اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

PCB stk4432

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

PCB stk4432

با درود . . .
    این pcb رو چند وقت پیش برا یکی از برو بچ کشیدم
    فایل کاملش رو میزارم هر کس خواست استفاده کنه. اگر هم ایراد داشت بگید تا در حد توان رفعش کنیم.

با سپاس
    فایل های پیوست شده
    درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

پاسخ : PCB stk4432

با چه نرم افزاری کشیدید؟

دیدگاه

سهیل جان پروتله

آقا وحید دستت درد نکنه، بیشتر از همه اون ایمیل شرکتت چشمو گرفت! :biggrin:
      مقاومتارو خیلی بزرگ نگرفتی ؟ خازن های خروجی رو یه کم بزرگ میگرفتی بهتر میشد نه؟ چون 1000 میکرو کمه و قطر انتخابی هم کوچیکه!
      بهرحال زحمت کشیدی. 4432 الان چشم خیلیارو تو انجمن صوت گرفته.خدا خیرت بده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
        سهیل جان پروتله

آقا وحید دستت درد نکنه، بیشتر از همه اون ایمیل شرکتت چشمو گرفت!
        مقاومتارو خیلی بزرگ نگرفتی ؟ خازن های خروجی رو یه کم بزرگ میگرفتی بهتر میشد نه؟ چون 1000 میکرو کمه و قطر انتخابی هم کوچیکه!
        oo:
        ایمیل شرکتم!؟!!!؟
        oo:
        شرکت کجا بوده که من خودم خبر ندارم!؟ :biggrin:
        والا این مدار رو یک ماه پیش نیم ساعته کشیدم و چون خودم تا حالا با STK کار نکردم و قضایاش رو نمیدونم کلی هم به اون دوستمون(erfanm) تاکید کردم بشینه چکش کنه تا مشکلی نداشته باشه.
        مدار هم همون مدار دیتاشیته و قطعات هم همونا هستند. البته استاد اشک هم گفته بودن برای خازنهای خروجی بهتره 2200 و یا 4700 گذاشته بشه. منتها من دیگه وقت نکردم بشینم اصلاحش کنم.منظور از بزرگ، سایز مقاومت هاست و یا مقدارشون؟ مقدارشون که همون دیتاشیته کذایی هستش و سایزش هم 0.4 اینچ که میشه همون 0.25 وات خودمون. تازه من شک داشتم نکنه مثلا مقاومت 1 وات بخواد و تو مدار جا نشه!!! :biggrin:

نوشته اصلی توسط علم فردا
        بهرحال زحمت کشیدی. 4432 الان چشم خیلیارو تو انجمن صوت گرفته.خدا خیرت بده.
        سالاری :biggrin:
        وظیفه هستش
        درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
        بدرود . . .

دیدگاه

زیر پایه های آی سی یه ایمیل زدی که پسوند کمپانی داره! :icon_razz:
          من لازم ندارم ولی اگه خواستم خودم به سلیقه خودم تغییرش میدم. مدارات من باید کم حجم باشه. سایز مقاومتها رو بزرگ زدی ( مقدارشون که مهم نیس زیاد! )، فکر کنم از 0.25 وات بزرگتر باشه.
          مرسی

دیدگاه

سلام
            اول شماتیک کشیدی بعد تبدیل به PCB کردی ؟ مسیریابی خودکار کردی ؟ یا این که اون مسیریابی کردی بعد خودت زخامت سیم هارو دستکاری کردی ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
              زیر پایه های آی سی یه ایمیل زدی که پسوند کمپانی داره! :icon_razz:
              من لازم ندارم ولی اگه خواستم خودم به سلیقه خودم تغییرش میدم. مدارات من باید کم حجم باشه. سایز مقاومتها رو بزرگ زدی ( مقدارشون که مهم نیس زیاد! )، فکر کنم از 0.25 وات بزرگتر باشه.
              مرسی
              آهاااااااااااااااا!!!!! :mrgreen:
              آره اون قرار بود یه کارایی بکنیم که نشد و شد ایمیل اختصاصی خودم :biggrin:

توی مدار میشد مقاومتها رو به طور ایستاده تعریف کرد. منتها هم کار رو زشت میکنه و هم مستعد نویز!!! تا جایی هم که شد کوچیکش کردم. مقاومت ها همگی axial0.4 هستند که برای حالت خوابیده مقاومت های 0.25 وات و یا قطعات مشابه با فاصله پد 400 میل هست.

