اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک و پیشنهاد برای ساخت اسپیکر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک و پیشنهاد برای ساخت اسپیکر

این واتهای مهران کیت چقدر واقعی است؟؟؟
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام
      با تشکر از اشک عزیز .امیدوارم با کمک شما دوستان بشه این موضوع رو به یه جایی رسوند :nice: :nice:
      نه ولی 70% رو به راحتی میده.....اها یه چیزی: وات این کیتا رو چجوری میشه برد بالا؟ :redface:
      اصلا میشه؟ اگه هست بهم بگین در ضمن ساده باشه....نمی خوام تغییرات زیادی روش اعمال کنم
      اگه هم نمیشه یه چندتا امپ توپ همون واتی که تست شده رو بم معرفی کنین...اینجا گیج شدم oo: oo:(لینک بدین دقیق)

دیدگاه

بهترین راه گرفتن چند تا عکس از مدارات شماست. من بعید میدونم مهران کیت همچین توانهایی داشته باشه. من قویترین مداری که مهران کیت دیدم نهایتاً 100 تا 150 وات اون هم با اما و اگر میداد که کیفیت خیلی جالبی هم نداشت.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

یه نکته دیگه که فراموش کردم . مشخصات کامل بلندگوها رو هم بنویسید و اینکه چطور نصبشون کردید و ورودی هر آمپلی به چی وصله. من احساس کردم شما از بلندگوهای ماشینی استفاده کردید که اگر اینطور باشه 50% اشکال همینجاست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
            بهترین راه گرفتن چند تا عکس از مدارات شماست. من بعید میدونم مهران کیت همچین توانهایی داشته باشه. من قویترین مداری که مهران کیت دیدم نهایتاً 100 تا 150 وات اون هم با اما و اگر میداد که کیفیت خیلی جالبی هم نداشت.
            ok
            تصویر امپ 200
            httpimg9.orguploads6ebf05308e27d3a8ef6814e47931b90 e.jpg
            http://img9.org/uploads/cbdcefdf5fb6...42f28d4d18.jpg
            امپ 120 هم میزارم ولی این 200 ها خیله مهمترن چون تو هر اسپیکر 3 تا هست
            کیفیت بدی نداره اما بیسش کمه :cry2: :cry2:...هومم نداره ...حالا نمیدونم 200 هست یا نه اما فروشنده گفت تا 70_80 درصد رو میده

دیدگاه

سلام

من کلّا با امپهای مهران کیت حال نمیکنم . چون شماتیکاش رو خودش طراحی کرده . اون بیس نداشتنش هم میتونه به خاطر تون کنترلت باشه. از تن کنترل های دیگه استفاده کن.
              AV Maziton 100
              Render By Artlantis Studio
              [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                یه نکته دیگه که فراموش کردم . مشخصات کامل بلندگوها رو هم بنویسید و اینکه چطور نصبشون کردید و ورودی هر آمپلی به چی وصله. من احساس کردم شما از بلندگوهای ماشینی استفاده کردید که اگر اینطور باشه 50% اشکال همینجاست.
                شکل اسپیکرها رو که کشیدم اشک جان :rolleyes:
                یه امپ 200 به جلو یعنی به 2تا میدرنج 20_30 واتی 6 اینچ و 2تا میدبیس 50 واتی 6 اینچی(قبلن یکی بوده الان 2تاست)
                میدرنجا 9 اهمی و محصول کره بوده و به صورت موازی به کراس اور پستیو وصلن...فرکانس کاریش بالای 200 هرتزه ...

میدبیس ها 2 اهمی و محصول bose امریکا بوده و به صورت سری به کراس اور وصلن...فرکانس کاریش پایین 2 کیلو هرتز

یه امپیلی 120 استریو به دوتا 9*6 بدون کراس اور وصلن
                9*6 ها بیضی .ماشینی محصول تایلند 60 واته و 4 اهمه و همه دیدن و میدونن

دوتا امپ 200 به صورت موازی به هم وصلن و خروجیشون به ساب 1200 وات جی بی ال که 350 _400 واتو واقعی میده. :eek:
                12 اینچه محصول امریکا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
                  سلام

من کلّا با امپهای مهران کیت حال نمیکنم . چون شماتیکاش رو خودش طراحی کرده . اون بیس نداشتنش هم میتونه به خاطر تون کنترلت باشه. از تن کنترل های دیگه استفاده کن.
                  سلام مازیار جان...این کارو قبلن کردم و الان ورودیه امپ ها به جروجیه پخش5050 pioneer وصله(همون فیشای پشتش )...واضح تر بگم از پری نیست چون الان حذف شده...کمی تا قسمتی بهتر شده اما......... :cry2:

