اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار ساب ساده با اختلاف فاز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار ساب ساده با اختلاف فاز

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
    :applause: :applause: :applause:
    ایول داری اقا مهدی :biggrin:
    چجوری بود ؟ نویز یا ... نداشتی ؟
    فیلتر کردن بقیه صداها خوب بود یا صدای خواننده و اهنگ های تریبل هم پخش میشد ؟
    سابت چقدر بازی داره ؟ یعنی چقدر عقب و جلو میشه

اگر به نکته ی خاصی برخورد کردی لطفا بگو
    والا چون یه مدت اصلا وقت ساخت مدارو تست و اینا ندارم اینو وقتی ساختم یه 2 دقیقه بیشتر تستش نکردم ضاهرا که همه چی خوب بود با ساب سینما خانگی تستش کردم...
    یادمم نمیاد صدای خواننده میومد یا نه :icon_razz:
    بعدا باید دوباره مفصل تستش کنم :agree:

دیدگاه

سلام استاد های ولتاژ لطفا اگه میشه کل قطعات مورد نیاز اون فایل SUB DRIVER رو بنویسید یعنی R9=? D1=? تا برم بگیرم ، این مدار همون مدار ساده اختلاف 180 فاز شماست؟

من یک آمپلی TDA1554 دارم برای این مدار خوبه یا نه؟

برای کسب علم هیچ وقت دیر نیست،همیشه تلاش کن مطمئن باش پیروزی از آن توست

دیدگاه

با 1554 میخوای ساب راه بندازی؟؟؟
        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
          با 1554 میخوای ساب راه بندازی؟؟؟
          داداش ساب نیست بلندگو میدریچ هست تو تاپیک عکسش هست http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=65051.15

دیدگاه

همرو میخوای به چهارتا کانال وصل کنی و به عنوان ساب استفاده کنی یا کار دیگه ای مد نظرته ؟
            در ضمن به نظرم این ای سی بدرد ساب نمیخوره / قبلا چند مدل TDA روی این امتحان کردم ولی مدل های سانیو (LA xxxx) که وات پایین تر از TDA بودن خیلی بهتر جواب میدادن

و اینکه صبر کن ببین نظر آقای اشک در موردش چیه /

دیدگاه

شک نکن 1554 جوابت رو نمیده. اگر نمیخوای از مدارات گسسته استفاده کنی به نظر من برو سراغ stk مخصوصاً اگر بلندگوت 8 اهم باشه.
              خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مدار ساب ساده با اختلاف فاز

همرو میخوای به چهارتا کانال وصل کنی و به عنوان ساب استفاده کنی یا کار دیگه ای مد نظرته ؟
                در ضمن به نظرم این ای سی بدرد ساب نمیخوره / قبلا چند مدل TDA روی این امتحان کردم ولی مدل های سانیو (LA xxxx) که وات پایین تر از TDA بودن خیلی بهتر جواب میدادن

و اینکه صبر کن ببین نظر آقای اشک در موردش چیه /
                داداش این امپلی 2 تا 22 وات میده و یک بلندگوبزرگ ویک کوچیک به یکی از کانالهای امپلی وصل کردم و اون دوتا هم به یه کنال دیگش

حالا شما قطعات رو بگید فلا کمک کنید بسازم ، چیزی که بسازی که جایی نمیره اگه امروز به درد نخوره فردا به درد میخوره پس ضرری نداره بسازم ، با این کارها کم کم راه میافتم تا یه امپلی درست حسابی بسازم با stk

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                  شک نکن 1554 جوابت رو نمیده. اگر نمیخوای از مدارات گسسته استفاده کنی به نظر من برو سراغ stk مخصوصاً اگر بلندگوت 8 اهم باشه.
                  اره داداش درسته Stk خیلی عالی هست و منم میخام بسازم ولی ولتاژ کاری من فقط باید 12 ولت مستقیم باشه که فکر نکنم هیچ stk بتونه با این ولتاژ ، وات بده اگه شما مداری داری که با 12 ولت مستقیم کار کنه لطفا بزار تا ببینم میتونم بسازمش یا نه؟

دوستان منم تشکر میخام آخه دریافتی هام صفر 0 هست
                  :sad: :rolleyes: :wow:

دیدگاه

تو پاسخ 1 این جمله رو نوشتم / تو اون عکس همه چیز رو به دقت گذاشتم ، به اون تکیه کن و شماتیک فایل پروتیوس رو ملاک قرار نده فقط واس پی سی چیندم . دیودها 1N4148 هستن
                    برای دیدن مدار کامل و واضح با جزئیات مشخص رو این عکس کلیک کنید

برو دوباره نگاه کن . خوبه رفتم این جله رو کپی کردم و لینکشو هم چک کردم . یعنی لینک زیرشو ندیدی دیگه ؟

بخاطر پرهیز از شلوغی ویرایش شد ^

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مدار ساب ساده با اختلاف فاز

تو پاسخ 1 این جمله رو نوشتم / تو اون عکس همه چیز رو به دقت گذاشتم ، به اون تکیه کن و شماتیک فایل پروتیوس رو ملاک قرار نده فقط واس پی سی چیندم . دیودها 1N4148 هستن
                      برای دیدن مدار کامل و واضح با جزئیات مشخص رو این عکس کلیک کنید
                      داداش لینک عکس که نزاشتی
                      تو اون شماتیک ساب درایو قطعات زیاد مشخص نیست یعنی نمیشه خوندشون که مقاومت چی و بقیه قطعات لطفا لیست قطعات رو هم بزار خیلی ممنونت میشم
                      منظورم اینه داداش اینجوری بنویس:

