اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب بلندگوی مناسب برای آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : انتخاب بلندگوی مناسب برای آمپلی فایر

نوشته اصلی توسط nn20
    اگه میخواین مدار ساده و خوب داشته باشین ، میتونین از STK ( مدلش بسته به نظر دوستان) و یه مدار تون کنترل استفاده کنید.
    این هم آی سی STK 4192II

داداش این 4192 حداقل 50 وات به 8 اهم میده و اگه ولوم رو همینطور بالا ببریم تا 68 وات هم میده. در نتیجه اون بلندگوهای 6 اهم 40 وات خیلی راحت میسوزه-
    حالا برای بلندگوهای 40 وات (اگه واقعا 40 وات باشه که بعید میدونم روی بلندگو راستشو نوشته باشه :biggrin پیشنهاد من 4152

دیدگاه

پاسخ : انتخاب بلندگوی مناسب برای آمپلی فایر

با سلام ببخشید پریدم وسط :redface:

حرف از گیتار بیس اومد .... من با همین سیستم خودم ( بچه ها میدونن) آمپلی مازیتون و ساب کنوود 3010 برای ساب و واسه استریو هم از stk استفاده کردم ... یه میکسرم ساختم که عکساش هست ..... خلاصه من ارگ خودمو زد به میکسر یکی دیگه هم گیتار بیس و یکی هم خواننده :mrgreen: ببین داشت میترکوند خونه رو .. مخصوصا صدای گیتار بیس ... برای تجربه اول اگه دوست داشتی امپلی مازیتونو بساز ببین چیه ..
      AV Maziton 100
      Render By Artlantis Studio
      [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
        دیشب کلی چیز نوشتم یهو سایت ECA از کار افتاد و همش پرید . ( همیشه تو clipboard ذخیره میکردم ولی دیشب نه.)

خلاصه میگم

گیتار بیس باس های طولانیو بسیار پر قدرتی داره که نیازمند یه آمپلی فایر پر قدرت ( با ولتاژ کاری بالا 100-160 ولت) هست و بلندگوهای ویژه ای لازم داره که محدوده ی فرکانس پایین و ویژه دارن .

سیستم های حرفه ای تقویت گیتار از درایور های لامپی استفاده میکننن .که ساختش ممکنه میلیونی بشه!

من هزینه ی ساخت آمپ مناسب و خرید بلندگوی مناسب رو در حدود 500 تا 700 تومن براورد میکنم که اصلآ توصیه نمیکنم .

این هم در راسنای تآیید عرائض بنده

به نقل از ویکی پیدیا:
        While an electric guitarist would be able to play at a small club with a 50-watt amplifier, a bass player performing in the same venue would probably need an amplifier with 200 or more watts.
        که میگه اگه یه نوازنده گیتار الکتریک بتونه با یه آمپ 50 واتی تو یه کلاب بنوازه ، یه نوازنده گیتار بیس تو همون کلاب به آمپلی فایر با توان 200 وات یا بالاتر نیاز داره!
        سلام
        از دقت نظرت و پیگیریت واقعا" ممنونم
        من برای تمرین با گروهمون یا اجراهامون هیچ مشکلی ندارم چون خروجی همه سازهامون رو به یه میکسر وصل میکنیم وبعد به یه آمپ که فکر میکنم 400 واته
        برای تمرین توی خونه هم من بیسم رو به پخش خونه یا به کامپیوترم وصل میکنم ومشکلی هم از بابت صدا ندارم اما چون پخش خونه و کامپیوتر جاش ثابته به این فکر افتادم که یه آمپ درست کنم که سیار باشه و چون تجربه آمپ رو ندارم آی سی خوبی انتخاب نکردم حالا با این تفاسیر به نظر شما من چه مداری ببندم که برای تمرین توی خونه مناسب باشه - بیس خوب وشفافی بهم بده و هزینه زیادی نداشته باشه
        البته این رو هم بگم که بواسطه رشته ام که الکتوتکنیک هست با نرم افزار پروتئوس تقریبا" آشنا هستم و با اسید کاری فیبر مشکلی ندارم وچندتایی مدار مونتاژ کردم ولی در حد دانشجویی
        ممنون میشم کمکم کنی تا تجربه ای با آمپ هم پیدا کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HAHADI

سلام
          از دقت نظرت و پیگیریت واقعا" ممنونم
          من برای تمرین با گروهمون یا اجراهامون هیچ مشکلی ندارم چون خروجی همه سازهامون رو به یه میکسر وصل میکنیم وبعد به یه آمپ که فکر میکنم 400 واته
          برای تمرین توی خونه هم من بیسم رو به پخش خونه یا به کامپیوترم وصل میکنم ومشکلی هم از بابت صدا ندارم اما چون پخش خونه و کامپیوتر جاش ثابته به این فکر افتادم که یه آمپ درست کنم که سیار باشه و چون تجربه آمپ رو ندارم آی سی خوبی انتخاب نکردم حالا با این تفاسیر به نظر شما من چه مداری ببندم که برای تمرین توی خونه مناسب باشه - بیس خوب وشفافی بهم بده و هزینه زیادی نداشته باشه
          البته این رو هم بگم که بواسطه رشته ام که الکتوتکنیک هست با نرم افزار پروتئوس تقریبا" آشنا هستم و با اسید کاری فیبر مشکلی ندارم وچندتایی مدار مونتاژ کردم ولی در حد دانشجویی
          ممنون میشم کمکم کنی تا تجربه ای با آمپ هم پیدا کنم
          سلام

