اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آامپلیفایر کلاس150W- AB استریو تست شده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آامپلیفایر کلاس150W- AB استریو تست شده

ای بابا چیکار کردین :eek: چرا میزنین :cry2:ما گفتیم هر کی خواست بسازه
    ما نفهمیدیم شما جمع شدین تا به بقیه روحیه بدین ،راهنماییشون کنین یا برجکشونو بزنین واقعا که شما اساتید این کارا میکنین از بقیه چه انتظاری میشه داشت
    آقا در شده میگه منم یکی ساختم خوشکلتره :eek: بایدم باشه ناسلامتی ادعا میکنی یه عمره داری با امپلی کار میکنی کلی امپ ساختی...
    این اولین امپلیه که من ساختم (البته گسسته)عمرا اگه برا اولین بار همچین چیزی ساخته باشی هر کی ساخته بگه تا ما دست به لنگ بشیم
    بزارین تا ماهم ببینیم من تو یه فیبر 15*10 دو تا منبع ومدارو استریو جا دادم شما چی در ضمن از این انتقادا به کسی نکنی بهتره(اقای جیرانی)
    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
    امروز رو کامل زندگی کن...
    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
      ای بابا چیکار کردین :eek: چرا میزنین ما گفتیم هر کی خواست بسازه
      ما نفهمیدیم شما جمع شدین تا به بقیه روحیه بدین ،راهنماییشون کنین یا برجکشونو بزنین واقعا که شما اساتید این کارا میکنین از بقیه چه انتظاری میشه داشت
      آقا در شده میگه منم یکی ساختم خوشکلتره بایدم باشه ناسلامتی ادعا میکنی یه عمره داری با امپلی کار میکنی کلی امپ ساختی...
      این اولین امپلیه که من ساختم عمرا اگه برا اولین بار همچین چیزی ساخته باشی هر کی ساخته بگه تا ما دست به لنگ بشیم
      بزارین تا ماهم ببینیم من تو یه فیبر 15*10 دو تا منبع ومدارو استریو جا دادم شما چی در ضمن از این انتقادا به کسی نکنی بهتره(اقای جیرانی)
      ای بابا خونسردیتو حفظ کن چرا داد میزنی بچه ها که چیزی نگفتن که :-@
      منظورت از جیرانی همین hs67 خودمونه ؟ :mrgreen:

ولی خداییش اگه راست گفته باشی این اولین مدارته و pcb رو خودت طراحی کرده باشی باید بگم آفرین عالی بود دمت گرم خوشم اومد
      خداییش راست گفتی ؟ :mrgreen:
      AV Maziton 100
      Render By Artlantis Studio
      [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
        ای بابا چیکار کردین :eek: چرا میزنین :cry2:ما گفتیم هر کی خواست بسازه
        آقا در شده میگه منم یکی ساختم خوشکلتره :eek: بایدم باشه ناسلامتی ادعا میکنی یه عمره داری با امپلی کار میکنی کلی امپ ساختی...
        این اولین امپلیه که من ساختم عمرا اگه برا اولین بار همچین چیزی ساخته باشی هر کی ساخته بگه تا ما دست به لنگ بشیم
        با سلام : من که در هر حال از شما حمایت کردم حالا بچه ها کمی کم لطفی کردن ولی من همیشه حمایت میکنم

ولی به هر حال وقتی مدار یا ایده ای روبروی اهل فنش قرار میگیره خوب بهش واکنش نشون میدن حالا میگن خوبه یا بده و این حق را باید بهشون بدید

روزای اول ما هم مثله شما بودیم و اگر چیزی هم بچه ها میگن منظوری ندارن من همون اولم گفتم کار شما ارزشمنده تازه تمام بچه ها از پست شما تشکر هم کردن

اینم کار اول منه که 8 ماه تا یکسال درگیرش بودم (سال 83 ) :redface:

اینم تاپیکش http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55003.0

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

این امپلی که میگی خیلی اشغاله .میدونی چرا :question: من میدونستم یک امپلی معمولی ولی کوچیکیش باعث شد بسازمش و همون لحظه اول بدون ازمایشات دیگه اعصابم خراب شد وانداختم تو اسقاطی . :angry: مدار به نظر من مشکل داره قسمت اون خازن ومقاومتی که به بیس ترانزیستور تفاضلی وصل شده.به هر حال نمیدونم چرا میگید خوبه .صدای ضعیف وافتضاحی داشت .

در ضمن تمام مشخصات از شماتیک تا PCB تو اینترنت موجود است

به هر حال افرین :wow:
          ادمهای خوب تو eca خیلی پیدا میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAMIN20
            این امپلی که میگی خیلی اشغاله .میدونی چرا :question: من میدونستم یک امپلی معمولی ولی کوچیکیش باعث شد بسازمش و همون لحظه اول بدون ازمایشات دیگه اعصابم خراب شد وانداختم تو اسقاطی . :angry: مدار به نظر من مشکل داره قسمت اون خازن ومقاومتی که به بیس ترانزیستور تفاضلی وصل شده.به هر حال نمیدونم چرا میگید خوبه .صدای ضعیف وافتضاحی داشت .

