اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدارهای جانبی سیستم های صوتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدارهای جانبی سیستم های صوتی

محافظ اتصال کوتاه همونطور که از اسمش پیداست اگه خروجی امپ به هم اتصال کوتاه شد سریع مدار محافظ خروجی هارو با رله قطع میکنه و مانع سوختن ترانزیستور های قدرت میشه این کار در ای سی های STK که به اتصال کوتاه خیلی حساسن خیلی مهمه بقیه امپ ها هم همینطور...
    اینم تایپیکی که در مورد این مدارات بحث شده:
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=59997.0
    مدار APEX یه مدار کامله میتونی اونو بسازی تمام توضیحات توی همون تایپیک هست

دیدگاه

mahdi.7 عزیز وا... من این تایپیکی که قرار داده بودید رفتم همه صفحاتشم خوندم سردرگم کننده بود :angry: یکی دور مدار خط کشیده یکی گفته مقاومت اضافه کن یکی گفته ترانزیستور کم کن اصلا سر در نیاوردم کدوم مدار به درد من میخوره اصلا کدومش مناسبه واسه ساخت که تست شده هم باشه شما خودت اگه اقایی کنی یه مدار مناسب که صلاح میبینی مناسبه همینجا قرار میدی استفاده کنیم از قضا نقشه این جور مدارات جای اصلیش اینجاست چون جزو مدارات جانبی امپ هست مداری که من لازمم هست(( انتی پلاپ/ محافظ بلندگو در برابر جریان مستقیم تغزیه هنگام سوختن امپ/ و محافظ امپ در برابر اتصال کوتاه دو سر خروجی امپ والبته استریو باشه :smile:
      :mrgreen: با تشکرات فراوان
      زگهواره تاگور دانش بجوی وانگهی دریاشود

دیدگاه

قبول دارم یکم گیج کننده شده اون تایپیک ولی چه میشه کرد؟؟
        بفرمایید اینم محافظ کامل که مورد تایید دوستان هم قرار گرفته:

درسته این تایپیک ماله چنین مداراتیه ولی بازم چه میشه کرد هرکس برای خودش تایپیک میزنه و سوالاشو میپرسه :NO:

دیدگاه

mahdi.7 اگه امکان داره نقشه مداری رو قرار بدید که همین امکانات رو داشته باشه ولی با 12 ولت تکی (دوبل نباشد) کار کنه این مدار 5 نوع ولتاژ میخواد :eek:
          متشکرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پسرخوب
            mahdi.7 اگه امکان داره نقشه مداری رو قرار بدید که همین امکانات رو داشته باشه ولی با 12 ولت تکی (دوبل نباشد) کار کنه این مدار 5 نوع ولتاژ میخواد :eek:
            متشکرم
            این مدار که 2 ولتاژ بیشتر نمیخواد یکیش که ولتاژی هست که میره برا امپ و اون یکی هم دوبل 18 ولت هست که برای تغذیه مدار هست نه 5 نوع :eek:
            مداری هم هست که 12 تک کار کنه ولی فقط مدار محافظ dc و انتی پلاپ هست کار دیگه ای نمیکنه

دیدگاه

:eek: :eek:
              داداش نمیشه که هم خدارو میخوای هم خرمارو!!
              مدار کامل میخوای باید شرایطشو فراهم کنی

دیدگاه

mahdi.7 من مدار محافظ رو واسه امپstk4192 ll میخواستم یه ترانس دوبل24 ولت هم دارم اگه امکان داره راجع به اون سیم های خروجی یه مقدار توضیح بدین کدوم به امپ میره کدوم تغزیشه اون 56 ولت چیه 24 ولت مال چیه تنها چیزی که دستگیرم شد اون دوبل15 بود فک کنم تغزیه خود مداره بقیشو یه توضیح بدین ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                  این مدار که 2 ولتاژ بیشتر نمیخواد یکیش که ولتاژی هست که میره برا امپ و اون یکی هم دوبل 18 ولت هست که برای تغذیه مدار هست نه 5 نوع :eek:
                  مداری هم هست که 12 تک کار کنه ولی فقط مدار محافظ dc و انتی پلاپ هست کار دیگه ای نمیکنه
                  Mostafa65 شما گفتید با 12 ولت تکی(( فقط محافظ dc میشه و انتی پلاپ ))ساخت میشه مدارشو اینجا قرار بدید(مداری که خودتون ساختید و ازش راضی هستید منظورم اینه که تست شدست) برای جلوگیری از سوختن امپ stk4192ll به هنگام اتصال کوتاه خروجی امپ از فیوز میشه استفاده کرد؟اگه میشه فیوز باید چه مشخصاتی داشته باشه یعنی مثلا چند ولت یا چند امپریش واسهstk4192ll مناسبه :agree:

