پاسخ : آمپلی فایر 60W با IRF530/9530
خواهش میکنم، اجازه ماهم دست شماست! 
یا پروردگار
oo: این چه مدار شلوغیه!!!!!!! 
البته دلیل اصلی این شلوغی، اسفاده از حالت موازی به عنوان مقاومت و خازن معادل هستش. موازی کردن خازن هاش احتمالا برای کاهش ESR خازنه. موازی کردن مقاومت هاش به دو دلیله : 1- ساخت مقاومت خارج رنج با مقاومت های %5 خطا. 2- افزایش توان مقاومت. که مورد دوم فقط شامل R41 - R52 میشه.
حدس میزنم مدارش اعوجاج خیلی کمی داشته باشه و واقعا Hi-Fi باشه.
نکته دیگه اینه که ماسفت هاشو در مقابل اتصال کوتاه محافظت کرده. با ترانزیستورهای Q20,21 و قطعات اطرافشون.
یه چیز دیگه هم هست، اونم نبود پتانسیومتر تنظیم جریان بی باریه!( شایدم من ندیدم
) که اونم از محاسن این مداره. احتمالا عملکرد صحیح مدار، از نظر تغذیه با اون 6 تا LED مشخص میشه.
کاش یه مطلبی چیزی هم ازش بود! HS جان نیست ؟ مدار به این شلوغی باید یه نوتی همراش باشه ها!
نوشته اصلی توسط hs67

یا پروردگار

البته دلیل اصلی این شلوغی، اسفاده از حالت موازی به عنوان مقاومت و خازن معادل هستش. موازی کردن خازن هاش احتمالا برای کاهش ESR خازنه. موازی کردن مقاومت هاش به دو دلیله : 1- ساخت مقاومت خارج رنج با مقاومت های %5 خطا. 2- افزایش توان مقاومت. که مورد دوم فقط شامل R41 - R52 میشه.
حدس میزنم مدارش اعوجاج خیلی کمی داشته باشه و واقعا Hi-Fi باشه.
نکته دیگه اینه که ماسفت هاشو در مقابل اتصال کوتاه محافظت کرده. با ترانزیستورهای Q20,21 و قطعات اطرافشون.
یه چیز دیگه هم هست، اونم نبود پتانسیومتر تنظیم جریان بی باریه!( شایدم من ندیدم

کاش یه مطلبی چیزی هم ازش بود! HS جان نیست ؟ مدار به این شلوغی باید یه نوتی همراش باشه ها!
دیدگاه