نه. تا زمانی که تغذیه ات کم نیاره مشکلی پیش نمیاد. من AV800 رو بار اول با 45 ولت 1 آمپر تست کردم. اتفاقاً یه بلتندگوی 8 اینچ جون دار هم بهش وصل کردم. خیلی خوب بود.ولی این در شرایطی بود که من 30 وات هم ازش نمیکشیدم. حالا شما هم میتونی این کار رو بکنی. میتونی درایورش بسازی ولی 2 تا ماسفت بزاری.
تغذیه شما هر 60 ولت 2.5 آمپره؟؟ اگر آره که 4 تا ماسفت هم میشه گزاشت. ولی جواب نگرفتی یقه من رو نچسبی!! :mrgreen: آخه یه کم بد قلقه. همه نتونستند ازش بار بگیرند. من باشم همون AV200 رو میسازم. چون تصمیم ساختنش رو هم دارم. البته کی خدا میدونه.
خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
من اصلآ با ساخت av200 مشکلی ندارم ولی آخه دو جفت ماسفت برای من کمه .من یه بلندگوی 12 اینجی 50 وات با ترانس 35 دوبل 120 وات به دو جفت ازین ماسفت میزنم و با یه هیت سینک غول پیکر بازم خود ماسفت بشدت داغ میشه که مجبور میشم بعد از چند دقیقه خاموشش کنم . شاید ترس من از سوختن ماسفت زیادی باشه ولی دمای خودِ پکیج ماسفت باوجود هیت سینک (وعایق :NO به 50 -60 درجه میرسه ولی خود هیت سینک زیاد گرم نمیشه.
NN جان اگر ترانزیستورات خیلی داغ میشه یعنی یا بار زیادی بهش دادی یا مدار مشکل داره .درسته ماسفت زیاد داغ میشه ولی نه تا این حد
در مورد AV200هم من با دوجفت ماسفت چهار تا باند 12 اینچی رو راه اندازی کردم کیفیتش هم عالیه .داغ هم نمیکنه .
حالا اگر مدار شما زیاد داغ میشه یعنی یه جای کار میلنگه :-?
مثلا تنظیم مولتی ترنها و...
طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
امروز رو کامل زندگی کن...
(یه روز یعنی هیچوقت!)
دقیقاً همینطوره. با یک جفت از همین ماسفتها من 4 تا باند 12 اینچ رو درایو کردم. اصلاً مشکلی نداشت. من دو سال پیش یه سری دستگاه تولید کردم که فقط یه آمپلی اونم فقط با 2 تا IRF250. هنوز دارند کار میکنند. 100 تا مدار حتی یکیشون هم بر گشت نداشته. حتی سیمها بلند هم بهش وصل کردند. تاجرمون که میگفت یه جا هر چی بوق و باند داشته بهش وصل کرده. :eek: البته مداحی با موزیک خیلی فرق داره. ولی مداری که توی مداحی 4 تا باند رو جواب میده حتماً 2 تا باند موزیک رو جواب میده.
یه جای کارت میلنگه این ماسفتها غولی هستند توی سیستم صوت. دست کم نگیرشون. البته توی اوج قدرت به راحتی تا 60 درجه گرم میشن. AV800 من رو که دیدی!! اگر 10 دقیقه فن روش خاموش بشه میشه بخاری برقی. البته هیتسینگ من کوچیک بود. ولی به هر حال با 14 تا ماسفت بازم داغ میشد. مدار رو خوب تنظیم کن و بدون ترس ازش بار بگیر. ماسفتها رو خیلی نزدیک هم نبند. نهایتاً میسوزند فدای سرت. ولی من فکر نکنم از یه حدی دماشون بالاتر بره.
تازه شما میتونی به همون مدار 2 تا ماسفت دیگه هم اضافه کنی. لازم بود فنم بزار. من برای همون AV400 2 تا فن پاور بستم اونم با 15 ولت که از سرعت زیاد دیگه داشتند از جا کنده میشدند.
خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
اگر بخوام درایور رو رو یه برد و بخش قدرت رو روی یه برد دیگه دربیارم و کنار هم قرار بدم و با سیم های خیلی کوتاه بهم وصل کنم ایرادی داره؟
چون طول مدار 30 سانته و فیبر 30 سانتی ندارم و پرینتش رو A4 جا نمیشه ولی من رو هیت سینک 35 سانت فضا دارم و میتونم دو تا برد رو کنار هم بذارم و با اسپیسر رو هیت سینک ببندمشون.
nn عزیز...
اگه این همه حساسی تا فردا صبر کن ...
تو تایپیکی مه تازه ساختم یه مدار میزارم مخصوص خودت خیلی خفنه. یکی از دوستام هم ساخته بود.صداش که عالی بود .هم قوی و هم با کیفیت
تا فردا یا علی
در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد
nnجان مدار یه مشکل کوچولو داشت که درستش کردم .لینک پاسخ 36 رو اصلاح کردم ببین اگر صلاح میدونی اینو بساز اگر هم نه در pcbقبلی جای گیت وسورس جابجاست.
که باید درست بشه.
طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
امروز رو کامل زندگی کن...
(یه روز یعنی هیچوقت!)
دیدگاه