اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر استریو 20X20W

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر استریو 20X20W

سلام خسته نباشین
    من یک ضبط سامسونگ ۳۰۰۰وات(pmpo)دارم ک کلا صدا نداره و با بار و بدون بار هم ایسی ها اصلا داغ نمیکنن (stk)خیلیییی کم یکی از ایسی ها گرم میشه خیلی کم الان موندم چجوری بفهمم مشکل از ایسی ها هس یا جای دیگه،ی رگولاتور بین ایسی ها هست(l4959) ک خیلی داغ میکنه مشکل میتونی از اون باشه!ممنون میشم راهنمایی کنین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ksina012 نمایش پست ها
      سلام خسته نباشین
      من یک ضبط سامسونگ ۳۰۰۰وات(pmpo)دارم ک کلا صدا نداره و با بار و بدون بار هم ایسی ها اصلا داغ نمیکنن (stk)خیلیییی کم یکی از ایسی ها گرم میشه خیلی کم الان موندم چجوری بفهمم مشکل از ایسی ها هس یا جای دیگه،ی رگولاتور بین ایسی ها هست(l4959) ک خیلی داغ میکنه مشکل میتونی از اون باشه!ممنون میشم راهنمایی کنین

درود
      مدل دقیق ضبط ؟؟؟
      عکس هم بگذارید!!!

دیدگاه

سلام
        مدل (max-vl69(3000w

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

http://cdn.persiangig.com/preview/HTA92XJ4HY/large/1583576355864918308774.jpg
        http://cdn.persiangig.com/preview/5uotaZoVF8/large/1583576386667478519407.jpg

http://cdn.persiangig.com/preview/QDRRDx1TC6/large/15835764356631614898822.jpg

http://cdn.persiangig.com/preview/RYnZQCASsn/large/1583576497105681081365.jpg

دیدگاه

سلام
          خودشه اینا از این ضبط سه دیسکا هستن و صداشون خیلی قوی و با کیفیت هست و آخرین سری ضبط های 2 باند هستش که کاست هم داره
          ببین پروتکشن بلندگو ها (اون رله ها ) عمل کردن ؟ وقتی آی سی stk بسوزه اون رله ها فعال میشن و آی سی stk هم جریان میکشه و اون رگولاتور داغ میشه (البته یه احتماله )
          کدوم خروجیش کار نمیکنه ؟؟ مال ووفرا یا میدرنجا؟
          موفق باشید

دیدگاه

هر چهار کانال(هم ووفر هم میرنج) البته یکی از کانالاهای ووفر صدای بسیار کم و قاطی پاتی داره ،وقتی هم بلندگو وصل میکنم اول یک صدای تک میده

بله یکی از رله ها عمل میکنی ولی نمیدونم کدومه(ی صدا میده رله،درسته؟)

بله رگولاتور خیلی داغ میشه ولی ای سی stk442اصلا گرمم نمیشه ولی stk412خیلیییی کم گرم میشه
            جدیدترین ویرایش توسط ksina012; ۱۷:۳۴ ۱۳۹۸/۱۲/۱۷.

دیدگاه

هر چهار کانال(هم ووفر هم میرنج) البته یکی از کانالاهای ووفر صدای بسیار کم و قاطی پاتی داره ،وقتی هم بلندگو وصل میکنم اول یک صدای تک میده

بله یکی از رله ها عمل میکنی ولی نمیدونم کدومه(ی صدا میده رله،درسته؟)

بله رگولاتور خیلی داغ میشه ولی ای سی stk442اصلا گرمم نمیشه ولی stk412خیلیییی کم گرم میشه
              سلام
              ببین داغ شدن رگولاتور نشون میده یه اتصالی توی مدار هستش
              چه اتفاقی افتاد که صداش قطع شد ؟ اون رله ای که عمل میکنه مربوط به کدوم آی سی هستش؟ اون محافظ باند هستش
              اگر تونستی رگولاتور هم عوضش کن
              موفق باشید

دیدگاه

والا تازه خریدم خبر ندارم چ اتفاقی واسش افتاده ولی داخلش اثری از اتصال و ... نیس و امکان تست رگولاتور وجود داره از مدار خارج کنم تستش کنم؟اگه امکانش هست شماره یا ایدی تونو لطف کنین توی واتساپ یا تلگرام راهنمایی کنین چون اینجا واقعا دیر جواب میگیرم.ممنون