دیدگاه

mahdi.7 من مدار محافظ رو واسه امپstk4192 ll میخواستم یه ترانس دوبل24 ولت هم دارم اگه امکان داره راجع به اون سیم های خروجی یه مقدار توضیح بدین کدوم به امپ میره کدوم تغزیشه اون 56 ولت چیه 24 ولت مال چیه تنها چیزی که دستگیرم شد اون دوبل15 بود فک کنم تغزیه خود مداره بقیشو یه توضیح بدین ممنونم
                    از بالا سمت راست:
                    2 تا سیم اول که برای تغذیه فن هست.اگه نیاز به فن برای خنک کردن هیت سینک بود از این 2 تا سیم میتونید استفاده کنید (24 ولته که میتونی یه 7812 سر راهش بزاری که 12 ولت بت بده)

3 تای بعدی دوبل 15 ولته که برای مدارات جانبی اگه نیاز داشتی میتونی استفاده کنی (اینجا از 7815 و 7915 استفاده شده اگه دوبل 12 خواستی میتونی 7812 و 7912 بزاری بجاشون)

2 تای بعدی 56+ هست یکی برای چپ یکی برای راست

بعدی زمین مدار هست

2 تای بعدی 56- هست یکی برای چپ یکی برای راست

4 تای بعدی هم به ترتیب:
                    خروچی کانال راست (میره به بلندگو راست)
                    ورودی کانال راست (از امپ میاد)
                    خروجی کانال چپ(میره به بلندگو چپ)
                    ورودی کانال چپ(از امپ میاد)

برای جلوگیری از سوختن امپ stk4192ll به هنگام اتصال کوتاه خروجی امپ از فیوز میشه استفاده کرد؟اگه میشه فیوز باید چه مشخصاتی داشته باشه یعنی مثلا چند ولت یا چند امپریش واسهstk4192ll مناسبه
                    با اجازه مصطفی جان
                    میشه استفاده کرد ولی زیاد مطمئن نیست جریان و اینا شو نمیدونم ولی حتما باید از فیوز fast استفاده کنید بعدشم فیوز مکافات داره باید عوضش کنی

دیدگاه

ببین این تاپیکی که زیر گذاشتم داخلش یه مدار محافظ هست که هم اتصال کوتا داره هم محافظ dc داره هم انتی پلاپ هست و هو اضافه بار هست که توسط یه المان حرارتی کنترل میشه این مدار کاملیه هنوز نساختم ولی 80 درصد مطمئنم کار میده خودم وسایلشو گرفتم تا چند روز اینده میسازمش تو پاسخ 49
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=59997.45
                      اینم مداری که با 12 ولت کار میکنه خودم ساختم و تست شده هست تو پاسخ 12
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=64246.0
                      برا اتصال کوتاه هم از فیوز استفاده میشه مثلا اگه توان ورودیت 100 وات هست با دوبل 24 ولت یعنی 4 امپر وارد مدارت میشه از هر دو لاین تو خروجی بسته به ورودی صدای که بهش میدی حداکثر امپر خروجی چیزی در حدود 2 امپر هست اگه خیلی خوب فرض کنیم پس میتونی فیوز 2 امپر بزاری
                      ولی ببین اگر شما از فیشهای نری و مادگی در خروجی امپی استفاده کنی هیچ موقع اتصال کوتاه پیش نمیاد که بخوای نگرانش باشی فقط باید تو فکر محافظ dc باشی که اگر ای سی سوخت و محافظ نداشته باشی بلندگوهات هم میسوزن من خودم مداری که تو لینک دوم قرار دادم برا امپلی stk خودم گذاشتم تا حالاهم مشکلی که پیش نیمده

