اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه]فیلتر اکتیو برای ساب ووفر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فیلتر اکتیو برای ساب ووفر

نوشته اصلی توسط jooly
    سلام دوست عزیز
    این pcb رو با چه نرم افزاری طراحی کردن؟
    فکتن با همین نرم افزاری که واسه باز کردنش گزاشتن
    چه خوش سلیقه است گلچین روزگار...
    خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
      اقا این مدار بالاییه ظاهرا سابسونیکه !
      ساب سونیک نیستش
      یک قسمت تعبیه شده برای انجام عمل ساب سونیک
      در واقع یک فیلتر میان گذر هستش که نه میزاره فرکانس های زیر 20 اجرا بشن نه میزاره فرکانسهای بالا وارد مدار تقویت بشن
      زکات علم نشر آن است
      بیشتر با من اشنا بشین :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
      ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
        از اون هم بهتر...
        ببخشید سعید جان
        من این مدار رو روی برید برد پیاده کردم ( البته قسمت میکسش رو درست نکردم ) صدای خواننده میومد
        میخواستم بدونم شما این مشکل رو ندارید ؟؟
        :job:
        بازم خدا رو شکر ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
          ساب سونیک نیستش
          یک قسمت تعبیه شده برای انجام عمل ساب سونیک
          در واقع یک فیلتر میان گذر هستش که نه میزاره فرکانس های زیر 20 اجرا بشن نه میزاره فرکانسهای بالا وارد مدار تقویت بشن
          مگه سابسونیک همون میان گذر برا ساب نیست؟
          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
          مخترع برتر شمال غرب سال 96
          مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

مگه سابسونیک همون میان گذر برا ساب نیست؟
            نه
            سابسونیک یک نوع فیلتر بالاگذر هستش که نمیزاره فرکانسهای خیلی پایین که قابلیت شنیده شدن ندارن اجرا بشه
            این فرکانسها (زیر 34 هرتز معمولا ) انچنان قابلیت شنیده شدن ندارن ولی مصرف برق تصاعدی دارن نسبت به فرکانسهای بالاتر. برای همین میان این فرکانس هارو کات میکنن تا فشار از روی امپ و تغذیه و ساب برداشته بشه
            زکات علم نشر آن است
            بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa sh
              ببخشید سعید جان
              من این مدار رو روی برید برد پیاده کردم ( البته قسمت میکسش رو درست نکردم ) صدای خواننده میومد
              میخواستم بدونم شما این مشکل رو ندارید ؟؟
              :job:
              شما باید حتما قسمت mix رو کامل ببندید وگرنه اختلاف فاز بین r و l صدارو خراب میکنه ولی اگر وارد قسمت تنضیمات صدای کامپیوتر خود شوید و در قسمت balance صدارو به یک کانال انتقال بدید ( صدای R روی ولوم بالا و صدای L روی ولوم صفر ) حتما نتیجه خوبی میگیرید خازن های ظرفیت بالا رو گذاشتین؟

دیدگاه

نه
                سابسونیک یک نوع فیلتر بالاگذر هستش که نمیزاره فرکانسهای خیلی پایین که قابلیت شنیده شدن ندارن اجرا بشه
                این فرکانسها (زیر 34 هرتز معمولا ) انچنان قابلیت شنیده شدن ندارن ولی مصرف برق تصاعدی دارن نسبت به فرکانسهای بالاتر. برای همین میان این فرکانس هارو کات میکنن تا فشار از روی امپ و تغذیه و ساب برداشته بشه
                به نظر من که کات کردن این فرکانسا اشتباهه و هیچ وقتم خودم کات نخواهم کرد چون آهنگ ساز خودش ساخته اونارو نویز که نیستن بیایم حذف کنیم! وقتی اهنگ ساز تو اهنگش از زیر 40 هرتز استفاده کرده خوب حتما میخواد که ما بشنویم البته بهتره بگیم حس کنیم نه بشنویم و به نظرم نباید این فرکانسا کات شن! مثل اهنگ bass i love u که بیشتر لذت اهنگ به همون فرکانسای 10 هرتزشه
                عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                مخترع برتر شمال غرب سال 96
                مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

