اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] نظر در مورد ساخت آمپلی فایر 200Wاستریو با ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نظر در مورد ساخت آمپلی فایر 200Wاستریو با ماسفت

درمورد هسته (سلف) لاین فیلتر عرض کنم که اینا رو آماده میفروشن .و چون من سلف سنج ندارم ، آماده گرفتم .

البته مقدار اندوکتانس و ظرفیت خازن های قبل و بعدشو از دیتا شیت نویز فیلتر (EMI filter) زیر بدست آوردم .
    http://www.delta.com.tw/product/cp/emi/download/search/BE.PDF

در مورد فیلتر خروجی هم که دوتا سیم با اندوکتانس هر کدام 20 میکرو هانری هست که روی یه هسته ترویدال (حلقوی) فریت بسته شده که

میتونین حاضری ش رو بخرید (4 آمپر به بالا)
    دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

به نظر من بحث ترانس رو تو تاپیک خودش مطرح کنین بهتره چون میتونه برا یکی دیگه هم مفید باشه.
      اینقدر هم این تاپیک رو ...
      طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
      امروز رو کامل زندگی کن...
      (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

gh.kh راست میگه اگه موافقین با استاد اشک مطرح کنین که پست های مربوط به سوییچینگ و... هارو به اون تایپیک محاسبات ترانس منتقل کنند تا هم تایپیک منحرف نشه هم اگه کسی دنباله این بحثه گیج نشه وادامه بحث رو اونجا پیگیری کنیم...

دیدگاه

gh.kh جان من تقریبا تموم کردم مدار رو فقط یه چند تا سوال مونده که اگه لطف کنی جواب بدی دیگه حله !
          مقاومت 10 اهم 3 وات پیدا نکردم بجاش 10 اهم 5 وات گذاشتم مشکلی نداره ؟
          یکم نادخ شده قیافش برای این 5 واته ! میتونم 2 وات بزارم بجاش ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
          یه جا بجای یدونه از MJE340 ها , KSE340 گذاشتم , مشکلی پیش نمیاد ؟
          دیتاشیتشون مو نمیزنه !! oo:
          اینم دیتاشیتشون :
          http://www.fairchildsemi.com/ds/KS/KSE340.pdf
          http://www.micropik.com/PDF/MJE340.pdf
          فقط یه فرقی که دارن اینه که پشت KSE340 فلزی نیست (اونی که دورش خط کشیدم)
          اینم عکسش :

خازن رو هم پیدا نکردم بجاش 6800 میکروفاراد 80 ولت گرفتم که روی برد جا نمیشن !
          با سیم وصل کنم مشکلی پیش نماد ؟
          اینم عکس :

یکی از خازنا 50 ولت 100 میکروفاراده , ولتاژش یکم لب مرز نیست ؟! oo: روی این حساب میگم که بقیه 100 ولتن
          MJE ها فکر نکنم سینک بخوان چون ولتاژشون 300 , به نظر شما بذارم ؟
          مولتی ترن 100 که باید وسط باشه یعنی چی دقیقا ؟ یعنی سر وسط با کناری ها 50 اهم باشه ؟ :question:
          در آخر هم اینکه سینکها باید عایق بشن ؟ اگه بله میکا حتما باید باشه یا از این طلق های ترانسپرنت هم میتونم استفاده کنم ؟ و این که سینک رو باید گراند کنم یا واجب نیست ؟
          اینم عکس مدار :

البته هنوز لحیم نکردم
          یه ماسفت با 2 تا ترانزیستور هم از قلم افتاده که باید برم بگیرم ! :mrgreen:
          خازن ها به نظرتون خوبن یا عوض کنم ؟
          مقاومت ها هم 1/4 هستن , کم نمیارن ؟
          چقد سوال پرسیدمااا ببخشید ! :mrgreen:
          ممنون :nice:
          مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
          [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

یه سوال من بپرسم !!