دیدگاه

والا تازه خریدم خبر ندارم چ اتفاقی واسش افتاده ولی داخلش اثری از اتصال و ... نیس و امکان تست رگولاتور وجود داره از مدار خارج کنم تستش کنم؟اگه امکانش هست شماره یا ایدی تونو لطف کنین توی واتساپ یا تلگرام راهنمایی کنین چون اینجا واقعا دیر جواب میگیرم.ممنون
                  سلام
                  سوال توی شبکه ی اجتماعی ممنوعه سوالتو همینجا بپرس
                  این آی سی رگولاتور هست .
                  ازکجا خریدین ؟ نگین که از دیوار خریدین چون اونایی که تو دیوار هستن ایراداتی دارن که بعداز مدتی معلوم میشه
                  یکی از فامیلامون 1000 واتش رو خریده بود 150 تومن موقع تست خوب بود بعداز 3 روز مشکل پیدا کرد بازش کردیم دیدیم پایه های آی سی آمپلی فایرش رو با سیم مفتولی نازک جوشش دادن به برد و و خلاصه تر و تمیزش کردیم و اوکی شد ولی فوم ووفراش خشک شده و خر خرمیکنه و.... کلی مشکل دیگه که خلاصه 2 هفته روش همگی کار کردیم و حلش کردیم
                  فقط حواستون باشه که ساباش فومش خشک نشده باشه که بعداز یه مدت پاره میشه و خر خر میکنه
                  روش تست رگولاتور :
                  به پایه شماره 10 و 2 آی سی ولتاژ DC 35 ولت + میزنید . به پایه شماره 6 آی سی - ولتاژ 35 ولت DC رو میزنید. بعد ولتاژ 5 ولت هم به پایه 5 و 7 و 8 آی سی اعمال میکنید منفی 5 ولت هم به پایه شماره 6 آی سی میزنید .حالا مولتی متر رو روی حالت ولت متر DC تا حداکثر 20 ولت بزارید. وقتی ای سی روشن شد پراپ مشکی مولتی متر رو به پایه شماره 6 آی سی بزنید . حالا پراپ قرمز رو به پایه شماره 11 آی سی بزنید باید ولتاژ 12 ولت داشته باشه . دوباره پراپ قرمز رو به پایه 1 آی سی بزنید باید ولتاژ 12 ولت داشته باشید . دوباره پراپ قرمز رو به پایه 3 آی سی بزنید باید ولتاژ 5.6 ولت یا کمی بیشتر رو داشته باشید . حالا دوباره پراپ قرمز رو به پایه شماره 9 وصل کنید باید ولتاژ 8.6 داشته باشید . اگر این ولتاژا وجود نداشته باشن آی سی رگولاتور خرابه و باید عوض بشه .
                  دیتا شیت رگولاتور :

موفق باشید
                  جدیدترین ویرایش توسط ksra; ۲۰:۰۶ ۱۳۹۸/۱۲/۱۷.

دیدگاه

متاسفانه بله از دیوار خریدم فقط کلگی هستش باند نداره

دیدگاه

متاسفانه بله از دیوار خریدم فقط کلگی هستش باند نداره
                      پست بالا رو بخونید ویرایش کردمش

دیدگاه

ببخشید این ولتاژو(۳۵ولت)میتونم از منبع خود ضبط بگیرم؟یا ی ولتاژ کمتر ۲۴ولت بدم

دیدگاه

روی برد تست کنم یا خرجش کنم

دیدگاه

روی برد تست کنم یا خرجش کنم
                            سلام
                            خارجش کن stk خیلی حساسه
                            از ضبط بگیر مشکلی نیست فقط اتصالی چیزی پیش نیاد
                            موفق باشید

دیدگاه

رگولاتور رو از مدار خارج کردم و بهش ورودی دادم(مثل اونی ک شما گفتین)ولی کلا ۱ نشون میده فقط تو پایه فک کنم ۳بود(شما گفته بودین باید ۵.۶ولت باید باشه)اون ۳۰دهم نشون داد چند درصد بنظرتون احتمال داره مشکل از این قطعه باشه؟

دیدگاه

درود
                                اکثر این مدل ضبطها ، بردصداشون فقط با وصل منبع تغذیه فعال میباشد ... فقط ورودی صدای ic با ترانزیستور mute شده است!!!
                                جنابعالی فقط فیش منبع تغذیه را متصل بکنید ،چهار عدد ترانسیزتوربه شماره d471 سر راه ورودی icها میباشد،اگر بیرون بیاوریدصدا دیگر mute نمیباشد!!!
                                برای وصل بلندگوها هم از قبل از رله استفاده بکنید!!!

اون ic4559 هم که الان بیرون آوردید لازم نیست دیگر سر جایش بگذارید....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X