اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

این مدار 100 وات میده یا نه ؟ با ماسفت IRFP250N (لینک اصلاح شد)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : این مدار 100 وات میده یا نه ؟ با ماسفت IRFP250N (لینک اصلاح شد)

اگر اشتباه نکنم به دلیل اینه که ترانزیستورای قدرت رو از یه کانال گرفته .
    اما بازم بر میگرده به طراح مدار...
    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
    امروز رو کامل زندگی کن...
    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
      میگم این امپلی مولتی ترن تنظیم افست و ولتاژ dc نداره چرا؟
      راستش من که نمیدونم وجود یا عدم اینا چه تاثیری روی مدار داره :smile: اما اگه بدون اینا مدار بالا نمیاد دوستان بگن تا من بی خودی وقت برای ساختن مدارش نکنم

دیدگاه

نه عزیزم مشکلی نداره اما کیفیت مدار فیکس شده هست.
        اگر میتونی 9240رو پیدا کنی مدار تست شده در 100وات هم مونو و هم استریو تو انجمن هست.
        طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
        امروز رو کامل زندگی کن...
        (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Daii-Stk
          راستش من که نمیدونم وجود یا عدم اینا چه تاثیری روی مدار داره :smile: اما اگه بدون اینا مدار بالا نمیاد دوستان بگن تا من بی خودی وقت برای ساختن مدارش نکنم
          مشکلی نداره ولی اگه باشه میشه تنظیمش کرد ولی حتما خودش تنظیم شده هست

دیدگاه

به نظر من اگه امپی بسازی که از دونوع ماسفت یا ترانزیستور + - ساخته شده بهتره.

اینو اگه الانم بسازی تو اینده نمیتونی زیاد بالا ببریش ولی اگه یه 100 وات با تغذیه دوبل بسازی میتونی قدرتشو بیشتر کنیو حالشو ببری.
            (من خودم یکی مثل این ساختم ولی الان پشیمونم که چرا اینکارو کردم)

راستی منم منتظر پاور هستم.
            فقط کاملا توضیح بده چه بلایی سرش میاری تا بشه سر پاورای مختلف با ایسی های مختلف انجام داد این کار رو. :job:
            مرسی.
            کلاسش هم اگه اشتباه نکنم باید ab باشه.
            زکات علم نشر آن است
            بیشتر با من اشنا بشین :
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
            ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

فعلا مدار آماده نشده اما نحوه ی گرفتن دوبل 50 از پاور رو براتون با شکل به نمایش میذارم

در تصویر زیر دقت کنید با همون یک ترانس هم میشد دوبل 50 گرفت اما من ترجیح دادم از دوتا ترانس استفاده کنم چون فکر میکنم اینطوری تلفات گرما کمتر خواهد بود.
              سیم استفاده شده 0.75 میلی متر است.
              سلف هم از همین سیم استفاده شده
              لامپ 24 ولت هم نوربالاش بیش از 4 آمپر میکشه! (200 وات!) چون 24 ولته ما داریم با 50 دی سی روشنش میکنیم (احتمالا بعد از چند دقیقه لامپ میسوزه)

دیدگاه

اینم روشن کردن لامپ هالوژن با 50 ولت در قالب ویدئو

Movie.wmv - 2.2 Mb

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Daii-Stk
                  اینم روشن کردن لامپ هالوژن با 50 ولت در قالب ویدئو

Movie.wmv - 2.2 Mb
                  ببخشید این ترانس بیرون چه نقشی داره؟
                  پاور رو هم دستکاری کردی؟
                  از کدوم ورودیش داری 50V میسازی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                    ببخشید این ترانس بیرون چه نقشی داره؟
                    پاور رو هم دستکاری کردی؟
                    از کدوم ورودیش داری 50V میسازی؟
                    پاور دستکاری خاصی لازم نداره فقط یک مقارمت 10 اهم 5 وات گذاشتم برای +5 ولت (فیدبک)
                    نقش اصلی برعهده همون ترانسه چون میخوایم ولتاژ رو افزایش بدیم فقط مواظب باشید چون هرچقدر تعداد دورهای اولیه کمتر بشه ولتاژ خروجی بیشتر میشه و خطر برق گرفتگی شدید وجود داره. البته فرکانس بالاست احتمالا تا 100 ولت هم خطری نداشته باشه.
                    ترانس از همون ترانسهای روی برد پاور کامپیوتره که میتونه تا 400 وات بده (ماکزیمم).
                    از ورودی 12 ولت که دوتا هست من یکیشو به با ترانس به 50 تبدیل کردم یکی دیگه هم با ترانس دیگه 50 خواهد شد درمجموع دوبل 12 با حداکثر توان پاورم (400 وات) بهم میده. البته تلفات هم داریم اما تلفات فریت خودتون هم میدونید چندان محسوس نیست.
                    در انتها بردی طراحی کردم که برای خروجی دوتا خازن 50 ولت 10000 میکروفاراد گذاشتم شده مثل دستگاه جوش.
                    اون سلف بزرگ هم که میبینید برای این گذاشتم سر اه که حتی موقع اتصال دو سر سیم خروجی پاور شات دان نشه چون دیگه اتصال کوتاه نیست

