پاسخ : سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیفایرها
قضیه از این قراره که یکی از تولید کننده های کره ای تعدادی از سیستمهای سینمای خانگی اش توی باربری از بین رفته بود. من از طریق نمایندگی و ... باهاشون وارد مذاکره و... شدم و قرار شد این بلا رو سرشون بیاریم. در واقع پاور اونها مارک کره است و مابقی ایران-قم
مذاکرات هم فقط برای این بود که فردا از دستمون شاکی نشوند. چون تعداد دستگاهها زیاد بود و تمامشون هم صادر شد.البته با قیمت خیلی خیلی پایین. چون کیفیت خیلی زیادی نداشت. اکوش هم همون 2399 بود که براتون گذاشتم.
قضیه از این قراره که یکی از تولید کننده های کره ای تعدادی از سیستمهای سینمای خانگی اش توی باربری از بین رفته بود. من از طریق نمایندگی و ... باهاشون وارد مذاکره و... شدم و قرار شد این بلا رو سرشون بیاریم. در واقع پاور اونها مارک کره است و مابقی ایران-قم

مذاکرات هم فقط برای این بود که فردا از دستمون شاکی نشوند. چون تعداد دستگاهها زیاد بود و تمامشون هم صادر شد.البته با قیمت خیلی خیلی پایین. چون کیفیت خیلی زیادی نداشت. اکوش هم همون 2399 بود که براتون گذاشتم.

>-

oo:
) در واقع مدار محافظ بلندگوئه البته فقط در حین خاموش و روشن شدن و این مدار میاد بعد از چند ثانیه که امپلی روشن شد خروجیه صدا رو به بلندگو راه میده چون بدون اون همین که امپلی روشن میشد یک صدای بوووم شدید از ساب میومد و همینطور موقع خاموش شدن :agree: ولی با این مدار دیگه همچین اتفاقی نمی افته پس موقع روشن شدن میاد خروجی رو بعد از چند ثانیه میده به بلندگو و همچنین موقع خاموش شدن قبل از اینکه صدای بوووووم بیاد خروجی رو قطع میکنه :agree:

بابا میدادیشون به ما چیکار داخلش داری
شوخی کردم حتما سوخته بودن دیگه
ایول درکل کارت خوب بود منم یه STK4171 بورد اماده گیرم اومده بود خیلی وقت پیش گذاشتم برا کامپیوتر استفاده میکنم خدایش خیلی کیفیت خوبی دارن
میگم اینکه گفتی هر سر 1.1 میکشه هر امپلی از 4 تا هر خطش 1.1 میکشه درسته ترانست چند ولت چند امپره؟ بعد اون رادیاتور که برا هر دو تا امپلی گذاشتی کم نیست ؟
دیدگاه