شما این PCB ها رو چطوری میزنید ؟ چطوری پیرنت می گیرید (من خودم پیرنتر ندارم به هر جا میدم پیرنت بگیره اندازش یا بزگتره یا کوچکتر :cry2 ؟ با چی سوراخ کاری میکنید (چند بار بالا خره سایز اصلیش در امد که امدم سوراخ کنم پد ها از بین رفتن :mrgreen ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
              یه سوال من بپرسم !!

شما این PCB ها رو چطوری میزنید ؟ چطوری پیرنت می گیرید (من خودم پیرنتر ندارم به هر جا میدم پیرنت بگیره اندازش یا بزگتره یا کوچکتر :cry2 ؟ با چی سوراخ کاری میکنید (چند بار بالا خره سایز اصلیش در امد که امدم سوراخ کنم پد ها از بین رفتن :mrgreen ؟
              با اجازه ی اساتید !
              من هر کاری کردم با اتو نتونستم در بیارم ولی لامینت جواب داد
              البته نزدیک 4 بار(حدود 30cm لامینت) خراب شد تا دستم اومد :mrgreen:
              شما با لامینت درست کن هم تمیزه در میاد هم ساده :nice:
              برای سوراخ هم یه سه نظام کوچیک , یه آرمیچر 12 ولت و چند تا مته نیازه
              زمانی که سوراخ میکنید هم از سمت مسی سوراخ ها رو بزنید مشکلی پیش نمیاد

دیدگاه

نه JERVISجان مشکلی پیش نمیاد
                اره میتونی من هم 2 گذاشتم
                فکرنکنم مشکلی داشته باشه من خودم 140/BD139 گذاشتم
                مقدار پیشنهادی خود مدار 100V/10000Uهست اشکالی نداره
                کدوم خازن 50هست
                (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

