اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سئوال در مورد STK402-070

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سئوال در مورد STK402-070

با سلام خدمت دوستان و دانشمندان وعزیز من دوتا ایسی STK402-070 گیرم امده و میخواهم مدارشو جمع کنم ولی سر منبع تغذیش گیر کردم بهترین ولتاژ کاریش چند ولت وچند آمپر هست و یک ایسی هم برای ولوم بهم معرفی کنید که ساب وفر هم داشته باشه و موقعی که جریان ازش قطع میشود دوباره صدا زیاد نشه ودارایه شمارشگر برای دیدن میزان صدا هم باشه و در ضمن دوتا ورودی آمپلی را می توان با 1N4148 به هم وصل کرد یا با مقاومت وصل کنم مقاومتش چه مقدار باشه با تشکر
    کارکن مگو کار چیست که سرمایه آمپلی ساختن است تا کار نکنی پول نداری آمپلی بسازی

پاسخ : سئوال در مورد STK402-070

نوشته اصلی توسط Ebi Foxtrik
    با سلام خدمت دوستان و دانشمندان وعزیز من دوتا ایسی STK402-070 گیرم امده و میخواهم مدارشو جمع کنم ولی سر منبع تغذیش گیر کردم بهترین ولتاژ کاریش چند ولت وچند آمپر هست و یک ایسی هم برای ولوم بهم معرفی کنید که ساب وفر هم داشته باشه و موقعی که جریان ازش قطع میشود دوباره صدا زیاد نشه ودارایه شمارشگر برای دیدن میزان صدا هم باشه و در ضمن دوتا ورودی آمپلی را می توان با 1N4148 به هم وصل کرد یا با مقاومت وصل کنم مقاومتش چه مقدار باشه با تشکر
    سلام دوست عزیز
    در مورد آیسی که می تونید به دیتا شیت مراجعه کنید در اونجا ولتاژ کاری آیسی ذکر شده.
    در مورد مدار ساب ووفر می تونید از فیلتر های پایین گذر اکتیو استفاده نمایید .
    در مورد مداری که میزان صدای خروجی رو نشون بده هم باید از ولوم دیجیتال هایی که همراه با نمایشگر های سون سگمنت هستند بهره ببرید.
    موفق باشید

دیدگاه

با سلام به آقا محمد ممنون از راهنمایتون بله من به دیتا شیت مراجعه کردم نه یکجا بلکه چند جا حرف شما درست بود ولتاژ ایسی بود ولی من در مورد آمپر چیزی ندیدم مثلا نوشته بود 44v ماکزیمم واز آمپر چیزی نگفته بود اگه میشه شما یک نگاهی به دیتا شیت بندازید و بهم بگید ممنون میشم و در مورد ولوم و ساب هم ممنونم و قید نمایشگر را زدم چون توی شهر خراب شده ما از این چیزا به زور گیر میادو یک ایسی ولوم دیدم که به شماره PT2253A این ایسی دو مدار داره یکی برای ولوم معمولی و یکی برای ساب وحالا اگه صدایی که وارد مدار اول میشه را دوباره وارد مدارساب بکنم تا با یک میکرو سویچ صدای معمولی و ساب همراه کم و زیاد بشه واز سویچ خود مدار ساب برای بالا وپایین کرن قدرت ساب استفاده کنم این حالت شدنی هست یا نه دیتا شیتها رو از سایت http://www.datasheetarchive.com دانلود کردم با تشکر

دیدگاه

سلام مجدد
        در مورد ولوم دیجیتال توصیه من اینه که از اون آیسی استفاده نکنی با این حال خود دانی بهتره صفحات این تاپیک رو بخونی تا یه چیزهایی دستگیرت بشه
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52767.0
        در مورد آیسی هم اگر می خواهی ترانس بخری میتونی 3 تا 4 آمپر سفارش بدی .