برای تجربه های اول که هم ساده و هم کم هزینه باشه ، من مازیتون رو پیشنهاد میکنم . هر سوالی هم که راجع بهش داشته باشی ، مازیار جان و من و خیلی های دیگه ساختیمش...

اینم لینک پر و پیمون این مدار:
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=51754.0

دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

امیدوارم این مدار (مازیتون) نیازتون رو رفع کنه.

این هم برای افزایش اطلاعات عمومی عرض میکنم :

در مورد یکی از بلندگوهای حرفه ای و پر طرفدار گیتار با قیمت نه خیلی زیاد ، که ساخت شرکت Electro-Voice و با قیمت 230 دلار هستش .

EVM12L CLASSIC
            مشخصات فنی:
            Classic sound with road-ready reliability
            Favorite of guitarists in all styles
            High-performance heavy-duty design
            200W Power handling
            Frequency response: 80Hz – 7kHz (-10 dB)
            Heavy-duty cast frame for reduced low-frequency flex
            :eek: Large (7.3 kg) magnet assembly
            Manufactured in the USA

اینم عکسش

دیدگاه

سلام
              من چند مدتی اینترنتم قطع بود اینکه نتونستم از نظرات شما دوستان استفاده کنم توی این مدت من یه کیت مونتاژ شده پیدا کردم که ای سی اون stk هست اما شمارش رو با چیز تیزی تراشیدنند که نشه خوند وشمارش رو نمی دونم اما مشخصاتش اون طور که روی برگه اش نوشته دو تا خروجی 200 واته که منبع تغذیه 24 0 24 ومدار کنترل بیس وتریبل رو هم داره نمی دو نم که در مورد واتش راست میگه یانه
              همونطور که عرض کردم یه مدار پری میکروفون میخوام که گیتار بیسم رو توسط اون به این آمپلی وصل کنم قبلا گیتار رو به پخش خونه وصل میکردم و مشکلی هم نداشتم
              ممنون میشم کمکم کنید

دیدگاه

داداش اگر عکسشو بگداری میشه حدس زد معمولا 200 واتا رو از 4192 استفاده میکنن.
                طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                امروز رو کامل زندگی کن...
                (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HAHADI
                  سلام
                  من چند مدتی اینترنتم قطع بود اینکه نتونستم از نظرات شما دوستان استفاده کنم توی این مدت من یه کیت مونتاژ شده پیدا کردم که ای سی اون stk هست اما شمارش رو با چیز تیزی تراشیدنند که نشه خوند وشمارش رو نمی دونم اما مشخصاتش اون طور که روی برگه اش نوشته دو تا خروجی 200 واته که منبع تغذیه 24 0 24 ومدار کنترل بیس وتریبل رو هم داره نمی دو نم که در مورد واتش راست میگه یانه
                  همونطور که عرض کردم یه مدار پری میکروفون میخوام که گیتار بیسم رو توسط اون به این آمپلی وصل کنم قبلا گیتار رو به پخش خونه وصل میکردم و مشکلی هم نداشتم
                  ممنون میشم کمکم کنید
                  این آی سی نسخه جدید 4192 اصل چینی! هستش که قدرتش تقریبا با 4192 ژاپنی برابره اما هرگز به 4192 نمیرسه و نهایت هر کانال حدود 100 وات به بلندگو یا ساب 4 اهمی میده (طول عمرشم 10درصد 4192 اصلیه)
                  دلیل تراشیدن اسم آی سی هم اینه که آی سی صد در صد تقلبیه قیمتش هم یک چهارم قیمت اصلیشه در نتیجه خریدار میتونه بره تعزیرات شکایت کنه
                  قابل توجه دوستان عزیز همشهریان بجنوردی - فروشگاه الکترونیک نوترون(واقع در چهارراه ب***** خراسان شمالی) این کیت تقلبی رو به قیمت 17 تومن!!!!!!!!!!!!!!! میفروشه در حالی که قیمتش 2 تومن هم نمیشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Daii-Stk
                    این آی سی نسخه جدید 4192 اصل چینی! هستش که قدرتش تقریبا با 4192 ژاپنی برابره اما هرگز به 4192 نمیرسه و نهایت هر کانال حدود 100 وات به بلندگو یا ساب 4 اهمی میده (طول عمرشم 10درصد 4192 اصلیه)
                    دلیل تراشیدن اسم آی سی هم اینه که آی سی صد در صد تقلبیه قیمتش هم یک چهارم قیمت اصلیشه در نتیجه خریدار میتونه بره تعزیرات شکایت کنه
                    قابل توجه دوستان عزیز همشهریان بجنوردی - فروشگاه الکترونیک نوترون(واقع در چهارراه ب***** خراسان شمالی) این کیت تقلبی رو به قیمت 17 تومن!!!!!!!!!!!!!!! میفروشه در حالی که قیمتش 2 تومن هم نمیشه.
                    خدا پدرت رو بیامرزه میگی 17تومن فروشنده میگه 35 تومن اسم شرکتش هم سام استاره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                      داداش اگر عکسشو بگداری میشه حدس زد معمولا 200 واتا رو از 4192 استفاده میکنن.
                      از خیر کیت های آماده گذشتم شماتیک آمپلی رو دارم درستش میکنم میشه نقشه یه مدار پری میکروفن رو برام بزاری برای گیتار بیسم میخوام الان از ورودی میکروفن پخش خونه استفاده میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HAHADI
                        خدا پدرت رو بیامرزه میگی 17تومن فروشنده میگه 35 تومن اسم شرکتش هم سام استاره
                        بله اسم شرکتش هم سام استاره کار بچه های مشهده- قیمت آی سی اصلیش 3500 تومنه (اصل ژاپنی منظورمه)