پاسخ : نظر در مورد ساخت آمپلی فایر 200Wاستریو با &#

با اجازه gh.kh برای این که jervis جان معطل نشه جواب میدم:
                  مقاومت 10 اهم 3 وات پیدا نکردم بجاش 10 اهم 5 وات گذاشتم مشکلی نداره ؟
                  نه مشکلی نداره...
                  میتونم 2 وات بزارم بجاش ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
                  نه نمیشه... باید از 3 وات به بالا باشه مثلا همون 5 وات که گذاشتی
                  یه جا بجای یدونه از MJE340 ها , KSE340 گذاشتم , مشکلی پیش نمیاد ؟
                  این برای خود منم اتفاق افتاد ولی من عوضش کردم و همون MJE رو گذاشتم... خودمم نمیدونم میخوره بش یا نه اینو خود gh.kh جواب بده بهتره...در کل سعی کن از خود قطعات مدار استفاده کنی
                  خازن رو هم پیدا نکردم بجاش 6800 میکروفاراد 80 ولت گرفتم که روی برد جا نمیشن !
                  با سیم وصل کنم مشکلی پیش نماد ؟
                  نه اشکالی نداره در واقع این خازن ها نقش صافی رو ایفا میکنه اگه یه مدار تغذیه با خازن های صافی ظرفیت بالا قبلش داشته باشی (که حتما میخواد این خازن ها برای صافی خیلی کمه)و بعد خروجی رو به ورودی تغذیه امپ وصل کنی این خازن هارو هم وصل نکنی مشکلی پیش نمیاد این 2 تا خازن های کار از محکم کاری عیب نمیکنست :mrgreen: همون پل دیود هم اگه به ورودی DC بدی نمیخواد ولی پل دیود رو بزار تا اگه یه وقت تغذیه رو جابجا زدی مدارت پخ پخ نشه
                  یکی از خازنا 50 ولت 100 میکروفاراده , ولتاژش یکم لب مرز نیست ؟!
                  لب مرز بودن نسبت به ولت تغذیه؟؟ داداش این که مستقیم به تغذیه وصل نیست ولی همون 100 ولتی رو بزار مطمئن تره...
                  MJE ها فکر نکنم سینک بخوان چون ولتاژشون 300 , به نظر شما بذارم ؟
                  گرم شدن ترانزیستو که به ولت کاریش نیست!! به جریانیه که ازش میگذره (دوستان اگه اشتباه میگم بگین اصلاحش کنم) تو امپ من که زیاد گرم نمیشن البته من ترانس درست و حسابی نداشتم که بهش فشار بیارم دقیقا نمیدونم اینم gh.kh جواب بده بهتره)
                  مولتی ترن 100 که باید وسط باشه یعنی چی دقیقا ؟ یعنی سر وسط با کناری ها 50 اهم باشه ؟
                  اره دقیقا همینطوره اول تنظیمش کن بعد بزارش تو مدار...
                  در آخر هم اینکه سینکها باید عایق بشن ؟ اگه بله میکا حتما باید باشه یا از این طلق های ترانسپرنت هم میتونم استفاده کنم ؟
                  اره اگه برای ماسفت ها از یه هیت سینک بزرگ مشترک استفاده میکنی... وگرنه تو سه سوت مدار پخخخ پخخخ
                  از 2 تاش میتونی استفاده کنی...
                  این که سینک رو باید گراند کنم یا واجب نیست ؟
                  :eek: :eek: :surprised: :surprised: :surprised: oo:
                  برای چی ایا اونوقت؟؟
                  اگه بدون طلق ماسفت هارو رو هیت سینک وصل کنی که هیچی چون درین هاشون به هم وصل میشه و یعنی 2 سر تغذیه به هم وصل و....بوممم!! حالا این وصل کردن به گراند چه معنی میده؟؟
                  شوخی کردمااا!!!
                  خازن ها به نظرتون خوبن یا عوض کنم ؟
                  الکترولیتیها که خوبه ولی چند تا پلی استر هارو از این 400 ولتی ها گذاشتی که برای این مدار زیاده و واجب نیست اشکالی هم نداره... به گفته ی فکر کنم جناب علم فردا تو مدارات صوتی هم سعی کن از خازن های عدسی استفاده نکنی چون هم دقتشون کمه هم زود نشتی پیدا میکنن... در کل پلی استر و MKT بهترن.
                  مقاومت ها هم 1/4 هستن , کم نمیارن ؟

اونهایی رو که واتشون رو مشخص نکرده 1.4 واتن کم برای چی بیارن نترس

من هر کاری کردم با اتو نتونستم در بیارم ولی لامینت جواب داد
                  شما با لامینت درست کن هم تمیزه در میاد هم ساده
                  :surprised: :eek: oo:
                  داداش من کی گفته با اتو قشنگ در نمیاد؟؟ خیلی هم تمیز خوب میشه :agree:
                  اینو ببین برای دوستم زدم (با اتو): البته کیفیت دوربین بده وگرنه کیفیت PCB در حد المپیکه!!

خودت اینو با لامینت مقایسه کن... میبینی که هم نسبت به اون راحت تره هم تمیز تر :nice:
                  برای سوراخ هم یه سه نظام کوچیک , یه آرمیچر 12 ولت و چند تا مته نیازه
                  زمانی که سوراخ میکنید هم از سمت مسی سوراخ ها رو بزنید مشکلی پیش نمیاد
                  اینو باهات موافقم :applause: :nice:

