اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر کلاس G

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آمپلی فایر کلاس G

سلام بچه ها داشتم تو سایت diyaudio میگشتم یه پست دیدم که نوشته بود آمپلی کلاس G مگه همچین کلاسی هم داریم ؟
    من که ندیدم

اینم لینکش :

http://www.diyaudio.com/forums/solid...power-amp.html

اگه تو سایتش عضو نیستین عکساشو پ کردم :

طرف تو سایت گفته که این آمپلی رو از لینک زیر پیدا کرده :

http://320volt.com/500-watt-mosfet-a...p240-irfp9240/

AV Maziton 100
    Render By Artlantis Studio
    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

پاسخ : آمپلی فایر کلاس G

این لینک آخری خیلی خوبه مدارای جالبی توش پیدا کردم
    رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
      این لینک آخری خیلی خوبه مدارای جالبی توش پیدا کردم
      ماشا الله بابا باریک به این سرعت 2 دقیقه هم نمیشه پست رو ایجاد کردم حالا همچین کلاسی وجود داره ؟
      AV Maziton 100

دیدگاه

ما اینیم دیگه ، چه ودونم من اولین باره که همچین چیزی میشنوم
        رازی در کار نبود

دیدگاه

این گربهه خیلی باحاله تو لینک آخری صدا هم داره
          رازی در کار نبود

دیدگاه

سلام
            سایت 320volt یه سایت به زبان ترکیه استانبول هستش
            سایت معروفیه
            تغریبا تمام امپ های موجود در سایت رو دانلود کردم فقط مجبور شدم بارها مودمم رو روشن و خاموش کنم تا هر بار ادرس IP عوض بشه که اجازه بده همرو دانلود کنم
            دوتا از امپ های سایت رو ساختم ولی جواب نداد
            فکر کنم اقای مدیرش سکرت بازی در اورده
            شایدم طبق معمول اشکال از user باشه :redface:
            اونجا یه امپ کلاس T با ایسی TA2022 دیدم ولی ایسی رو هیچ جا پیدا نکردم
            یکی تو عباسیان تهران گفت اگه بخوای از دوبی برات میارم ولی قیمت رو خیلی بالا گفت که معاملمون نشد
            در کل سایت پر باریه
            میگم چطوره همگی تمام امپ هایی که داریم بریزیم تو DVD و برا هم پست کنیم
            اینم یه جور تبادل اطلاعاته
            مرسی دوستان :smile:

دیدگاه

سلام بچه ها ممنون از جواب ولی ما آخر نفهمیدیم این کلاس G دیگه چه کوفتیه تازه T رو شنیده بودیم حالا G هم در اومد !

منم اون ایسی 2020 رو دیدم ولی هرچه گشتم نیافتم :rolleyes:

اینم از tda2020 فکر کنم کیفیتش عالی باشه اگه گیر بیاد خوبه

http://www.persiangig.com/pages/down.../class-t-e.pdf
              AV Maziton 100

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
                سلام بچه ها داشتم تو سایت diyaudio میگشتم یه پست دیدم که نوشته بود آمپلی کلاس G مگه همچین کلاسی هم داریم ؟
                من که ندیدم
                سلام
                من شنیده بودم
                یکی از شرکتهای ایرانی به نام حوزان که اکو آمپلی فایر تولید میکنه ادعا می کنه که از آمپلی فایر های کلاس G استفاده میکنه البته من تو کاتالوگش دیدم . احتمالا" استاد اشک بیشتر اطلاعات دارند.

دیدگاه

هادی جان ما رو دریاب،میتونی این امپلی ها رو که دانلود کردی رو پلود کنی که دوستانت هم استفاده کنن؟
                  آخه الان میخوام دانلودشون کنم (میره تو سایت hot file) بعد میزنه مقدور نیست .. پاک شده خلاصه نمیزاره،اذیتم میکنه :cry:
                  رازی در کار نبود

دیدگاه

به این نقشه ها میگن High Efficiency . کلاس G و H و T و ... رو خیلی نمیشناسم ولی روشهایی برای کم کردن تلفات توان دارن و این مدار روش تغذیه چهارتایی (در واقع دو مرحله ای) داره ؛
                    در مدارات AB تلفات در توان متوسط زیاد هست (بیش از دو سه برابر توان خروجی ! ) دلیلش ولتاژ تغذیه بالاست که برای اون توان زیاده. پس دو تغذیه متفاوت قرار میدن که یکی در توانهای کمتر فعاله و دیگری در توان بالا ، و اون قطعات اضافی برای انتخاب تغذیه مدار هستن. ترانزیستورای بالایی نقش سوئیچ دارن.