به نظر من که کات کردن این فرکانسا اشتباهه و هیچ وقتم خودم کات نخواهم کرد چون آهنگ ساز خودش ساخته اونارو نویز که نیستن بیایم حذف کنیم! وقتی اهنگ ساز تو اهنگش از زیر 40 هرتز استفاده کرده خوب حتما میخواد که ما بشنویم البته بهتره بگیم حس کنیم نه بشنویم و به نظرم نباید این فرکانسا کات شن! مثل اهنگ bass i love u که بیشتر لذت اهنگ به همون فرکانسای 10 هرتزشه
                  منم یه زمانی از فیلتر ساب سونیک خوشم میومد و اگه میخواستم امپ بخرم یکی از اپشنای مد نظرم همین ساب سونیک بود ولی وقتی لذت فرکانسهای پایین و ویبره رو چشیدم نظرم عوض شد.

از نظر من یه استفاده دیگه هم که این ساب سونیک داره برای رکورد زدنه مثلا طرف باکس رو برای رکورد روی 60 هرتز تیون میکنه ولی وقتی این قدر تیون بالاس xmax ساب تو فرکانسهای پایین زیاد میشه و ممکن هنگام تست فرکانسهای پایین مثلا بین 30 تا 37 ,8 پخش بشن که سابxmax زیادی میکنه و ممکن به ساب اسیب برسه برای همین میان از ساب سونیک استفاده میکنن.

و به نظر من استفاده از ساب سونیک برای موزیک گوش دادن معنی نمیده چون ما بخشی از بازده ی فرکانسی رو از دست میدیم.
                  DD Audio & SP Audio

دیدگاه

سلام
                    باحرفت موافقم بدجور اهنگ گوش دادن خیلی کیفداره مخصوصا شنیدن این فرکلانس های پایین ادم احساس میکنه صدا از روی زمین بلند میشه خیلی نرم و باکیفیت اگه حذف بشن دیگه به درد نمی خوره
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
                      شما باید حتما قسمت mix رو کامل ببندید وگرنه اختلاف فاز بین r و l صدارو خراب میکنه ولی اگر وارد قسمت تنضیمات صدای کامپیوتر خود شوید و در قسمت balance صدارو به یک کانال انتقال بدید ( صدای R روی ولوم بالا و صدای L روی ولوم صفر ) حتما نتیجه خوبی میگیرید خازن های ظرفیت بالا رو گذاشتین؟
                      من یه ورودی رو فقط وصل کردم
                      خازن های ظرفیت بالا رو هم گذاشتم
                      بازم خدا رو شکر ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir h.
                        منم یه زمانی از فیلتر ساب سونیک خوشم میومد و اگه میخواستم امپ بخرم یکی از اپشنای مد نظرم همین ساب سونیک بود ولی وقتی لذت فرکانسهای پایین و ویبره رو چشیدم نظرم عوض شد.

از نظر من یه استفاده دیگه هم که این ساب سونیک داره برای رکورد زدنه مثلا طرف باکس رو برای رکورد روی 60 هرتز تیون میکنه ولی وقتی این قدر تیون بالاس xmax ساب تو فرکانسهای پایین زیاد میشه و ممکن هنگام تست فرکانسهای پایین مثلا بین 30 تا 37 ,8 پخش بشن که سابxmax زیادی میکنه و ممکن به ساب اسیب برسه برای همین میان از ساب سونیک استفاده میکنن.

و به نظر من استفاده از ساب سونیک برای موزیک گوش دادن معنی نمیده چون ما بخشی از بازده ی فرکانسی رو از دست میدیم.
                        بیشتر این فیلتر برای اس پی ال بازها مناسبه چون واسه اونا فقط حجم صداس که مهمه و بیشینه حجم صدای ساب تو فرکاسهای 70 تا 125 به دست میاد و این فرکانسهای پایین چیزی جز ایجاد مزاحمت نیستن . دیدم جاهایی که صرفا انرژی الکتریکی دینام رو به انرژی مکانیکی تبدیل میکردن برای اس پی ال بیشتر. نمونش یکی از دوستام که تو ماشینش دقیقا 8 عدد ساب اونم هر کدوم از یک برند و توان داره و با یک جفت 6975 سری اول و یک جفت s20 ست کرده. تو ماشینش میشنی صدا یکم میدی دوتا صدا بیشتر نمیشنوی. یا تیس تیس یا بوم بوم . مطلقا صدای دیگه ای شنیده نمیشه :NO:
                        میشه ساب سونیک این فیلر رو هم حذفش کرد اگه خود فیلتر خوب عمل کنه
                        زکات علم نشر آن است
                        بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