حالا جواب erfan m عزیز:
                  شما این PCB ها رو چطوری میزنید ؟ چطوری پیرنت می گیرید (من خودم پیرنتر ندارم به هر جا میدم پیرنت بگیره اندازش یا بزگتره یا کوچکتر ) ؟ با چی سوراخ کاری میکنید (چند بار بالا خره سایز اصلیش در امد که امدم سوراخ کنم پد ها از بین رفتن ) ؟
                  داداش اینارو تو قسمت پرینت خود پروتئوس پرینت میگیریم البته چون خودت پرینتر نداری مکافته چون باید به مثلا PDF
                  تبدیلش کنی و بدی برات چاپ کنن که اندازش به هم میریزه...
                  همونطور که jervis جان گفت با یه ارمیچیر 12 ولت که یه سه نظام بهش بسته میشه و مته ریز میخوره... برای سوراخ کردم هم از مته 0.8 میلیمتر استفاده کن و از 1 میلی برای سوراخ کردن جای پایه های بزرگ مثل پایه های ماسفت :nice:

دیدگاه

ئه من که داشتم پاسخ رو مینوشتم GH.Kh جواب داد!!!
                    gh.kh همون خازن که تو شماتیک شمارش C2 هست رو میگن...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7

اینو ببین برای دوستم زدم (با اتو): البته کیفیت دوربین بده وگرنه کیفیت PCB در حد المپیکه!!
                      سلام مهدی جان اون چاپ قطعات رو چه طوری رو برد زدی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                        ئه من که داشتم پاسخ رو مینوشتم GH.Kh جواب داد!!!
                        gh.kh همون خازن که تو شماتیک شمارش C2 هست رو میگن...
                        دادا ما چاکریم....
                        نه داداش اون C2 بهش 50 ولت نمیرسه.
                        نه فکرنکنم مشکلی داشته باشه من از BD140هم استفاده کردم مشکلی نداره.
                        تو مدار فقط ماسفتهارو به هیتسینگ وصل کن بقیه نیازی نیست .مدارمن حتی ماسفتهاهم داغ نمیکنن (خیلی کم)

داش عرفان بهتره یه پروتئوس پروتابل دان کنی تا بتونی همه جا ازش استفاده کنی. مخصوصا برای پرینت.
                        (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

سلام مهدی جان اون چاپ قطعات رو چه طوری رو برد زدی؟
                          اینو قبلا تو صفحه 6 هم برای dr.lizard عزیز گفته بودم:
                          با پروتئوس که میخوای پرینت بگیری تو انتخاب لایه ها همه ی تیک هارو بردار و فقط تیک top silk رو بزار تا اسمو شکل قطعات فقط چاپ بشه بعد روی برد بزار و اتو و... البته اگه تیک top cooper رو هم باش بزنی جای لحیم قطعات رو هم چاپ میکنه...
                          البته یادن نره اگه ترک هارو معمولی چاپ کردی برای رو حتما باید mirror چاپ کنی تا برعکس چاپ بشه و 2 روی کار با هم بخونه و حتما 2 رو رو با هم تطبیق بده که کج در نیاد جای قطعه ها... برای این کار میتونی 4 طرف برد رو مثل من سوراخ کنی و با اونا تنظیم کنی...
                          البته اینم بگم که حتما روی کاغذ پشت برچسب ها همون کاغذ زرده قسمت روغنیش چاپ کنین که کار تمیز در بیاد و مثل کاغذ گلاسه مکافات گذاشتن تو اب رو نداشته باشه و بعد سرد شدن راحت کنده بشه و مثل گلاسه هم جوهر پخش نشه
                          در ضمن من که نتونستم با کاغذ گلاسه نوشته های ظریف رو چاپ کنم و بین ترک ها هم کاغذ میمونه که مکافاتیه برای خودش ولی کاغذ برچسب اصلا اینا رو نداره و نوشته های ریز هم خیلی خوشگل در میاره gh.kh جون هم فکر کنم با گلاسه زده بود که بردش کمرنگ و بد شده بود
                          یه توصیه دیگه:
                          قبل از این که کاغذ رو رو برد بزارین بهتره یکم برد رو قبلش گرم کنین که خیلی بهتر جوهر رو به خودش میگیره...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                            داداش من کی گفته با اتو قشنگ در نمیاد؟؟ خیلی هم تمیز خوب میشه :agree:
                            اینو ببین برای دوستم زدم (با اتو): البته کیفیت دوربین بده وگرنه کیفیت PCB در حد المپیکه
                            ای بابا !!
                            من که خودمو خفه کردم باز نشد ! :angry: :angry:
                            هر کاری کردم چند تا ترک نمی افتاد یا کلا یه بخش کامل از بین میرفت ! :cry:
                            مال شما که عالی در اومده ولی من نمیتونم دیگه !! :mrgreen:
                            این اواخرش که همش خراب میشد شک کردم که شاید اتو مناسب نیست
                            چون زیرش پر سوراخه !
                            حتی با ترنسپرنتم که تست کردن یه بیضی کاملا گرفت باقیش نگرفت ! :cry2:
                            لامینت ولی خیلی بچه ی خوبیه ! :mrgreen:
                            نوشته اصلی توسط mahdi.7
                            برای چی ایا اونوقت؟؟
                            اگه بدون طلق ماسفت هارو رو هیت سینک وصل کنی که هیچی چون درین هاشون به هم وصل میشه و یعنی 2 سر تغذیه به هم وصل و....بوممم!! حالا این وصل کردن به گراند چه معنی میده؟؟
                            والا منم دقیقا نمیدونم مهدی جان ولی 3 تا اسپیکر رو تا حالا باز کردم همه این کارو انجام داده بودن oo:
                            قائدتا خب تاب نداشته مخشون که !! :mrgreen: :icon_razz:
                            شاید برای نویز بوده ... نمیدونم !