دیدگاه

با سلام به آقا محمد ممنون از راهنمایتون بله من به دیتا شیت مراجعه کردم نه یکجا بلکه چند جا حرف شما درست بود ولتاژ ایسی بود ولی من در مورد آمپر چیزی ندیدم مثلا نوشته بود 44v ماکزیمم واز آمپر چیزی نگفته بود اگه میشه شما یک نگاهی به دیتا شیت بندازید و بهم بگید ممنون میشم و در مورد ولوم و ساب هم ممنونم و قید نمایشگر را زدم چون توی شهر خراب شده ما از این چیزا به زور گیر میادو یک ایسی ولوم دیدم که به شماره PT2253A این ایسی دو مدار داره یکی برای ولوم معمولی و یکی برای ساب وحالا اگه صدایی که وارد مدار اول میشه را دوباره وارد مدارساب بکنم تا با یک میکرو سویچ صدای معمولی و ساب همراه کم و زیاد بشه واز سویچ خود مدار ساب برای بالا وپایین کرن قدرت ساب استفاده کنم این حالت شدنی هست یا نه دیتا شیتها رو از سایت http://www.datasheetarchive.com دانلود کردم با تشکر
          سلام عزیز جان
          اون ولتاژهایی که گفته شده تو دیتا ، اسمش روش هست. دوبل 50 ولت ، ماکزیمم ولتاژ بدون باره. دوبل 44 ولت ، حداکثر ولتاژ برای بار 6 اهمه و دوبل 30 ولت ، ولتاژ پیشنهادی کمپانی برای تغذیه با بار 6 اهمه. :agree:
          برای خیلی از آی سی ها جریان مصرفی مشخص نمیکنند، چون با توجه به ولتاژ تغذیه، دامنه ورودی، امپدانس بار و غیره تغییر میکنه.
          مثلا برای این آی سی ، چون تو کلاس AB کار میکنه ، راندمانش حدود 50% خواهد بود. 2 تا 40W رو ضربدر 2 که کنی میشه 160W مصرف مدارته. پس اگه با دوبل 30 ولت تغذیه کنی که بهترین تغذیه خواهد بود ، برای هر لاین تغذیه ماکزیمم 2.67 آمپر جریان لازمه!
          راه دقیقتر محاسبه جریان مصرفی استفاده از منحنی توان خروجی به توان مصرفیه. Pout به Pd. اما درکل 2.5 آمپر واسه هر 30 ولت بسه.

دیدگاه

با سلام به شما دوست عزیز در مورد راهنمایی هایتان ممنون من یک ترانس دوبل 40ولت 4آمپر برای هر ایسی سفارش دادم به نظرتان مناسبه مشکلی پیش نمیاره ودر مورد ایسی ولوم هم چیزی سراغی دارید به درد بخور باشه و تشکر از راهنمایتون بدرود

دیدگاه

قربانت گردم برای سفارش ترانس عجله کردی بنظرم اگه میتونی کنسلش کن تا یکم بیشتر بحث کنیم بعد سفارش بده
              رازی در کار نبود

دیدگاه

با سلام به شما دوست عزیز در مورد راهنمایی هایتان ممنون من یک ترانس دوبل 40ولت 4آمپر برای هر ایسی سفارش دادم به نظرتان مناسبه مشکلی پیش نمیاره ودر مورد ایسی ولوم هم چیزی سراغی دارید به درد بخور باشه و تشکر از راهنمایتون بدرود
                سلام عزیزجان
                خواهش میکنم
                اما ولتاژ ترانستو خیلی بالا سفارش دادی! :eek:
                40VAC بعد از یکسوسازی و صافی تا مرز 54VDC هم میرسه که خیلی زیاده واسه آیسی! :mrgreen:
                بهتر بود بین 24 تا نهایتا 30 ولت سفارش میدادی ( دوبل 24 احتمالا آماده باشه )

برای ولوم دیجیتال هنوز با مدار خاصی کار نکردم ( چون لذت کم و زیاد کردن صدا با ولوم معمولی بیشتره ! )
                با آیسی PT قراره یکی ببندم ببینم کی به کیه! ولی به آیسیش زیاد امید ندارم.