کدوم مدار رو میگین؟اینجا از 20 تا مدار بحث شده...شما منظورت کدومه؟
            رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAMIN20

عجب امیدی دادی به رفیقمون ( بدجور رفت تو برجکش )

samin لطفا شما هم رعایت کن اگه مدار مشکل داشت که جواب نمیداد
              AV Maziton 100

دیدگاه

منم میگم مدار جواب میده منتها با صدای ضعیف
                ادمهای خوب تو eca خیلی پیدا میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAMIN20
                  این امپلی که میگی خیلی اشغاله .میدونی چرا :question: من میدونستم .......

به به ما این همه میگیم که خدایی نکرده به کسی اهانت نشه بعد شما در باره اون مدار "این امپلی که میگی خیلی اشغاله" را بکار میبری

بابا ایول :-S شما یه درصدم احتمال اینکه مشکل از مونتاژ خودتون بوده را نکردید بعد به همین راحتی حرفی میزنید که به نوعی باعث رنجش دیگران بشه
                  --------------------------- --------------------------

دیدگاه

من از پیشنهاد وانتقاد ناراحت نمیشم از قدیم گفتن انتقاد سازندس تاریخچه زندگی من از این چیزا خیلی پیچیده تره
                    با این حرفا هم ناراحت نمیشم من به خاطر 2نمره بهترین دانشگاه دولتی ایران ازکفم رفت ناراحت نشدم حالابا این چیزا...
                    حرف من اینه که یکی میا باکلی اشتیاق یه مدار میسازه مگذاره حالا بقیه میگن کوزه صداش قشنگتره.
                    امادر مورد کیفیت کارمنو راه انداخت کیفیتش هم خوب بو.
                    حالا هم دارم رو یه ماسفت200w استریو باirfp9240-240 کار میکنم تکمیل که شد مگذارم حالا هرکی میخواد بگه اشغاله...ما میسازیم
                    اما این اولیش بود ولی اخریش نخواهد بود .
                    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                    امروز رو کامل زندگی کن...
                    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                      من از پیشنهاد وانتقاد ناراحت نمیشم از قدیم گفتن انتقاد سازندس تاریخچه زندگی من از این چیزا خیلی پیچیده تره
                      با این حرفا هم ناراحت نمیشم من به خاطر 2نمره بهترین دانشگاه دولتی ایران ازکفم رفت ناراحت نشدم حالابا این چیزا...
                      حرف من اینه که یکی میا باکلی اشتیاق یه مدار میسازه مگذاره حالا بقیه میگن کوزه صداش قشنگتره.
                      امادر مورد کیفیت کارمنو راه انداخت کیفیتش هم خوب بو.
                      حالا هم دارم رو یه ماسفت200w استریو باirfp9240-240 کار میکنم تکمیل که شد مگذارم حالا هرکی میخواد بگه اشغاله...ما میسازیم
                      اما این اولیش بود ولی اخریش نخواهد بود .
                      چند وقت پیش یه آقایی ( اسم نمیگم ) از مدار دارلینگتونی که ساختم ایراد گرفت گفت نه بدرد میخوره و نه کیفیت داره ولی الان که به ساب زدم دیدم با اون مدار که خرجش بدون ترانس زیر 3000 تومن شد تونست ساب 60000 تومنی رو حسابی تکون بده
                      ولی ناراحت نشدم گفتم اصلا به اون یارو چه ربطی داره که من چی میخوام بسازم
                      اگه میخوای یه ماسفت خوب بسازی رو کمک بچّه ها حساب کن از جمله خودم :nerd:
                      AV Maziton 100

دیدگاه

هه هه هه :mrgreen:
                        آقای a رو میگی دیگه مازیار جون...
                        رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                          هه هه هه :mrgreen:
                          آقای a رو میگی دیگه مازیار جون...
                          مگه A هم ایراد گرفته بود ؟ oo:
                          AV Maziton 100

دیدگاه

همین طوری به ذهنم رسید اونو میگی،بی خیال بابا :rolleyes:
                            رازی در کار نبود

دیدگاه

دوستان ما در مورد مدار حرف میزنیم البته من مخلص gh.kh هم هستم اون موضوع هم شوخی کردم ببخشید :redface:

نظر در مورد مدارات ؛
                              وقتی یک مدار ساخته میشه و جواب میده یعنی کارش خوب بود ، حالا ما چیکار کنیم ؟ بیایم مدارا رو تشویق کنیم ؟ بکوب بکوب !! :mrgreen:

معلم که ورقه امتحانی رو تصحیح میکنه اگه 20 بود بگه آفرین، 11 بود بگه آفرین، 3 بود بگه آفرین ... ؟ :mrgreen:

اصلا یه پیشنهاد :
                              مدارهایی که میذاریم تو سایت مثل سایتهای خارجی نمره بدیم . چطوره ؟ اگه امکانش نیست توی پستهامون مثلا بگیم 7/10 موافقین ؟
                              البته نمره گذاری خیلی کشکی هم نباشه و هرکس یه خط در مورد نقاط ضعف یا قوتش بنویسه.
                              نمره 10 میشه ایده آل و نمره صفر یعنی اصلا کار نمیکنه.

هر کی موافقه اعلام کنه یا تشکر بزنه.
                              وقتی تو نیستی
                              نه هست های ما چونانکه بایدند
                              نه باید ها...
                              هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
                              روز مباداســـت !

دیدگاه

زرنگی ؟ میخوای تشکّر بگیری ؟ ( بچه ها زیاد تشکر نزنید پررو میشه ) :mrgreen:

شوخی کردم موافقم اولیش رو خودم تشکّر میزنم
                                AV Maziton 100

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X