R1 = 39 Kohm
                      R2 = 39 Kohm
                      R3 = 47 Kohm
                      R4 = 10 Ohm
                      R5 = 22 Kohm
                      R6 = 4,7 Kohm
                      R7 = 22 Kohm
                      R8 = 4,7 Kohm
                      R9 = 10 Ohm
                      R10 = 220 Ohm

C1 = 39 pF
                      C2 = 0.1 uF
                      C3 = 0.1 uF
                      C4 = 0.2 uF
                      C5 = 0.4 uF
                      C6 = 0.1 uF
                      C7 = 0.1 uF

IC1 = TL064 - TL072
                      شرمنده اگه توقعم بالا هست :mrgreen:

دیدگاه

سلام دوستان.
                        این مدار ساب با اختلاف فاز رو" میشه با برق 12 راه اندازیش کرد؟
                        میشه فیلتر ساب هم بهش اضافه کرد؟
                        منظورم همون فیلتریه که صدا خواننده رو حذف میکنه و فقط بیس میده به امپلی؟؟؟
                        ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

بله میشه
                          مهم نیست که از چه امپلی با چه ولتاژی استفاده میکنید فقط باید استریو باشه و از 2 تا کانال صدا به عنوان یک خروجی ساب استفاده کنی و این مدار فیلتر رو قبل از ورودی امپلی فایر قرار بدی و همه چیز حله . خود مدار هم با 5 ولت هم به خوبی جواب میده . فقط یادت باشه که این فقط صدای بیس رو پخش میکنه و اهنگ و صدای خواننده تقریبا هیچ بهره ای نمیبرن و باید حتما واسشون باند و امپلی جدا بذاری و چون تمام انرژی صرف صدای بیس میشه اگر امپلی قوی باشه ممکنه بلنگو های ضعیف رو بسوزونه یه ساب درست و حسابی بهش وصل کن . حداقل ضعیف نباشه و تحمل 2 سانت عقب و جلو شدن رو داشته باشه
                          موفق باشی شما شروع کن اگر مشکل داشتی بگو .
                          البته اینم بگم که درسته که صدای خواننده رو پخش نمیکنه ولی به استثنای داریوش حساب کن :biggrin:
                          در ضمن اگر منظورت فیلتری جدا گانه است نیازی نیست .بسازی متوجه میشی

دیدگاه

سلام استاد خسته نباشی.
                            متاسفانه بدلیل ناشی بودن همون روز اولی که این امپلی STK رو خریدم زدم یک پل خروجیشو سوزوندم.استریو دیگه تعطیل شد.شد مونو.
                            این STK ها تعمیر هم که نمیشن درسته؟
                            در کل بیخیال STK.
                            نقشه یک مدار امپلی 100 وات مونو رو میخوام.که دیگه تبدیل استریو به مونو یا اختلاف فاز رو نداشته باشم.
                            البته خونه یکدونه ایسی خالی STK4192 دارم.
                            یک چیز میخوام تو اتاقم بذارم.صدای انچنانی نمیخوام.یک امپلی باشه فقط وصلش کنم به ساب و بیس نرم قوی بده.
                            بنظر شما STK بهتره یا MOSFET ؟
                            البته مشکل ولتاژ ندارم.یک رفیق دارم سیم پیچ ترانسه.
                            هر ترانسی بخوام واسم میپیچه.

مشخصات ساب ووفرم.البته باکس هم واسش درست کردم توپ.
                            سایز :8 اینچ
                            فرکانس جوابگویی:45هرتز تا 5000 هرتز
                            حد اکثر توان:500وات
                            کویل صدا:1.5اینچ
                            مگنت: 30 OZ
                            امپدانس:4 اهم

ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

متاسفانه بدلیل ناشی بودن همون روز اولی که این امپلی STK رو خریدم زدم یک پل خروجیشو سوزوندم.استریو دیگه تعطیل شد.شد مونو.
                              این STK ها تعمیر هم که نمیشن درسته؟
                              والا نمیتونم بگم نـه ! :biggrin: تجربه میخواد
                              یک چیز میخوام تو اتاقم بذارم.صدای انچنانی نمیخوام.یک امپلی باشه فقط وصلش کنم به ساب و بیس نرم قوی بده.
                              بنظر شما STK بهتره یا MOSFET ؟
                              با ماسفت قدرت بیشتری میشه گرفت ولی ساختنش سخت و نیاز به تجربه داره و احتمال داره با اولین ساختن جواب نگیری .به نظر من واس شما STK خیلی بهتره
                              4192 هم خوبه ولی برای این مدار مناسب نیست چون برق دوبل داره و تدبیری واسش نیــندیشیدم :biggrin:

اینم دیتاشیت و مدارش شاید بدردت بخوره

http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/41601/SANYO/STK4192.html

دیدگاه

سلام استاد خسته نباشید.
                                ممنون از راهنماییت.
                                مدار شما چون با ولتاژ 5 ولت تک کار میکنه نمیشه زد به امپلی دوبل درسته ؟؟؟؟
                                الان من چیکار کنم این stk4192 استریو رو مونو کنم که قدرتش زیاد بشه؟؟؟
                                الان خودم یک فیلتر ساب ساختم با برق متقارن کار میکنه و با آیسی TL062.
                                الان بزنم به امپلی کار نمیکنه ؟؟؟؟ :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X