دیدگاه

با سلام به دوستان :cry2:من یه کم عجله کردم محاسبه صافی وافزایش دوباره ولتاژ را نکردم زنگ زدم به سیم پیچ ولی گفت آماده است منم چیزی نگفتم چونکه سکرات میشد به هر جهت حالا بحث عوض شد یک ایسی از توی این لیست بهم معرفی کنید یا چند ایسی خودتان معرفی کنی برم دنبالش ببینم پیدا میکنم من دنبال تجربه و یاد گیری هستم اگه اشتباه هم میکنم به خوبی خودتان ببخشید و در ضمن من نه درس الکترونیک میخوانم نه مغازه تعمیراتی دارم من الان کارم تولید لوازم اداری هستش با MDF و چونکه علاقه شدید به الکترونیک دارم این کار را انجام میدهم ودرضمن تمام گارگاه را خودم سیم کشی کردم ویک تابلو برق سه فاز خیلی خفن طراحی کردم و12موتور تک فاز را به سه فاز تبدیل کردم یعنی سیم پیچی کردم :cry: سر تان را به درد نیارم این آمپلی را هم چونکه یکی از دوستان گفت تو آمپلی هم میتونی بسازی دارم امتحان میکنم دوتا ساختم STK4392-TDA2030A بازم میخواهم بسازم و شما دوستان هم خیلی بهم کمک میکنید و انگار چند ساله که همدیگر را میشنایسم بازم ممنون بازم اگه مشکلی بود تو همین تاپیک عنوان مینکم با تشکر
                  STK402-070S
                  STK402-370
                  STK412-090
                  STK442-090
                  STK470-090
                  STK4021
                  STK4191V

دیدگاه

سلام
                    به نظر من حالا که ترانس رو سفارش دادید می تونید برید سراغ آمپ های ترانزیستوری مطمئن باشید از اس تی کا بهتر هستند
                    راستی قیمت ترانستون چند در اومد

دیدگاه

البته الان هم مشکلی نیست میتونید با رگولاتور ولتاژ مورد نظرتون رو بدست بیارین (اتفاقا ولتاژتون صاف تر هم میشه)ولی برای افزایش جریان خروجی رگولاتور یکم دردسر دارید(البته در مورد STK بیشتر از آمپراژ ، ولتاژه اهممیت داره)
                      رازی در کار نبود