دیدگاه

اقا مصطفی تو نقشه محافظ(پاسخ12) http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=64246.0
                        اون Re1 جاش باید رله بزارم
                        قسمت 0 و a باید چی بهش وصل کنم
                        کلید باید به کجا وصل شه (یکم عقب تر از a هستش)
                        قسمت b باید بهش چی وصل شه؟
                        مابین c1 و r1 پایینشونو میگم اون چیه؟ مثل علامت خازن میمونه
                        فیوز اگه بزارم برای جلوگیری از سوختن امپ (موقع اتصال کوتاه دوسر خروجی امپ)تو کیفیت صدا که تاثیر نداره؟
                        stk4192 نوشته تو نقشش 60 واته(rms) فیوز 2 امپر مناسبه ؟
                        (نمبیدونم متوجه سوالاتم شدید یا نه شرمنده دیگه یه عکس که دور اون قسمتایی که مد نظرم بود خط کشیده بودم نتونستم تو سایت اپلود کنم نوشته بود باید ثبت نام کنم پیدا نکردم ازکجا میشه تو اپلود eca ثبت نام کرد)

دیدگاه

آره دیگه اونجا که نوشته re1 باید رله بزاری فقط باید رله بخری بعد قسمت رله رو روی pcb با پایه رله ای که خریدی یکی کنی منظور قسمت روی pcb رو با رله ای که خریدی یکی کنی چون ممکنه رله که میخری پایه هاش با اون یکی نباش
                          اون صفری که نوشته منظور منفی دیگه اون طرفش هم 12 ولت
                          a و b هم ورود و خروج بلندگو به رله هست b ورود به مدار یعنی سیم مثبت از خروجی امپلی به رله و a هم خروج از رله هست که میره به بلندگو سیم منفی بلندگو رو هم مستقیم از امپلی بهش وصل میکنی
                          اون کلید هم همون کنتاکت رله هست
                          اگه روی مدار علمی رو میگی زیر r1 c1 اون خط سیاه منظور منفی هست
                          فیوز هم هیچ تاثیری روی کیفیت صدا نداره
                          برا فیوز هم بستگی به توان ورودیت داره تو پست قبل توضیح دادم باید ببینی ترانست چه توانی داره
                          برا اپلود کردن هم کافی تو گوگل اپلود عکس رو سرچ کنی کلی سایت مجانی بدون ثبت نام هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                            این مدار فقط فن رو خاموش و روشن میکنه و در کنترل دور فن هیچ نقشی نداره اگر یکم صبر کنی مدارات بهتری میگذارم.
                            سلام gh.kh عزیز اقا شما گفتی مدار کنترل کننده دور فن میزاری چی شد؟؟؟؟ من به این مدار نیاز دارم دوستان دیگه هم کمکم کنن تو ساختنش ممنون میشم

دیدگاه

تو که پسر خوبی بودی چرا دعوا بیا اینم مدار.
                              http://wdl.persiangig.com/pages/down...ig.com/fan.rar
                              طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                              امروز رو کامل زندگی کن...
                              (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                                تو که پسر خوبی بودی چرا دعوا بیا اینم مدار.
                                http://wdl.persiangig.com/pages/down...ig.com/fan.rar
                                gh.kh از نقشتون ممنون اما این مدار با40 ولت کار میکنه همچنین برنامه ای نداشتم که فایل نقشه رو نگاه کنم اگه امکان داره نقشه مداری رو قرار بدین که با 12 ولت(تکی نه دبله)کار کنه :agree: یه خواهش دیگه هم داشتم نقشه رو یا به صورت فایلPDF یا عکس قرار بدبد چون برنامه ای ندارم تا فایلهای نقشه رو باز کنم :redface:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X