دیدگاه

داداش من میدونی چرا نمیشه؟... چون یا روی کاغذ A4 پرینت میگیری یا روی کاغذ گلاسه یا....
                              هر چی کاغذ به غیر از کاغذ پشت برچسب (همون کاغذ زرده که یه طرفش روغنیه)داری بریز دووووورر!!
                              همون طوری که تو پاسخ قبل گفتم روی طرف روغنیش پرینت بگیر بعد با اتو کامل و اروم و با دقت :mrgreen: روی فیبر اتوش کن بزار خنک شه اروم کاغذ رو بکن ببین چی میشه!! :wow:
                              والا منم دقیقا نمیدونم مهدی جان ولی 3 تا اسپیکر رو تا حالا باز کردم همه این کارو انجام داده بودن
                              قائدتا خب تاب نداشته مخشون که !!
                              شاید برای نویز بوده ... نمیدونم !
                              اره داداش من تو دستگاه های صوتی برای کم کردن نویز زمین مداراتو به بدنه دستگاه وصل میکنن ولی تو این مدار که زمین مدار به هیت سینک وصل نیست که بخوای به جعبه وصلش کنی که

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                                داداش من میدونی چرا نمیشه؟... چون یا روی کاغذ A4 پرینت میگیری یا روی کاغذ گلاسه یا....
                                هر چی کاغذ به غیر از کاغذ پشت برچسب (همون کاغذ زرده که یه طرفش روغنیه)داری بریز دووووورر!!
                                همون طوری که تو پاسخ قبل گفتم روی طرف روغنیش پرینت بگیر بعد با اتو کامل و اروم و با دقت :mrgreen: روی فیبر اتوش کن بزار خنک شه اروم کاغذ رو بکن ببین چی میشه!! :wow:اره داداش من تو دستگاه های صوتی برای کم کردن نویز زمین مداراتو به بدنه دستگاه وصل میکنن ولی تو این مدار که زمین مدار به هیت سینک وصل نیست که بخوای به جعبه وصلش کنی که
                                بیرون روی اونا نمیگیرن ! :cry2:
                                میگن دستگاهو خراب میکنه
                                هرچی هم یدور اصرار کردم که خراب شد با من خسارت میدم قبول نکرد ! :angry:
                                بدنه که بله ولی یکی من دیدم بدنش چوبی بود به هیت سینک وصل کرده بود :smile:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X