دیدگاه

یه چیز دیگه یادم رفت بگم که خیلی مهمه. در آخر باید خروجی ترانس یکسو بشه، دیودهایی که استفاده میکنید باید دیودهای قوی باشه مثلا اگه 1n4005 استفاده کنید دوسوت دود میشه میسوزه.ازدیودهایی که قابلیت نصب روی هیت سینگ دارند استفاده کنید خیلی عالی میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Daii-Stk
                        پاور دستکاری خاصی لازم نداره فقط یک مقارمت 10 اهم 5 وات گذاشتم برای +5 ولت (فیدبک)
                        نقش اصلی برعهده همون ترانسه چون میخوایم ولتاژ رو افزایش بدیم فقط مواظب باشید چون هرچقدر تعداد دورهای اولیه کمتر بشه ولتاژ خروجی بیشتر میشه و خطر برق گرفتگی شدید وجود داره. البته فرکانس بالاست احتمالا تا 100 ولت هم خطری نداشته باشه.
                        ترانس از همون ترانسهای روی برد پاور کامپیوتره که میتونه تا 400 وات بده (ماکزیمم).
                        از ورودی 12 ولت که دوتا هست من یکیشو به با ترانس به 50 تبدیل کردم یکی دیگه هم با ترانس دیگه 50 خواهد شد درمجموع دوبل 12 با حداکثر توان پاورم (400 وات) بهم میده. البته تلفات هم داریم اما تلفات فریت خودتون هم میدونید چندان محسوس نیست.
                        در انتها بردی طراحی کردم که برای خروجی دوتا خازن 50 ولت 10000 میکروفاراد گذاشتم شده مثل دستگاه جوش.
                        اون سلف بزرگ هم که میبینید برای این گذاشتم سر اه که حتی موقع اتصال دو سر سیم خروجی پاور شات دان نشه چون دیگه اتصال کوتاه نیست
                        ببینم الان اگر ولت متر رو بزنی به +12 و GND پاور چند نشون میده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                          ببینم الان اگر ولت متر رو بزنی به +12 و GND پاور چند نشون میده؟
                          12.2 اما ما اونطرف(بعد از ترانس) اگه 200 وات بگیریم این ولتاژ افت میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Daii-Stk
                            12.2 اما ما اونطرف(بعد از ترانس) اگه 200 وات بگیریم این ولتاژ افت میکنه
                            چطوری تونستی ولتاژ DC رو با ترانس افزایش بدی؟ :eek:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                              چطوری تونستی ولتاژ DC رو با ترانس افزایش بدی؟ :eek:
                              یکبار دیگه اون عکسی رو که گذاشتم با دقت نگاه کنید. قسمت ورودی ترانس بیرونی کابلی که بهش وصله سفید و سیاه نوشتم خروجی 12 ترانس روی برد یعنی AC(قبلا توی قسمت منابع تغذیه همراه باشکل گفتم)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Daii-Stk
                                یکبار دیگه اون عکسی رو که گذاشتم با دقت نگاه کنید. قسمت ورودی ترانس بیرونی کابلی که بهش وصله سفید و سیاه نوشتم خروجی 12 ترانس روی برد یعنی AC(قبلا توی قسمت منابع تغذیه همراه باشکل گفتم)
                                Daii-Stk جان
                                یا گیرایی من خیلی پایینه یا شما خوب توضیح ندادی
                                اگه وقت داشتی تو تاپیک منابع تغذیه از اول با شکل نشون بده چه کار کردی اخه وقتی شما یک عکس کلی گذاشتی من از کجا بدونم تو پاور چه چیزهایی رو تغییر دادی و ....
                                با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X