دیدگاه

در ضمن مازیار جان یه لینک زدم مربوط به یه امپ 200_500
                    ممنون میشم نظرتو بدی :applause:
                    البته استاد اشک و اساتید دیگر هنو نظرشونو ندادن... :cry: واسم مهمه اخه میخوام بسازمش
                    مرسی از همتون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 2ktor mega
                      در ضمن مازیار جان یه لینک زدم مربوط به یه امپ 200_500
                      ممنون میشم نظرتو بدی :applause:
                      البته استاد اشک و اساتید دیگر هنو نظرشونو ندادن... :cry: واسم مهمه اخه میخوام بسازمش
                      مرسی از همتون
                      خواهش میکنم ولی کدوم لینک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                      AV Maziton 100

دیدگاه

ببین مگا جان اون ساب سابه خوبیه بعد شما یه امپ 200 وات رو برا اون باند فسقلیها گذاشتی خیلی زاده خوب یه چیز دیگه اینکه اون امپهای 200 رو چطوری موازی بستی اخه اینکار شرایط داره امپلیها رو که نمیشه موازی ببندی باید سری ببندی اونم با شرایط خاص شما یکی از امپلیها رو تنهایی ببند به ساب ببین صداش چطوره
                        این امپلی های مهران کیت صداشون بد نیست و قدرتشون هم مثلا 200 واتش یه 100واتی بهت میده
                        به نظرم اگه اون باندهای ماشین رو از سیستمت حذف کنی خیلی بهتره و اینکه سابت رو تو یه جعبه جدا بزاری بهتره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
                          خواهش میکنم ولی کدوم لینک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                          اخه مازیار جون تو صفحه ی اول این تایپیک لینک و زدم با یه سری اطلاعات دگه .مگه نگاه نکردین :cry: :cry: :sad: :sad:.... اینم فقط به خاطر تو
                          http://www.electronica-pt.com/circui...-200-500w.html
                          خبرشو بم بده مرسی از توجه شما دوست عزیز :job: :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                            ببین مگا جان اون ساب سابه خوبیه بعد شما یه امپ 200 وات رو برا اون باند فسقلیها گذاشتی خیلی زاده خوب یه چیز دیگه اینکه اون امپهای 200 رو چطوری موازی بستی اخه اینکار شرایط داره امپلیها رو که نمیشه موازی ببندی باید سری ببندی اونم با شرایط خاص شما یکی از امپلیها رو تنهایی ببند به ساب ببین صداش چطوره
                            این امپلی های مهران کیت صداشون بد نیست و قدرتشون هم مثلا 200 واتش یه 100واتی بهت میده
                            به نظرم اگه اون باندهای ماشین رو از سیستمت حذف کنی خیلی بهتره و اینکه سابت رو تو یه جعبه جدا بزاری بهتره
                            mostafa65 جان شما دیگه چرا؟؟؟؟ :surprised: :surprised: :surprised: سابم دو مگنته 4*2 اهم هر امپ به یه مگنت :mrgreen:
                            در ضمن چی فسقلیه؟؟؟ :eek: :eek: دادا 4تا 6 اینچ مساحتش یا sd بیشتر از یه باند 12 اینچیه....تازه من خودم به میدبیسام 150 وات دادم اخ نگفته
                            راستی اینقدر نزنین تو سر امپام میرم خودکشی میکنم ها... :bye :cry: :cry:

دیدگاه

راستی فراموش کردم بپرسم:
                              بیشتر دوستان گفتن باند ماشینی بده ولی دلیل نیاوردن....اگه بده پس چرا این همه میفروشنو تولید میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek: :eek:
                              حالا گیریم بد چی بخرم؟؟؟...تو بازار همه باندا ماله ماشینه حتی اون 6 اینچیا. مخصوصا ساب و یه سری هم ماله هیئت که بدرد من نمیخوره ... :cry:
                              اگه چیزی هست به ما هم بگین :read: :read:
                              راستی باندای 9*6 ایرادش چیه؟؟ oo: oo:

در ضمن مصطفی جان باکس ووفر جداست نقشش تو صفحه اول همین تایپیکه .لطفا ببینید

فقط یه چیزی فضای جعبه هام چطوره؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 2ktor mega
                                اخه مازیار جون تو صفحه ی اول این تایپیک لینک و زدم با یه سری اطلاعات دگه .مگه نگاه نکردین :cry: :cry: :sad: :sad:.... اینم فقط به خاطر تو
                                http://www.electronica-pt.com/circui...-200-500w.html
                                خبرشو بم بده مرسی از توجه شما دوست عزیز :job: :job:
                                نمیدونم والّا ولی من از آرایش ترانزیستورای خروجیش خوشم نیومد [-(
                                AV Maziton 100

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X