بیشتر این فیلتر برای اس پی ال بازها مناسبه چون واسه اونا فقط حجم صداس که مهمه و بیشینه حجم صدای ساب تو فرکاسهای 70 تا 125 به دست میاد و این فرکانسهای پایین چیزی جز ایجاد مزاحمت نیستن . دیدم جاهایی که صرفا انرژی الکتریکی دینام رو به انرژی مکانیکی تبدیل میکردن برای اس پی ال بیشتر. نمونش یکی از دوستام که تو ماشینش دقیقا 8 عدد ساب اونم هر کدوم از یک برند و توان داره و با یک جفت 6975 سری اول و یک جفت s20 ست کرده. تو ماشینش میشنی صدا یکم میدی دوتا صدا بیشتر نمیشنوی. یا تیس تیس یا بوم بوم . مطلقا صدای دیگه ای شنیده نمیشه :NO:
                          میشه ساب سونیک این فیلر رو هم حذفش کرد اگه خود فیلتر خوب عمل کنه
                          حالای جای این بحث اینجا نیست.

ولی من به شخصه spl رو تو فرکانس پایین دوست دارم الیته رسیدن به spl تو فرکانسهای پایین سخت تر از فرکانسهای بالاست ولی spl تو فرکانس بالا سر دردو گوش درد و .....داره به همین دلایل بهش علاقه ندارم. ولی در عوض spl تو فرکانس پایین قدرتشو با موج انداختن روی سقف ماشینو شیشه جلو و صدای نویز بدنه ماشین مثل در صندوق خودشو نشون میده.

از طرفی الان ساب ووفرهای گردن کلفتی هست مثل ساب های sundown یا sp audio یا re audio و ... اومدن که xmax بالا دارند(البته پارامتر های دیگه ساب و باکس و برق و... هم دخیل هستند) و فرکانسهای پایین خوراکشون هست.

این ویدیو ها رو ببینین.

http://s3.picofile.com/file/8213835592/sundown_z18_v3_dd_m3a.mp4.html

http://www.aparat.com/v/Duq2L

DD Audio & SP Audio

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
                            سلام و احترام صدای بم بهتره که R , L با هم میکس شه صدای مونو بدرد ساب ووفر نمیخوره باید R . L با هم میکس شن تا کیفیت خوبی داشته باشه درضمن هرچی شما خازن ظرفیت بالاتر بزارید صدا بم تر میشه و هر چی طبقات OP-AMP بیشتر باشه صدا بازم بم تر میشه.

یک نمونه فیلتر ساب ووفر اکتیو 100 درصد عملی و قطعات موجود در بازار.این مدار دیستورشن خیلی پایینی داره ارزش ساخت داره.

فایل PCB : http://www.uplooder.net/files/c26ca49cbfce3572f0db8c9162a70a39/bass-filtre-pcb.lay.html

برنامه اجرای فایل PCB : http://www.abacom-online.de/updates/Sprint-Layout60_Viewer.exe
                            سلام و تشکر فراوان من برای اولین بار بود که فیلتر ساختم و با راهنمایی های استادانه سام به این مدار رسیدم و ساختم عملکردش راضی کنندست دو ستان میگن صدای خواننده میاد ولی قابل تنظیمه چیز خوبی بود در کل ممنونم اینم عکس البته کیفیت نداره بعدا اپ میکنم
                            از سعید هم ممنونم بابت فایل مفید در ضمن اصلا نویز ندار فقط یه سوال تغذیه استاندارد چقدره من 12 دادم
                            دل سرد نشو

دیدگاه

سلام
                              نظرتون راجب این فیلترچیه؟
                              مال شرکت apexهستش توخروجیش یکی زده low pass یکی زده high pass. اونیکی که زده FRاون چیه؟
                              سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

سلام لطفا شماتیک مدار رو هم بزارید مرسی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X