از مزایای این روش راندمان بالاتر و گرمای کمتر قطعات هست. البته حجم و هزینه مدار بیشتر میشه.
                    وقتی تو نیستی
                    نه هست های ما چونانکه بایدند
                    نه باید ها...
                    هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
                    روز مباداســـت !

دیدگاه

سلام بچه ها ممنون از جواب ولی ما آخر نفهمیدیم این کلاس G دیگه چه کوفتیه تازه T رو شنیده بودیم حالا G هم در اومد !

منم اون ایسی 2020 رو دیدم ولی هرچه گشتم نیافتم :rolleyes:

اینم از tda2020 فکر کنم کیفیتش عالی باشه اگه گیر بیاد خوبه

http://www.persiangig.com/pages/down.../class-t-e.pdf
                      عزیزم من میگم TA2022
                      شما میگی TDA2020
                      TA2022 یه ایسی کلاس T و استریو هستش که هر کانالش 90 وات رو 4 اهم میده :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                        هادی جان ما رو دریاب،میتونی این امپلی ها رو که دانلود کردی رو پلود کنی که دوستانت هم استفاده کنن؟
                        آخه الان میخوام دانلودشون کنم (میره تو سایت hot file) بعد میزنه مقدور نیست .. پاک شده خلاصه نمیزاره،اذیتم میکنه :cry:
                        بله
                        شما لب تر کن
                        فقط یه خورده طول میکشه
                        اخه تمام امپهایی که تو این یه ساله گذشته از نت گرفتم بالای 10 گیگ از فضای هاردم رو گرفته و البته گفتم که هارد 2 ترام ویروسی شده که اینام از بده روزگار اونجان
                        شاید یه 1 ماهی طول بکشه که اپدیت واسه این ویروس تو نت بیاد
                        هواست کجاست عزیزکم
                        وقتی از DVD صحبت کردم یعنی ظرفیت خارج از توان اپلود تو نت
                        اگه مایل بودی ادرس بده تا برات پست کنم اونم وقتی که از پس این ویروس جدید بر اومدم
                        من همه جوره در خدمت دوستان هستم
                        ببخشید که بیش ازین در توانم نبود :smile:

دیدگاه

منم نشنیده بودم. در مورد حوزان هم چیزی نمیگم میترسم فردا بریزن سرم که چرا اینطوری گفتی.
                          من قویترین دستگاه تجاری که دیدم مارک اورجینال بود که فکر کنم کار مشهد بود. همون دستگاههای فلزی نارنجی قدیمی. الانم یه مدل کپیتال اومده که صداش رو نشنیدم. البته اسم بردن بر خلاف قوانین سایته. مجبورم نکنید بیشتر توضیح بدم. کلاس G رو نشنیده بودم ولی فکر کنم آقا ساسان یکی داشت. اینها ترکیبی از ماسفت و ترانزیستور معمولی هستند و شنیده ام قدرت بالایی هم دارند. تو فکر ساختش هستم ولی بیشتر از اون کلاسD رو مد نظر دارم. البته کیفیتش به پای AB نمیرسه ولی راندمان و حجمش برای یه پروژه ای که دارم لازمه.
                          خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

من که ندیدم
                            سلام

بله این کلاس ، آمپلی فایرهای غیر خطی هستند.
                            کلاسهای A,B,AB,C,D کلاسهای خطی هستند و کلاسهای E,F,و G آمپلی فایرهای سوئیچینگ یا غیر خطی می باشند.

پروژه پایانی کارشناسی من طراحی آمپلی فایر قدرت کلاس E بود.
                            برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم
                            زیرا درگیر دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sarahjsepehr
                              سلام

بله این کلاس ، آمپلی فایرهای غیر خطی هستند.
                              کلاسهای A,B,AB,C,D کلاسهای خطی هستند و کلاسهای E,F,و G آمپلی فایرهای سوئیچینگ یا غیر خطی می باشند.

پروژه پایانی کارشناسی من طراحی آمپلی فایر قدرت کلاس E بود.
                              ممنون از توضیحتون
                              میشه توضیح مختصری در مورد این کلاسها بزارین ، مثل D , G , E , F , ...

من حتی نقشه ای دیدم که یکی میگفت G ، یکی H یکی T !!!
                              شنیدم دستگاههایی مثل موبایل و نوت بوک و ... از کلاس G استفاده میکنن بخاطر راندمان بالا و مصرف کمتر درسته ؟
                              وقتی تو نیستی
                              نه هست های ما چونانکه بایدند
                              نه باید ها...
                              هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
                              روز مباداســـت !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X