اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] نظر در مورد ساخت آمپلی فایر 200Wاستریو با ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نظر در مورد ساخت آمپلی فایر 200Wاستریو با ماسفت

سلام ببخشید این چند روز به خاطر کار نتونستم بیام جواب بدم
    یه سوال این دو مدار (2 برد)رو با هم تست میکنی؟
    من یه چیزی که تو این عکسهایی که گذاشتی دیدم این بود که شما اومدی برد رو با اسپیسر به هیت سینک بستی این اسپیسرها رو روی خط تغدیه بستی منظورم از پشت فیبر چسبیدن به خط مسی
    شما مدار رو از روی هیت سینک باز کن یه تست بزن ببین چی میشه؟
    بعد به قول دوستمون gh.kh جان همه از جمله خودم با اون 556 ها مشکل داشتم من با 5401 راه انداختم
    یه عکس هم از نحوه بستن ترانزیستورها رو هیت سینک بزار
    ممنون

دیدگاه

سلام به دوستان باحال.
      من تا به حال تجربه ساخت امپلی فایر رو نداشتم.اما میخوام یه با کیفیتش رو بسازم.پس یه تازه واردم و نباید به من بخندید.البته اطلاعات خوبی کسب کردم.اما چند تا سوال نامفهوم تو ذهنم هست که اذیتم میکنه. oo:
      1.اولین سوالم اینه که این مداری که تو صفحه اول اومده تنها یک خروجی داره و باید از نوع مونو و یک کاناله باشه.اما به گفته نویسنده این امپلی استریو هستش و در نتیجه باید حد اقل دو کانال داشته باشه.اصل قضیه چیه؟
      2.ببینم امپلی هایی که به ساب وصل میشن با امپلی هایی که به بلندگو وصل میشن یکی هستند یا باهم فرق دارن؟
      3.بعد هم اگه بخوام یه امپلی بسازم و مثلا به کامپیوتر وصل کنم>سیم رابط خروجی از رایانه 4 رشته سیم داره که این امپلی فقط 2 ورودی میپذیره.مشکل کجاست؟
      4.بعد بعد هم اینکه ورودی مدار انالوگ هستش دیگه؟خروجی که از کامپیوتر یا دستگاه های دیجیتالی دیگه میاد چطور؟
      5.سوال پنجم رو بعدا میپرسم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
        سلام به دوستان باحال.
        من تا به حال تجربه ساخت امپلی فایر رو نداشتم.اما میخوام یه با کیفیتش رو بسازم.پس یه تازه واردم و نباید به من بخندید.البته اطلاعات خوبی کسب کردم.اما چند تا سوال نامفهوم تو ذهنم هست که اذیتم میکنه. oo:
        1.اولین سوالم اینه که این مداری که تو صفحه اول اومده تنها یک خروجی داره و باید از نوع مونو و یک کاناله باشه.اما به گفته نویسنده این امپلی استریو هستش و در نتیجه باید حد اقل دو کانال داشته باشه.اصل قضیه چیه؟
        2.ببینم امپلی هایی که به ساب وصل میشن با امپلی هایی که به بلندگو وصل میشن یکی هستند یا باهم فرق دارن؟
        3.بعد هم اگه بخوام یه امپلی بسازم و مثلا به کامپیوتر وصل کنم>سیم رابط خروجی از رایانه 4 رشته سیم داره که این امپلی فقط 2 ورودی میپذیره.مشکل کجاست؟
        4.بعد بعد هم اینکه ورودی مدار انالوگ هستش دیگه؟خروجی که از کامپیوتر یا دستگاه های دیجیتالی دیگه میاد چطور؟
        5.سوال پنجم رو بعدا میپرسم.
        دوست عزیز اگه تازه میخواید شروع به ساخت امپلی کنید باید ابتدا از ای سی ها شروع به ساخت کنید چون ساده هستند با ساختشون تجربه خوبی کسب میکنید بعد شروع به ساخت مدارات گسسته کنید البته میل خودتون هست من هم الان جواب سوالاتتون رو میدم
        1- اون مدار که تو پاسخ اول هست مدار علمی هست فقط یک مدار هست یا بقولی مونو اگه دو مدار از اون ساخته بشه میشه استریو این فرق بین مونو و استریو هست تو پاسخ های بعد بردی ارائه شده که شامل دو برد از این مدار هست که میشه استریو
        2-نه امپلی ها فرقی با هم ندارن ولی برای کاربردهای مختلف با مدارات دیگه که قبل یا بعد امپلی به کار میرن استفاده میشه برای ساب باید یک فیلتر قبل از امپلی به کار بره به نام فیلتر پایین گذر که فقط فرکانسهای پایین رو عبور میده و میشه امپلی برای ساب
        3-سیمی که از کامپیوتر خارج میشه سه سیم هست یک مثبت برای کانال چپ و یکی برای راست و یک منفی هست که جمعشون میشه استریو
        هر امپلی دو سیم داره که منفی دو امپلی به هم وصل میشن و جمعشون میشه 3 سیم
        4-خروجی که از کارت صدا کامپیوتر میاد انالوگ هست نه دیجیتال
        5- اینم میپرسیدی دیگه
        من تا اونجایی که تونستم کامل توضیح دادم تا کاملا متوجه بشی امیدوارم متوجه شده باشی
        و یک نکته مهم دیگه اینکه شما برای این جور سوالات باید یک تاپیک جداگانه میزدید در خارج از انجمن مدارات گسسته که مسیر این تاپیک منحرف نشه