نوشته اصلی توسط erfan m
              سلام
              اول شماتیک کشیدی بعد تبدیل به PCB کردی ؟ مسیریابی خودکار کردی ؟ یا این که اون مسیریابی کردی بعد خودت زخامت سیم هارو دستکاری کردی ؟
              دایی عرفان اگر همیشه یه نگاه دقیق به مواردی که برات مشکوکه بندازی بهت قول میدم سوالاتی که برات پیش میاد نصف میشه :biggrin:
              بله اول شماتیک رو کشیدم و بعد PCB . من همیشه میزارم اول خودش روت کنه و بعد اگر خوشم نیومد از طرز مدار(که معمولا و در 99 درصد مواقع خوشم نمیاد :mrgreen: ) خودم مدار رو دستی اصلاح و روت میکنم.
              اون ضخامت ها هم من پیشفرض میکشم و قفلش میکنم. در این حالت دیگه نرم افزار اون رو کاری بهش نداره و میره سراغ بقیه موارد.
              در ضمن اگر فیبر رو پس از سوراخ کاری قلع اندود کنید خیلی توپ میشه(هرچند احتیاجی نیست. اما مسیرهای خط تغذیه و خروجی صوت رو بهتره قلع اندود کنید)

بدرود . . .

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : PCB stk4432

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
                [color=navy][b]آهاااااااااااااااا!!!!! :mrgreen:
                آره اون قرار بود یه کارایی بکنیم که نشد و شد ایمیل اختصاصی خودم :biggrin:

توی مدار میشد مقاومتها رو به طور ایستاده تعریف کرد. منتها هم کار رو زشت میکنه و هم مستعد نویز!!! تا جایی هم که شد کوچیکش کردم. مقاومت ها همگی axial0.4 هستند که برای حالت خوابیده مقاومت های 0.25 وات و یا قطعات مشابه با فاصله پد 400 میل هست.
                ای بلاگرفته!

دستت درد نکنه

دیدگاه

بههههههههههههههههه داش وحید گل گلاب :rolleyes:

چه عجب از اینورا ؟ تاپیک جدید میزنی ؟ از اق مارمولک چه خبر ؟ کار موتور براشلس به کجا رسید ؟ :-P
                  داش وحید دستت درد نکنه دمت گرم :angry:

AV Maziton 100
                  Render By Artlantis Studio
                  [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
                    بههههههههههههههههه داش وحید گل گلاب

چه عجب از اینورا ؟ تاپیک جدید میزنی ؟ از اق مارمولک چه خبر ؟ کار موتور براشلس به کجا رسید ؟
                    داش وحید دستت درد نکنه دمت گرم
                    بهههههههههههههههههههههه داش مازیار گل گلاب کاربر کامل!!! :mrgreen:
                    چه عجب از اونورا؟
                    مارمولکمون هم سلام میرسونه. یه چند روزی اعراب اینورا پیداشون شده بود و بچه ها حرفای ... خور ... خور بهشون میچسبوندند این بیچاره هم ترسیده بود و نمیخواست دیگه بیاد=))
                    موتور براشلس هم که کلا کار برادر aivhl بود و هست. ما فقط رفتیم تو تاپیکشون مثل کلاغ یه فضله ای انداختیم و اومدیم بیرون. فکر کنم تموم شد و راه افتاد.
                    سالاری وظیفه هستش.

پی نوشت:
                    حال و هوای انجمن صوتی شده مثل چت رومها! oo:
                    از هر 10 تا ارسال 9 تاش تعریف و حال و احوال و گفتگو و قربون صدقست! :mrgreen:

بدرود . . .

دیدگاه

آره به جان خودم شده عین چت روم =))
                      AV Maziton 100
                      Render By Artlantis Studio
                      [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X