دیدگاه

من کیت کاملشو اصل گرفتم 5500 البته قبل از دلار...
                          طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                          امروز رو کامل زندگی کن...
                          (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

سلام به همه دوستان.من هیچی از امپلی نمیدنم.
                            منم یه کیت stk چینی اصل خریدم 2 سال پیش.
                            شمارش رو با چیز تیزی تراشیدن.
                            دو تا خروجی 200 واته که منبع تغذیه دوبل 24
                            مدار کنترل بیس وتریبل رو هم داره
                            واتشو نمیدونم واقعی یا نه؟
                            بگذریم
                            من یک ساب 600 وات ارزون خریدم 30 هزار.فکر نمیکنم 60 وات هم باشه.باکسم براش ساختم.
                            صداش خوبه.این امپلی واسه اتاق من کافیه.
                            بگذریم
                            من یک دونه ساب دارم.امپلی استریو به کارم نمیاد.اون یکی خروجیش داره خاک میخوره.
                            میخواستم بدونم میشه خروجی استریو این امپلی رو منو کرد که قدرتش بیشتر بشه؟
                            عکس

ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

سلام

اول از همه به شما پیشنهاد میکنم که تون کنترل روی مدار رو حذف کنید و صدا رو مستقیم از فیلتر ساب به آمپ بدین . چون تون کنترلی که روی این کیت نصب کردن اصلآ مناسب نیست .
                              در مورد استفاده از هر دو کانال هم روش کار به اینصورت هست که یکی از ورودیهای صدا رو به وسیله یه اپ امپ 180 درجه اختلاف فاز براش ایجاد میکنن و صدا رو به آمپ میدن . بعد خروجی آمپ میشه یک کانال که سر + و - بلندگو باید فقط به اون سوکت ها قرمز رنگ (داخل عکس آمپ شما) وصل بشه و بلندگو به GND نیاز نداره .
                              قدرت هم تقریبآ به مقدار ی کمتر 2 براربر افزایش پیدا میکنه البته اگر تغذیه کفایت کنه.
                              تو انجمن هم این مدار پیدا میشه اما میتونید سرچ هم بکنید.

http://sound.westhost.com/project14.htm

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                                سلام

اول از همه به شما پیشنهاد میکنم که تون کنترل روی مدار رو حذف کنید و صدا رو مستقیم از فیلتر ساب به آمپ بدین . چون تون کنترلی که روی این کیت نصب کردن اصلآ مناسب نیست .
                                در مورد استفاده از هر دو کانال هم روش کار به اینصورت هست که یکی از ورودیهای صدا رو به وسیله یه اپ امپ 180 درجه اختلاف فاز براش ایجاد میکنن و صدا رو به آمپ میدن . بعد خروجی آمپ میشه یک کانال که سر + و - بلندگو باید فقط به اون سوکت ها قرمز رنگ (داخل عکس آمپ شما) وصل بشه و بلندگو به GND نیاز نداره .
                                قدرت هم تقریبآ به مقدار ی کمتر 2 براربر افزایش پیدا میکنه البته اگر تغذیه کفایت کنه.
                                تو انجمن هم این مدار پیدا میشه اما میتونید سرچ هم بکنید.

http://sound.westhost.com/project14.htm
                                درود بر شما دوست عزیز
                                این مدار ایجاد اختلاف فاز 180 درجه برای بریج کردن امپ های تک تغذیه میباشد نه امپ های دوبل که امپ اقای مجید ملوندی داره
                                این هم تایپ که بچه ها زدن
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=64256.0
                                باز هم ببخشید شاید من اشتباه میکنم oo: oo:
                                موفق و پیروز باشید
                                Fail Never
                                گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                                دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X