اینم بگم عزیز جان من مدارم اونیه که یدونه مولتی ترن داره.(IRFP240 /09240)
در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد
و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد
nn جان این پتانسیومتره که به BC556 وصله چقدره؟؟ تمام قطعاتش همون قطعات مدار 9240-240 هست که با فایل word هست؟؟
قسمت ابی رنگ مدار زیر قطعاتش چیه؟؟ از علم فردا و استاد اشک تو PM پرسیدم ولی جواب ندادن :cry: قطعاتش دوباره همون فایل word هست؟؟
مهدی جان یادمه یکی دیگه از دوستان هم این سوال رو ازم پرسید جوابش رو هم دادم .این مدار دقیقا همون مداریه که خودم به صورت استریو 100wساختم.اما لینک مرجع این مدار هم اینه. http://www.eleccircuit.com/basic-mos...2sk15302sj201/
طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
امروز رو کامل زندگی کن...
(یه روز یعنی هیچوقت!)
nn جان این پتانسیومتره که به BC556 وصله چقدره؟؟ تمام قطعاتش همون قطعات مدار 9240-240 هست که با فایل word هست؟؟
قسمت ابی رنگ مدار زیر قطعاتش چیه؟؟ از علم فردا و استاد اشک تو PM پرسیدم ولی جواب ندادن :cry: قطعاتش دوباره همون فایل word هست؟؟
مهدی جان اگه به سوالت جواب داده نشده، احتمالا تکراری بوده و تو تاپیکش پاسخ دادن دوستان.
اگه منظورت از فایل Word ، مداریه که من ساختم، باید بگم که نه! تمام قطعات یکی نیست و با این مدار تفاوتهایی داره.
اون قسمت آبی رنگ هم اختیاریه و میشه جاش یه مقاومت ثابت گذاشت.
پس اگه سوالم تکراری بوده به بزرگواریه خودتون ببخشید :agree:
پس gh.kh جان من یه سری سوال از اون امپ دارم تو تایپیک خودش سوال میکنم بی زحمت بیا جواب بده :redface:
دوستان من برای خرید قطعات 9240/240 معروف رفتم
فروشنده به جای mje340 بهم mpsa93 داد!گفتم شبیه همن!
حالا چی کار کنم با این ترانزیستور راه میفته؟
نه دوست گلم اشتباه داده mje340 ترانزیستور مثبت هست اما mpsa93 ترانزیستور منفی هست
در ضمن شکن ظاهریشون هم تفاوت راه
mje تخت هست که پشتش فلز داره
اما mpsa نیم دایره هست
دیدگاه