دیدگاه

خیلی تشکر از پاسختون.
          ادامه سوال هامو در این تایپیک مطرح کردم.
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...0783#msg630783

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
            سلام ببخشید این چند روز به خاطر کار نتونستم بیام جواب بدم
            یه سوال این دو مدار (2 برد)رو با هم تست میکنی؟
            من یه چیزی که تو این عکسهایی که گذاشتی دیدم این بود که شما اومدی برد رو با اسپیسر به هیت سینک بستی این اسپیسرها رو روی خط تغدیه بستی منظورم از پشت فیبر چسبیدن به خط مسی
            شما مدار رو از روی هیت سینک باز کن یه تست بزن ببین چی میشه؟
            بعد به قول دوستمون gh.kh جان همه از جمله خودم با اون 556 ها مشکل داشتم من با 5401 راه انداختم
            یه عکس هم از نحوه بستن ترانزیستورها رو هیت سینک بزار
            ممنون
            مصطفی جان ممنون ازجوابت. اسپیسرها به گرند مدار متصل شده. بدون هیتسینک هم فرقی نداره . الان 5401 میبندم نتیجشو میگم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
              مصطفی جان ممنون ازجوابت. اسپیسرها به گرند مدار متصل شده. بدون هیتسینک هم فرقی نداره . الان 5401 میبندم نتیجشو میگم
              1اشکال جدید به وجود اومد.
              مدار 280ma جریان میکشه و مقاومت 100 اهم متصل به mj340 ها دود میکنه
              اینم بگم که مولتی ترن اتصال کوتاه بود :NO:

دیدگاه

مشکل پیدا شد اما هنوز رفع نشده
                مشکل از ترانزیستور های تامین کننده جریان مولتی ترن100بود. وقتی پایه های کلکتور و امیتر با هم اتصال کوتاه شد ( پایه وسط مولتی ترن با مقاومت 47 کیلو به خط مثبت تغذیه متصل شد. مثل مدار بدون ترانزیستور های اضافی ) مشکل حل شد. حالا به جز bc556 و bc557 و 2n 5401 چه ترانزیستوری برای این قسمت پیشنهاد میدید؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
                  مشکل پیدا شد اما هنوز رفع نشده
                  مشکل از ترانزیستور های تامین کننده جریان مولتی ترن100بود. وقتی پایه های کلکتور و امیتر با هم اتصال کوتاه شد ( پایه وسط مولتی ترن با مقاومت 47 کیلو به خط مثبت تغذیه متصل شد. مثل مدار بدون ترانزیستور های اضافی ) مشکل حل شد. حالا به جز bc556 و bc557 و 2n 5401 چه ترانزیستوری برای این قسمت پیشنهاد میدید؟؟؟
                  باید بری تو کتاب مشابهات بگردی ولی باید با همین ترانزیستورا جواب بدی

دیدگاه

اره خب ولی جواب نمیده
                    :angry:

دیدگاه

MPSA56 البته با رعایت پایه هایش

دیدگاه

راستی pcb یک مشکل کوچیک داره یکی از ترانزیستور های منبع جریان برعکس بود اما وقتی تغییرش دادم بازم اتفاق خاصی نیوفتاد

دیدگاه

سلام. دوستان من 2 تا استریو از این مدار ساختم ( 4 امپ).
                          دوتا ترانس 33-0-33 هر سر 4آمپر دارم (هسته 120 ).
                          حالا به نظر شما 1 ترانس جواب 4تا امپ میده یا باید 2تاشو بزارم؟
                          اگه بخوام هر دو ترانسو تو جعبه بزارم هم خیلی سنگین میشه هم محدودیت جا پیش میاد.
                          روی هر لاین تغذیه هم 33000 میکرو خازن دارم.

دیدگاه

به هیچ وجه جواب نمیده.دوتاشم توتوان بالاامکانش هست کم بیارن.
                            سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                              به هیچ وجه جواب نمیده.دوتاشم توتوان بالاامکانش هست کم بیارن.
                              نمیدونم چرا اینقدر سنگینه. این دستگاه های تجاری فقط به اندازه ترانس های من وزن ندارن.
                              مگه ترانس تیروئیدی چقدر سبکتره؟

دیدگاه

نمیشه اگر بخوای از تمام توان امپ استفاده کنی فقط میتونی دو تاش رو با این ترانس ببندی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X