دیدگاه

با سلام به دوستان :cry2:من یه کم عجله کردم محاسبه صافی وافزایش دوباره ولتاژ را نکردم زنگ زدم به سیم پیچ ولی گفت آماده است منم چیزی نگفتم چونکه سکرات میشد به هر جهت حالا بحث عوض شد یک ایسی از توی این لیست بهم معرفی کنید یا چند ایسی خودتان معرفی کنی برم دنبالش ببینم پیدا میکنم من دنبال تجربه و یاد گیری هستم اگه اشتباه هم میکنم به خوبی خودتان ببخشید و در ضمن من نه درس الکترونیک میخوانم نه مغازه تعمیراتی دارم من الان کارم تولید لوازم اداری هستش با MDF و چونکه علاقه شدید به الکترونیک دارم این کار را انجام میدهم ودرضمن تمام گارگاه را خودم سیم کشی کردم ویک تابلو برق سه فاز خیلی خفن طراحی کردم و12موتور تک فاز را به سه فاز تبدیل کردم یعنی سیم پیچی کردم :cry: سر تان را به درد نیارم این آمپلی را هم چونکه یکی از دوستان گفت تو آمپلی هم میتونی بسازی دارم امتحان میکنم دوتا ساختم STK4392-TDA2030A بازم میخواهم بسازم و شما دوستان هم خیلی بهم کمک میکنید و انگار چند ساله که همدیگر را میشنایسم بازم ممنون بازم اگه مشکلی بود تو همین تاپیک عنوان مینکم با تشکر
                        STK402-070S
                        STK402-370
                        STK412-090
                        STK442-090
                        STK470-090
                        STK4021
                        STK4191V
                        آفرین :applause: همین که الکترونیک نخوندی و اینکارارو کردی خیلیه!
                        فرقی نمیکنه که چه آیسی باشه فقط باید با توجه به جدول ولتاژ و باری که داری ببینی کدوم آیسی با ترانست مچ میشه .
                        برای محاسبه ولتاژ DC صاف شده ترانس از این فرمول استفاده کن : VDC = Vm . 1.41
                        که Vm همون ولتاژ ترانسه.
                        برای انتخاب آیسی هم ببین کدوم آیسی ولتاژ پیشنهادیش ( V recommended ) با VDC صاف شده مچ میشه همین. ( البته جریانم مد نظر قرار بده )
                        استفاده از رگولاتور ولتاژ هم برای آمپلی کار مناسبی نیست، چون هم قطعات قدرت لازمه ( ولتاژت بالاست ) و هم بخشی از توان DC ، علکی روی رگولاتور تلف میشه.
                        منم فکر میکنم بهتره از آمپلی ترانزیستوری استفاده کنی، مطمئن باش نسبت به آی سی خیلی بهتره. کمتر میسوزه ، راحت تر عیب یابی میشه و از همه مهمتر توانش بالاتر و حقیقی تره!
                        موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ElmeFarda
                          استفاده از رگولاتور ولتاژ هم برای آمپلی کار مناسبی نیست، چون هم قطعات قدرت لازمه ( ولتاژت بالاست ) و هم بخشی از توان DC ، علکی روی رگولاتور تلف میشه.
                          !!!!!
                          فکر می کنم واضحه که هر چه تغذیه صاف تری داشته باشیم صدای حاصل با کیفیت تر خواهد بود(اونم با کیفیت ترانسهای ایرانی)،تلفات توان در رگولاتور زمانی که بحث کیفیت صوت مطرح باشه موضوع قابل توجهی نیست،زمانی که ولتاژ بالایی برای کار با یک مدار داریم شما به روشی ولتاژ رو کاهش میدین؟
                          رازی در کار نبود

دیدگاه

خدمت دوستان گلم عرض کنم که منم تا حالا چندین بار به این موضوع ولتاژ اضافی برخوردم .
                            رگلاتور برای قدرت بالا مناسب نیست ؛ چون مدار جریان پیک زیادی میکشه و افت تغذیه زیاد هست ، ولتاژ رگولاتور ثابت نمیشه !!

من پیشنهاد میکنم اگه تجربه داری ترانس رو باز کن و سیم پیچ ثانویه رو ضمن باز کردن تعداد حلقه هاشم بشمار.
                            بعد با توجه به تعداد دور و ولتاژ ثانویه ، مقدار سیم پیچ رو کاهش بده. برای مثال اگه ترانس 100 ولت ، 100 دور ثانویه داشته باشه یعنی هر 1 دور 1 ولت هست و برای 80 ولت باید 20 ولت کم کنیم (یعنی 20 دور ).

برای محاسبه ولتاژ DC صاف شده ترانس از این فرمول استفاده کن : VDC = Vm . 1.41
                            که Vm همون ولتاژ ترانسه.
                            B-)
                            البته Vm که ولتاژ ماکزیمم هست :mrgreen: .
                            بعد از یکسو سازی Vm داریم که در ترانس شما میشه 54 ولت و ولتمتر dc اینو نشون میده. البته اگه بار به مدار وصل بشه یکم فرق میکنه.
                            اصلا شما این خط آخرو بیخیال شو این فرمول:

ولتاژ ac ترانس ضربدر 1.41 میشه ولتاژ dc خروجی (دوسر خازن تغذیه)
                            وقتی تو نیستی
                            نه هست های ما چونانکه بایدند
                            نه باید ها...
                            هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
                            روز مباداســـت !

دیدگاه

ببخشید دوستان نمی دونستم شما نسبت به تغذیه انقد حساس هستید !! ترانس رو بازکنن و دست پیچ کنن؟ :eek: :eek: به بحث ادامه بدید ببخشید مزاحم شدم
                              رازی در کار نبود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X