگه برنامه ای هم داره بزارید؟
            من از یک مگا 32 استفاده کردم.8تا adc داره که میشه بارگراف 8 کاناله ازش ساخت.برای هر adc یک فیلتر طراحی کردم که تنها فرکانسیو که میخوام عبور بده.من که خیلی باش حال کردم :wow:

دیدگاه

با سلام.... شدنش میشه.... خوبم میشه ... فقط میمونه خروجیاش . به ازای هر adc باید حد اقل 5 تا پین داشته باشیم .. که مگا 32 این تعداد پین رو نداره . مگر با مگا 128

AV Maziton 100
              Render By Artlantis Studio
              [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
                با سلام.... شدنش میشه.... خوبم میشه ... فقط میمونه خروجیاش . به ازای هر adc باید حد اقل 5 تا پین داشته باشیم .. که مگا 32 این تعداد پین رو نداره . مگر با مگا 128
                مازیار جان حالا چرا گیر دادی به ال ای دی ؟؟؟؟؟؟ :angry:
                ال سی دی گرافیکی 64*128 خیلی باحالتره من که کلی حال کردم باش.بزار کامل شه عکساشو میزارم :wow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
                  مازیار جان حالا چرا گیر دادی به ال ای دی ؟؟؟؟؟؟ :angry:
                  ال سی دی کاراکتری 64*128 خیلی باحالتره من که کلی حال کردم باش.بزار کامل شه عکساشو میزارم :wow:
                  همینی که هست :biggrin:

اهاااااااااااااااااااااااا خوب از اول میگفتی دیگه ... X_X
                  AV Maziton 100
                  Render By Artlantis Studio
                  [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

مازیار مگه خودت نمیگفتی با میکرو دقتش کمتره؟؟
                    حالا خداییش کدوم دقیق تر در میاد؟؟

دیدگاه

اخه ال ای دی کجا و ال سی دی کجا
                      ال ای دی قشنگتره می تونی از چند رنگ استفاده کنی و تو ال سی دی فقط از یه رنگ
                      دوم
                      هزینه ال ای دی کجا و هزینه ال سی دی کجا
                      فقط یه کم با کلاستره با ال سی دی
                      من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

صد در صد با مدارهای اکولایزر و غیره و led دقتش بالاتره و از همه مهمتر قشنگتره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                          صد در صد با مدارهای اکولایزر و غیره و led دقتش بالاتره و از همه مهمتر قشنگتره
                          کی گفته میکرو دقیق نیست؟
                          اتفاقا خیلی خیلی دقیقه.بستگی به برنامه ای داره که اجرا میکنه.یادتون نره دقیقترین وسایلی که ازشون استفاده میکنیم با میکرو کار میکنه
                          :agree:
                          اینو ببینید
                          http://www.up98.org/upload/server1/02/i/g33b3ozgq9ppetmjxh3m.jpg
                          فقط در مورد هزینه باتون موافقم

دیدگاه

MEBEK جا ن لینک مشکل داره دوباره اپ کن ...
                            طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                            امروز رو کامل زندگی کن...
                            (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
                              کی گفته میکرو دقیق نیست؟
                              اتفاقا خیلی خیلی دقیقه.بستگی به برنامه ای داره که اجرا میکنه.یادتون نره دقیقترین وسایلی که ازشون استفاده میکنیم با میکرو کار میکنه
                              :agree:
                              اینو ببینید
                              http://www.up98.org/upload/server1/02/i/g33b3ozgq9ppetmjxh3m.jpg
                              فقط در مورد هزینه باتون موافقم
                              درود
                              بابا دمت گرم عجب چیزی درست کردی :nice:
                              اینی که درست کردی فکر کنم pt2313رو هم روش گذاشتی اره؟؟
                              برنامشو میزاری بی زحمت توی پروتئس هم ببندی خوب میشه :applause:
                              هزینش چه قدر شد؟
                              Fail Never
                              گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                              دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                                درود
                                بابا دمت گرم عجب چیزی درست کردی :nice:
                                اینی که درست کردی فکر کنم pt2313رو هم روش گذاشتی اره؟؟
                                برنامشو میزاری بی زحمت توی پروتئس هم ببندی خوب میشه :applause:
                                هزینش چه قدر شد؟
                                اره جولی جون میزارم ولی باید اجازه بدی تکمیلش کنم :nice:
                                قطعاتو از قبل داشتم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X